Bel met onze cruise adviseurs op 03 - 780.76.60
 
Rederijdetails + Video
Foto Web Special
Schepen
274   aanbiedingen
16   Cruise Plus suggestie(s)
61   Special(s) (Extra voordelen)
18   begeleide cruise(s)
17   Reisverslagen
31   Fotoreportages
65   Beoordelingen
12   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   82%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Silversea Cruises ?
Intieme, luxueuze schepen
Uitstekende prijs/kwaliteit in het luxesegment
All-inclusive: fooien en alle dranken inclusief
Butlerservice in alle Suites
Schoonheids- en massagesalon
Gratis transfer naar centrum v/d havenstad
Luxe ... en nogeens luxe bij Silversea Cruises . Kom aan boord op één van de negen Silversea schepen en de verwennerij tot in detail begint onmiddellijk : luxueuse suites, gevulde minibar naar uw wensen, roomservice 24 u op 24 u, prachtige design en kunst aanwezig op deze cruises, gezellige restaurants en hun top cuisine. U blijft hier op basis van All Inclusive. Alles is inbegrepen , zelfs...
Klik hier en lees meer
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Silversea Cruises een algemene score van 82%.

Alvast veel leesplezier !

Eerste silverseacruise   
Maa 27 mei 2019 - VI uit Brugge
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De Silver Spirit is prachtig qua interieur,verschillende restaurants en mogelijkheden zoals de' Art café '. De sfeer is er niet hartelijk,niet warm en heel dikwijls met een gemaakte vriendelijkheid of zelfs kort en onbeleefd.
  Een persoonlijke tip

Met een gemeende,vriendelijke en warme omgang met de passagiers zou Silversea Seabourn voorbijsteken.Maar nu is dat niet het geval en verkiezen wij Seabourn
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

Onze minste cruise tot op heden !   
Vrij 31 aug 2018 - SD uit 61011514118
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Noorse Fjorden in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  minpunten : 1.Waarom krijgen bepaalde klanten inclusief privé-vervoer en andere groepsvervoer voor dezelfde cruise ? 2.De chauffeur van de heen-transfer naar het schip was niet te bespeuren en het vermelde contact telefoonnummer antwoordde niet... Bijgevolg dienden we bij Silversea te bedelen voor busvervoer.
  Een persoonlijke tip

Privé-transfers zoals bij Regent !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 60 / 100

héél goeie ervaring!   
Woe 7 jun 2017 - NE uit Gistel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Bij de aankomst in Nice was het eventjes zoeken naar de begeleidster: ze had alleen een bordje: Cruise! Bij de aankomst aan boord kregen we niet alle inlichtingen (2 dagen later ingescheept) Bij navraag kreeg ik die van de butler. De butler service was uitstekend,vooral bij het ontbijt in de cabine. Ik had een tikje meer variëteit verwacht van het eten op de menu: 3x Sole limande is een beetje veel in 1 week! De dranken waren uitgebreid en in orde, maar de eerste avond bracht men onmiddellijk een wijnkaart met dure wijnen. Bij navraag bracht men de wijn van de dag (die ons soms niet beviel) of een andere die we liever dronken.
  Een persoonlijke tip

