Rederijdetails + Video
Foto Web Special
Schepen
162   aanbiedingen
21   Suggestie(s)
186   Special(s) (Extra voordelen)
5   begeleide cruise(s)
111   Beoordelingen
Geef uw beoordeling
Cruisescore   82%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Silversea Cruises ?
Intieme, luxueuze schepen
Uitstekende prijs/kwaliteit in het luxesegment
All-inclusive: fooien en alle dranken inclusief
Butlerservice in alle Suites
Schoonheids- en massagesalon
Gratis transfer naar centrum v/d havenstad
Luxe ... en nogeens luxe bij Silversea Cruises . Kom aan boord op één van de negen Silversea schepen en de verwennerij tot in detail begint onmiddellijk : luxueuse suites, gevulde minibar naar uw wensen, roomservice 24 u op 24 u, prachtige design en kunst aanwezig op deze cruises, gezellige restaurants en hun top cuisine. U blijft hier op basis van All Inclusive. Alles is inbegrepen , zelfs...
Klik hier en lees meer
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Silversea Cruises een algemene score van 82%.

Alvast veel leesplezier !

One in a lifetime belevenis   
Woe 10 jul 2024 - SL uit Dendermonde
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Cloud ****+ van Silversea Cruises met vaarroute Australië / Nieuw-Zeeland in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wij hebben al meerdere expeditie cruises gedaan, maar deze staat op het niveau van Galapagos en Antartica. Prachtige natuur en een zeer goed expeditieteam. Je verveelt je geen moment. 's Avonds is het wat doods aan boord, maar begrijpelijk gezien het zware programma. Elke dag een mooie zonsopgang en -ondergang, en een prachtige sterrenhemel. En dan die overweldigende natuur. Dat samen met excellent eten , drinken en bediening. Zijn vele geld meer dan waard.
  Een persoonlijke tip

Alles meedoen ! Doe zeker ook de vlucht boven de Bungle Jungles: een unieke belevenis.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100
Mooi weer   
Don 2 mei 2024 - DM uit Knokke-Heist
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Dawn *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Caraiben in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Verwennerij op een prachtig schip in een heerlijk weertje.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
Far East spring 2024   
Zat 30 mar 2024 - Dj uit Rupelmonde
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Moon *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  algemeen zeer goed entertainment niet goed genoeg
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100
Super   
Vrij 2 feb 2024 - VF uit Eernegem
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Dawn *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Caraiben in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het was onze eerste cruise, maar het zal hopelijk onze laatste niet zijn, we hebben genoten van de eerste tot de laatste dag.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100
Mooi schip en route, maar bediening laat te wensen over.   
Don 21 dec 2023 - SL uit Dendermonde
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Shadow ***** van Silversea Cruises met vaarroute Caraiben in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Dit was de eerste cruise met Silversea waarvan we niet helemaal tevreden waren. Het schip is over het algemeen in orde, hoewel sommige zaken wel aan vervanging toe zijn. Bv de ligstoelen rond het zwembad. Het eten was ook goed, maar het was vooral de service die niet van het gebruikelijke niveau was. Bij het ontbijt was het lang wachten op de bestellingen van speciale koffie of eigerechten, 's morgens aan de bar van het zwembad was er maar één barman, bij het eten waren de sommeliers totaal niet bekwaam.... Spijtig, want de rest was in orde. Onze suite, de versiering van het schip... Blijkbaar moet Silversea teveel personeel ineens inzetten op de nieuwe (grotere) schepen en halen zij daarom van de andere schepen de ervaren bemanning weg. Dus veel onervaren mensen. Opvallend bv dat zij vroeger na korte tijd iedereen bij naam kenden, nu totaal niet meer. Hopelijk is dit heuvel van korte tijd.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100
Cruise   
Din 12 dec 2023 - DF uit Sint Idesbald
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Nova *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Caraiben in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De hulp bij het proberen om upgrading te krijgen bij het boeken van de vluchten , kon beter.
  Een persoonlijke tip

De reis had niet moeten starten in NewYork, maar wel bv in Miami of Fort Lauderdale. Voor het niveau van Silversea hadden we betere Seats verwacht bij British Airways, die waren veel te krap, en we hadden geen mogelijkheid tot betere Seats.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
Genieten van de zeedagen   
Din 12 dec 2023 - DM uit KNOKKE-HEIST
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Dawn *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Slechts 1 nacht een woelige zee gehad, verder een heel rustige overtocht.
  Een persoonlijke tip

Een transatlantische overtocht is een aanrader voor wie vooral van het schip en van een rustige cruise wil genieten.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
Najaar in de Middelandse Zee   
Din 12 dec 2023 - DM uit KNOKKE-HEIST
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Dawn *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Een geslaagde vlucht uit het regenachtige België.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
Interessant   
Din 12 dec 2023 - DC uit Ellezelles
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Nova *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Caraiben in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Schip was top maar we verkiezen toch schip dat kleiner is. De excursies waren soms ondermaats. De laundry diensten waren niet goed. Het eten op de vlucht met Bru.Airlines naar NY was gewoon slecht, de 3 kleine gehaktballetjes waren van slechte kwaliteit, nog nooit meegemaakt op een intercontinentale vlucht.
  Een persoonlijke tip

Voor een cruise naar de Caraiben zou ik aanraden om te vertrekken vanuit Miami, dan heb je minder zeedagen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
cruise Bullens november 2023   
Maa 11 dec 2023 - Be uit Rekem
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Whisper ***** van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  interieur is aan een update/renovatie toe . buffetten La terrazza staan erg op elkaar gepropt in te kleine ruimte
  Een persoonlijke tip

wat meer bloemen aan boord !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100
Hans van kasteren   
Maa 11 dec 2023 - VJ uit Westerlo
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Nova *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Caraiben in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Mooi nieuw schip
  Een persoonlijke tip

Rest extra betalen van te duur 160 dollar pp
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
eerste NOVA ervaring   
Maa 13 nov 2023 - DJ uit Rupelmonde
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Nova *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  resto La Dame beneden standaard
  Een persoonlijke tip

digitalisering is goed maar voor de minder adepten is een compacte papieren chronicle toch aan te bevelen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
NATUUR   
Woe 25 okt 2023 - DM uit KNOKKE-HEIST
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Wind ****+ van Silversea Cruises met vaarroute Noord-Amerika in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We houden van het avontuurlijke van een expeditie schip en deze manier van reizen. Maar ook luxe, service en lekker eten zijn belangrijk voor ons. Dit is zeker verenigd in deze cruise.
  Een persoonlijke tip

Gewoon doen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100
Moeilijk te overtreffen   
Maa 11 sep 2023 - DF uit Zele
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Muse *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Alaska in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alaska staat voor een werkelijk prachtige natuur en biedt daarnaast een zeer veelzijdige wildlife-ervaring. Gedurende 80% van de tijd kon ik genieten van prachtig, zonnig weer, maar zelfs op de 'mindere' dagen blijft Alaska adembenemend mooi.
  Een persoonlijke tip

De cruise combineren met het Denali landprogramma is een echte aanrader. Bij mooi weer is de Cessna-vlucht vanuit Denali naar Mount Denali het summum.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
Mooie cruisebeleving met enkele minpunten   
Din 29 aug 2023 - VI uit Brugge
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Nova *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Prachtig ,nieuw schip,vol faciliteiten en comfort.Veel restaurants met lekkere,verzorgde maaltijden.Vooraf wisten we dat er in 2 restaurants moest bijbetaald worden.Toch vroegen we voor de zekerheid als er bij "Chef's table nog een opleg moest betaald worden.Het antwoord was "neen,zeker niet".Dan is de verrassing groot als er toch 360 dollar moet betaald worden.Bij het aankaarten aan de hotelmanager kregen we een antwoord in de zin van:Als we zeggen aan de passagiers dat er moet betaald worden,antwoorden die dan : denk je dat we dat niet kunnen betalen misschien.Wij vonden dat een ongepast antwoord en geen excuses.Bij Seabourn bestaat zoiets niet.
  Een persoonlijke tip

Waarom geen muziek of zang bij het wegvaren uit de haven. Bij de ontscheping op het einde van de cruise niemand die een verdere goeie reis wenste of afscheid nam,geen kapitein of cruise director.Wat een verschil met Seabourn! Dank aan Caroline voor de uitstekende service.Heel veel gezien en toch een mooie cruise gehad
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100
Genieten van Kroatië.   
Don 24 aug 2023 - DF uit Veurne
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer geslaagde en mooie cruise. Alles was perfect met uitzondering van de netheid van de badkamer in onze suite bij aankomst. Deze stonk naar de urine. We hebben deze meerdere malen moeten laten kuisen en hebben uiteindelijk de toiletbril laten vervangen. Nadien was de onaangename reuk verdwenen. Nog een minpunt was dat er geen taxi voor ons gereserveerd was om ons van de terminal in Venetië naar de luchthaven te voeren. Dit was blijkbaar te wijten aan een miscommunicatie van de travel agent. Verder alleen positieve ervaringen.
  Een persoonlijke tip

Alle afspraken zouden schriftelijk moeten gebeuren. Hierdoor worden misverstanden zoals o.a. geen taxi reservatie uitgesloten.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100
Kroatie   
Don 24 aug 2023 - VP uit Wemmel
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Eten aan boord was eerder matig. 5* kwotering is te hoog. Dit creeert luxe verwachtingen die er niet zijn
  Een persoonlijke tip

