Bel met onze cruise adviseurs op 055-304.222
 
Silversea Cruises Home
Rederijdetails  
Schepen  
378 aanbieding(en)  
23 Specials (Extra voordelen)  
6 begeleide cruises  
Uw laatst bekeken aanbieding(en)  
Fotoreportages  
 
 
 
  Dag 00 - Reportage van Pascal Baetens aan boord van de Silver Whisper
     
   

Pascal Baetens verblijft momenteel aan boord van de Silver Whisper van Silversea Cruises. Hij zal met ons zijn dagelijkse ervaringen delen hoe Silversea Cruises hem bevalt tijdens een deeltraject van de Wereldcruise met Silversea Cruises . . . Eveneens tal van interviews en besprekingen over Silversea.

Inleiding. Een weekje voor het vertrek brengt een koerier een groot pak, met daarin twee zilvergrijze kartonnen dozen met een stijlvol zwart etui. Onze boorddocumenten! We vinden per etui ook nog cruise-informatie, adressenbadges voor de bagage, en stickers met onze naam en suitenummer op. Silversea ontvangt zijn klanten met stijl, en denkt praktisch. Dat belooft! Ik kijk al uit naar de heenvlucht. Qater Airways staat bekend als één van de fijnere luchtvaartmaatschappijen. We vliegen vanuit Brussel, geen extra trajecten naar Amsterdam, Parijs of Londen meer. In Singapore gaan we aan boord van de Silver Whisper, één van Silverseas cruisejachten. Schepen van minder dan 500 passagiers kan je toch moeilijk in dezelfde categorie steken als de drijvende dorpen met enkele duizenden passagiers aan boord... Silversea is top of the bill. De maatschappij hanteert een all-inclusive politiek, dus geen genante situaties wanneer jij champagne wil en je gesprekspartner mineraalwater. En geen gedoe met fooien. De keuken schijnt het neusje van de zalm te zijn, en op de kop toe krijgt elke suite een persoonlijke butler. Die service gaan we voor u eens uitgebreid testen, zie! Wil u, lezer, mij tijdens mijn reis vragen stellen, aarzel niet een berichtje te sturen aan:pascal@pascalbaetens.com Zo kan ik dan ook beter mijn taak als uw oor en oog uitvoeren!
Wil u, lezer, mij tijdens mijn reis vragen stellen, aarzel niet een berichtje te sturen aan:pascal@pascalbaetens.com Zo kan ik dan ook beter mijn taak als uw oor en oog uitvoeren!

Met vriendelijke groeten,
Pascal.

 • "Klik hier" voor het reisverslag !

  2012-02-29

 •    
     
  IMG_7547.jpg

   
  IMG_7585.jpg

   
  IMG_7593.jpg

  IMG_7611.jpg

   
  IMG_7625.jpg

   
  IMG_7627.jpg

  IMG_7664.jpg

   
  IMG_7665.jpg

   
  IMG_7674.jpg

  IMG_7675.jpg

   
   
   
   
    © 2020 - Verbeke Reizen, Ronde Van Vlaanderenplein 17 te 9700 Oudenaarde - Tel. 055-304.222 - oudenaarde@cruiseplus.be