Ik weet niet waarom we vooraf een lijst moesten invullen met wat we nodig hadden in de cabine, want we hebben alles moeten vragen aan de cabine butler nl: 2 aparte dekbedden in plaats van 1 grote; een nek ondersteunend kussen, gedemineraliseerd water enz. Ook de dranken moesten we nog eens vragen. In Livorno was er een shuttle bus die om het half uur reed. Toen ik terug aan de opstapplaats kwam, reed die juist weg. Ik moest 1 uur wachten op de volgende, want het was lunch pauze voor de chauffeur;men had dit NIET verwittigd! Bij navraag aan een Italiaanse dame kwam ik dit te weten.? terwijl er 4 bussen passeerden voor de Celebrity klanten...!!! Dit is een gebrek in de informatie! Verder : een aangename ervaring , vooral de All Inclusive ! Voor herhaling vatbaar! (dit was mijn 50ste cruise) dus ik ben al wat gewoon en heb wel wat ervaring....met vele maatschappijen. Volgende cruise is wel Trans-Atlantic: dus daarom : groot schip.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Van Cannes to Rome met Silversea   
Woe 7 jun 2017 - BR uit Gistel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  -Grootte van schip komt overeen met onze wensen voor NIET TRANSATLANTISCHE cruisen en is ongeveer van hetzelfde kaliber als Azamara en Oceania. -Hebben vooral de all in drankjes en de wijn gewaardeerd ; indien je echter je ECHTE favorieten vraagt voor de hut-koelkast moet je meestal WEL bijbetalen ! Idem voor sommige wijnen aan tafel ; de eerste avond krijg je EERST ENKEL de betalende wijnkaart voorgesteld. Wanneer je vraagt of er dan geen gratis wijn is komt men de " wijn van de dag" voorstellen ; als je dan vraagt of er geen andere keuze is , vraagt men wat je graag drinkt en krijg je de gewenste fles op tafel. -De formule-1 rennen in Monaco maakten helaas een degelijk bezoek aan de stad onmogelijk : straten afgesloten , bussen en ook hop on /off reden niet. -Tijdens ons cruise-gedeelte waren er wel "formal evenings" MET vest maar GEEN avond met das of strikje ; misschien was dit tussen Barcelona en Cannes ?? -Het eten was zeker goed maar schatten wij in tussen goed en zeer goed>. Er was enkele male " lemon sole" op het menu maar wij, kustjongens, vinden dit een zeer ordinaire vis { sole limande} of een soort pladijs en heeft in de verste verte niets met ECHTE ZEETONG { Dover Sole} te maken ! Wij genoten het meest van het ontbijt in onze hut : zeer professioneel opgediend door je butler : bravo !!
  Een persoonlijke tip

-Wie er tegen op ziet om een vest of kostuum mee te sleuren kan altijd aan de "Pool bar en Grill" eten . -Het schijnt dat de dresscode alleen in het {main}-restaurant en "Le Champagne" srikt worden toegepast. Wij hebben meegemaakt dat tijdens een formal night ook in jeans werd gedineerd in het Italiaanse"La Terrazza"
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

familie cruise   
Vrij 18 nov 2016 - AA uit Antwerpen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  geen
  Een persoonlijke tip

reservatie restaurants aan boord verbeteren
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

70/100   
Maa 26 sep 2016 - CL uit Rupelmonde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Niet te vergelijken met Seabourn. Personeel wel heel vriendelijk en bereidwillig. Maar aan het zwembad geen verfrissingsdoekjes, geen hapjes. Geen kans om in het restaurant 'Champagne' te geraken . Het eten zeker niet verfijnd en geen afwisseling. Prijs/kwaliteit zeker niet geslaagd.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 56 / 100

MINDER ZILVER BIJ SILVERSEA !   
Don 19 mei 2016 - SM uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Silversea heeft véél zilver verloren ! De Silver spirit begint oubollig over te komen. Weinig afwisseling in de buffetten. Hopelijk geeft de nieuwe Silver Muse terug een boost...
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

silver spirit middelandse zee   
Don 19 mei 2016 - SK uit Mechelen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wij vinden dat het niveau van de silver spirit een beetje gedaald is in vergelijking met enkele jaren geleden. Het eten viel een beetje tegen.La Terrazza was wel zeer goed.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

prijs- kwaliteit ???????????   
Woe 18 mei 2016 - Vp uit Nieuwpoort
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Keuken kan beter en zeker het ontbijt meer dan ondermaats!!!!!!!! doe er maar gerust minstens één ster af.......
  Een persoonlijke tip

Misschien ook niet meer het merk van de champagne vermelden in jullie folder..... En misschien de kledij wat meer toelichten. Reserveren in Le Champagne.........vergeet het.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 64 / 100

Super cruise   
Woe 18 mei 2016 - EE uit Boom
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Bij aankomst op het cruiseschip waren alle restaurantjes vol geboekt. De 2 eerste dagen moesten we beneden in het restaurant eten, wat we niet leuk vonden en niet lekker. Vanaf dag 3 hadden we reservaties bij andere restaurantje die super waren
  Een persoonlijke tip

Restaurant boeken bij de boeking van de cruise
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Familie cruise   
Maa 3 aug 2015 - IJ uit Lennik
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Mooie ervaring.
  Een persoonlijke tip

De bediening was goed, doch tijdens de maaltijden zijn de sommeliers ondermaats. Best wat scholing vooraf geven. Jammer te moeten bijbetalen om in 2 van de 5 restaurants te kunnen eten. Eten is wel uitstekend.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

Cruise   
Woe 4 mar 2015 - HG uit Wijnegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Stille Zuidzee in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Slechte coördinatie excursies. Gebrek aan goede organisatie, men moet bijna alles zelf uitzoeken.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100