Maaltijden verbeteren
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100
fantastische noorpool   
Zon 20 aug 2023 - DJ uit Rupelmonde
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Cloud ****+ van Silversea Cruises met vaarroute Arctica in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer geslaagde expeditie cruise waar we veel geluk gehad hebben met goed weer. Ook het expertise team was terug uitstekend. De boot heeft door zijn expertise doel iets minder facilteiten die we gewoon zijn op de grotere boten.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100
Uitstekend!   
Don 17 aug 2023 - RM uit Tessenderlo
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Beter wordt een vakantie nooit! Pure luxe op alle vlakken!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
Cruisen is steeds genieten   
Zon 16 jul 2023 - AH uit Moorsel
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Dawn *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Noorse Fjorden in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Nog nooit zo.n butler meegemaakt op een cruise. Amit was van Nepal en gaf een Ongelofelijke service en toch discreet. Enige minpuntjes op cruise: Trondheim. Ze hadden beter nog voor natuur gekozen en een andere fjord aangedaan. De airco in de restaurants, vooral waar men smorgens en smiddags konden eten, stond veel te koud, terwijl het buiten maar 12 graden was! Iedereen zat met een pull en daarboven nog eens een jas te eten, met gevolg, ik ben ziek geworden na de cruise( er waren al heel wat passagiers aan het hoesten). Voor de rest was alles tip-top in orde
  Een persoonlijke tip

Zie toelichting
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
mooi maar te kort   
Woe 12 jul 2023 - BR uit Gistel
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Dawn *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Noorse Fjorden in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  zie mijn mail naar Greetje van 10 juli
  Een persoonlijke tip

idem
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100
Comfort en service gegarandeerd   
Woe 12 jul 2023 - VE uit Sint-Denijs-Westrem
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Dawn *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Baltische Staten in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  1) Wij deden geen cruise in de Balstische Staten maar Copenhagen-Noordkaap-Copenhagen. 2)Het enige zwaktepunt bij Silversea - en dit is de tweede cruise die we met hen doen en de tweede keer dat we dezelfde evaluatie maken - is het vast entertainment ensemble's avonds. De gastoptredens 's avonds zijn prima maar de mannelijke leden van het vast entertainment ensemble kunnen gewoon niet zingen en pretenderen dan nog opera aria's te brengen.
  Een persoonlijke tip

Spendeer geen 60 USD toeslag in het specialiteitenrestaurant La Dame. Het serveert quasi dezelfde gerechten als in de talrijke inclusive restaurants. Het Japans restaurant Kaiseki daarentegen is zijn toeslag van 35 USD meer dan waard.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
Cruise Alaska   
Woe 28 jun 2023 - KT uit 's Gravenwezel
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Whisper ***** van Silversea Cruises met vaarroute Alaska in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De Whisper is een kleiner schip en ook al wat ouder. Mag wat opgefrist worden. In vergelijking met de nieuwe schepen is het verschil groot aan het worden,maar begrijpen ook dat er geen plaats is voor meerdere restaurants. Maar het was een prachtige cruise qua bestemming en beleving . Super van genoten!
  Een persoonlijke tip

Hebben eind oktober cruise naar Japan,met regent Daarna weten we het nog niet Is de info voor de volgende vraag!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100
Silversea = kwaliteit   
Vrij 19 mei 2023 - DD uit Grembergen
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Moon *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Prachtig schip/rederij. Gericht op een Europees publiek. Enkel positieve ervaringen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100
japan   
Don 4 mei 2023 - DS uit Hansbeke
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Muse *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Na coronaen de devaluatie was ook de cruise ietske gedevalueert. bvb in het hotel bij aankomst (zeer laat) wa niemand aanwezig en men verwachte smorgens vroeg klaar te zijn voor de transfert naar het schip.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100
Zeer goed!   
Don 4 mei 2023 - DM uit De Panne
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Dawn *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles was super. Misschien mocht er wat meer afwisseling zijn in de restaurants! De menu's blijven ieder dag grotendeels hetzelfde!
  Een persoonlijke tip

Voor ons is de bestemming en de datum belangrijk. Wegens onze leeftijd ( 77 en 75 jaar) blijven wij liefst rond de Middelandse zee. Voor mij is Seaubourn qua eten en afwisseling van de menu's number one. Voor mijn echtgenote was de Regent Splendor de beste. Silversea heeft de derde plaats bij ons, maar is ook zeer goed!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100
Fantastische cruise   
Din 28 mar 2023 - VE uit Sint-job-in-'t-goor
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Fantastische reis beleefd , top rederij . Verzorgd tot in de puntjes . Zorgeloze en ontspannende vakantie beleefd
  Een persoonlijke tip

Niets negatief alleen maar plussen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
Zeer mooie ervaring   
Zat 4 mar 2023 - DP uit Hamont-achel
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Moon *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Zuid-Amerika in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zoals altijd zeer goed geregeld
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100
toffe ervaring in South Pacific   
Zon 26 feb 2023 - Dj uit Rupelmonde
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Silversea was terug uitstekend. De service excellent en de uitstappen ook erg aantrekkelijk en verzorgd. Een super plus was het entertainment zowel qua special guests als het lokale Silver Spirit team. Enkele opmerkingen die ik ook achtergelaten heb in de exit-rondvraag: De enige grote opmerking was een absoluut ontoereikend internet. Ik heb een persoonlijke brief naar de kapitein hierover gestuurd die daar toch op gereageerd heeft met de belofte dat ze momentheel overschakelen naar Stralink van Elon Musk, maar dit voor de kleinere schepen van de rederij nog niet in orde is. Verder blijven we erbij dat op culinair vlak ze toch lager scoren dan Oceania (van destijds). Het is niet omdat je 8 restaurants hebt dat je daarom culinair beter bent. Het is de kwaliteit die primeert. Ook veel service personeel (voornamelijk het Asiatische) was waarschijnlijk “uit het veld” gerekruteerd en had geen notie van service. Genant vriendelijk en over-inefficient.
  Een persoonlijke tip

