Welkom op de cruiseblog site van Jempi Reizen. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
AmaWaterways (3)
Celebrity Cruises (10)
Cunard (6)
Emerald Yacht Cruises (1)
Explora Journeys (9)
Hapag-Lloyd Cruises (13)
Holland America Line (7)
Hurtigruten (1)
Norwegian Cruise Line (8)
Oceania Cruises (22)
Ponant (4)
Regent Seven Seas (17)
Ritz Carlton Yacht Collection (5)
Riverside Luxury Cruises (2)
Scenic Cruises (4)
Seabourn (15)
Silversea Cruises (31)
Swan Hellenic (4)
Uniworld (1)
Viva Cruises (3)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (6)
Amazone (1)
Antarctica (9)
Arctica (5)
Atlantische Kust (2)
Baltische Staten (7)
Britse Eilanden (2)
Caraiben (12)
Donau (rivier) (3)
Douro (rivier) (1)
Galápagos (6)
Ijsland / Groenland (2)
Middellandse Zee (35)
Midden-Oosten (5)
Noord-Amerika (1)
Noord-Europa (1)
Noorse Fjorden (11)
Panamakanaal (3)
Rijn (rivier) (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (17)
Wereldcruise (2)
Zuid-Amerika (2)
Zwarte Zee (1)
Categorieën
Coronavirus (15)
Cruise News (106)
Expeditiecruises (13)
Havens - aanlegplaatsen (90)
Nieuwe Schepen (73)
Reisverslagen (6)
Riviercruises (5)
Start 2 Cruise (10)
 
Meer exclusiviteit voor suitegasten op Queen Anne van Cunard
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
28 aug '22
Vanaf 2024 vormt Queen Anne een kwartet met de Queen Mary 2, Queen Victoria en Queen Elizabeth. In de aanloop tot de lancering heeft Cunard na de restaurants, bars en accommodatie ook details vrijgegeven over de buitendekken en wellnessvoorzieningen op haar nieuwste schip. Hier valt onder meer de grote verscheidenheid aan ruimtes op van levendige zones tot een rustig terras voorbehouden voor de suitegasten en een yoga- en meditatieruimte met zicht op zee. De eerste afvaarten van de nieuwe Cunarder in het voorjaar van 2024 zijn intussen al te reserveren.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Cunard breidt haar vloot in 2024 uit met een vierde Queen
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
13 feb '22
Queen Anne wordt de naam van het nieuwe schip van Cunard dat begin 2024 in de vaart komt. Dat heeft de rederij aangekondigd. In mei gaat het openingsseizoen van de Queen Anne in de verkoop. Het nieuwe vaartuig wordt het 249ste schip van Cunard. Het zal volgens de rederij een opmerkelijk kwartet vormen met Queen Mary 2, Queen Victoria en Queen Elizabeth. Met de ingebruikneming zal Cunard voor het eerst sinds 1999 opnieuw met vier schepen uitvaren die de namen van elke koningin-regnant in het afgelopen millennium eren.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Met de vernieuwde Queen Elizabeth van Zeebrugge naar Kaapstad
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
17 dec '18
Cunard heeft eind november de vernieuwde Queen Elizabeth in de vaart genomen. Tijdens haar tweejaarlijkse onderhoudsbeurt werden in het Franse Brest de tapijten in alle publieke ruimtes vernieuwd. De 1.046 kajuiten en suites werden opgefrist met nieuwe tapijten en matrassen. De bedoeling was de Queen Elizabeth nog meer in lijn te brengen met de Queen Mary en Queen Victoria die respectievelijk in 2016 en 2017 volledig werden ‘geremastered’. Verder werd The Verandah, het voormalige Franse specialiteitenrestaurant heringericht als een steakhouse, werden kleinere werken uitgevoerd aan de Golden Lion-pub en werd de klank- en lichtinstallatie in het Royal Court Theatre verbeterd. Het wellnessinstituut pakt uit met een reeks nieuwe behandelingen die de beleving meer ‘holistisch’ maken.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Cunard bestelt vierde Queen
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
5 nov '17
Cunard breidt haar vloot tegen 2022 uit met een vierde schip. De Carnival Corporation & Plc., ’s werelds grootste cruisegroep, tevens de moedermaatschappij van Cunard, heeft op de Fincantieri-werf in Italië een principeovereenkomst getekend voor de bouw van een nieuw cruiseschip. De vierde Queen zal 113.000 brutoton meten en plaats bieden aan 3.000 gasten. Het vaartuig wordt het 249ste Cunard-schip in de lange geschiedenis van de rederij en het eerste nieuwe vaartuig sinds de lancering van de Queen Elizabeth in 2010.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Queen Victoria terug uit het droogdok
Geschreven door
13 jun '17
Op 4 juni nam Cunard de vernieuwde Queen Victoria in de vaart. De rederij investeerde de voorbije weken ruim 40 miljoen euro in een grondige renovatie van het cruiseschip op de Fincantieri-werf in Italië. De bedoeling is het intussen tien jaar oude vaartuig in lijn te brengen met de andere Cunard-schepen. De revitalisering volgt op de remastering van de Queen Mary 2 in het voorjaar van 2016. Blikvanger van de vier weken durende werken, is de toevoeging van een nieuw Lido Sun Deck op de achtersteven.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

 Pagina: Eerste pagina Vorige pagina 1 Volgende pagina Laatste pagina   van 2 (6 blogartikels)
 
  © 2024 - Jemp Cruises, Slagmanstraat 23 te 9080 Lochristi - Tel. 09-395.06.06 - lochristi@cruiseplus.be