Rederijdetails + Video
Foto Web Special
Schepen
377   aanbiedingen
6   Cruise Plus suggestie(s)
23   Special(s) (Extra voordelen)
6   begeleide cruise(s)
70   Beoordelingen
14   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   82%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Silversea Cruises ?
Intieme, luxueuze schepen
Uitstekende prijs/kwaliteit in het luxesegment
All-inclusive: fooien en alle dranken inclusief
Butlerservice in alle Suites
Schoonheids- en massagesalon
Gratis transfer naar centrum v/d havenstad
Luxe ... en nogeens luxe bij Silversea Cruises . Kom aan boord op één van de negen Silversea schepen en de verwennerij tot in detail begint onmiddellijk : luxueuse suites, gevulde minibar naar uw wensen, roomservice 24 u op 24 u, prachtige design en kunst aanwezig op deze cruises, gezellige restaurants en hun top cuisine. U blijft hier op basis van All Inclusive. Alles is inbegrepen , zelfs...
Klik hier en lees meer
Laatste blogbericht
Uw Cruise Plus adviseur
    Greetje
T:   03-780.76.14

Advies nodig ?
Extra informatie ?

Bel mij gerust op !

 
Waarom Cruise Plus ?
De absolute Belgische marktleider in luxe cruises
Maak gebruik van onze jarenlange kennis en ervaring
U heeft rechtstreeks contact met onze Cruise Plus adviseurs
Service, kwaliteit en persoonlijke opvolging zijn onze prioriteiten
Steeds vrijblijvend, eerlijk en neutraal advies op uw maat
Aankoop rechtstreeks bij alle rederijen, geen tussenpersonen
Cruisen is onze dagdagelijkse passie. Iedere dag opnieuw
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Silversea Cruises een algemene score van 82%.

Alvast veel leesplezier !

Fijne ervaring   
Zat 28 dec 2019 - BP uit Overijse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Aangenaam verrast na het 'strechen' van het schip sinds onze laatste cruise met de Spirit in 2013. Vriendelijke en professionele service. Eten fel verbeterd sinds instellen van meerdere thema restaurants.
  Persoonlijke tip
Max 20 dagen vermits menus weinig veranderen...
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
Droomreis   
Zon 15 dec 2019 - NB uit Knokke-Heist
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Fantastische reis alles perfect, behalve problemen aankomst Mumbai werd ce mijn reservatie niet gevonden in de four sessions en heb ik zelf mijn kamer moeten betalen alhoewel inbegrepen in de prijs. Ook taxi aankomst luchthaven is 1 u te laat toegekomen.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
Eerste silverseacruise   
Maa 27 mei 2019 - VI uit Brugge
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
De Silver Spirit is prachtig qua interieur,verschillende restaurants en mogelijkheden zoals de' Art café '. De sfeer is er niet hartelijk,niet warm en heel dikwijls met een gemaakte vriendelijkheid of zelfs kort en onbeleefd.
  Persoonlijke tip
Met een gemeende,vriendelijke en warme omgang met de passagiers zou Silversea Seabourn voorbijsteken.Maar nu is dat niet het geval en verkiezen wij Seabourn
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
Te hoge verwachtingen   
Don 6 sep 2018 - DM uit Erpe-Mere
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Noorse Fjorden in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Als je al gecruised hebt in Alaska, zijn de Noorse Fjorden nogal eentonig. Er is (bijna) geen "wildlife' te zien. We cruisen normaal met Regent, en dan is de service van Silversea wel minder. Voor de iets betere wijnen moet je bij betalen.
  Persoonlijke tip
Silversea is heel goed met zijn expeditie schepen, maar voor cruises met een gewone bestemming zouden we Silversea niet meer nemen.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100
Onze minste cruise tot op heden !   
