Welkom op de cruiseblog site van Jempi Reizen. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
AmaWaterways (3)
Celebrity Cruises (10)
Cunard (6)
Emerald Yacht Cruises (1)
Explora Journeys (9)
Hapag-Lloyd Cruises (13)
Holland America Line (7)
Hurtigruten (1)
Norwegian Cruise Line (8)
Oceania Cruises (23)
Ponant (4)
Regent Seven Seas (17)
Ritz Carlton Yacht Collection (5)
Riverside Luxury Cruises (2)
Scenic Cruises (4)
Seabourn (15)
Silversea Cruises (31)
Swan Hellenic (4)
Uniworld (1)
Viva Cruises (3)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (6)
Amazone (1)
Antarctica (9)
Arctica (5)
Atlantische Kust (2)
Baltische Staten (7)
Britse Eilanden (2)
Caraiben (12)
Donau (rivier) (3)
Douro (rivier) (1)
Galápagos (6)
Ijsland / Groenland (2)
Middellandse Zee (36)
Midden-Oosten (5)
Noord-Amerika (1)
Noord-Europa (1)
Noorse Fjorden (11)
Panamakanaal (3)
Rijn (rivier) (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (17)
Wereldcruise (2)
Zuid-Amerika (2)
Zwarte Zee (1)
Categorieën
Coronavirus (15)
Cruise News (108)
Expeditiecruises (13)
Havens - aanlegplaatsen (91)
Nieuwe Schepen (74)
Reisverslagen (6)
Riviercruises (5)
Start 2 Cruise (10)
 
Regent en Crystal bouwen nieuwe luxeschepen
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
7 jul '24
Seven Seas Prestige die in 2026 wordt opgeleverd, is de eerste nieuwe scheepsklasse van Regent in 10 jaar, na de succesvolle Explorer-Klasse schepen die in 2016, 2020 en 2023 werden gelanceerd. Het schip moet Regent’s erfenis van revolutionaire ultraluxe reizen voortzetten. Het wordt volgens de rederij het toppunt van tijdloze elegantie. Seven Seas Prestige zal haar streven naar excellentie weerspiegelen in elk aspect van het verheven ontwerp en een sfeer van verfijning en raffinement uitstralen. Concurrent Crystal heeft op de Fincantieri-werf in Italië een intentieverklaring ondertekend voor twee all-suite schepen voor 690 passagiers. Het eerste schip komt in het voorjaar van 2028 in de vaart. Ook Crystal wil een nieuwe standaard zetten op het gebied van cruises met een ongeëvenaard niveau van service en verfijning.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Four Seasons Yachts licht sluier over eerste afvaarten en suites
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
7 apr '24
Four Seasons Yachts heeft haar debuutreizen voor 2026 in de Caraïben en de Middellandse Zee aangekondigd. Het luxeyacht met 95 indrukwekkende suites wil een uitnodigende, gastvrije sfeer creëren die hetzelfde gevoel weerspiegelt dat de gasten vinden in een Four Seasons hotel of resort. Alejandro Reynal, President en Chief Executive Officer van Four Seasons. “Bij Four Seasons is gastgerichtheid altijd de basis geweest van ons luxe serviceaanbod. Ons uitzonderlijke jacht zal deze benadering uitbreiden naar de zeeën. Onze teams zijn toegewijd aan innovatie en het leveren van echte service, zodat elke reis wordt gekenmerkt door comfort, elegantie en personalisatie, waardoor een nieuwe standaard wordt gezet voor luxe gastvrijheidservaringen op zee.”
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Riverside Luxury Cruises lanceert in maart Riverside Debussy
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
24 dec '23
Riverside Luxury Cruises, het nieuwe luxe riviercruisemerk, kondigt de lancering aan van haar derde all-inclusive, all-suite rivierschip, Riverside Debussy. Het vaartuig biedt tijdens zijn eerste seizoen een uitgebreide selectie van meer dan 40 afvaarten en een eerste reis van Brussel naar Amsterdam op 23 maart 2024. Tijdens deze speciale, zesdaagse reisroute bezoeken gasten Gent, Middelburg, Veere, Willemstad, Dordrecht, Rotterdam en tot slot Amsterdam. Riverside Debussy sluit zich aan bij Riverside Mozart en Riverside Ravel om reizigers naar enkele van de meest pittoreske en cultuurrijke plekken langs de Rijn, Rhône, Main en Donau te brengen.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

The Ritz-Carlton Yacht Collection kondigt derde schip aan
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
17 dec '23
The Ritz-Carlton Yacht Collection heeft haar zomerprogramma 2025 onthuld voor Evrima, Ilma en Luminara. Blikvanger is het eerste seizoen in Noord-Europa waarbij Ilma onder meer ook Antwerpen en Amsterdam aanloopt. De Europese zomer omvat 53 vaarschema’s met vertrek tussen april en oktober. Na de Evrima en de Ilma die in 2024 volgt, kunnen gasten vanaf 1 juli 2025 ook genieten van het derde schip Luminara. Dit betekent nog meer mogelijkheden om het leven van The Ritz-Carlton en de ongedwongen vrijheid van een yachtvakantie te ervaren. Luminara zal tijdens haar openingsseizoen onder meer weekcruises aanbieden vanuit Civitavecchia (Rome), Barcelona, Chiogga (Venetië) en Piraeus (Athene).
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Regent neemt langverwachte Seven Seas Grandeur in ontvangst
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
19 nov '23
De Fincantieri-werf in het Italiaanse Ancona heeft de Seven Seas Grandeur opgeleverd. Met een bruto tonnage van 55.500, 548 personeelsleden en slechts 746 gasten, biedt Seven Seas Grandeur een van de hoogste ruimte- en bemanning tot gast ratio's in de cruise-industrie met ongeëvenaarde service, fascinerende kunst en onvergetelijke ervaringen voor gasten vanaf het moment dat ze aan boord stappen. Harry Sommer, President en Chief Executive Officer van Norwegian Cruise Line Holdings Ltd: "Het inaugurele seizoen van Seven Seas Grandeur is zo goed als uitverkocht, wat een bewijs is van de toenemende populariteit van de uitzonderlijke Regent-ervaring en daarnaast laat zien hoe er wordt uitgekeken naar de lancering van dit schip.”
Klik hier voor het volledige blog artikel.

 Pagina: Eerste pagina Vorige pagina 1 Volgende pagina Laatste pagina   van 15 (74 blogartikels)
 
  © 2024 - Jemp Cruises, Slagmanstraat 23 te 9080 Lochristi - Tel. 09-395.06.06 - lochristi@cruiseplus.be