Silversea Cruises Home
Rederijdetails  
Schepen  
382 aanbieding(en)  
8 begeleide cruises  
Uw laatst bekeken aanbieding(en)  
Fotoreportages  
 
 
 
Silver Cloud ****+
 
De Silver Cloud en de Silver Wind zijn beiden in Italië te water gelaten, de Silvercloud in 1994, de Silverwind begin 1995. De Europese bemanning onder leiding van Italiaanse officieren, toont op elk uur van de dag wat zij onder attente service verstaan. In het prachtige restaurant met haar mooi koepelplafond worden in één zitting de heerlijkste maaltijden opgediend op fraai Limoges porselein en men heeft de keuze om ze formeel of informeel te genieten. Alle drankjes aan boord, buiten speciale wijnen, zijn bij de cruiseprijs inbegrepen. Men kan de naar wens ook in de suite dineren. Er is trouwens een 24-uurs dinerservice voor de gasten.

Luxe ... en nogeens luxe bij Silversea Cruises . Kom aan boord op één van de vier Silversea schepen en de verwennerij tot in detail begint onmiddellijk : luxueuse suites, gevulde minibar naar uw wensen, roomservice 24 u op 24 u, prachtige design en kunst aanwezig op deze cruises, gezellige restaurants en hun top cuisine.

U blijft hier op basis van All Inclusive. Alles is inbegrepen , zelfs alcoholische dranken, cocktails, fooien... Op deze schepen vergeet U echt alles en geniet u van de luxe, service … Er bestaat altijd een overtreffende trap, alhoewel dit in de cruisewereld moeilijk te realiseren is. Op Silversea Cruises is het juist absoluut van toepassing. Sinds de oprichting in 1994, is Silversea Cruises een toegewijde leverancier van ultieme, luxe cruise vakanties. Aan boord merkt u dit door onder andere de ruime suites en een excellente keuken. Maar meer nog door de onzichtbare verwennerij die zo natuurlijk lijkt te zijn voor de bemanning aan boord.

Een intieme sfeer, nooit geziene faciliteiten en een ongeëvenaarde dienstverlening zijn het handelsmerk van de Silversea Cruise line. Deze elegante schepen hebben uitsluitend suites aan boord. De legendarische gastvrijheid en vriendelijkheid van het personeel in combinatie met de all-in formule maken van deze Silversea Cruiseline echte exclusieve luxeschepen.

Maaltijden kunnen à la carte gekozen worden in één van de restaurants of kunnen bij een gezellig tête-à-tête genuttigd worden in de suite. De keuken is Europees getint of typisch Amerikaans, en bij speciale gelegenheden kan u genieten van sublieme gerechten die worden bereid door gerenommeerde chefs. De verfijnde details maken deze luxeschepen zelfs nog exclusiever: zilveren tafelservice van Christofle, accessoires van Bulgarie, Champagne van Moët & Chandon en kaviaar van het beste huis. Daarenboven worden op speciale cruises internationaal gekende gastsprekers uitgenodigd.

Rond het buitenzwembad is veel zonnedekruimte. Behalve twee whirlpools, is er een fitnesscentrum en een sauna met massage-afdeling. Het fraaie theater met balkon heeft oplopende zitplaatsen.
 
Zowel voor als achterop de schepen bevindt zich een panorama lounge. Verder kan men ontspanning vinden in de kaartkamer, de bibliotheek en natuurlijk ook in het casino. Er is een winkeltje en een kapsalon. Men zal ervaren hoe plezierig het is dat overal op het schip veel ruimte is. Voor een luxe cruise, met een heel persoonlijk karakter zijn dit de geknipte schepen. Maaltijden kunnen à la carte gekozen worden in één van de restaurants of kunnen bij een gezellig tête-à-tête genuttigd worden in de suite. De keuken is Europees getint of typisch Amerikaans, en bij speciale gelegenheden kan u genieten van sublieme gerechten die worden bereid door gerenommeerde chefs. De verfijnde details maken deze luxeschepen zelfs nog exclusiever: zilveren tafelservice van Christofle, accessoires van Bvlgarie, Champagne van Moët & Chandon en kaviaar van het beste huis. Daarenboven worden op speciale cruises internationaal gekende gastsprekers uitgenodigd. De gebruikelijke kledingcode is casual, bij speciale gelegenheden wordt van de passagiers avondkledij verwacht.

De De Silver Cloud en de Silver Wind kennen uitsluitend buitensuites waarvan driekwart beschikt over een privé-teakhouten balkon. Zij zijn ruim en uiterst comfortabel gemeubileerd en alle voorzien van een goedgevulde mini-bar, televisie, video en radio. In de badkamer hangt uw badjas klaar en verder vindt u in de hut dan ook nog gepersonaliseerd briefpapier. Het interieur van de schepen is heel doordacht, elegant en smaakvol ingericht.
 

Nieuwsgierig om meer te zien van de Silver Cloud ****+ ?

                            - Bekijk hier het volledige dekplan van de Silver Cloud van Silversea Cruises
                            - Bekijk hier het huttenplan van de Silver Cloud van Silversea Cruises
 

Scheepskarakteristieken van de Silver Cloud :

                            Schip : Silver Cloud *****
                            Rederij : Silversea Cruises
                            Tonnage : 16.927 ton
                            Lengte : 156 meter
                            Breedte : 22 meter
                            Diepgang : 5 meter
                            Orginele kostprijs : 125 miljoen Dollar
                            Ingebruikname : April 1994
                            Aantal passagiersdekken : 6
                            Aantal passagiers : 296
                            Bemanningsleden : 210
                            Aantal hutten : 148
 
 
 
 
  © 2020 - Verbeke Reizen, Ronde Van Vlaanderenplein 17 te 9700 Oudenaarde - Tel. 055-304.222 - oudenaarde@cruiseplus.be