Vrij 31 aug 2018 - SD uit 61011514118
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Noorse Fjorden in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
minpunten : 1.Waarom krijgen bepaalde klanten inclusief privé-vervoer en andere groepsvervoer voor dezelfde cruise ? 2.De chauffeur van de heen-transfer naar het schip was niet te bespeuren en het vermelde contact telefoonnummer antwoordde niet... Bijgevolg dienden we bij Silversea te bedelen voor busvervoer.
  Persoonlijke tip
Privé-transfers zoals bij Regent !
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 60 / 100
cruise noorsefjorden silversea   
Vrij 31 aug 2018 - hr uit beek en donk nederland
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Noorse Fjorden in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
eten was eigelijk matig maar de wijnen uitstekend beetje tegenvaller dat er geen welkomstdrank of fruit stond wat je overigens wel kon vragen aan de butler maar als het er staat dan toont het anders excursies best wel duur voor wat je kreeg
  Persoonlijke tip
iets meer aanwezig als welkom in de hut dat geeft een ander binnenkomen variatie in de show
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 66 / 100
héél goeie ervaring!   
Woe 7 jun 2017 - NE uit Gistel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Bij de aankomst in Nice was het eventjes zoeken naar de begeleidster: ze had alleen een bordje: Cruise! Bij de aankomst aan boord kregen we niet alle inlichtingen (2 dagen later ingescheept) Bij navraag kreeg ik die van de butler. De butler service was uitstekend,vooral bij het ontbijt in de cabine. Ik had een tikje meer variëteit verwacht van het eten op de menu: 3x Sole limande is een beetje veel in 1 week! De dranken waren uitgebreid en in orde, maar de eerste avond bracht men onmiddellijk een wijnkaart met dure wijnen. Bij navraag bracht men de wijn van de dag (die ons soms niet beviel) of een andere die we liever dronken.
  Persoonlijke tip
Ik weet niet waarom we vooraf een lijst moesten invullen met wat we nodig hadden in de cabine, want we hebben alles moeten vragen aan de cabine butler nl: 2 aparte dekbedden in plaats van 1 grote; een nek ondersteunend kussen, gedemineraliseerd water enz. Ook de dranken moesten we nog eens vragen. In Livorno was er een shuttle bus die om het half uur reed. Toen ik terug aan de opstapplaats kwam, reed die juist weg. Ik moest 1 uur wachten op de volgende, want het was lunch pauze voor de chauffeur;men had dit NIET verwittigd! Bij navraag aan een Italiaanse dame kwam ik dit te weten.? terwijl er 4 bussen passeerden voor de Celebrity klanten...!!! Dit is een gebrek in de informatie! Verder : een aangename ervaring , vooral de All Inclusive ! Voor herhaling vatbaar! (dit was mijn 50ste cruise) dus ik ben al wat gewoon en heb wel wat ervaring....met vele maatschappijen. Volgende cruise is wel Trans-Atlantic: dus daarom : groot schip.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100
Van Cannes to Rome met Silversea   
Woe 7 jun 2017 - BR uit Gistel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
-Grootte van schip komt overeen met onze wensen voor NIET TRANSATLANTISCHE cruisen en is ongeveer van hetzelfde kaliber als Azamara en Oceania. -Hebben vooral de all in drankjes en de wijn gewaardeerd ; indien je echter je ECHTE favorieten vraagt voor de hut-koelkast moet je meestal WEL bijbetalen ! Idem voor sommige wijnen aan tafel ; de eerste avond krijg je EERST ENKEL de betalende wijnkaart voorgesteld. Wanneer je vraagt of er dan geen gratis wijn is komt men de " wijn van de dag" voorstellen ; als je dan vraagt of er geen andere keuze is , vraagt men wat je graag drinkt en krijg je de gewenste fles op tafel. -De formule-1 rennen in Monaco maakten helaas een degelijk bezoek aan de stad onmogelijk : straten afgesloten , bussen en ook hop on /off reden niet. -Tijdens ons cruise-gedeelte waren er wel "formal evenings" MET vest maar GEEN avond met das of strikje ; misschien was dit tussen Barcelona en Cannes ?? -Het eten was zeker goed maar schatten wij in tussen goed en zeer goed>. Er was enkele male " lemon sole" op het menu maar wij, kustjongens, vinden dit een zeer ordinaire vis { sole limande} of een soort pladijs en heeft in de verste verte niets met ECHTE ZEETONG { Dover Sole} te maken ! Wij genoten het meest van het ontbijt in onze hut : zeer professioneel opgediend door je butler : bravo !!
  Persoonlijke tip
-Wie er tegen op ziet om een vest of kostuum mee te sleuren kan altijd aan de "Pool bar en Grill" eten . -Het schijnt dat de dresscode alleen in het {main}-restaurant en "Le Champagne" srikt worden toegepast. Wij hebben meegemaakt dat tijdens een formal night ook in jeans werd gedineerd in het Italiaanse"La Terrazza"
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100
familie cruise   
Vrij 18 nov 2016 - AA uit Antwerpen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
geen
  Persoonlijke tip
reservatie restaurants aan boord verbeteren
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
70/100   
Maa 26 sep 2016 - CL uit Rupelmonde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Niet te vergelijken met Seabourn. Personeel wel heel vriendelijk en bereidwillig. Maar aan het zwembad geen verfrissingsdoekjes, geen hapjes. Geen kans om in het restaurant 'Champagne' te geraken . Het eten zeker niet verfijnd en geen afwisseling. Prijs/kwaliteit zeker niet geslaagd.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 56 / 100
MINDER ZILVER BIJ SILVERSEA !   
Don 19 mei 2016 - SM uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Silversea heeft véél zilver verloren ! De Silver spirit begint oubollig over te komen. Weinig afwisseling in de buffetten. Hopelijk geeft de nieuwe Silver Muse terug een boost...
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100
silver spirit middelandse zee   
Don 19 mei 2016 - SK uit Mechelen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Wij vinden dat het niveau van de silver spirit een beetje gedaald is in vergelijking met enkele jaren geleden. Het eten viel een beetje tegen.La Terrazza was wel zeer goed.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100
prijs- kwaliteit ???????????   
Woe 18 mei 2016 - Vp uit Nieuwpoort
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Keuken kan beter en zeker het ontbijt meer dan ondermaats!!!!!!!! doe er maar gerust minstens één ster af.......
  Persoonlijke tip
Misschien ook niet meer het merk van de champagne vermelden in jullie folder..... En misschien de kledij wat meer toelichten. Reserveren in Le Champagne.........vergeet het.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 64 / 100
Super cruise   
Woe 18 mei 2016 - EE uit Boom
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Bij aankomst op het cruiseschip waren alle restaurantjes vol geboekt. De 2 eerste dagen moesten we beneden in het restaurant eten, wat we niet leuk vonden en niet lekker. Vanaf dag 3 hadden we reservaties bij andere restaurantje die super waren
  Persoonlijke tip
Restaurant boeken bij de boeking van de cruise
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100
Familie cruise   
Maa 3 aug 2015 - IJ uit Lennik
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Mooie ervaring.
