Rederijdetails + Video
Foto Web Special
Schepen
377   aanbiedingen
6   Cruise Plus suggestie(s)
23   Special(s) (Extra voordelen)
6   begeleide cruise(s)
70   Beoordelingen
14   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   82%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Silversea Cruises ?
Intieme, luxueuze schepen
Uitstekende prijs/kwaliteit in het luxesegment
All-inclusive: fooien en alle dranken inclusief
Butlerservice in alle Suites
Schoonheids- en massagesalon
Gratis transfer naar centrum v/d havenstad
Luxe ... en nogeens luxe bij Silversea Cruises . Kom aan boord op ťťn van de negen Silversea schepen en de verwennerij tot in detail begint onmiddellijk : luxueuse suites, gevulde minibar naar uw wensen, roomservice 24 u op 24 u, prachtige design en kunst aanwezig op deze cruises, gezellige restaurants en hun top cuisine. U blijft hier op basis van All Inclusive. Alles is inbegrepen , zelfs...
Klik hier en lees meer
 
Silver Explorer ****
 

Na een miljoenenrenovatie op de Fincantieri scheepswerf in Trieste, ItaliŽ, werd de Prince Albert II, die vroeger onder de naam World Discoverer voer voor Society Expeditions, op 3 juni 2008 in Monaco gelanceerd. In april 2011 werd het schip herdoopt tot Silver Explorer. Het schip werd volledig ingericht en uitgerust volgens de gebruikelijke normen van Siversea Cruises. Aan boord van de Silver Explorer maakt u een expeditiecruise in stijl en geniet u in beperkt gezelschap (maximum ... Meer info weergeven

Na een miljoenenrenovatie op de Fincantieri scheepswerf in Trieste, ItaliŽ, werd de Prince Albert II, die vroeger onder de naam World Discoverer voer voor Society Expeditions, op 3 juni 2008 in Monaco gelanceerd. In april 2011 werd het schip herdoopt tot Silver Explorer. Het schip werd volledig ingericht en uitgerust volgens de gebruikelijke normen van Siversea Cruises. Aan boord van de Silver Explorer maakt u een expeditiecruise in stijl en geniet u in beperkt gezelschap (maximum 132 gasten) van de luxe en het comfort van een groot cruiseschip. Heel wat excursies worden uitgevoerd met de 8 eigen zodiacs, onder leiding van specialisten die tijdens heel de cruise aan boord zijn en regelmatig uitgebreide lezingen geven die u een dieper inzicht verschaffen in allerlei facetten van de bezochte gebeiden.

Om het maximum uit de unieke ervaring van een expeditiecruise met de Silver Explorer te halen, kunt u uw cruise verlengen met een verblijf aan land voor en/of na de cruise. Deze landarrangementen in o.a. PatagoniŽ, Macchu Picchu, Costa Rica en op het Paaseiland werden zorgvuldig samengesteld door Silversea Cruises.

Het schip is elegant ingericht met Italiaanse mozaÔeken, prachtig hout- en koperserk, met de hand geschilderde fresco's en talloze schilderijen. Aan boord heerst een gezellige, ongedwongen sfeer. Smokings en cocktailjurken hoeft u niet mee te brengen. Het schip is voorzien van een restaurant, een panoramisch salon, een ruime bibliotheek, een internetcafť, een groot salon waar de lezingen gegeven worden, "The Humidor" waar u kunt genieten van fijne sigaren en uitstekende spirits, een boetiek, een kleine maar volwaardige spa, een schoonheidssalon, een fitnesscenter, een sauna en 2 whirlpools aan dek. 's Avonds kunt u genieten van live entertainment.

De hutten zijn ingedeeld in 11 categorieŽn die in grootte variŽren van 17 tot 56 m≤. Ze zijn allemaal voorzien van 2 eenpersoonsbedden die tegen elkaar geschoven kunnen worden, een sofa en een badkamer met bad/douche, badjassen en haardroger. De Adventure Class hutten op dek 3 hebben een patrijspoort. Alle andere hutten op dek 3 en 4 hebben een raam. Alle hutten op dek 5 hebben French balcony en alle hutten op dek 7 hebben een balkon.

Net zoals aan boord van de andere schepen van Silversea Cruises is de Silver Explorer ook een all-inclusive schip. Alle dranken (water, frisdranken, wijn, bier, champagne en andere alcoholhoudende dranken) alsook de fooien zijn inbegrepen in de prijs van de cruise.

De hoofdzakelijk Europese bemanning is bijzonder attent en efficiŽnt en kent uw naam en persoonlijke wensen reeds voor u uw hut betrekt. Niets wordt aan het toeval overgelaten en u wordt 24u/24u met de glimlach op uw wenken bediend.


Scheepskarakteristieken van de Silver Explorer :

                            Schip : Silver Explorer ****+
                            Rederij : Silversea Cruises
                            Tonnage : 6.072 ton
                            Lengte : 107,89 meter
                            Breedte : 15, 84 meter
                            Ingebruikname : 12 juni 2008
                            Laatste renovatie : 2008
                            Aantal passagiers : 132
                            Bemanningsleden : 111

  Onze persoonlijk geselecteerde suggesties van Silversea Cruises

Verre Oosten
Silversea Cruises
Silver Muse *****+ 20 maart 2021 - 17 dagen  
 
Verre Oosten
Silversea Cruises
Silver Whisper ***** 21 maart 2021 - 19 dagen  

  Lees onze blogs van Silversea Cruises


Silver Origin van Silversea Cruises klaar voor de Galapagos

Met Silversea Cruises in business class rechtstreeks naar Antarctica

Nieuwe maan, volle maan, zilveren maan met de Silver Moon
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy