Rederijdetails + Video
Foto Web Special
Schepen
374   aanbiedingen
6   Cruise Plus suggestie(s)
23   Special(s) (Extra voordelen)
7   begeleide cruise(s)
70   Beoordelingen
14   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   82%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Silversea Cruises ?
Intieme, luxueuze schepen
Uitstekende prijs/kwaliteit in het luxesegment
All-inclusive: fooien en alle dranken inclusief
Butlerservice in alle Suites
Schoonheids- en massagesalon
Gratis transfer naar centrum v/d havenstad
Luxe ... en nogeens luxe bij Silversea Cruises . Kom aan boord op één van de negen Silversea schepen en de verwennerij tot in detail begint onmiddellijk : luxueuse suites, gevulde minibar naar uw wensen, roomservice 24 u op 24 u, prachtige design en kunst aanwezig op deze cruises, gezellige restaurants en hun top cuisine. U blijft hier op basis van All Inclusive. Alles is inbegrepen , zelfs...
Klik hier en lees meer
 
Silver Cloud ****+
 

De Silver Cloud en de Silver Wind zijn beiden in Italië te water gelaten, de Silvercloud in 1994, de Silverwind begin 1995. De Europese bemanning onder leiding van Italiaanse officieren, toont op elk uur van de dag wat zij onder attente service verstaan. In het prachtige restaurant met haar mooi koepelplafond worden in één zitting de heerlijkste maaltijden opgediend op fraai Limoges porselein en men heeft de keuze om ze formeel of informeel te genieten. Alle drankjes aan boord, bui ... Meer info weergeven

De Silver Cloud en de Silver Wind zijn beiden in Italië te water gelaten, de Silvercloud in 1994, de Silverwind begin 1995. De Europese bemanning onder leiding van Italiaanse officieren, toont op elk uur van de dag wat zij onder attente service verstaan. In het prachtige restaurant met haar mooi koepelplafond worden in één zitting de heerlijkste maaltijden opgediend op fraai Limoges porselein en men heeft de keuze om ze formeel of informeel te genieten. Alle drankjes aan boord, buiten speciale wijnen, zijn bij de cruiseprijs inbegrepen. Men kan de naar wens ook in de suite dineren. Er is trouwens een 24-uurs dinerservice voor de gasten.

Luxe ... en nogeens luxe bij Silversea Cruises . Kom aan boord op één van de vier Silversea schepen en de verwennerij tot in detail begint onmiddellijk : luxueuse suites, gevulde minibar naar uw wensen, roomservice 24 u op 24 u, prachtige design en kunst aanwezig op deze cruises, gezellige restaurants en hun top cuisine.

U blijft hier op basis van All Inclusive. Alles is inbegrepen , zelfs alcoholische dranken, cocktails, fooien... Op deze schepen vergeet U echt alles en geniet u van de luxe, service … Er bestaat altijd een overtreffende trap, alhoewel dit in de cruisewereld moeilijk te realiseren is. Op Silversea Cruises is het juist absoluut van toepassing. Sinds de oprichting in 1994, is Silversea Cruises een toegewijde leverancier van ultieme, luxe cruise vakanties. Aan boord merkt u dit door onder andere de ruime suites en een excellente keuken. Maar meer nog door de onzichtbare verwennerij die zo natuurlijk lijkt te zijn voor de bemanning aan boord.

Een intieme sfeer, nooit geziene faciliteiten en een ongeëvenaarde dienstverlening zijn het handelsmerk van de Silversea Cruise line. Deze elegante schepen hebben uitsluitend suites aan boord. De legendarische gastvrijheid en vriendelijkheid van het personeel in combinatie met de all-in formule maken van deze Silversea Cruiseline echte exclusieve luxeschepen.

Maaltijden kunnen à la carte gekozen worden in één van de restaurants of kunnen bij een gezellig tête-à-tête genuttigd worden in de suite. De keuken is Europees getint of typisch Amerikaans, en bij speciale gelegenheden kan u genieten van sublieme gerechten die worden bereid door gerenommeerde chefs. De verfijnde details maken deze luxeschepen zelfs nog exclusiever: zilveren tafelservice van Christofle, accessoires van Bulgarie, Champagne van Moët & Chandon en kaviaar van het beste huis. Daarenboven worden op speciale cruises internationaal gekende gastsprekers uitgenodigd.

Rond het buitenzwembad is veel zonnedekruimte. Behalve twee whirlpools, is er een fitnesscentrum en een sauna met massage-afdeling. Het fraaie theater met balkon heeft oplopende zitplaatsen.


Scheepskarakteristieken van de Silver Cloud :

                            Schip : Silver Cloud *****
                            Rederij : Silversea Cruises
                            Tonnage : 16.927 ton
                            Lengte : 156 meter
                            Breedte : 22 meter
                            Diepgang : 5 meter
                            Orginele kostprijs : 125 miljoen Dollar
                            Ingebruikname : April 1994
                            Aantal passagiersdekken : 6
                            Aantal passagiers : 296
                            Bemanningsleden : 210
                            Aantal hutten : 148

  Onze persoonlijk geselecteerde suggesties van Silversea Cruises

Verre Oosten
Silversea Cruises
Silver Muse *****+ 20 maart 2021 - 17 dagen  
 
Verre Oosten
Silversea Cruises
Silver Whisper ***** 21 maart 2021 - 19 dagen  

  Lees onze blogs van Silversea Cruises


Silver Origin van Silversea Cruises klaar voor de Galapagos

Met Silversea Cruises in business class rechtstreeks naar Antarctica

Nieuwe maan, volle maan, zilveren maan met de Silver Moon
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy