Bel met onze cruise adviseurs op 055-304.222
 
Welkom op de cruiseblog site van Verbeke Reizen. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida Cruises (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (2)
Celebrity Cruises (8)
Crystal Cruises (13)
Cunard (4)
Hapag-Lloyd Cruises (11)
Holland America Line (5)
Hurtigruten (1)
Norwegian Cruise Line (3)
Oceania Cruises (7)
Ponant (2)
Regent Seven Seas (9)
Ritz Carlton Yacht Collection (2)
Scenic Cruises (1)
Seabourn (9)
SeaDream (1)
Silversea Cruises (15)
Star Clippers (4)
Viva Cruises (1)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (4)
Amazone (1)
Antarctica (1)
Atlantische Eilanden (1)
Atlantische Kust (1)
Baltische Staten (3)
Caraiben (7)
Donau (rivier) (3)
Galápagos (5)
Ijsland / Groenland (1)
Middellandse Zee (15)
Noorse Fjorden (5)
Panamakanaal (2)
Rijn (rivier) (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (7)
Zuid-Amerika (1)
Categorieën
Coronavirus (6)
Cruise News (60)
Cruise Plus Aanrader (10)
Droom nu, Reis later (37)
Food (1)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (36)
Reisverslagen (5)
Reserveer NU voor 2021 (5)
Riviercruises (4)
Start 2 Cruise (10)
 
Go for 2021: De Rijn: kastelen, wijngaarden en landschappen
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
23 okt '20
Water stroomt over de grenzen heen en dat geldt zeker voor de Rijn. Het stroomgebied strekt zich uit over zes landen en omvat talloze bronnen, beken en zijrivieren zoals de Main, Moezel, Neckar en Saar. De Rijn is met een totale lengte van 1.324 km ook een van de langste rivieren in Europa. Haar turbulente geschiedenis heeft dichters en romantici geïnspireerd. Denken we maar aan de folkloristische verhalen van de Lorelei en de Nibelung en de muziek van Beethoven en Wagner. Een riviercruise op de Rijn is de beste manier om de vele steden, bezienswaardigheden, landschappen en legendes te ontdekken.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Go for 2021: Istanbul: geuren, kleuren en minaretten
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
16 okt '20
2021 moet de terugkeer betekenen van de cruiseschepen naar Istanbul en de Zwarte Zee. Istanbul is de grootste en belangrijkste stad van Turkije, maar niet haar hoofdstad. Die eer komt sinds 1923 Ankara toe. Istanbul is wel de enige stad in de wereld die zich uitstrekt over twee werelddelen, gescheiden door de Bosporus. De meeste bezoekers beperken zich tot het Europese stadsdeel. Daar vindt u de belangrijkste monumenten en musea. Maar er zijn in deze wereldstad nog tal van minder bekende plekjes te ontdekken. Maak een boottocht naar de Prinseneilanden waar rijke Turken hun buitenverblijf hebben, plan een uitstapje naar het Aziatische deel voor een fantastisch zicht op het historische Istanbul, neem een kijkje in de volkswijk Besiktas of ontvlucht het drukke straatleven in een van de talrijke rooftopbars.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Go for 2021: Monaco: glamour, roulette en sportwagens
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
10 okt '20
Monaco heeft een oppervlakte van amper 2 km² en is na Vaticaanstad het kleinste, maar wel een van de rijkste landen ter wereld. Om in de dwergstaat aan de Middellandse Zee te wonen moet u een flink vermogen hebben en minstens een half miljoen euro storten op een bank in het prinsdom. Als minder vermogende burgers kunnen we er wel op hotel verblijven of Monaco bezoeken met een cruiseschip. Wie Monaco helemaal in stijl wil ontdekken, kan opteren voor een helikoptertransfer tussen de luchthaven in Nice en zijn hotel of cruiseschip. Welkom in de internationale hoofdstad van de luxe
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Go for 2021: De Amalfitaanse kust: romantiek, jetset en citroenbomen
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
4 okt '20
We snakken met z’n allen naar een normaal zomerseizoen en dromen al volop van 2021. Een cruise in de Middellandse Zee staat daarbij op menig verlanglijst. Wie aan Zuid-Italië denkt, kan niet voorbijgaan aan de Amalfikust. Kleine schepen meren soms af in Sorrento of Capri, maar ook vanuit Napels is dit vakantieparadijs per ferry of trein makkelijk bereikbaar. Met een limoncello in de hand en zicht op de Tyrreense Zee dromen we weg bij enkele bestemmingen.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Go for 2021: Viva Cruises: een jonge ster op het water
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
25 sep '20
Viva Cruises wil zich de volgende jaren meer richten op de Europese markt. De riviercruisespecialist van de gerenommeerde rederij Scylla AG startte in 2018 bescheiden met het aanbieden van reizen op de Rijn, Rhône, Main, Moezel, Donau en Seine. Dat gebeurde in eerste instantie wanneer de schepen van de Zwitserse moedermaatschappij niet waren gecharterd door voornamelijk Amerikaanse touroperators. Viva Cruises wist zich op die manier stilaan te positioneren op de markt. In een volgende fase gaan de schepen het hele jaar onder de vlag van Viva Cruises varen. Dat gebeurt met Scylla-schepen die worden heringericht en de bouw van eigen rivierschepen.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

 Pagina: Eerste pagina Vorige pagina 1 Volgende pagina Laatste pagina   van 38 (190 blogartikels)
 
  © 2020 - Verbeke Reizen, Ronde Van Vlaanderenplein 17 te 9700 Oudenaarde - Tel. 055-304.222 - oudenaarde@cruiseplus.be