Silversea Cruises Home
Rederijdetails  
Schepen  
442 aanbieding(en)  
15 begeleide cruises  
Uw laatst bekeken aanbieding(en)  
Fotoreportages  
 
 
 
Silver Discoverer ****
 
De Silver Discoverer, het derde expeditieschip van Silversea, is ideaal om de meest afgelegen eilanden in de Stille Zuidzee te bezoeken. Het schip biedt plaats aan 128 gasten die verwend worden door 87 bemanningsleden. Zowel vanop de ruime dekken als vanuit de panoramische publieke ruimtes hebt u een goed zicht. Excursies worden uitgevoerd met zodiacs of per glasbodemboot. Er is snorkelgerei aan boord en er wordt ook een duikprogramma aangeboden voor ervaren duikers.

Experts op het gebied van de cultuur, de geschiedenis en de dierenwereld van de bezochte gebieden reizen met u mee, geven lezingen en begeleiden de excursies.
 
De Silver Discoverer heeft 5 passagiersdekken. De hutten zijn ingedeeld in diverse categorieŽn die in grootte variŽren van 18 tot 40 m≤. Alle hutten zijn voorzien van butler service, champagne op verzoek, koelkast, naar uw wensen gevulde bar, Europese badproducten, Pratesi bedlinnen, donsdekens, een iPod docking station, badjassen en slippers, een paraplu, een haardroger, WiFi internettoegang (mits betaling) en een flat-screen satelliet-TV met on-demand films en muziek. De Explorer Suites hebben patrijspoorten, de View Suites en de Vista Suites hebben een panoramisch raam en de Veranda Suites en de Medallion Suites hebben een balkon.
 
Aan boord van de Silver Discoverer reist u in alle comfort. Behalve een zonnedek biedt de Silver Discoverer ook een internetcafť, een fitnessruimte en een schoonheidssalon met massageruimte.

Smaken en geuren maken evenveel deel uit van de expeditie-ervaring als de culturen die u ontmoet. De Silver Discoverer biedt dan ook 4 dining options. In The Restaurant worden hedendaagse, internationale gerechten geserveerd. Er staan zowel regionale specialiteiten als Relais & Ch‚teaux geÔnspireerde gerechten op het menu. U dineeert in open zitting : geen vaste tijden en geen vaste tafels. The Grill serveert ontbijt, lunch en snacks zoals ovenverse pizza. 's Avonds wordt The Grill een interactief restaurant waar vis en vlees aan tafel klaargemaakt worden op een vulkanische stenen plaat. In de Discoverer Lounge kunt u terecht voor ontbijt en lunch. Uiteraard kunt u uw maaltijden ook in uw suite gebruiken.

Nieuwsgierig om meer te zien van de Silver Discoverer ****+ ?

                            - Bekijk hier het volledige dekplan van de Silver Discoverer van Silversea
 
Scheepskarakteristieken van de Silver Discoverer :

                            Schip : Silver Discoverer ****+
                            Rederij : Silversea
                            Gerenoveerd : 2014
                            Lengte : 102,9 meter
                            Breedte : 15,4 meter
                            Aantal passagiersdekken : 5
                            Aantal passagiers : 120
                            Bemanningsleden: 96 (internationaal)
                            Aantal hutten : 64
 
 
 
 
  © 2020 - Verbeke Reizen, Ronde Van Vlaanderenplein 17 te 9700 Oudenaarde - Tel. 055-304.222 - oudenaarde@cruiseplus.be