Rederijdetails + Video
Foto Web Special
Schepen
212   aanbiedingen
71   Special(s) (Extra voordelen)
2   begeleide cruise(s)
43   Beoordelingen
Geef uw beoordeling
Cruisescore   84%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Crystal Cruises ?
Dranken aan boord inbegrepen
Gratis onbeperkt Wifi
Fooien & dranken inbegrepen
Zéér veel ruimte per passagier
Sterrengastronomie
Hoogstaande gepersonaliseerde service
luxe-expeditieyacht Crystal Esprit
Intussen al 25 jaar geleden (in 1990) kwamCrystal Cruises met een gloednieuw concept, en bouwde zo een eigen niche in het aanbod van luxecruises, dat tot nu toe door geen enkele rederij geëvenaard wordt. Het geheim? Grote schepen met alle faciliteiten en entertainment maar voor veel minder passagiers. Voeg daarbij de gepersonaliseerde superservice die je normaal alleen op kleinere luxeschep...
Klik hier en lees meer
 
Crystal Symphony *****

De Crystal Symphony, gebouwd in Finland, werd in 1995 te water gelaten als het zusterschip van de Crystal Harmony. Het is ronduit een schoonheid qua vormgeving en ook het interieur is prachtig ingericht in sfeervolle kleurcombinaties. De Crystal Symphony en de Crystal Serenity zijn de twee hoogst gewaardeerde middelgrootte cruiseschepen ter wereld ! In 2006 werd Crystal Cruises voor de 10e keer op rij uitgeroepen tot World's Best Large-Ship Cruise Line ! Sinds haar op ... Meer info weergeven

De Crystal Symphony, gebouwd in Finland, werd in 1995 te water gelaten als het zusterschip van de Crystal Harmony. Het is ronduit een schoonheid qua vormgeving en ook het interieur is prachtig ingericht in sfeervolle kleurcombinaties. De Crystal Symphony en de Crystal Serenity zijn de twee hoogst gewaardeerde middelgrootte cruiseschepen ter wereld ! In 2006 werd Crystal Cruises voor de 10e keer op rij uitgeroepen tot World's Best Large-Ship Cruise Line ! Sinds haar opriching heeft Crystal Cruises meer onderscheidingen ontvangen dan welke andere rederij ook.

De Crystal Symphony, een gracieus, middelgroot cruiseschipvan ruim 51.000 ton, neemt slechts een 950-tal passagiers mee, hetgeen resulteert in veel ruimte per passagier en weinig drukte aan boord. Crystal Cruises staat bekend om haar uitstekend opgeleide personeel. De onopvallend aanwezige en goedgehumeurde bemanningsleden zorgen voor een professionele service in een rustige en vriendelijke sfeer. De Crystal Symphony heeft alleen luxehutten en suites waarvan meer dan 50% met privé-balkon. Ze zijn allemaal zeer compleet zijn ingericht met een tv/video combinatie, minibar, kluisje en badkamer met bad en douche (suites met jacuzzi). U wordt verwelkomd met verse bloemen, uw minibar is gevuld met gratis frisdranken en uw badjas hangt klaar.

geserveerd wordt beschikt het schip over 2 specialiteitenrestaurants met authentieke Italiaanse of Aziatische gerechten. De lounges en bars zijn zeer comfortabel en aantrekkelijk ingericht en de bibliotheek is zeer uitgebreid met een keur aan boeken, video's, cd-roms en dvd-films.

Alhoewel de Crystal Symphony in 2004 reeds voor miljoenen gerenoveerd werd onderging het schip in november 2006 opnieuw een metamorfose. De hutten werden volledig gerenoveerd en er staat nu een 20" LCD flatscreen televisietoestel in elke hut. De Starlite Club werd in een nieuw jasje gestoken en werd heringedeeld zodat er meer ruimte en lichtinval is. De discotheek werd omgevormd tot volwaardige, stijlvolle nightclub. Het aanpalend Crystal Casino werd heraangekleed en heringedeeld en er werden nieuwe spellen toegevoegd. Dek 6 werd van kop tot teen heringericht : met nieuwe salons, nieuwe verlichting, nieuwe liften, nieuwe vloer- en wandbekleding, trendy boetieks en een heraangeklede The Bistro lijkt dit dek te behoren tot een volledig nieuw schip.


Scheepskarakteristieken:

                            Schip : Crystal Symphony *****
                            Rederij : Crystal Cruises
                            Tonnage : 51.044 ton
                            Lengte : 238 m
                            Breedte : 30,2 m
                            Diepgang : 7,6 m
                            Orginele kostprijs : 250 miljoen dollar
                            Ingebruikname : 3 mei 1995
                            Gerenoveerd : 2004, 2006, 2009, 2012
                            Aantal passagiersdekken : 8
                            Aantal hutten : 461
                            Aantal passagiers : 922
                            Bemanningsleden : 545


  Lees onze blogs van Crystal Cruises


Go for 2021 - Verborgen parels van Zuidoost-Azië

Gelauwerde Crystal Serenity krijgt verjongingsbad

Go for 2021 : : Exclusief cruisen met Crystal River Cruises
 

© 2021 - Jemp Cruises, Slagmanstraat 23 te 9080 Lochristi - Tel. 09-395.06.06 - lochristi@cruiseplus.be