Ons prive voorprogramma naar Cambodja was een zeer geslaagde start en niettegenstaande ik het al 5keer gezien heb zou ik het misschien nogmaals bezoeken. Weinig plaatsen zijn zo authentiek, rijkelijk kultuurhistorisch en zo dicht bij elkaar dat dit mijn wereld tophit blijft. Ook het Sofitel hotel aldaar is uitstekend. Het officieel Cruise voorprogramma was toch zeer veel duurder voor een minder praktische groepsreis.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100
reis wereldbeker voetbal.   
Vrij 6 jan 2023 - RK uit Hertsberge
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Indische Oceaan in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Initieel hadden we de reis geboekt met de bedoeling om naar de wereldbeker voetbal te gaan. De reis werd ook zo aangeboden door Silversea. Een maand voor afvaart werden we op de hoogte gebracht dat Doha ook niet kon doorgaan. Tevens werd Bahrein geschrapt tijdens de reis. We vinden dit zeer jammer, hopelijk gebeurt dit niet meer in de toekomst. Ik wil ook nog opmerken dat de kwaliteit van het eten niet is zoals op de Silvermoon.
  Een persoonlijke tip

Mag ik ook nog vragen om ons in de toekomst ons op tijd op de hoogte te brengen van de nodige modalitieten betreffende visa, vaccinaties ed?
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100
Verwachting niet ingevuld   
Vrij 6 jan 2023 - VI uit Lokeren
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Midden-Oosten in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Midden-Oosten is een zalige bestemming voor december-januari ... Eén maand voor vertrek werd er één bestemming (lees : land) geannuleerd, en op dag vertrek werd er weer een bestemming/land geannuleerd uit de route. We keken uit naar die twee landen en dan gaan ze niet door ... dat was een punt dat we echt jammer vonden. Alsook was het de eerste keer met Silversea en toch ook nooit meer ... dit schip is te verouderd voor ons ...in deze prijsklasse verwachtte ik beter ... wifi was superslecht (wat ik bij andere rederijen niet heb) ... het eten niet speciaal (weinig afwisseling) ... Personeel wel heel vriendelijk ... Superbestemmingen, maar een volgende keer neem ik zeker een andere rederij.
  Een persoonlijke tip

Kies altijd voor de nieuwste schepen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 60 / 100
Verwachting niet ingevuld   
Woe 30 nov 2022 - DG uit Knokke
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Dawn *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Elke dag hetzelfde buffet morgen en middag, zelfs s morgens en d middags hetzelfde
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 58 / 100
Altijd prachtig   
Maa 29 aug 2022 - DM uit Knokke-Heist
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Muse *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Alaska in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Dit was onze 3 de maal Alaska, maar er is steeds iets nieuw te zien. De natuur en het wildlife zijn er ongelooflijk mooi.
  Een persoonlijke tip

Neem als pre of post cruise de Rocky Mountaineer, dit is ook een schitterende ervaring.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
Restaurants veel minder dan voorheen   
Maa 22 aug 2022 - BL uit Oostduinkerke
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Moon *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Noorse Fjorden in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Waren reeds 5 x met Silversea op cruise met Whisper en Spirit Telkens perfecte keuken maar nu zeer ontevreden
  Een persoonlijke tip

Ze moeten de koks vervangen........
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100
Fantastisch   
Zat 13 aug 2022 - DD uit Grembergen
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Moon *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Noorse Fjorden in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Dank u Cruise Plus, in het bijzonder Charlotte, voor de uitstekende service !
  Een persoonlijke tip

De betalende restaurants La Dame en Kaiseki zijn geen meerwaarde
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100
te duur voor het aanbod    
Zat 13 aug 2022 - VJ uit Aarsele
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Moon *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Noorse Fjorden in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wij prefereren de EDGE ( Celebrity ) voor de helft van de prijs.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 66 / 100
Uitstekend!   
Vrij 5 aug 2022 - RM uit Tessenderlo
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Heb deze cruise geboekt met Cruise Plus, concreet met Caroline. Haar vakkennis, service en klantvriendelijkheid waren echt uitstekend. Zij verdient echt een dikke pluim!
  Een persoonlijke tip

