Welkom op de cruiseblog site van Jempi Reizen. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
AmaWaterways (3)
Celebrity Cruises (10)
Cunard (6)
Emerald Yacht Cruises (1)
Explora Journeys (9)
Hapag-Lloyd Cruises (10)
Holland America Line (7)
Hurtigruten (1)
Norwegian Cruise Line (8)
Oceania Cruises (17)
Ponant (4)
Regent Seven Seas (14)
Ritz Carlton Yacht Collection (4)
Scenic Cruises (2)
Seabourn (13)
Silversea Cruises (29)
Swan Hellenic (4)
Uniworld (1)
Viva Cruises (2)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (5)
Amazone (1)
Antarctica (7)
Arctica (3)
Atlantische Kust (2)
Baltische Staten (7)
Britse Eilanden (2)
Caraiben (12)
Donau (rivier) (3)
Galápagos (6)
Ijsland / Groenland (2)
Middellandse Zee (35)
Midden-Oosten (5)
Noord-Amerika (1)
Noorse Fjorden (11)
Panamakanaal (2)
Rijn (rivier) (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (15)
Wereldcruise (1)
Zuid-Amerika (1)
Zwarte Zee (1)
Categorieën
Coronavirus (15)
Cruise News (99)
Expeditiecruises (11)
Havens - aanlegplaatsen (82)
Nieuwe Schepen (69)
Reisverslagen (6)
Riviercruises (4)
Start 2 Cruise (10)
 
Boek als eerste Oceania’s nieuwste, namelijk de Allura
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
10 sep '23
Oceania Cruises opent op 13 september de boekingen voor Allura. Het zusterschip van de succesvolle Vista komt in juni 2025 in de vaart en zal tijdens zijn eerste zomer de Middellandse Zee en Noord-Amerika doorkruisen met bezoeken aan iconische steden, minder bekende juweeltjes zoals Cádiz, Cagliari, Messina, Palma de Mallorca, Palermo en Cinque Terre en overnachtingen in Istanbul, Monte Carlo, Quebec City, Montreal en New York. Op het programma staan 92 bestemmingen en reizen van 7 tot 34 dagen. Frank A. Del Rio, president van Oceania Cruises: “Deze prachtige toevoeging aan onze familie belichaamt de dynamische en oogverblindende toekomst van Oceania Cruises. Allura luidt de ultieme evolutie in van onze ervaring aan boord. Haar eerste seizoen is ontworpen om nieuwsgierige wereldreizigers te verleiden, hen in staat te stellen opnieuw verbinding te maken met geliefde favorieten alsook nieuwe bestemmingen te ontdekken.”
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Premiumdranken en excursies in Oceania’s Simply More-formule
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
2 jul '23
Een genereus excursietegoed en een drankenpakket maken voortaan deel uit van de standaardprijs bij Oceania Cruises. De boetiekrederij verving op 1 juli haar langlopende OLife Choice door ‘Simply More’. De nieuwe formule geldt voor alle afvaarten en schepen vanaf 1 oktober aanstaande. Oceania spreekt van een vereenvoudiging van de prijsstructuur en belooft haar gasten meer waarde voor hun geld. De maatschappij speelt daarmee duidelijk in op de trend naar all-inclusive die ook in de cruise-industrie steeds meer de norm wordt.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Oceania Cruises verwent wijnliefhebbers
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
25 jun '23
Oceania Cruises lanceert een wijncollectie met labels van ’s werelds topwijngaarden die aansluiten bij haar gastronomische ervaringen als ‘The Finest Cuisine at Sea’. De nieuwe lijst met geprezen luxewijnen en vintages omvat tachtig nieuwe labels afkomstig uit zowel de oude als de nieuwe wereld, feestwijnen en dessertcombinaties. De boetiekrederij is ervan overtuigd dat het nieuwe wijnmenu niet alleen wijnkenners en recensenten zal verleiden, maar tegelijk een perfecte introductie vormt voor liefhebbers die nog niet zo bedreven zijn in de wijncultuur. Hoogtepunten uit de nieuwe collectie zijn zeldzame wijnen zoals de klassieke Moët & Chandon Cuvée Dom Pérignon, het beroemde Château Mouton Rothschild 1er Cru Classé Pauilliac, de elegante Ornellaia ‘Super Tuscan’ Bolgheri Superiore, de moeilijk te verkrijgen Mascot uit Napa Valley en de populaire Vina Errazuriz Kai Carmenère uit de Aconcagua Valley in Chili.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Oceania’s Vista: residentiële luxe en fantasierijke dineerconcepten
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
11 jun '23
Na de doopplechtigheid in Valletta vaart de Vista van Oceania Cruises sinds enkele weken in de Middellandse Zee. Het zevende schip van ‘The Finest Cuisine at Sea’ zet nieuwe normen voor comfort en luxe in woonstijl met all-veranda accommodatie. Het vlaggenschip van de maatschappij biedt plaats aan maximaal 1.200 gasten en 700 bemanningsleden. Het beschikt over acht bars en elf culinaire locaties met als nieuwigheden de Aquamar Kitchen, The Bakery at Baristas en het signatuurrestaurant Ember aangevuld met een verheven mixologieprogramma en nieuwe Broadway-producties.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Oceania Cruises wordt in 2023 beter dan ooit
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
9 okt '22
Oceania Cruises ziet 2023 positief tegemoet. De boekingen voor volgend jaar lopen goed en de rederij kondigt tal van nieuwigheden aan, te beginnen met de lancering in mei van de Vista, het eerste schip van de nieuwe scheepsklasse. Aan boord van het vlaggenschip van de maatschappij zullen gasten kunnen genieten van een nieuw barprogramma en een Moët et Chandon Champagne Experience. Ook kan Oceania voor alle cruises voortaan de bijhorende vluchten reserveren en stelt ze gratis pré- of posttours voor op 15 wereldwijde afvaarten in de eerste helft van volgend jaar.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

 Pagina: Eerste pagina Vorige pagina 1 Volgende pagina Laatste pagina   van 4 (17 blogartikels)
 
  © 2023 - Jemp Cruises, Slagmanstraat 23 te 9080 Lochristi - Tel. 09-395.06.06 - lochristi@cruiseplus.be