Welkom op de cruiseblog site van Jempi Reizen. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
AmaWaterways (3)
Celebrity Cruises (10)
Cunard (6)
Emerald Yacht Cruises (1)
Explora Journeys (9)
Hapag-Lloyd Cruises (10)
Holland America Line (7)
Hurtigruten (1)
Norwegian Cruise Line (8)
Oceania Cruises (17)
Ponant (4)
Regent Seven Seas (14)
Ritz Carlton Yacht Collection (4)
Scenic Cruises (2)
Seabourn (13)
Silversea Cruises (29)
Swan Hellenic (4)
Uniworld (1)
Viva Cruises (2)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (5)
Amazone (1)
Antarctica (7)
Arctica (3)
Atlantische Kust (2)
Baltische Staten (7)
Britse Eilanden (2)
Caraiben (12)
Donau (rivier) (3)
Galápagos (6)
Ijsland / Groenland (2)
Middellandse Zee (35)
Midden-Oosten (5)
Noord-Amerika (1)
Noorse Fjorden (11)
Panamakanaal (2)
Rijn (rivier) (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (15)
Wereldcruise (1)
Zuid-Amerika (1)
Zwarte Zee (1)
Categorieën
Coronavirus (15)
Cruise News (99)
Expeditiecruises (11)
Havens - aanlegplaatsen (82)
Nieuwe Schepen (69)
Reisverslagen (6)
Riviercruises (4)
Start 2 Cruise (10)
 
Four Seasons bouwt ultieme cruiseyacht voor 130 gasten
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
8 okt '23
Four Seasons Yachts bouwt een momentum op naar de lancering van haar eerste yacht eind 2025. Het schip met 95 suites bruist van de ontwerpinnovaties en belooft een van de meest luxueuze cruiseyachts te worden. Het moet het leiderschap van Four Seasons Hotels and Resorts op het gebied van gepersonaliseerde gastvrijheid doortrekken naar de oceanen. Om dit waar te maken bracht de rederij een ongeëvenaarde groep van ondernemers en gedurfde visionairs op het vlak van de bouw van exclusieve yachten samen. Twee vaartuigen met een gezamenlijk prijskaartje van 400 miljoen euro zijn momenteel in aanbouw bij de Italiaanse scheepsbouwer Fincantieri.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Boek als eerste Oceania’s nieuwste, namelijk de Allura
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
10 sep '23
Oceania Cruises opent op 13 september de boekingen voor Allura. Het zusterschip van de succesvolle Vista komt in juni 2025 in de vaart en zal tijdens zijn eerste zomer de Middellandse Zee en Noord-Amerika doorkruisen met bezoeken aan iconische steden, minder bekende juweeltjes zoals Cádiz, Cagliari, Messina, Palma de Mallorca, Palermo en Cinque Terre en overnachtingen in Istanbul, Monte Carlo, Quebec City, Montreal en New York. Op het programma staan 92 bestemmingen en reizen van 7 tot 34 dagen. Frank A. Del Rio, president van Oceania Cruises: “Deze prachtige toevoeging aan onze familie belichaamt de dynamische en oogverblindende toekomst van Oceania Cruises. Allura luidt de ultieme evolutie in van onze ervaring aan boord. Haar eerste seizoen is ontworpen om nieuwsgierige wereldreizigers te verleiden, hen in staat te stellen opnieuw verbinding te maken met geliefde favorieten alsook nieuwe bestemmingen te ontdekken.”
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Explora Journeys wil een nieuwe Europese lifestyle brand zijn
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
27 aug '23
Explora Journeys wil luxecruises transformeren naar oceaanreizen. De nieuwe lifestyle brand van de MSC Group richt zich op de veeleisende luxereiziger die tijd en ruimte zoekt. Explora I is een stijlvol schip dat een Europese elegantie uitstraalt en de gasten met zijn vele buitendekken verbindt met de oceanen, terwijl de lounges en suites een huiselijke stijl uitstralen. Daarnaast wil Explora de passagiers onderdompelen in de cultuur van de landen die ze bezoekt. Een brede waaier aan ‘Destination Experiences’ laten de reizigers de bestemmingen op een andere manier ontdekken of herbeleven. De eerste reacties op de inrichting van het schip en de gastronomie zijn alvast positief.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Silver Nova verlegt grenzen in luxecruisevakanties
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
20 aug '23
Silversea Cruises heeft in Venetië midden augustus de Silver Nova gelanceerd. Daarmee pakt de luxe- en expeditierederij zes jaar na de Silver Muse , gevolgd door haar zusterschepen Silver Moon en Silver Dawn, uit met een nieuwe, duurzame scheepsklasse. De eerste reacties zijn alvast heel positief over de revolutionaire horizontale vormgeving, het naar zee gerichte design en de nieuwe selectie van suites. Silver Nova behoort tot een van de ruimste schepen op zee en omvat het breedste aanbod aan bars, lounges en restaurants in het segment van de luxecruises. Met een maximum van 728 passagiers is Silver Nova het grootste schip binnen de Silversea-vloot, maar biedt tegelijk een van de beste ruimte-tot-gast verhoudingen in de cruise-industrie. Bovendien is met 4.000 m² aan glas de oceaan nooit veraf.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Perfectie en uitmuntendheid zijn voor Regent Seven Seas het streefdoel
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
30 jul '23
Meer dan ooit laat Regent Seven Seas Cruises de luxereizigers op zee én aan land onvergetelijke momenten beleven. De rederij biedt wereldwijd al ongeveer 5.000 landexcursies aan, waarvan er bijna 4.000 zijn inbegrepen in de prijs van de cruise. Daar komen volgend jaar nog een hele reeks culinaire excursies bij in Frankrijk, Griekenland, Italië, Portugal, Spanje en Turkije. Op verre bestemmingen breidt Regent de meerdaagse landtours uit met ‘Iconic Explorations’. Met de Seven Seas Grandeur voegt de toonaangevende luxerederij een zesde ster aan haar firmament toe en dat mogen we voor het nieuwe vlaggenschip wel letterlijk nemen, want de rederij sloot een partnerschip met het juwelenhuis Fabergé. Volgens Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises vormt de samenwerking met Fabergé een perfecte match en staan beide bedrijven voor perfectie en een voortdurend streven naar uitmuntendheid.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

 Pagina: Eerste pagina Vorige pagina 1 Volgende pagina Laatste pagina   van 14 (69 blogartikels)
 
  © 2023 - Jemp Cruises, Slagmanstraat 23 te 9080 Lochristi - Tel. 09-395.06.06 - lochristi@cruiseplus.be