Rederijdetails + Video
Schepen
790   aanbiedingen
1   Cruise Plus suggestie(s)
6   begeleide cruise(s)
33   Beoordelingen
3   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   81%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Royal Caribbean ?
Grootste en meest innovatieve schepen ter wereld
Zeer kindvriendelijk, aangepaste programma’s
Indrukwekkende ijs- en watershows
Broadway-musicals
Revolutionaire voorzieningen & entertainment
2 nieuwe schepen in 2016
Een rederij die elk jaar meer dan 2 miljoen passagiers onthaalt en entertaint, moet wel iets in huis hebben… Zoekt u een cruise aan boord van een groot schip met alles erop en eraan, dan bent u bij Royal Caribbean zeker aan het juiste adres! De maatschappij heeft altijd naar innovaties gestreefd. Sinds haar oprichting is ze dan ook een trendsetter in de cruise-industrie. Wie zou verwachten dat men...
Klik hier en lees meer
Laatste blogbericht
Uw Cruise Plus adviseur
    Caroline
T:   03-780.76.13

Advies nodig ?
Extra informatie ?

Bel mij gerust op !

 
Waarom Cruise Plus ?
De absolute Belgische marktleider in luxe cruises
Maak gebruik van onze jarenlange kennis en ervaring
U heeft rechtstreeks contact met onze Cruise Plus adviseurs
Service, kwaliteit en persoonlijke opvolging zijn onze prioriteiten
Steeds vrijblijvend, eerlijk en neutraal advies op uw maat
Aankoop rechtstreeks bij alle rederijen, geen tussenpersonen
Cruisen is onze dagdagelijkse passie. Iedere dag opnieuw
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Royal Caribbean een algemene score van 81%.

Alvast veel leesplezier !

heel mooi cruise   
Maa 10 jul 2017 - DO uit Kalken
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Vision of the Seas ***+ van Royal Caribbean met vaarroute Baltische Staten in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
wij hadden 2 fantastische waiter INACIO en assistent waiter PAWAN gans het personeel van het restaurant was heel goed onze kajuit was altijd pikfijn in orde
  Persoonlijke tip
het entertainment waren op andere cruisen beter meer variatie vb een gochelaar of een acrobatie act
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
Top   
Don 29 jun 2017 - DR uit Schilde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Vision of the Seas ***+ van Royal Caribbean met vaarroute Baltische Staten in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Zeer leuke ervaring!
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100
Leuke ervaring!   
Woe 29 mar 2017 - HR uit Sint-margriete
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Vision of the Seas ***+ van Royal Caribbean met vaarroute Midden-Oosten in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Tamelijk verouderd schip. Zelfbedieningsrestaurant (ontbijt) was enorm druk, wij zijn nogal vroege vogels, en het restaurant ging pas om 8u openen. Dit was tevens te laat wanneer je een excursie gepland had.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100
Fantastische reis!   
Woe 11 jan 2017 - VK uit Sint-pauwels
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Vision of the Seas ***+ van Royal Caribbean met vaarroute Midden-Oosten in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Het cruiseschip was verouderd maar dit veranderde niets aan een prachtige cruise. Het personeel was zeer vriendelijk en de maaltijden lekker en verzorgd.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100
super vakantie gehad   
Din 15 nov 2016 - VJ uit Beerse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Vision of the Seas ***+ van Royal Caribbean met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
we waren met 2 andere koppels dus we hebben ons reuze geamuseerd. Ook goed weer gehad. Het was een topweek. Voor de prijs die we betaald hebben mogen we zeer tevreden zijn over de Royal Carebbian, ondanks dat het voor ons persoonlijk een iets mindere rederij is. (gewoonlijk met Celebrity). Qua service zijn we meer dan tevreden omdat 1 koppel het drankenpakket bij incheck online à 20% minder kon kopen en de 2 andere koppels niet meer door iets later in te checken. We hebben het toch gekregen aan dezelfde prijs toen we aan boord kwamen.
  Persoonlijke tip
We zouden een gelijkaardige cruise willen doen volgend jaar zelfde periode. Zelfde budget. Alle aanbiedingen zijn alvast welkom.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 62 / 100
nagenieten in de herfst   
Maa 14 nov 2016 - DM uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Vision of the Seas ***+ van Royal Caribbean met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
een ouder schip heeft ook zijn charmes .
  Persoonlijke tip
Ga eten in de specialiteitenrestaurants op de eerste 2 dagen . Zeer voordelig !
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 66 / 100
Wederom een fantastische ervaring!!!!!!   
Maa 3 aug 2015 - BM uit Sinaai-waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Vision of the Seas ***+ van Royal Caribbean met vaarroute Alaska in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Het was ons 9de cruise en wederom een fantastische ervaring. Ieder schip heeft zijn eigenheid. Leuk om dit te ontdekken. Het is een wat ouder schip dat gedeeltelijk gerenoveerd is en dat merk je wel. Maar dit doet niets af aan de cruise op zich. Het eten is er super goed. We nemen altijd een binnenkajuit en nu hadden we voor de eerste keer geen ijskastje. Maar iedere dag kregen we 2x vers ijs in ijsemmer om iets koel te houden. Daardoor heeft het ons niet gestoord. Ik vind het nog altijd formidabel hoe efficiënt ze deze kajuit indelen. Ruimschoots plaats om alles op te bergen, zelfs nog plaats over.
  Persoonlijke tip
Ze hebben nu ook specialiteitenrestaurants en de eerste dagen kwamen ze regelmatig vragen of je tegen bijbetaling niet in deze restaurants wil komen eten. Als je dit niet wil, is dit een kwestie van volhouden!
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy