Bel met onze cruise adviseurs op 055-304.222
 
Welkom op de cruiseblog site van Verbeke Reizen. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
AmaWaterways (2)
Celebrity Cruises (10)
Cunard (6)
Emerald Yacht Cruises (1)
Explora Journeys (4)
Hapag-Lloyd Cruises (10)
Holland America Line (7)
Hurtigruten (1)
Norwegian Cruise Line (8)
Oceania Cruises (12)
Ponant (4)
Regent Seven Seas (13)
Ritz Carlton Yacht Collection (3)
Scenic Cruises (2)
Seabourn (10)
Silversea Cruises (21)
Swan Hellenic (3)
Uniworld (1)
Viva Cruises (1)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (5)
Amazone (1)
Antarctica (4)
Arctica (2)
Atlantische Kust (2)
Baltische Staten (7)
Britse Eilanden (2)
Caraiben (9)
Donau (rivier) (3)
Galápagos (6)
Ijsland / Groenland (2)
Middellandse Zee (36)
Midden-Oosten (5)
Noorse Fjorden (10)
Panamakanaal (2)
Rijn (rivier) (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (12)
Wereldcruise (1)
Zuid-Amerika (1)
Zwarte Zee (1)
Categorieën
Coronavirus (16)
Cruise News (91)
Expeditiecruises (8)
Havens - aanlegplaatsen (61)
Nieuwe Schepen (55)
Reisverslagen (4)
Riviercruises (3)
Start 2 Cruise (10)
Cruise Plus adviseur
Charlotte (2)
Dirk Van Duyse (4)
 
Silversea Cruises verhoogt fly-cruise aanbod in Antarctica in 2023/24
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
3 jul '22
 
Als antwoord op de sterke vraag verhoogt Silversea Cruises haar all-inclusive poolaanbod tijdens het winterseizoen 2023-2024 met drie bijkomende Antarctica Bridge-reizen. Het naadloze fly-cruise-programma biedt de snelste en meest directe route naar Antarctica door reizigers in businessclass over de Drake Passage te vliegen. Met drie ijsklasse-schepen die het Witte Continent bezoeken, een breed scala aan reislengtes en baanbrekende fly-cruise-opties, exploiteert Silversea naar eigen zeggen het meest diverse aanbod van Antarctica in het ultra-luxe cruisesegment.
 
 
 
 
 
Silversea Cruises lanceerde afgelopen winter de Antarctica Bridge. Met deze formule richt de luxe- en expeditierederij zich enerzijds tot gasten die geen zin hebben om de soms beruchte Drake Passage tussen Zuid-Amerika en Antarctica over te varen. Anderzijds zijn er vakantiegangers die Antarctica wensen te bezoeken, maar over minder vrije tijd beschikken. Met de Antarctica Bridge sparen ze vier zeedagen uit. Volgens Roberto Martinoli, President en CEO van Silversea, is deze baanbrekende optie enorm populair bij tijdbewuste reizigers. “De grote vraag naar boekingen voor komende winter heeft ons doen beslissen de Antarctica Bridge-formule uit te breiden met twee nieuwe vijfdaagse expeditiereizen aan boord van Silver Cloud, met vertrek op 2 en 7 februari 2024, evenals een 6-daagse cruise met vertrek op 12 februari 2024.”
 
 
Na de landing op de Chileense luchtmachtbasis Eduardo Frei Montalva op King George Island, zullen de gasten op de Silver Cloud evenveel tijd besteden aan het verkennen van Antarctica als tijdens de conventionele routes van de cruisemaatschappij. Ze reizen diep naar bestemmingen zoals Antarctic Sound, het Antarctisch Schiereiland en de South Shetland Islands, voordat ze terugkeren naar King George Island. Naast het zien van ongelooflijke ijsformaties en buitenaardse landschappen, bezoeken de gasten grote pinguïnkolonies en zien ze verschillende soorten zeehonden, walvissen en vogels. Een ervaren expeditieteam van Silversea begeleidt de Zodiac-tochten, kajakavonturen en verkenningen aan wal. De leden verzorgen eveneens lezingen over de fascinerende geologie, natuur en geschiedenis van de regio.
 
 
Voor de afvaarten die vanaf het seizoen 2022-2023 de Drake Passage oversteken, heeft Silversea onlangs de cruises van gasten naar Antarctica verbeterd met de lancering van retourreizen vanuit Puerto Williams in Chili. Silversea is momenteel de enige cruisemaatschappij die deze bestemming als toegangspoort gebruikt voor haar Antarctica-expedities. Volgens de rederij zullen gasten die aan boord van de drie ijsklasse-expeditieschepen Silver Cloud, Silver Wind en Silver Explorer het witte continent bezoeken op die manier profiteren van betere vluchttijden, een persoonlijke service tijdens de privéchartervlucht tussen Santiago en Puerto Williams in het uiterste zuiden van Zuid-Amerika en snellere transfers naar het schip.
 
 
Gasten die deelnemen aan Silversea’s Antarctica Bridge-reizen genieten van het meest inclusieve poolaanbod. Ze profiteren van privé executive transfers naar de luchthaven van vertrek, internationale retourvluchten, een hotelovernachting vóór de cruise en een hotelovernachting na de cruise in Santiago. Ook de binnenlandse vluchten, een pre- en post-cruise hotelovernachting in Punta Arenas en de Business Class retourvlucht tussen Punta Arenas en King George Island op Antarctica zitten in het pakket. Aan boord van de Silver Cloud genieten ze van een complete all-in. Voor de verkenning van de bestemmingen worden ze begeleid door een hooggekwalificeerd expeditieteam, kunnen ze deelnemen aan lezingen en begeleide land- en zeetochten. Eveneens inbegrepen zijn een expeditie-uitrusting met onder meer een parka, rugzak en waterfles alsook het gebruik van laarzen, waterdichte broeken en wandelstokken.
 
 
 
 
 

 
 
  © 2022 - Verbeke Reizen, Ronde Van Vlaanderenplein 17 te 9700 Oudenaarde - Tel. 055-304.222 - oudenaarde@cruiseplus.be