  Persoonlijke tip
De bediening was goed, doch tijdens de maaltijden zijn de sommeliers ondermaats. Best wat scholing vooraf geven. Jammer te moeten bijbetalen om in 2 van de 5 restaurants te kunnen eten. Eten is wel uitstekend.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100
Cruise   
Woe 4 mar 2015 - HG uit Wijnegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Stille Zuidzee in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Slechte coördinatie excursies. Gebrek aan goede organisatie, men moet bijna alles zelf uitzoeken.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100
Cruise Silver Spirit   
Woe 4 feb 2015 - RG uit Zwijndrecht
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Caraiben in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Mijn vrouw en ik hebben genoten. Silver spirit is een aanrader.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
Terug op Silversea   
Din 2 dec 2014 - VC uit Knokke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Ponctuele en dienstvaardige service bij het op punt stellen van de geplande cruise. Cruise was door zeer gunstige weersom-standigheden een geslaagde vakantie.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100
Eenmalig Silver Sea   
Vrij 14 nov 2014 - BB uit Brasschaat
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Silver Sea is voor ons niet dezelfde standaard als oa Seabourn en Regent.De Silver Spirit leek veel ouder dan 5 jaar, wat oubollig en de logistiek was ook niet optimaal, we misten oa de gezellige coffeecorner /Internetcafe bij Seabourn. Eten was erg goed alleen de wijn een ramp, oa een sommellier uit Polen, kwam elke dag een goedkoop flesje wijn aanbieden.Dan wordt er wel gevraagd welke wijn we dan wilden en kregen we de wijnkaart met prijzen vanaf 55,- tot 2.000,- euro per fles, terwijl er toch andere wijnen in het pakket beschikbaar waren.Uiteindelijk hebben we toch zonder bijbetaling een rode Cote du Rhone Bessac en een witte franse Sauvignon Blanc uit de Loire gedronken, maar was elke dag hetzelfde , eerst de aanbeveling van de dag. Veel Filipijnen aan boord ook in de bediening, reuze vriendelijk maar duidelijk lager geschoold. De suites perfect zoals onze kamerjongen en met de hulp van de butler prima. Theather een ramp, steeds dezelfde groep en weinig afwisseling. Van de Staf hebben we eigenlijk niemand gezien, buiten het officiele gedeelte. De reis was interessant, maar uitstappen regel je beter zelf en zeker in Europa.
  Persoonlijke tip
Volgende keer kiezen we weer voor Seabourn
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 64 / 100
Rome - Rome   
Din 10 jun 2014 - CL uit Schelle
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Zeker weer voor herhaling vatbaar
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100
moeder - dochter cruise   
Maa 28 apr 2014 - VG uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Caraiben in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Onze eerste cruise en zeker voor herhaling vatbaar! Ideaal om op korte tijd verschillende bestemmingen aan te doen.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
Matig....   
Zat 26 apr 2014 - VH uit Aartselaar
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Caraiben in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Blij dat u het vraagt... Vorig jaar hadden wij Seabourn maar dat was nu niet meer beschikbaar.. Laten we duidelijk zijn : Silversea is NIET gelijkwaardig (prijs/kwaliteit) aan Seabourn . Reden(en) : - het zit in de kleine dingen : - inschepen : we waren te vroeg maar : niks voorzien (een tafel met wat frisdrank , fruit e.d. : nada) : wachten in de zon... - lokale "kruiers" namen spontaan onze bagage over mits "tip" Opm: bij Seabourn : kruiers van de maatschappij die niks kosten - inschepen : vergeet de foto's met de rij officieren... Nada... - het personeel : klinkt allicht "racistisch" maar bestond uitsluitend uit. Filipinos, Pakistani e.d., kortom "garçons met een geweldig hoog 'Manuel ' gehalte... Vgl. Seabourn. : het personeel kwam zo uit de hotelscholen - bijbetalen voor "specialiteiten restaurants " is dom (hoewel de kwaliteit zéér goed was ) - buiten het "grote" restaurant moest voor alle andere gereserveerd worden : dit is niet aangenaam en beperkt uw vrijheid (voor die prijs...) ; overigens was er op de "formal night" onvoldoende plaats, en werden we gedwongen om bij een grote tafel - allicht kwetterende Amerikanen - te gaan zitten, hetgeen we geweigerd hebben (opm : vorig jaar bij Seabourn : geen probleem ) Enz.... Kortom : geen verwijt aan het reisbureau maar verkoop Silversea niet meer als gelijkwaardig aan Seabourn, ook al zijn deze laatste mogelijk wat duurder of omgekeerd)
  Persoonlijke tip
Kaviaar is toch wel leuk....😉
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
Voor herhaling vatbaar   
Zon 11 aug 2013 - MM uit Koekelberg
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Een bijzondere eerste ervaring, ontspanning en individueel respect zijn gegarandeerd, vanaf de intake tot het vertrek ben je in het land van melk en honing
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy