Bel met onze cruise adviseurs op 03 - 780.76.60
 
Rederijdetails + Video
Foto Web Special
Schepen
274   aanbiedingen
16   Cruise Plus suggestie(s)
61   Special(s) (Extra voordelen)
18   begeleide cruise(s)
17   Reisverslagen
31   Fotoreportages
65   Beoordelingen
12   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   82%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Silversea Cruises ?
Intieme, luxueuze schepen
Uitstekende prijs/kwaliteit in het luxesegment
All-inclusive: fooien en alle dranken inclusief
Butlerservice in alle Suites
Schoonheids- en massagesalon
Gratis transfer naar centrum v/d havenstad
Luxe ... en nogeens luxe bij Silversea Cruises . Kom aan boord op één van de negen Silversea schepen en de verwennerij tot in detail begint onmiddellijk : luxueuse suites, gevulde minibar naar uw wensen, roomservice 24 u op 24 u, prachtige design en kunst aanwezig op deze cruises, gezellige restaurants en hun top cuisine. U blijft hier op basis van All Inclusive. Alles is inbegrepen , zelfs...
Klik hier en lees meer
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Silversea Cruises een algemene score van 82%.

Alvast veel leesplezier !

zeer goed   
Din 23 okt 2018 - De uit Knokke-heist
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Cloud ****+ van Silversea Cruises met vaarroute Caraiben in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  er waren twee bars aan boord maar maar 1 pianist. Deze moest van de ene bar naar de andere. andere bar had dan geen muziek. Ongezellig. dus veel gezelliger indien 1 bar
  Een persoonlijke tip

Bij zeedagen was dek van zwembad en bovendek onvoldoende voorzien van ligbedden. Ook bar aan zwembad was weinig gezellig aangekleed
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

FANTASTISCH   
Maa 22 okt 2018 - DJ uit ELVERSELE
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Cloud ****+ van Silversea Cruises met vaarroute Caraiben in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer goede crew en expeditieteam, zeer goed voorbereide excursies en lezingen.
  Een persoonlijke tip

Restaurant op dek ,iets gezelliger maken
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

Super!   
Maa 22 mei 2017 - DE uit Asse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Cloud ****+ van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het was onze 2e cruise met silversea, we waren een beetje bang dat de 2e de eerste niet zou evenaren, maar het was weer fantastisch! Een aanrader!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Prima   
Vrij 24 feb 2017 - PE uit Mol
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Cloud ****+ van Silversea Cruises met vaarroute Afrika in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Prima zeer mooie en goed georganiseerd . Allen vaargebied nogal woelig dus de boot ook heel veel deinen van de boot.
  Een persoonlijke tip

Mensen met een gevoelige maag en snel zeeziek raad ik deze trip niet aan.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

aangename eerste cruise ervaring   
Maa 15 jun 2015 - AM uit Tisselt
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Cloud ****+ van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wat verouderd schip maar goed onderhouden. Algemeen restaurant vonden wij ongezellig.
  Een persoonlijke tip

Bij goed weer te weinig mogelijkheden om buiten te eten; noodzaak voor reservatie voor diner aan de pool niet duidelijk.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

goed maar kon beter   
Zat 23 mei 2015 - KM uit Merelbeke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Cloud ****+ van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  het schip is aan renovatie toe.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100

Aangename cruise   
Din 13 jan 2015 - DN uit CascaIs
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Cloud ****+ van Silversea Cruises met vaarroute Caraiben in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Eten goed.frisheid bij het einde van de cruise minder.Sommige dingen ,zoals rolmobs,niet meer te krijgen Regent Seven Seas beter van eten
  Een persoonlijke tip

Excursies dikwijls zonder interesse.Tijdrovend,duur en niets te zien Butlers ,Lori en Hendrik ,uitstekend
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100

Ontspannende en instructieve cruise   
Zat 10 aug 2013 - PX uit Knokke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Cloud ****+ van Silversea Cruises met vaarroute in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Dagdagelijkse praktische organisatie en de opvolging ervan kunnen wij als onberispelijk betitelen
  Een persoonlijke tip

De bar kan iets aantrekkelijker zijn en de bestrijding van opkomende vetusteit moet aangepakt worden o.m. de plafons leidende naar de kajuiten nabij het zwembad.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy