Bel met onze cruise adviseurs op 03 - 780.76.60
 
Rederijdetails + Video
Foto Web Special
Schepen
274   aanbiedingen
16   Cruise Plus suggestie(s)
61   Special(s) (Extra voordelen)
18   begeleide cruise(s)
17   Reisverslagen
31   Fotoreportages
65   Beoordelingen
12   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   82%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Silversea Cruises ?
Intieme, luxueuze schepen
Uitstekende prijs/kwaliteit in het luxesegment
All-inclusive: fooien en alle dranken inclusief
Butlerservice in alle Suites
Schoonheids- en massagesalon
Gratis transfer naar centrum v/d havenstad
Luxe ... en nogeens luxe bij Silversea Cruises . Kom aan boord op één van de negen Silversea schepen en de verwennerij tot in detail begint onmiddellijk : luxueuse suites, gevulde minibar naar uw wensen, roomservice 24 u op 24 u, prachtige design en kunst aanwezig op deze cruises, gezellige restaurants en hun top cuisine. U blijft hier op basis van All Inclusive. Alles is inbegrepen , zelfs...
Klik hier en lees meer
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Silversea Cruises een algemene score van 82%.

Alvast veel leesplezier !

aan te bevelen   
Vrij 25 okt 2019 - Ss uit Beveren-waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Whisper ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  zeer goed vriendelijk personeel
  Een persoonlijke tip

zal er zeker nog mee varen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

aan te bevelen   
Woe 2 okt 2019 - Ss uit Beveren-waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Whisper ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  zeer tevreden
  Een persoonlijke tip

vriendelijk personeel zeer vriendeliuke butler in suite 904 nez denk ik is haar naam met vriendeliuke groeten SONJA
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Relax cruisen in stijl   
Woe 25 sep 2019 - TR uit Tienen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Whisper ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Mooi schip, ruime goed ingerichte kajuit. Zeer lekker eten. Excursies in kleine groepen Geen opdringerige bemanning. Relaxe cruise :-)
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

aan te bevelen   
Woe 25 sep 2019 - Ss uit Beveren-waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Whisper ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  zeker aan te bevelen zeer vriendelijke bemanning
  Een persoonlijke tip

10 op 10 zal er zeker nog met silversea cruises meegaan
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Top vakantie   
Vrij 29 dec 2017 - CT uit Keerbergen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Whisper ***** van Silversea Cruises met vaarroute Caraiben in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het was een super vakantie !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

AANGENAME CRUISE   
Maa 22 mei 2017 - VR uit Vorselaar
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Whisper ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  WIJ HEBBEN EEN AANGENAME CRUISE GEHAD AANGEZIEN WIJ EEN PROMOTIE HADDEN VINDEN WIJ DE PRIJS/KWALITEIT IN ORDE, ANDERS TOCH AAN DE DURE KANT ZEER GOED ONDERHOUDEN SCHIP HETGEEN OOK ALTIJD POSITIEF IS PERSONEEL ALTIJD ZEER BEHULPZAAM ETEN GOED DE PRIJZEN VAN DE UITSTAPPEN ZIJN ZEKER HOOG GENOEG
  Een persoonlijke tip

STEEDS DE PROMOTIES VOLGEN
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Opnieuw een Fantastische cruise!!   
Maa 22 mei 2017 - LP uit Kooigem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Whisper ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Uitstekend op alle gebied!!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

teleurstellend   
Zon 4 okt 2015 - BK uit Knokke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Whisper ***** van Silversea Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Onze duurste en meest teleurstellende cruise tot op heden. Het eten was ronduit slecht (niveau van een ferry), zowel de restaurants als de lunch- en ontbijtbuffetten. Ze waren "blij" met onze feedback, maar enige verbetering was niet merkbaar. De administratieve staf ondermaats en de cruise director brutaal, De uitstappen peperduur en waardeloos. Vele van onze medereizigers, fervente cruisers, waren onze mening toegedaan. Prijs/kwaliteit verhouding was volledig zoek.
  Een persoonlijke tip

We hebben een taxi betaald van Knokke naar Zaventem, een ticket Brussel/London, 360 euro voor de transfer naar Southhampton, terwijl we in Zeebrugge hadden kunnen opstappen... UW persoonlijke tip hadden wij op prijs gesteld. Dus ik denkt niet dat onze beoordeling de evaluatie passeert.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 40 / 100

te weinig respect voor nederlandstaligen   
Maa 16 jun 2014 - VE uit Lokeren
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Whisper ***** van Silversea Cruises met vaarroute Noorse Fjorden in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De omroep door de kapitein in het amerikaans was onverstaanbaar.In het algemeen is er te weinig rekening gehouden met niet-Amerikanen,die nochtans slechts 30% uitmaakten van de 390 passagiers.Heel dure excursies.Geen oesters gekregen,alhoewel ze in Bergen uitstekend waren.
  Een persoonlijke tip

Desalniettemin een aanrader. Verken Bergen te voet en proef de oesters op de vismarkt!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

Prachtige stijlvolle cruise   
Maa 22 jul 2013 - BH uit Vilvoorde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Whisper ***** van Silversea Cruises met vaarroute Baltische Staten in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Luxueus schip met stijlvolle suites en een prima, vriendelijke bediening van hoofdzakelijk aziatisch personeel; top-gastronomie aan tafel: zowel de champagnes, wijnen als de keuken. Entertainment kan iets beter. De prijzen van de uitstappen liggen aan de hoge kant.
  Een persoonlijke tip

Silversea is een zeer betrouwbare cruisemaatschappij, die men kan aanbevelen aan veeleisende klanten die zich willen laten verwennen, vooral dan gastronomisch.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

heel erg spijtig   
Zat 13 jul 2013 - Zf uit Lo-reninge
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Whisper ***** van Silversea Cruises met vaarroute Noorse Fjorden in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  wij hebben er een vol jaar naar verlangd!Via Cruise Plus,een uitstekende reismakelaar in cruises hadden wij geboekt voor deze reis met een verlengstuk van 4 dagen in Kopenhagen.Maar het lot heeft er anders overbeslist:mijn partner breekt een week voor ons vertrek haar enkel en krijgt meteen reis- en verplaatsingsverbod van de Dokter.Alles was tot in de puntjes voorbereid ook ons programma voor de on shore aktiviteiten en een bezoekplan voor Kopenhagen.Spijtig! Als het mogelijk is doen wij volgend jaar deze voorziene cruise,uiteraard via Cruise Plus. Fred
  Een persoonlijke tip

neem een annulatieverzekering voor dergelijke reizen!Onze ervaring leert dat dit noodzakelijk is en dat Cruise Plus de annulatieprocedure vlot heeft behandeld.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy