Rederijdetails + Video
Foto Web Special
Schepen
376   aanbiedingen
6   Cruise Plus suggestie(s)
23   Special(s) (Extra voordelen)
6   begeleide cruise(s)
70   Beoordelingen
14   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   82%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Silversea Cruises ?
Intieme, luxueuze schepen
Uitstekende prijs/kwaliteit in het luxesegment
All-inclusive: fooien en alle dranken inclusief
Butlerservice in alle Suites
Schoonheids- en massagesalon
Gratis transfer naar centrum v/d havenstad
Luxe ... en nogeens luxe bij Silversea Cruises . Kom aan boord op één van de negen Silversea schepen en de verwennerij tot in detail begint onmiddellijk : luxueuse suites, gevulde minibar naar uw wensen, roomservice 24 u op 24 u, prachtige design en kunst aanwezig op deze cruises, gezellige restaurants en hun top cuisine. U blijft hier op basis van All Inclusive. Alles is inbegrepen , zelfs...
Klik hier en lees meer
Laatste blogbericht
Uw Cruise Plus adviseur
    Caroline
T:   03-780.76.13

Advies nodig ?
Extra informatie ?

Bel mij gerust op !

 
Waarom Cruise Plus ?
De absolute Belgische marktleider in luxe cruises
Maak gebruik van onze jarenlange kennis en ervaring
U heeft rechtstreeks contact met onze Cruise Plus adviseurs
Service, kwaliteit en persoonlijke opvolging zijn onze prioriteiten
Steeds vrijblijvend, eerlijk en neutraal advies op uw maat
Aankoop rechtstreeks bij alle rederijen, geen tussenpersonen
Cruisen is onze dagdagelijkse passie. Iedere dag opnieuw
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Silversea Cruises een algemene score van 82%.

Alvast veel leesplezier !

zeer goed   
Din 23 okt 2018 - De uit Knokke-heist
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Cloud ****+ van Silversea Cruises met vaarroute Caraiben in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
er waren twee bars aan boord maar maar 1 pianist. Deze moest van de ene bar naar de andere. andere bar had dan geen muziek. Ongezellig. dus veel gezelliger indien 1 bar
  Persoonlijke tip
Bij zeedagen was dek van zwembad en bovendek onvoldoende voorzien van ligbedden. Ook bar aan zwembad was weinig gezellig aangekleed
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100
FANTASTISCH   
Maa 22 okt 2018 - DJ uit ELVERSELE
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Cloud ****+ van Silversea Cruises met vaarroute Caraiben in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Zeer goede crew en expeditieteam, zeer goed voorbereide excursies en lezingen.
  Persoonlijke tip
Restaurant op dek ,iets gezelliger maken
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100
Super!   
Maa 22 mei 2017 - DE uit Asse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Cloud ****+ van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Het was onze 2e cruise met silversea, we waren een beetje bang dat de 2e de eerste niet zou evenaren, maar het was weer fantastisch! Een aanrader!
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
Prima   
Vrij 24 feb 2017 - PE uit Mol
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Cloud ****+ van Silversea Cruises met vaarroute Afrika in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Prima zeer mooie en goed georganiseerd . Allen vaargebied nogal woelig dus de boot ook heel veel deinen van de boot.
  Persoonlijke tip
Mensen met een gevoelige maag en snel zeeziek raad ik deze trip niet aan.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100
aangename eerste cruise ervaring   
Maa 15 jun 2015 - AM uit Tisselt
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Cloud ****+ van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Wat verouderd schip maar goed onderhouden. Algemeen restaurant vonden wij ongezellig.
  Persoonlijke tip
Bij goed weer te weinig mogelijkheden om buiten te eten; noodzaak voor reservatie voor diner aan de pool niet duidelijk.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100
goed maar kon beter   
Zat 23 mei 2015 - KM uit Merelbeke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Cloud ****+ van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
het schip is aan renovatie toe.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100
Aangename cruise   
Din 13 jan 2015 - DN uit CascaIs
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Cloud ****+ van Silversea Cruises met vaarroute Caraiben in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Eten goed.frisheid bij het einde van de cruise minder.Sommige dingen ,zoals rolmobs,niet meer te krijgen Regent Seven Seas beter van eten
  Persoonlijke tip
Excursies dikwijls zonder interesse.Tijdrovend,duur en niets te zien Butlers ,Lori en Hendrik ,uitstekend
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100
Ontspannende en instructieve cruise   
Zat 10 aug 2013 - PX uit Knokke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Cloud ****+ van Silversea Cruises met vaarroute in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Dagdagelijkse praktische organisatie en de opvolging ervan kunnen wij als onberispelijk betitelen
  Persoonlijke tip
De bar kan iets aantrekkelijker zijn en de bestrijding van opkomende vetusteit moet aangepakt worden o.m. de plafons leidende naar de kajuiten nabij het zwembad.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy