Silversea Cruises Home
Rederijdetails  
Schepen  
382 aanbieding(en)  
8 begeleide cruises  
Uw laatst bekeken aanbieding(en)  
Fotoreportages  
 
 
 
Silver Galapagos ****
 
De nieuwste aanwinst van de Silversea vloot is een luxe jacht voor 100 gasten. Een elegant schip met een slanke romp, uitermate geschikt om tussen de Galapagos Eilanden door te navigeren en deze eilanden op diepgaande wijze te kunnen bezoeken. Alle hutten hebben zeezicht en de meeste beschikken over een privé balkon. Donzen dekbedden, de keuze uit een harde of zachte matras, een marmeren badkamer met douche en luxe toiletartikelen, badjassen en slippers maken uw verblijf compleet. De attente butler zal graag uw koffer voor u uitpakken, terwijl u de onvergetelijke ervaring van dit luxe jacht ondergaat. De sfeer en inrichting aan boord doet denken aan een country club, de maaltijden zijn altijd verrassend en van een uitstekende kwaliteit. Bovendien reis u op basis van all-inclusive: een ruime keuze aan dranken (alcoholisch en non-alcoholisch) in de bars, het restaurant en in de minibar in uw hut zijn inbegrepen, net als een selectie van indrukwekkende en bijzonder interessante excursies aan land.

De Galápagos eilanden zijn befaamd om hun fantastische fauna en flora. Je verkent deze betoverende eilanden vanuit thuisbasis Isabela, een prachtig eiland dat vijf nog actieve vulkanen telt. Je zal er aalscholvers zien, de enigen in hun soort die niet kunnen vliegen en ook flamingo’s worden gespot. De mooiste plaats is misschien wel de natuurlijke omgeving van de reuzenschildpadden. Oude zeevaarders noemden de Galápagos eilanden al ‘betoverende eilanden'. Dankzij de vulkanische oorsprong en de grote afstand tot het vaste land van Zuid-Amerika hebben flora en fauna zich hier op unieke wijze ontwikkeld. Niet voor niets is de eilandengroep door de Unesco uitgeroepen tot werelderfgoed. Slechts vier van de bijna zestig eilanden zijn bewoond. De natuur is ontstellend mooi en er leven verschillende prachtige land- en zeedieren. Leguanen‚ vogels en honderden kilo's zware reuzenschildpadden; allemaal laten ze zich ongestoord van dichtbij fotograferen. Een bezoek aan deze schitterende eilanden is onvergetelijk!

De verschillende Galápagos eilanden bieden hun unieke natuur- en dierenrijk. Zo vindt u op Santa Cruz groene zeeschildpadden‚ mysterieuze nevelwouden en de met uitsterven bedreigde reuzenschildpad. Santiago staat bekend om de pikzwarte stranden die zijn ontstaan door vulkanisch as. Hier vindt u bontzeehonden die als badgasten zij-aan-zij liggen te zonnen. Op Bartolomé beklimt u een kegelvormige vulkanische berg‚ waarvan u uitzicht heeft op de stranden waar Galápagos pinguïns paraderen. Het kleine eiland Rábida kenmerkt zich door haar rode stranden waarop flamingo's‚ zeehonden en leguanen u opwachten. Op het grootste eiland van de groep‚ Isabela‚ treedt u in de voetsporen van Darwin en ziet u onder andere een uniek type aalscholver dat niet kan vliegen. Española staat bekend als een van de hoogtepunten van de Galápagos. Wanneer u met een bootje naar het eiland vaart‚ zwemmen speelse zeeleeuwen met u mee. Op het strand wemelt het naast zeeleeuwen van de lava leguanen en Jan-van-Genten. Floreana is een paradijs waar u prachtig kunt snorkelen tussen kleurrijk koraal‚ tropische vissen en zeeleeuwen.
 
 
Nieuwsgierig om meer te zien van de Silver Galapagos ?

                            - Bekijk hier het volledige dekplan van de Silver Galapagos ****+
 

Scheepskarakteristieken van de Silver Galapagos :

                            Schip : Silver Galapagos **** +
                            Rederij : Silversea
                            Tonnage : 4.077 ton
                            Lengte : 88,16 meter
                            Breedte : 15,3 meter
                            Diepgang : 4,012meter
                            Kruissnelheid : 17 knopen
                            Aantal passagiersdekken : 5
                            Aantal passagiers : 100
                            Bemanningsleden : 70
                            Aantal hutten : 50

 
 
 
 
  © 2020 - Verbeke Reizen, Ronde Van Vlaanderenplein 17 te 9700 Oudenaarde - Tel. 055-304.222 - oudenaarde@cruiseplus.be