Silversea Cruises Home
Rederijdetails  
Schepen  
442 aanbieding(en)  
355 Specials (Extra voordelen)  
15 begeleide cruises  
Uw laatst bekeken aanbieding(en)  
Fotoreportages  
 
 
 
  Dag 01 - Reportage van Pascal Baetens aan boord van de Silver Whisper
     
   

Pascal Baetens verblijft momenteel aan boord van de Silver Whisper van Silversea Cruises. Hij zal met ons zijn dagelijkse ervaringen delen hoe Silversea Cruises hem bevalt tijdens een deeltraject van de Wereldcruise met Silversea Cruises . . . Eveneens tal van interviews en besprekingen over Silversea.

Dag 01 : Brussel – Singapore: meer dan een vogelvlucht.

Vandaag is het zover, ons Silversea avontuur begint. We vliegen met Qatar Airways vanuit Zaventem via Doha naar Singapore. Qatar Airways heeft een namiddagvlucht, wat ons tijd geeft om rustig naar de luchthaven te rijden. We hebben de kans om in business class te vliegen.
Het inchecken en boarden aan de business balie verloopt vlot, rode loper inbegrepen. Aan boord van de Airbus A330 wacht het boordpersoneel ons op met een glaasje champagne, vers sinaasappelsap of munt-limonade. We krijgen een warm, geurig gastendoekje en een gevuld toilettasje voor tijdens de vlucht. Qatar Airways staat voor comfort en excellente service. De bediening is hartelijk en persoonlijk; het mag de passagiers aan niets ontbreken. We krijgen de nodige informatie om met onze persoonlijke console het ruime film- en spelletjes aanbod te bekijken. Na het opstijgen ontvangen we een menukaart waaruit we vier gangen voor het diner kunnen samenstellen. En het tafeltje wordt, zoals op restaurant, gedekt met tafellinnen en zilverbestek.
Als de avond valt lezen de passagiers één van de vele (internationale) kranten aan boord, bekijken een film uit het première aanbod of dimmen de lampjes om wat nachtrust in te halen. De stewardessen helpen de zetels om te vormen naar ligbedden en delen extra dekentjes en kussens uit. Voor zij die wensen wordt een heerlijk assortiment zoete en hartige hapjes geserveerd.
Stipt op tijd landen we in Doha. Een shuttle brengt iedereen naar één van de twee terminals: de ‘economy terminal’ of ‘business / premium terminal’. Het is ondertussen middernacht plaatselijke tijd, twee uurtjes later dan in België. Doha is een centrale transferhaven voor veel vluchten. We kijken onze ogen uit, het is een komen en gaan van mensen uit alle wereldhoeken. We zoeken een zitplaats vlakbij de gate. Gelukkig is het slechts twee uurtjes wachten voor de verbinding naar Singapore, ideaal om even te kunnen genieten van het verloop van de mensen. Iedereen onderweg, een luchthaven blijft toch een fascinerende plek…
Om 02.10 u plaatselijke tijd vertrekken we naar Singapore. Deze keer met een Boeing 777. En ook hier genieten we van dezelfde service door vriendelijke en attente stewardessen. We krijgen een mooie katoenen pyjama met het logo van Qatar Airways, in de juiste maat! Die hou ik voor op de Silversea. Na een heerlijke snack leg ik mijn zetel horizontaal en dut in. Deze verwennerij maakt me alvast nieuwsgierig naar ons schip, Siversea Whisper.

Wil u, lezer, mij tijdens mijn reis vragen stellen, aarzel niet een berichtje te sturen aan:pascal@pascalbaetens.com Zo kan ik dan ook beter mijn taak als uw oor en oog uitvoeren!

Met vriendelijke groeten,
Pascal.

 • "Klik hier" voor het reisverslag !

  2012-03-01

 •    
     
  PascalBaetens_01_01.jpg

   
  PascalBaetens_01_02.jpg

   
  PascalBaetens_01_03.jpg

  PascalBaetens_01_04.jpg

   
  PascalBaetens_01_05.jpg

   
  PascalBaetens_01_06.jpg

  PascalBaetens_01_07.jpg

   
  PascalBaetens_01_08.jpg

   
  PascalBaetens_01_09.jpg

  PascalBaetens_01_10.jpg

   
  PascalBaetens_01_11.jpg

   
  PascalBaetens_01_12.jpg

  PascalBaetens_01_13.jpg

   
  PascalBaetens_01_14.jpg

   
  PascalBaetens_01_15.jpg

   
   
   
    © 2020 - Verbeke Reizen, Ronde Van Vlaanderenplein 17 te 9700 Oudenaarde - Tel. 055-304.222 - oudenaarde@cruiseplus.be