Eerste kennismaking met Silversea Cruises: topervaring op alle vlakken! Enige negatieve ervaring was de inbegrepen taxi service met Black Lane. Belden me bij vertrek om 3 uur 's nachts , 2 uur voor vertrek , dat ze geen drivers hadden en er dus niet zouden zijn!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
Silver moon - Baltische staten.   
Din 2 aug 2022 - vW uit Terneuzen
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Moon *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Baltische Staten in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We zijn gisteren teruggekomen van de Silver Moon cruise. Het was voor ons de eerste keer met Silversea en het is goed bevallen. We zijn vrijdags vanaf Eindhoven vertrokken naar Kopenhagen.. Vluchten waren in principe gratis (Flying blue points) en moesten alleen taxes, stoelopties en bagage nog betalen. Was ook eerste keer vanaf Eindhoven en is goed bevallen. Hebben geen lange wachttijden gehad en ook bagage verliep prima. Het schip was prachtig, suites comfortabel en eten vergelijkbaar met Seabourn - ontbijt en lunch wat minder diner beter dan Seabourn. Personeel kon je merken dat na covid veel nieuw personeel ingewerkt moet worden, maar is bij andere maatschappijen ook zo.. Je merkt dit vnl aan restaurant service - bar personeel was uitstekend. De cruisedirector was fantastisch en dansvloer aan dek en in de bar altijd druk bezet tot in laatste uurtjes.. dat hadden we al lang niet meer mee gemaakt. De steden die we bezochten waren ook de moeite waard en excursies waren ook goed. Kortom we zijn heel blij dat we deze cruise hebben gedaan en zal vast niet de laatste Silverseas cruise zijn. Over maand vertrekken we met zoon en zijn vrouw met Oceania vanaf Malta naar Istanbul. Kijken er ook weer naar uit.
  Een persoonlijke tip

Hebben nog 4 cruises geboekt. Voor de toekomst zeker ook Silverseas een optie.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100
Stormen ontwijken   
Zat 30 jul 2022 - DM uit Knokke-Heist
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Moon *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De kapitein moest 3 grote Atlantische stormen ontwijken, hiervoor moest de reisroute regelmatig aangepast worden en bezochten we niet de geplande havens. Maar dankzij een duidelijke communicatie en een uitstekende service werd dit toch een prachtige cruise.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100
Prachtige bestemming   
Vrij 22 jul 2022 - VM uit Zele
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Whisper ***** van Silversea Cruises met vaarroute Ijsland / Groenland in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Een prachtige ervaring in een ongekend gebied. Vol mysterie en steeds veranderde natuur. De moeite om te beleven.
  Een persoonlijke tip

Laat u onderdompelen zonder na te denken. Wel regenbestendige kleding. Alhoewel het er ook zonnig kan zijn. Een aanrader
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100
Geweldig   
Don 14 jul 2022 - vC uit Geel
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Dawn *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer aangename reis. Goede excursies,veel gezien. Het was weer goed om terug te zijn op een Silversea schip. De volgende reis is geboekt.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
Fijne ervaring   
Zat 28 dec 2019 - BP uit Overijse
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Aangenaam verrast na het 'strechen' van het schip sinds onze laatste cruise met de Spirit in 2013. Vriendelijke en professionele service. Eten fel verbeterd sinds instellen van meerdere thema restaurants.
  Een persoonlijke tip

Max 20 dagen vermits menus weinig veranderen...
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
Droomreis   
Zon 15 dec 2019 - NB uit Knokke-Heist
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Fantastische reis alles perfect, behalve problemen aankomst Mumbai werd ce mijn reservatie niet gevonden in de four sessions en heb ik zelf mijn kamer moeten betalen alhoewel inbegrepen in de prijs. Ook taxi aankomst luchthaven is 1 u te laat toegekomen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
Japan   
Maa 28 okt 2019 - SR uit Antwerpen 18
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Muse *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Spijtig wegens tayfoon andere routeren minder stops
  Een persoonlijke tip

Meer variatie in het eten
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100
aan te bevelen   
Vrij 25 okt 2019 - Ss uit Beveren-waas
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Whisper ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  zeer goed vriendelijk personeel
  Een persoonlijke tip

zal er zeker nog mee varen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
Perfecte service !   
Maa 21 okt 2019 - DD uit Grembergen
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Muse *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Overwegend Europees publiek. Het is er aangenaam vertoeven
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100
Natuurpracht   
Don 10 okt 2019 - DM uit ERPE-MERE
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Galapagos **** van Silversea Cruises met vaarroute Galápagos in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het is moeilijk een score te geven voor entertainement, er is enkel een pianist, die goed speelt. Maar meer hoef je er niet, je bent 's avonds moe.
  Een persoonlijke tip

Onze wintermaanden, zijn de droge en wind stillere maanden. In septeber - oktober is er soms teveel wind om 's avonds gezellig buiten te eten.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100
aan te bevelen   
Woe 2 okt 2019 - Ss uit Beveren-waas
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Whisper ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  zeer tevreden
  Een persoonlijke tip

vriendelijk personeel zeer vriendeliuke butler in suite 904 nez denk ik is haar naam met vriendeliuke groeten SONJA
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
Relax cruisen in stijl   
Woe 25 sep 2019 - TR uit Tienen
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Whisper ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Mooi schip, ruime goed ingerichte kajuit. Zeer lekker eten. Excursies in kleine groepen Geen opdringerige bemanning. Relaxe cruise :-)
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
aan te bevelen   
Woe 25 sep 2019 - Ss uit Beveren-waas
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Whisper ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  zeker aan te bevelen zeer vriendelijke bemanning
  Een persoonlijke tip

10 op 10 zal er zeker nog met silversea cruises meegaan
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
Van Japan naar zuid Korea   
Din 28 mei 2019 - VM uit Altea
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Explorer **** van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Minder mooi schip. Minder goed onderhouden.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 66 / 100
Eerste silverseacruise   
Maa 27 mei 2019 - VI uit Brugge
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De Silver Spirit is prachtig qua interieur,verschillende restaurants en mogelijkheden zoals de' Art café '. De sfeer is er niet hartelijk,niet warm en heel dikwijls met een gemaakte vriendelijkheid of zelfs kort en onbeleefd.
  Een persoonlijke tip

Met een gemeende,vriendelijke en warme omgang met de passagiers zou Silversea Seabourn voorbijsteken.Maar nu is dat niet het geval en verkiezen wij Seabourn
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
Uitstekend maar enkele werkpunten   
Maa 6 mei 2019 - SL uit Dendermonde
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Muse *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Deze cruise was zeker een onvergetelijke ervaring. Prachtig schip, mooi traject. Ook de organisatie op alle plaatsen: bus, plaatselijke begeleiding: super. Eten en drinken: de top ! Je kan nu dagelijks kaviaar en kreeft eten. Enig werkpunt: op drukke momenten loopt niet alles zoals het moet in de restaurants.
  Een persoonlijke tip

Als je houdt van de natuur en van geschiedenis, is dit een to do. De bloesems: once in a lifetime....
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100
Kan verbeterd worden   
Don 28 mar 2019 - BM uit Brussel
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Muse *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De service aan boord was niet "fijn". Heb dikwijls beleefd dat de serveurs mij de weg afsneden i.p.v. mij de vooraan te geven en te wachten...
  Een persoonlijke tip

Mijn butler was niet pro-actief, hij heeft twee keer iets vergeten en heeft twee kee gelogen om niet toe te geven dat hij zaken vergeten was. Jammer
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
Onvergetelijke reis   
Don 28 mar 2019 - NB uit Knokke
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Muse *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Klein probleemtje toegekomen dag voor Silent day. Jullie oorspr aanbod vlucht woensdag zou mgl geweest zijn gezien de donderdag de luchthaven dicht was. Anders alles perfekt. Prachtige tour in Singapore.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
VOOR HERHALING VATBAAR   
Zat 16 feb 2019 - DR uit Tisselt
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Shadow ***** van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Hotel en lunch in Kowloon waren uitstekend. De excursies bij aankomst en vertrek in Hong Kong waren top en voor herhaling vatbaar.
  Een persoonlijke tip

Prachtige cruise en zeker een aanrader.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100
Kan beter   
Vrij 8 feb 2019 - VM uit Altea
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Shadow ***** van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Silver Shadow, dek 4 is aan vernieuwing toe. Waardeloze bakker aan boord. Brood, van verbrand tot niet doorbakken brood en geen variatie.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100
Niet de juiste expeditiebestemming   
Vrij 23 nov 2018 - LA uit Lummen
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Discoverer **** van Silversea Cruises met vaarroute Indische Oceaan in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Ditmaal (3e maal op een expedtitieschip van Silversea) zijn zowel de bestemming als de expedities tegengevallen. Een hemelsbreed contrast met de 2 vorige expedities. Hopelijk doen ze iets met de feedback en herpakken ze zich.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 62 / 100
zeer goed   
Din 23 okt 2018 - De uit Knokke-heist
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Cloud ****+ van Silversea Cruises met vaarroute Caraiben in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  er waren twee bars aan boord maar maar 1 pianist. Deze moest van de ene bar naar de andere. andere bar had dan geen muziek. Ongezellig. dus veel gezelliger indien 1 bar
  Een persoonlijke tip

Bij zeedagen was dek van zwembad en bovendek onvoldoende voorzien van ligbedden. Ook bar aan zwembad was weinig gezellig aangekleed
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100
FANTASTISCH   
Maa 22 okt 2018 - DJ uit ELVERSELE
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Cloud ****+ van Silversea Cruises met vaarroute Caraiben in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer goede crew en expeditieteam, zeer goed voorbereide excursies en lezingen.
  Een persoonlijke tip

Restaurant op dek ,iets gezelliger maken
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100
Te hoge verwachtingen   
Don 6 sep 2018 - DM uit Erpe-Mere
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Noorse Fjorden in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Als je al gecruised hebt in Alaska, zijn de Noorse Fjorden nogal eentonig. Er is (bijna) geen "wildlife' te zien. We cruisen normaal met Regent, en dan is de service van Silversea wel minder. Voor de iets betere wijnen moet je bij betalen.
  Een persoonlijke tip

Silversea is heel goed met zijn expeditie schepen, maar voor cruises met een gewone bestemming zouden we Silversea niet meer nemen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100
Onze minste cruise tot op heden !   
Vrij 31 aug 2018 - SD uit 61011514118
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Noorse Fjorden in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  minpunten : 1.Waarom krijgen bepaalde klanten inclusief privé-vervoer en andere groepsvervoer voor dezelfde cruise ? 2.De chauffeur van de heen-transfer naar het schip was niet te bespeuren en het vermelde contact telefoonnummer antwoordde niet... Bijgevolg dienden we bij Silversea te bedelen voor busvervoer.
  Een persoonlijke tip

Privé-transfers zoals bij Regent !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 60 / 100
cruise noorsefjorden silversea   
Vrij 31 aug 2018 - hr uit beek en donk nederland
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Noorse Fjorden in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  eten was eigelijk matig maar de wijnen uitstekend beetje tegenvaller dat er geen welkomstdrank of fruit stond wat je overigens wel kon vragen aan de butler maar als het er staat dan toont het anders excursies best wel duur voor wat je kreeg
  Een persoonlijke tip

iets meer aanwezig als welkom in de hut dat geeft een ander binnenkomen variatie in de show
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 66 / 100
Algemeen   
Vrij 13 apr 2018 - LP uit Doornikserijksweg 388
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Wind ****+ van Silversea Cruises met vaarroute Caraiben in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Fantatische ervaring iedere keer opnieuw !!!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
Top vakantie   
Vrij 29 dec 2017 - CT uit Keerbergen
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Whisper ***** van Silversea Cruises met vaarroute Caraiben in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het was een super vakantie !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
Perfectie !   
Don 8 jun 2017 - DD uit Grembergen
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Muse *****+ van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Prachtig nieuw schip met uitstekende service !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
héél goeie ervaring!   
Woe 7 jun 2017 - NE uit Gistel
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Bij de aankomst in Nice was het eventjes zoeken naar de begeleidster: ze had alleen een bordje: Cruise! Bij de aankomst aan boord kregen we niet alle inlichtingen (2 dagen later ingescheept) Bij navraag kreeg ik die van de butler. De butler service was uitstekend,vooral bij het ontbijt in de cabine. Ik had een tikje meer variëteit verwacht van het eten op de menu: 3x Sole limande is een beetje veel in 1 week! De dranken waren uitgebreid en in orde, maar de eerste avond bracht men onmiddellijk een wijnkaart met dure wijnen. Bij navraag bracht men de wijn van de dag (die ons soms niet beviel) of een andere die we liever dronken.
  Een persoonlijke tip

Ik weet niet waarom we vooraf een lijst moesten invullen met wat we nodig hadden in de cabine, want we hebben alles moeten vragen aan de cabine butler nl: 2 aparte dekbedden in plaats van 1 grote; een nek ondersteunend kussen, gedemineraliseerd water enz. Ook de dranken moesten we nog eens vragen. In Livorno was er een shuttle bus die om het half uur reed. Toen ik terug aan de opstapplaats kwam, reed die juist weg. Ik moest 1 uur wachten op de volgende, want het was lunch pauze voor de chauffeur;men had dit NIET verwittigd! Bij navraag aan een Italiaanse dame kwam ik dit te weten.? terwijl er 4 bussen passeerden voor de Celebrity klanten...!!! Dit is een gebrek in de informatie! Verder : een aangename ervaring , vooral de All Inclusive ! Voor herhaling vatbaar! (dit was mijn 50ste cruise) dus ik ben al wat gewoon en heb wel wat ervaring....met vele maatschappijen. Volgende cruise is wel Trans-Atlantic: dus daarom : groot schip.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100
Van Cannes to Rome met Silversea   
Woe 7 jun 2017 - BR uit Gistel
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  -Grootte van schip komt overeen met onze wensen voor NIET TRANSATLANTISCHE cruisen en is ongeveer van hetzelfde kaliber als Azamara en Oceania. -Hebben vooral de all in drankjes en de wijn gewaardeerd ; indien je echter je ECHTE favorieten vraagt voor de hut-koelkast moet je meestal WEL bijbetalen ! Idem voor sommige wijnen aan tafel ; de eerste avond krijg je EERST ENKEL de betalende wijnkaart voorgesteld. Wanneer je vraagt of er dan geen gratis wijn is komt men de " wijn van de dag" voorstellen ; als je dan vraagt of er geen andere keuze is , vraagt men wat je graag drinkt en krijg je de gewenste fles op tafel. -De formule-1 rennen in Monaco maakten helaas een degelijk bezoek aan de stad onmogelijk : straten afgesloten , bussen en ook hop on /off reden niet. -Tijdens ons cruise-gedeelte waren er wel "formal evenings" MET vest maar GEEN avond met das of strikje ; misschien was dit tussen Barcelona en Cannes ?? -Het eten was zeker goed maar schatten wij in tussen goed en zeer goed>. Er was enkele male " lemon sole" op het menu maar wij, kustjongens, vinden dit een zeer ordinaire vis { sole limande} of een soort pladijs en heeft in de verste verte niets met ECHTE ZEETONG { Dover Sole} te maken ! Wij genoten het meest van het ontbijt in onze hut : zeer professioneel opgediend door je butler : bravo !!
  Een persoonlijke tip

-Wie er tegen op ziet om een vest of kostuum mee te sleuren kan altijd aan de "Pool bar en Grill" eten . -Het schijnt dat de dresscode alleen in het {main}-restaurant en "Le Champagne" srikt worden toegepast. Wij hebben meegemaakt dat tijdens een formal night ook in jeans werd gedineerd in het Italiaanse"La Terrazza"
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100
Super!   
Maa 22 mei 2017 - DE uit Asse
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Cloud ****+ van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het was onze 2e cruise met silversea, we waren een beetje bang dat de 2e de eerste niet zou evenaren, maar het was weer fantastisch! Een aanrader!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
AANGENAME CRUISE   
Maa 22 mei 2017 - VR uit Vorselaar
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Whisper ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  WIJ HEBBEN EEN AANGENAME CRUISE GEHAD AANGEZIEN WIJ EEN PROMOTIE HADDEN VINDEN WIJ DE PRIJS/KWALITEIT IN ORDE, ANDERS TOCH AAN DE DURE KANT ZEER GOED ONDERHOUDEN SCHIP HETGEEN OOK ALTIJD POSITIEF IS PERSONEEL ALTIJD ZEER BEHULPZAAM ETEN GOED DE PRIJZEN VAN DE UITSTAPPEN ZIJN ZEKER HOOG GENOEG
  Een persoonlijke tip

STEEDS DE PROMOTIES VOLGEN
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100
Opnieuw een Fantastische cruise!!   
Maa 22 mei 2017 - LP uit Kooigem
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Whisper ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Uitstekend op alle gebied!!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
expeditie in luxe   
Woe 22 mar 2017 - LA uit Genk
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Discoverer **** van Silversea Cruises met vaarroute Indische Oceaan in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Fantastische ervaring !!! Vanaf dag 1 kent de crew iedereen met zijn naam of voornaam en al zeer snel kennen ze ook de persoonlijke voorkeuren betreffende de dranken of maaltijdvoorkeuren De exursies zijn van een voortreffelijk niveau; zeer professionneel uitgevoerd en zeer leerrijk. Vergeet de normale uitstapjes naar de plaatselijke kerk of andere banale beziensswaardigheden, dit is echt meerdere niveaus hoger. . Wij zijn overtuigd en gaan zeker terug!!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100
Prima   
Vrij 24 feb 2017 - PE uit Mol
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Cloud ****+ van Silversea Cruises met vaarroute Afrika in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Prima zeer mooie en goed georganiseerd . Allen vaargebied nogal woelig dus de boot ook heel veel deinen van de boot.
  Een persoonlijke tip

Mensen met een gevoelige maag en snel zeeziek raad ik deze trip niet aan.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100
Kerst en Nieuwjaar in Azië    
Zat 14 jan 2017 - VA uit Nieuwkerken-Waas
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Shadow ***** van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het schip "Silver Shadow" was uitstekend qua service, eten en drinken, vooral de feestmenus met Kerst- en Nieuwjaarsavond waren super. Maar het schip is wel stilaan aan een renovatie toe.. De cruise van Singapore naar Hongkong is voor de bezienswaardigheden wel wat tegen gevallen. In Vietnam maakt men op sommige plaatsen van iets klein toch een highlight.
  Een persoonlijke tip

Info ivm vlucht van München naar Singapore met Singapore Airlines klopte niet. Er was wel degelijk een premium economy klasse aan boord, wat bij het boeken vermeld werd als niet aanwezig. Ook was er mogelijkheid,om reeds meer dan 24 uur op voorhand plaatsen op het vliegtuig te reserveren (info gekregen in München aan de stand van Singapore Airlines)
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100
familie cruise   
Vrij 18 nov 2016 - AA uit Antwerpen
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  geen
  Een persoonlijke tip

reservatie restaurants aan boord verbeteren
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
70/100   
Maa 26 sep 2016 - CL uit Rupelmonde
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Niet te vergelijken met Seabourn. Personeel wel heel vriendelijk en bereidwillig. Maar aan het zwembad geen verfrissingsdoekjes, geen hapjes. Geen kans om in het restaurant 'Champagne' te geraken . Het eten zeker niet verfijnd en geen afwisseling. Prijs/kwaliteit zeker niet geslaagd.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 56 / 100
prachtig   
Woe 13 jul 2016 - BH uit Brasschaat
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Shadow ***** van Silversea Cruises met vaarroute Alaska in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  alles o k zal siver sea aan anderen aanbevelen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100
MINDER ZILVER BIJ SILVERSEA !   
Don 19 mei 2016 - SM uit Temse
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Silver Spirit ***** van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Silversea heeft véél zilver verloren ! De Silver spirit begint oubollig over te komen. Weinig afwisseling in de buffetten. Hopelijk geeft de nieuwe Silver Muse terug een boost...
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord