Welkom op de cruiseblog site van Jempi Reizen. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
AmaWaterways (3)
Celebrity Cruises (10)
Cunard (6)
Emerald Yacht Cruises (1)
Explora Journeys (9)
Hapag-Lloyd Cruises (13)
Holland America Line (7)
Hurtigruten (1)
Norwegian Cruise Line (8)
Oceania Cruises (23)
Ponant (4)
Regent Seven Seas (17)
Ritz Carlton Yacht Collection (5)
Riverside Luxury Cruises (2)
Scenic Cruises (4)
Seabourn (15)
Silversea Cruises (31)
Swan Hellenic (4)
Uniworld (1)
Viva Cruises (3)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (6)
Amazone (1)
Antarctica (9)
Arctica (5)
Atlantische Kust (2)
Baltische Staten (7)
Britse Eilanden (2)
Caraiben (12)
Donau (rivier) (3)
Douro (rivier) (1)
Galápagos (6)
Ijsland / Groenland (2)
Middellandse Zee (36)
Midden-Oosten (5)
Noord-Amerika (1)
Noord-Europa (1)
Noorse Fjorden (11)
Panamakanaal (3)
Rijn (rivier) (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (17)
Wereldcruise (2)
Zuid-Amerika (2)
Zwarte Zee (1)
Categorieën
Coronavirus (15)
Cruise News (108)
Expeditiecruises (13)
Havens - aanlegplaatsen (91)
Nieuwe Schepen (74)
Reisverslagen (6)
Riviercruises (5)
Start 2 Cruise (10)
 
The Ritz-Carlton Yacht Collection kondigt derde schip aan
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
17 dec '23
The Ritz-Carlton Yacht Collection heeft haar zomerprogramma 2025 onthuld voor Evrima, Ilma en Luminara. Blikvanger is het eerste seizoen in Noord-Europa waarbij Ilma onder meer ook Antwerpen en Amsterdam aanloopt. De Europese zomer omvat 53 vaarschema’s met vertrek tussen april en oktober. Na de Evrima en de Ilma die in 2024 volgt, kunnen gasten vanaf 1 juli 2025 ook genieten van het derde schip Luminara. Dit betekent nog meer mogelijkheden om het leven van The Ritz-Carlton en de ongedwongen vrijheid van een yachtvakantie te ervaren. Luminara zal tijdens haar openingsseizoen onder meer weekcruises aanbieden vanuit Civitavecchia (Rome), Barcelona, Chiogga (Venetië) en Piraeus (Athene).
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Cruise Plus aan boord van de Evrima van Ritz Carlton
Geschreven door Dirk Van Duyse
22 jul '23
Noem het geen cruiseschip. Onze concurrent is een villa in Toscane of een safari, geen cruise, zegt Douglas Prothero, oprichter en chief executive officer van Ritz-Carlton Yacht Collection. Enquêtes over de eerste afvaarten, voegt hij eraan toe, hebben aangetoond dat negen op de 10 gasten nog nooit op een cruise zijn geweest, maar afkomstig zijn van de Ritz-Carlton hotels. Passagiers uit heel de wereld met nadruk uit Zuid-Amerika. "Dit is een yachting lifestyle," voegt Prothero eraan toe. "We proberen geen cruiseschip te zijn maar een yacht. Als je een cruiser bent, dan verontschuldigen we ons nu voor de verschillen en vragen we je om die verschillen te omarmen, want daar zijn we trots op. Het is inderdaad even wennen de eerste dagen aan boord van de Evrima.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

The Ritz-Carlton bestelt twee superjachten in Frankrijk
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
27 mar '22
The Ritz-Carlton Yacht Collection heeft twee schepen besteld op de Chantiers de l’Atlantique in Saint-Nazaire met een optie voor nog twee bijkomende jachten. De nieuwe generatie schepen zullen 456 gasten kunnen ontvangen, tegenover 298 op de Evrima. De speciaal ontworpen superjachten krijgen de hoogste ruimteverhoudingen op zee en bijna één personeelslid per gast. Ze zullen beschikken over 228 suites met een eigen terras. De rederij lanceert op de schepen twee nieuwe categorieën met suites van circa 100 m². De twee superjachten Ilma en Luminara zullen respectievelijk in 2024 en 2025 in de vaart komen.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Go for 2021: Evrima is het eerste yacht van Ritz-Carlton
Geschreven door Dirk Van Duyse
17 sep '20
Het eerste schip van de nieuwe rederij Ritz-Carlton Yacht Collection zal Evrima heten. Evrima, het vlaggenschip van de vloot, is een werkelijk spectaculair schip. Met ruime, luxe lounges, een ongeëvenaarde keuken en ultramoderne faciliteiten, wil je nooit meer weg als je eenmaal aan boord bent gestapt. Het is een van oorsprong Griekse naam dat ‘ontdekking’ betekent. Volgens het bedrijf moet de naam reizigers inspireren om zich onder te dompelen in bijzondere ervaringen, nieuwe bestemmingen te verkennen en de geest van avontuur te bevorderen die reizen zo lonend maakt. Vind gemoedsrust aan boord, wetende dat aan elk detail van uw omgeving is gedacht. Van in-suite espressomachines en premium dranken tot kleine hapjes de hele dag door, u kunt genieten van mini-luxe van een hoger niveau met onze complimenten.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Ritz-Carlton stelt indrukwekkende suites voor
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
10 feb '19
Met nog exact een jaar te gaan voor de lancering van haar eerste schip, heeft The Ritz-Carlton Yacht Collection de details vrijgegeven over haar suite-aanbod. De luxueuze accommodatie zal een tijdloze elegantie en een warme, uitnodigende sfeer uitstralen om bij de gasten het gevoel op te roepen dat ze meevaren op een exclusief particulier yacht en kunnen gaan waar ze willen in de wereld. De schepen van The Ritz-Carlton Yacht Collection zullen 190 meter lang zijn en plaats bieden aan 298 gasten. Ze komen respectievelijk in 2020, 2021 en 2022 in de vaart.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

 Pagina: Eerste pagina Vorige pagina 1 Volgende pagina Laatste pagina   van 1 (5 blogartikels)
 
  © 2024 - Jemp Cruises, Slagmanstraat 23 te 9080 Lochristi - Tel. 09-395.06.06 - lochristi@cruiseplus.be