Bel met onze cruise adviseurs op 055-304.222
 
Silversea Cruises Home
Rederijdetails  
Schepen  
378 aanbieding(en)  
6 begeleide cruises  
Uw laatst bekeken aanbieding(en)  
Fotoreportages  
 
 
 
Silver Shadow *****
 
De vloot van Silversea Cruises is uitgebreid met de Silver Shadow en in juli 2001 werd de Silver Whisper toegevoegd. Aan boord van deze schepen zijn de faciliteiten nog uitgebreider en treft u een computer en conference centre, de wijnbar Le Champagne, barbeque bij het zwembad en The Humidor Sigar Club. In de avonden wordt u culinair verwend door de chef aan boord, die de handtekening van Relais & Châteaux bij zijn creaties mag plaatsen. Zilveren bestek, chinees porselein en het fijnste kristal en tafellinnen zorgen voor de omlijsting.

Luxe ... en nogeens luxe bij Silversea Cruises . Kom aan boord op één van de vier Silversea schepen en de verwennerij tot in detail begint onmiddellijk : luxueuse suites, gevulde minibar naar uw wensen, roomservice 24 u op 24 u, prachtige design en kunst aanwezig op deze cruises, gezellige restaurants en hun top cuisine. U blijft hier op basis van All Inclusive. Alles is inbegrepen , zelfs alcoholische dranken, cocktails, fooien... Op deze schepen vergeet U echt alles en geniet u van de luxe, service … Er bestaat altijd een overtreffende trap, alhoewel dit in de cruisewereld moeilijk te realiseren is. Op Silversea Cruises is het juist absoluut van toepassing. Sinds de oprichting in 1994, is Silversea Cruises een toegewijde leverancier van ultieme, luxe cruise vakanties. Aan boord merkt u dit door onder andere de ruime suites en een excellente keuken. Maar meer nog door de onzichtbare verwennerij die zo natuurlijk lijkt te zijn voor de bemanning aan boord.

De ultimate travel experience kunt u aan boord van de Silversea schepen beleven. Ontwerpers, designers en architecten zijn geëngageerd om de mooiste en meest elegante cruiseschepen te bouwen. Met een capaciteit van rond de 380 passagiers klein genoeg voor het bevaren van de kleine wateren in een intieme sfeer en toch voorzien van alle comfort. De 6-sterren service van deze rederij wordt alom in verschillende beoordelingen geroemd! Maaltijden kunnen à la carte gekozen worden in één van de restaurants of kunnen bij een gezellig tête-à-tête genuttigd worden in de suite. De keuken is Europees getint of typisch Amerikaans, en bij speciale gelegenheden kan u genieten van sublieme gerechten die worden bereid door gerenommeerde chefs. De verfijnde details maken deze luxeschepen zelfs nog exclusiever: zilveren tafelservice van Christofle, accessoires van Bvlgarie, Champagne van Moët & Chandon en kaviaar van het beste huis. Daarenboven worden op speciale cruises internationaal gekende gastsprekers uitgenodigd.

Rond het buitenzwembad is veel zonnedekruimte. Behalve twee whirlpools, is er een fitnesscentrum en een sauna met massage-afdeling. Het fraaie theater met balkon heeft oplopende zitplaatsen. Zowel voor als achterop de schepen bevindt zich een panorama lounge. Verder kan men ontspanning vinden in de kaartkamer, de bibliotheek en natuurlijk ook in het casino. Er is een winkeltje en een kapsalon.
 
Men zal ervaren hoe plezierig het is dat overal op het schip veel ruimte is. Voor een luxe cruise, met een heel persoonlijk karakter zijn dit de geknipte schepen. Maaltijden kunnen à la carte gekozen worden in één van de restaurants of kunnen bij een gezellig tête-à-tête genuttigd worden in de suite. De keuken is Europees getint of typisch Amerikaans, en bij speciale gelegenheden kan u genieten van sublieme gerechten die worden bereid door gerenommeerde chefs. De verfijnde details maken deze luxeschepen zelfs nog exclusiever: zilveren tafelservice van Christofle, accessoires van Bvlgarie, Champagne van Moët & Chandon en kaviaar van het beste huis. Daarenboven worden op speciale cruises internationaal gekende gastsprekers uitgenodigd. De gebruikelijke kledingcode is casual, bij speciale gelegenheden wordt van de passagiers avondkledij verwacht.

Ruim driekwart van de suites aan boord van de Silver Shadow en de Silver Whisper hebben een teakhouten veranda voor een “private view of the world”. Luxe treft u ook in uw suite in elk detail. Een groot marmeren bad, een inloopkast met kluisje en een kabinet waar uw favoriete drankje steeds voorradig is. Zij zijn ruim en uiterst comfortabel gemeubileerd en alle voorzien van een goedgevulde mini-bar, televisie, video en radioAan boord van de Silverseas sehepen ervaart u wat de ‘world’s best’ inhoudt…
 

Nieuwsgierig om meer te zien van de Silver Shadow *****+ ?

                            - Bekijk hier het volledige dekplan van de Silver Shadow van Silversea Cruises
                            - Bekijk hier het huttenplan van de Silver Shadow van Silversea Cruises
 

Scheepskarakteristieken van de Silver Shadow :

                            Schip : Silver Shadow*****
                            Rederij : Silversea Cruises
                            Tonnage : 28.258 ton
                            Lengte : 186 meter
                            Breedte : 25 meter
                            Diepgang : 6 meter
                            Orginele kostprijs : 150 miljoen Dollar
                            Ingebruikname : september 2000
                            Aantal passagiersdekken : 7
                            Aantal passagiers : 388
                            Bemanningsleden : 295
                            Aantal hutten : 194
 
 
 
 
  © 2020 - Verbeke Reizen, Ronde Van Vlaanderenplein 17 te 9700 Oudenaarde - Tel. 055-304.222 - oudenaarde@cruiseplus.be