Bel met onze cruise adviseurs op 055-304.222
 
Silversea Cruises Home
Rederijdetails  
Schepen  
378 aanbieding(en)  
6 begeleide cruises  
Uw laatst bekeken aanbieding(en)  
Fotoreportages  
 
 
 
Silver Spirit *****
 
In december 2009 lanceert Silversea de Silver Spirit, een schip met nog meer hutten met balkon, nog meer keuzemogelijkheden qua maaltijden en nog meer faciliteiten. Zoals gebruikelijk bij Silversea staat het leven aan boord van de Silver Spirit in het teken van evenwicht. Wat dacht u bijvoorbeeld van ontspanning zoals yoga aan dek, een Balinese massage of meditatie ? Het kan echter ook wat actiever, zoals bijvoorbeeld trainen in het fitness centre of baantjes trekken in het zwembad. Hoe u uw dag wenst in te delen bepaalt u uiteraard helemaal zelf.

De Silver Spirit is uitgerust met een 770 m² grote spa met ramen van vloer tot plafond, 9 behandelingskamers, indoor/outdoor ontspanningsruimtes, een sauna, stoombaden en een buitenzwembad, een modern fitness centre met 2 aerobic studio's, een pool deck met 2 whirlpools, een uitgebreide bibliotheek, een internet café en meerdere boetieks. U kunt uw kennis verruimen door deel te nemen aan enrichment programma's. Tijdens bepaalde cruises in de vakantieperiodes en in de Middellandse Zee worden activiteiten voor kinderen voorzien.

De Silver Spirit is voorzien van 6 restaurants. In The Restaurant worden het ontbijt, de lunch en het diner aan tafel bediend. Op het menu staan exclusieve internationale gerechten van Relais & Châteaux. La Terraza, waar u zowel binnen als buiten kunt eten serveert ontbijt en lunch in buffetstijl. 's Avonds worden er Italiaanse gerechten à la carte geserveerd. In de Stars Supper Club kunt u terecht voor cocktails, diner en nightclub-style entertainment. In Le Champagne geniet u in een intieme sfeer van een 6-gangenmenu met aangepaste wijnen. In het Seishin Restaurant staan rundsvlees, sushi en Aziatische visspecialiteiten op het menu. Bij de Pool Grill zijn gegrild vlees en oververse pizza's verkrijgbaar tijdens de lunch en het diner. Voor Le Champagne en Seishin betaalt u een nominale reservatiekost.

's Avonds komt het schip tot leven. In The Show Lounge kunt u genieten van een full production show of een optreden van een solo-artiest, in The Panorama Lounge kunt u dansen op live muziek, in The Observation Lounge kunt u in alle rust bij een drankje een boek lezen of wat praten met vrienden, The Humidor serveert sigaren en cognacs voor kenners, bij het zwembad geniet u bij een cocktail van traditionele dansen of een film onder de sterrenhemel en in het casino kunt u uw geluk beproeven.

De hutten aan boord van de Silver Spirit zijn allemaal all-suite en zijn de grootste in de Silversea-vloot. Ze bieden allemaal zicht op zee en 95% heeft een balkon. Een apart zitgedeelte, een walk-in kleerkast met kluisje, een marmeren badkamer met bad en aparte douche, Pommery Champagne bij inscheping, vers fruit, verse bloemen, gevulde minibar, badjassen en slippers, gepersonaliseerd briefpapier, haardroger, direct-dial telefoon en flatscreen televisietoestel met DVD-speler en satellietontvangst behoren tot de standaarduitrusting.
 
De grootte van de hutten varieert van 29 m² (Vista Suite) tot 150 m² (Owner's Suite met 2 slaapkamers). Verblijft u in een Silver Suite, Grand Suite of Owner's Suite dan kunt u uw kleren gratis laten wassen. In de Grand Suites en Owner's Suites, die uitgerust zijn met een apart eetgedeelte en een CD-speler, is tevens gratis butler service voorzien.
 

Nieuwsgierig om meer te zien van de Silver Spirit *****+ ?

                            - Bekijk hier het volledige dekplan van de Silver Spirit van Silversea Cruises
 

Scheepskarakteristieken van de Silver Spirit :

                            Schip : Silver Spirit *****
                            Rederij : Silversea Cruises
                            Tonnage : 36.000 ton
                            Lengte : 198,5 meter
                            Breedte : 26,21 meter
                            Diepgang : meter
                            Ingebruikname : december 2009
                            Aantal passagiers : 540
                            Aantal passagiersdekken : 8
                            Bemanningsleden : 376
 
 
 
 
  © 2020 - Verbeke Reizen, Ronde Van Vlaanderenplein 17 te 9700 Oudenaarde - Tel. 055-304.222 - oudenaarde@cruiseplus.be