Welkom op de cruiseblog site van Jempi Reizen. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida Cruises (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (2)
Celebrity Cruises (9)
Crystal Cruises (13)
Cunard (4)
Emerald Yacht Cruises (1)
Hapag-Lloyd Cruises (11)
Holland America Line (5)
Hurtigruten (1)
Norwegian Cruise Line (4)
Oceania Cruises (8)
Ponant (3)
Regent Seven Seas (9)
Ritz Carlton Yacht Collection (2)
Scenic Cruises (1)
Seabourn (10)
Silversea Cruises (15)
Star Clippers (4)
Swan Hellenic (1)
Viva Cruises (1)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (4)
Amazone (1)
Antarctica (1)
Atlantische Eilanden (1)
Atlantische Kust (1)
Baltische Staten (4)
Caraiben (8)
Donau (rivier) (3)
Galápagos (5)
Ijsland / Groenland (2)
Middellandse Zee (23)
Midden-Oosten (1)
Noorse Fjorden (8)
Panamakanaal (2)
Rijn (rivier) (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (9)
Zuid-Amerika (1)
Zwarte Zee (1)
Categorieën
Coronavirus (7)
Cruise News (59)
Cruise Plus Aanrader (10)
Droom nu, Reis later (63)
Expeditiecruises (6)
Food (1)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (36)
Reisverslagen (5)
Reserveer NU voor 2021 (5)
Riviercruises (4)
Start 2 Cruise (10)
Cruise Plus adviseur
Charlotte (2)
Dirk Van Duyse (4)
Greetje (1)
 
“Net zoals haar zusterschip (MS Europa) is ook de MS Europa 2 een schip buiten categorie. De service, het schip en de suite zijn perfect.”
Geschreven door Charlotte
27 jun '14
 
Enkele maanden geleden ondernam Cruise Plus adviseur Charlotte een cruise in de Middellandse Zee aan boord van de nieuwe trots van Hapag-Lloyd Cruises: de MS Europa 2. Ze liet haar kennersoog vallen op het schip, de bemanning en de service…
 
 
 
 
 
Bij aankomst in de cruiseterminal worden we opgewacht door een vertegenwoordigster van Hapag-Lloyd cruises die de bagage van ons overneemt en ons de weg naar de shuttlebus toont. Na een ritje van enkele minuten met de shuttlebus komen we aan bij het schip. Onder een verschroeiende zon staan zeker 30 personeelsleden ons in een erehaag op te wachten om ons welkom te heten en aan boord te brengen, maar niet voor we een glas champagne en enkele hapjes aangeboden gekregen hebben.
 
 
Er zijn aan boord niet minder dan 6 verschillende bars te vinden: Herenzimmer (sigarenbar) – Sansibar (altijd iets te beleven) – Jazz Club (‘s avonds live Jazz muziek) – Belvedere (afternoon tea en mooi panorama) – Piano Bar (aan de receptie) en de Pool bar (aan het zwembad). Wie op zoek is naar rust/ontspanning komt zeker aan z’n trekken in de prachtige Ocean Spa (= 620m˛ !!) op het schip.
 
 
De inrichting van de suite is prachtig en er is gebruik gemaakt van lichte aardekleuren. De badkamer is verbazend ruim en heeft een apart ligbad, regendouche, toilet en wastafel. Alle verzorgingsproducten zijn bovendien speciaal voor dit schip gemaakt.
 
 
De cruise aan boord van de MS Europa 2 was in de Middellandse Zee; een ideale bestemming. Elk land, elke streek, ja elke stad vertelt zijn of haar eigen geschiedenis. Kleine, dromerige dorpjes waren 2000 jaar geleden dynamische metropolen. Ruďnes en monumenten herinneren aan tijden toen de wereldpolitiek een regionale gelegenheid was en grote meningsverschillen werden begrensd door een berg of zee. Een cruise met de MS Europa 2 is zonder enige twijfel de meest comfortabele manier om in een korte tijd zo veel mogelijk te zien.
 
 
 
 
 

 
 
  © 2021 - Jemp Cruises, Slagmanstraat 23 te 9080 Lochristi - Tel. 09-395.06.06 - lochristi@cruiseplus.be