Cruise Silver Spirit   
Woe 4 feb 2015 - RG uit Zwijndrecht
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Caraiben in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Mijn vrouw en ik hebben genoten. Silver spirit is een aanrader.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Terug op Silversea   
Din 2 dec 2014 - VC uit Knokke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Ponctuele en dienstvaardige service bij het op punt stellen van de geplande cruise. Cruise was door zeer gunstige weersom-standigheden een geslaagde vakantie.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Eenmalig Silver Sea   
Vrij 14 nov 2014 - BB uit Brasschaat
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Silver Sea is voor ons niet dezelfde standaard als oa Seabourn en Regent.De Silver Spirit leek veel ouder dan 5 jaar, wat oubollig en de logistiek was ook niet optimaal, we misten oa de gezellige coffeecorner /Internetcafe bij Seabourn. Eten was erg goed alleen de wijn een ramp, oa een sommellier uit Polen, kwam elke dag een goedkoop flesje wijn aanbieden.Dan wordt er wel gevraagd welke wijn we dan wilden en kregen we de wijnkaart met prijzen vanaf 55,- tot 2.000,- euro per fles, terwijl er toch andere wijnen in het pakket beschikbaar waren.Uiteindelijk hebben we toch zonder bijbetaling een rode Cote du Rhone Bessac en een witte franse Sauvignon Blanc uit de Loire gedronken, maar was elke dag hetzelfde , eerst de aanbeveling van de dag. Veel Filipijnen aan boord ook in de bediening, reuze vriendelijk maar duidelijk lager geschoold. De suites perfect zoals onze kamerjongen en met de hulp van de butler prima. Theather een ramp, steeds dezelfde groep en weinig afwisseling. Van de Staf hebben we eigenlijk niemand gezien, buiten het officiele gedeelte. De reis was interessant, maar uitstappen regel je beter zelf en zeker in Europa.
  Een persoonlijke tip

Volgende keer kiezen we weer voor Seabourn
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 64 / 100

Rome - Rome   
Din 10 jun 2014 - CL uit Schelle
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeker weer voor herhaling vatbaar
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

moeder - dochter cruise   
Maa 28 apr 2014 - VG uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Caraiben in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Onze eerste cruise en zeker voor herhaling vatbaar! Ideaal om op korte tijd verschillende bestemmingen aan te doen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Matig....   
Zat 26 apr 2014 - VH uit Aartselaar
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Caraiben in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Blij dat u het vraagt... Vorig jaar hadden wij Seabourn maar dat was nu niet meer beschikbaar.. Laten we duidelijk zijn : Silversea is NIET gelijkwaardig (prijs/kwaliteit) aan Seabourn . Reden(en) : - het zit in de kleine dingen : - inschepen : we waren te vroeg maar : niks voorzien (een tafel met wat frisdrank , fruit e.d. : nada) : wachten in de zon... - lokale "kruiers" namen spontaan onze bagage over mits "tip" Opm: bij Seabourn : kruiers van de maatschappij die niks kosten - inschepen : vergeet de foto's met de rij officieren... Nada... - het personeel : klinkt allicht "racistisch" maar bestond uitsluitend uit. Filipinos, Pakistani e.d., kortom "garçons met een geweldig hoog 'Manuel ' gehalte... Vgl. Seabourn. : het personeel kwam zo uit de hotelscholen - bijbetalen voor "specialiteiten restaurants " is dom (hoewel de kwaliteit zéér goed was ) - buiten het "grote" restaurant moest voor alle andere gereserveerd worden : dit is niet aangenaam en beperkt uw vrijheid (voor die prijs...) ; overigens was er op de "formal night" onvoldoende plaats, en werden we gedwongen om bij een grote tafel - allicht kwetterende Amerikanen - te gaan zitten, hetgeen we geweigerd hebben (opm : vorig jaar bij Seabourn : geen probleem ) Enz.... Kortom : geen verwijt aan het reisbureau maar verkoop Silversea niet meer als gelijkwaardig aan Seabourn, ook al zijn deze laatste mogelijk wat duurder of omgekeerd)
  Een persoonlijke tip

Kaviaar is toch wel leuk....😉
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

Voor herhaling vatbaar   
Zon 11 aug 2013 - MM uit Koekelberg
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Een bijzondere eerste ervaring, ontspanning en individueel respect zijn gegarandeerd, vanaf de intake tot het vertrek ben je in het land van melk en honing
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy