Rederijdetails + Video
Foto Web Special
Schepen
140   aanbiedingen
2   begeleide cruise(s)
372   Beoordelingen
Geef uw beoordeling
Cruisescore   87%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Seabourn ?
Seabourn All-Inclusive
Absolute Topgastronomie
Onberispelijke, attentvolle service
Zeer mooie, ruime Suites
Kleine, wendbare schepen (max. 450 gasten)
Fooien en gevulde minibar inbegrepen
Seabourn werd opgericht met een duidelijke filosofie voor ogen: het aanbieden van de meest luxueuze cruises aan boord van de meest elegante schepen ter wereld. De rederij wou daarmee de klant aanspreken die in een luxehotel de beste kamer reserveert en die aan boord van een schip een suite neemt. In een ruim en elegant kader moet de verwende gast een sfeer terugvinden die past bij zijn eigen leven...
Klik hier en lees meer
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Seabourn een algemene score van 87%.

Alvast veel leesplezier !

seabourn cruise    
Zon 12 jan 2020 - vm uit Damme
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Odyssey *****+ van Seabourn met vaarroute Caraiben in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  het schip is oud en dat zie je aan veel zaken , versleten en vuile kussens op de zetels , tafels in collonade dikwijls vuil met etensresten van de avond voordien bij ontbijt , vloer collonade steeds vies en etensresten ! bepaalde delen oa zwemkom en achter gedeelte worden on,voldoende gekuist is zeker geen 5 star schip meer jammer de prijs wel ..
  Een persoonlijke tip

bij dergelijk oud schip moet je meer vernieuwen zeker kussens zetels en tafels , en moet je meer kuisen het is niet normaal dat je ketschup van de avond voordien smorgens aan je handen plakt bij ontbijt en dit was zeker niet een keer .. daarentegen was de patio keuken uitstekend een nieuw concept , zeker verder te doen en de Keller historie moet snel vergeten en begraven worden , is gewoon zielig en slecht ik zou zeggen doe gewoon en geeft service en goed eten .er wordt veel te veel gefixeerd voor het usa publiek doch er waren meer dan de helft europeanen dus ..
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 70 / 100
Lekker verwend !   
Zat 11 jan 2020 - QE uit Antwerpen 2
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Sojourn *****+ van Seabourn met vaarroute Caraiben in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Pure verwennerij in zonnigere oorden
  Een persoonlijke tip

Het personnel deed (zoals gewend bij Seabourn) zijn uiterste best om al onze wensen op een aangename manier te vervullen. wel een beetje spijtig dat we zoals eerder gepland Cuba niet konden aandoen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100
Heel goede service   
Don 2 jan 2020 - SV uit Gent
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute AustraliŽ / Nieuw-Zeeland in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Heel goed maar chef de cuisine Ross en team waren matig.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
Aan te raden cruise   
Zon 29 dec 2019 - VF uit Bornem
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Verre Oosten in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Heb problem gehad bij boeking. Seabourn beweert dat fout bij Cruise plus was. Cruise plus zegt tegendeel. Who knows? Prachtige cruise.
  Een persoonlijke tip

Als er speciale offertes zijn van Seabourn, beter nakijken.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
Top cruise   
Zat 28 dec 2019 - VE uit Gent
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Ovation *****+ van Seabourn met vaarroute Indische Oceaan in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Een maatschappij die haar slogan 'Your home away from home' waar maakt.
  Een persoonlijke tip

Voorzie een post-cruise verblijf te Singapore, een stad waar de perfectie en efficiŽntie van Tokio gepaard gaan met de sfeer en de ambiance van een havenstad aan de Middellandse Zee.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
Cruise Athene-Dubai   
Din 10 dec 2019 - SE uit Antwerpen
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Ovation *****+ van Seabourn met vaarroute Midden-Oosten in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Was weer eens top!!!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100
the best seabourn ovation   
Din 10 dec 2019 - Sk uit Mechelen
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Ovation *****+ van Seabourn met vaarroute Midden-Oosten in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  geweldige sfeer top schip
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100
Beoordeling Cruise Seabourn Encore   
Don 5 dec 2019 - DP uit Sint-Niklaas
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Midden-Oosten in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  over het algemeen waren wij zeer tevreden over onze prachtige reis.
  Een persoonlijke tip

Misschien toch overwegen om ook een Nederlands talige begeleiding toe te voegen aan het programma. Sommige activiteiten gaan een beetje verloren als je niet perfect Engels spreekt.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100
first cruise   
Don 5 dec 2019 - CY uit Sanem, GH Luxemburg
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Sojourn *****+ van Seabourn met vaarroute Caraiben in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  uitstekende begeleiding van Cruise Plus
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100
SB Odyssey   
Zon 1 dec 2019 - SV uit Gent
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Odyssey *****+ van Seabourn met vaarroute Caraiben in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer tevreden v service Cruise Plus
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100
zeer goed zoals verwacht ;-)   
Vrij 22 nov 2019 - KJ uit BEVEREN
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Ovation *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  cruise was zeer goed zoals we ook verwacht hadden voor de prijs die we betalen met enig minpunt dat men na onboarding aan wal en voor boarden schip wat aan je lot overgelaten wordt; service door cruise plus ook heel goed met enig minpunt dat info mbt tender of niet, niet vooraf kon gegeven worden
  Een persoonlijke tip

op uw evaluatieformulier staat supra entertainement terwijl de correcte schrijfwijze entertainment is ;-)
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100
super tevreden    
Don 21 nov 2019 - dd uit BEERVELDE
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Ovation *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  top genieten samen met toffe crew en bemanning
  Een persoonlijke tip

doe zo verder !!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
Zeer goed.   
Zat 9 nov 2019 - EA uit Schoten
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Odyssey *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Een fijne Cruise gehad, waaraan het ons aan niets ontbrak! Wij hadden een goede service stewardess en een groot aantal fijne obers in diverse restaurants. Het eten en drinken was ook weer fantastisch. 1 groot gemis is dat je de excursies niet meer op een filmpje kon bekijken, zodat je van te voren kon zien wat je te wachten stond. Voorheen kon je dat thuis al bekijken en aanboord op de tv in je hut!
  Een persoonlijke tip

Deze filmpjes weer zo snel mogelijk terug invoeren!!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
op cruise   
Woe 30 okt 2019 - vg uit knokke
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  beste , we betaalden meer dan Ä 3000 extra voor niets. de suite was identiek maar we wilden niet op dek 5 belanden achter een metalen balusstrade. de suite had een vuil tapijt met plekken op en ook de zetel was voor de kringloopwinkel. Heb er foto's van.
  Een persoonlijke tip

onze mede reizigers hadden dek 7 en zelfde suite voor een pak minder geld. in de toekomst wens ik vooraf een reservatie op een bepaald dek. vriendelijke groeten. Gaston
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 62 / 100
Super Cruise Plus gezelschap   
Din 29 okt 2019 - DL uit Borgerhout (antwerpen)
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Middag eten mankeert keus in verse groeten
  Een persoonlijke tip

aangezien wij al lang met Seabourn cruisen hebben wij al de shows al zo vele malen gezien. Vernieuwen dringt zich op
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
goed geregeld   
Din 29 okt 2019 - VJ uit 1860 Meise
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De cruise was heel aangenaam. voor ons de 1e cruise.
  Een persoonlijke tip

graag franse menukaarten graag BVN (vlaams/ nederland) op tv aub niet iedereen spreekt engels
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100
Prima   
Maa 28 okt 2019 - EG uit Herenthout
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles zeer goed zelfs prima!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
Heel tevreden   
Maa 28 okt 2019 - GA uit NIEUWE STEENWEG 112 9140 ELVERSELE
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We waren blij met een upgrade. De m2 per kajuit was nogal nip ivm andere cruiseschepen. Het eten was de eerste 4 dagen zeer goed, daarna eerder goed. Galamenu was te groot en minder warm. Ook laatste dag minder goed. Maar al bij al heel tevreden over de cruise. Heel vriendelijke bediening. TOP.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100
hiel van italiŽ en stukje griekenland   
Maa 28 okt 2019 - MK uit Haasdonk
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles is zoals verwacht , goed, verlopen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100
MOOIE ZONNIGE REIS   
Maa 28 okt 2019 - SM uit TEMSE
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Dat Seabourn milieu bewust is prima. Vermits er bij het van boord gaan geen plastic kleine waterflesjes meer staan is prima, maar hun alternatief - een grote fles water, bijkbaar uit verharde plastic - is nu niet handig bij de uitstappen onderweg. Ook een onboard credit nemen voor een volgende reis blijft zeer interessant. Aan te raden.
  Een persoonlijke tip

Seabourn blijft een aanrader !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100
fantastisch   
Maa 28 okt 2019 - AE uit Kapellen
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  prachtige reis
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100
Mooie nazomer cruise   
Maa 28 okt 2019 - TM uit Hombeek
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Iets minder personeel aan boord waardoor de service matig was . Het was een prachtige cruise met mooie aanlegplaatsen in een heel goed gezelschap .
  Een persoonlijke tip

Thomas Keller menukaart mag wel wat uitgebreider met een vleugje Franse invloed . Zelfde tekortkoming voor de menukaart van het hoofdrestaurant.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
Top   
Vrij 11 okt 2019 - VD uit Oostduinkerke
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Prachtig schip, goeie service
  Een persoonlijke tip

Fietstocht in Palma de Mallorca , top
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100
Een fantastische cruise   
Don 10 okt 2019 - SJ uit Oostkamp
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We hadden van het eten meer verwacht.
  Een persoonlijke tip

Wij persoonlijk hebben liever een reis zonder drankenpakket.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
luxe cruise Noord -Europa   
Zat 21 sep 2019 - vj uit wemmel
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Ovation *****+ van Seabourn met vaarroute Noord-Europa in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  cruise van top kwaliteit. valt echt niets op aan te merken. Ovation is een nieuw schip afgewerkt met beste materialen
  Een persoonlijke tip

daar Seabourn valt in de dure categorie cruisemaatschappijen is het de moeite aandachtig promoties te volgen!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100
I love cruisesdz   
Zat 21 sep 2019 - LP uit Kooigem
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Ovation *****+ van Seabourn met vaarroute Noord-Europa in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Een spijtig punt......de Oslo fjord en de frederikstad fjord bestaan niet.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100
Cruise Augustus 2019   
Don 5 sep 2019 - DL uit Borgerhout (antwerpen)
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Absolute topgastronomie is niet altijd aan de orde. Soms zeer lange wachttijden in" the restaurant". De Thomas Keller avonden in de colonnade zijn een ramp.
  Een persoonlijke tip

The Earth and Ocean is daar en tegen een aanrader
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100
Fantastisch   
Don 29 aug 2019 - VI uit Brugge
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We beleefden een fantastische cruise op alle gebied.De crew was uiterst vriendelijk en behulpzaam.De maaltijden waren uitstekend en gevarieerd. Seabourn op z'n best.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100
Vakantie   
Din 13 aug 2019 - CL uit Schelle
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Duidelijk minder personeel dan vroeger en dat laat zich voelen in de service die achteruit is gegaan
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 58 / 100
2019 M&M   
Din 6 aug 2019 - DM uit Itegem
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Service kamers kon beter, Service restaurants is prima!! Ontvangst kon ook beter!
  Een persoonlijke tip

Uitstappen starten te vroeg!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 70 / 100
Cruise seabourn encore   
Don 1 aug 2019 - VS uit Lendelede
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We vonden dat er iets minder service was dan bij de kleinere schepen odyssey en sojourn
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
Cruise Seabourn Encore   
Don 25 jul 2019 - NV uit KNOKKE-HEIST
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Mijn persoonlijke mening is dat het niveau van Seabourn een beetje achteruit is tov vroeger
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100
zeer goed   
Din 16 jul 2019 - Vg uit Koksijde
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Quest *****+ van Seabourn met vaarroute Noord-Europa in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  een mooie reis ,spijtig van het lange wachten in Londen op het vliegtuig. Er was een, mogelijk om een vroeger vliegtuig te nemen
  Een persoonlijke tip

zeer tevreden overal was assistentie voorzien
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100
First Cruise NBjr   
Maa 1 jul 2019 - RJ uit DEINZE
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Seabourn-sevive voldoet volledig aan de, door onze vrienden, geschetste verwachtingen. Een All-in formule van first class kwaliteit voor zowel het culinaire als de accomodatie en de service.
  Een persoonlijke tip

------
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100
zeer goed    
Maa 1 jul 2019 - SM uit Gent
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De zetels en tafels aan zwembad niet proper Brood niet lekker Toelichting van boord naar taxi slecht - te vroeg van boord - te lang wachten !!!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
Seabourn Dover - Reykjavik   
Don 13 jun 2019 - VW uit Terneuzen
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Quest *****+ van Seabourn met vaarroute Britse Eilanden in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Was volgens verwachtingen - Mooie cruise vanaf Dover naar Reijkjavik. Weer kon natuurlijk beter, maar dat weet je als je zo'n cruise boekt. Was erg gezellig ondanks dat er weinig bekenden aan boord zaten. Excursies redelijk aan de prijs, maar er zaten zeker een aantal mooie bij.
  Een persoonlijke tip

Voor onszelf: we hadden beter later geboekt..was nogal wat goedkoper geworden.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100
Fantastisch   
Don 6 jun 2019 - QE uit Antwerpen 2
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Ovation *****+ van Seabourn met vaarroute Atlantische Kust in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Hebben echt door en door van onze cruise genoten. De Ovation is een juweeltje van een schip. Hebben ons geen seconde verveeld ! Werden ook constant in de watten gelegd ! Prachtige aanlegplaatsen. Ė direct in de stad zoals bv. In Bordeaux en in Greenwich (Londen).
  Een persoonlijke tip

Liefst geen suite boeken op dek 11 - onder de Retreat : trillingen, luid.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100
perfektie   
Woe 22 mei 2019 - mm uit schilde
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Ovation *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  perfekte cruise - zeer goede bediening en shows
  Een persoonlijke tip

enige minpunt(tussen haakjes) de doorgang in de suite tussen bed en muur is te smal het mooie wandkastje staat in de weg
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100
heel fijne reis    
Woe 15 mei 2019 - dd uit lochristi
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Indische Oceaan in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  zeer vriendelijke en vlotte bediening aan boord , de 2 aparte restaurants waren super goed . Het hoofdrestaurant kom iets fijner van eten , maar toch lekker altijd een speciale gezellige sfeer aan boord van seabourn
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
cruise Seabourn maart 2019   
Zon 24 mar 2019 - TC uit Antwerpen
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Odyssey *****+ van Seabourn met vaarroute Caraiben in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Niet de eerste maal dat we met Seabourn op cruise waren en zeker niet de laatste maal. De kwaliteit, de top service aan boord en vooral het feit dat het geen "fabriek" is (lees: cruiseschepen met 3000 passagiers of meer). Top.
  Een persoonlijke tip

Vliegtickets KLM vanuit Amsterdam op voorhand ter beschikking of online inchecken. Konden niet zelf aan automaten inchecken omdat we op cruise gingen (locatie kon niet ingeput worden). Medewerkstern KLM heeft zelf hulp moeten vragen om instapkaart te kunnen afprinten. Entertainment aan boord is verplicht veld bij beoordeling maar wij nemen daar nooit aan deel, dus niet echt een oordeel
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
perfect   
Zat 23 mar 2019 - VM uit Zele
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Odyssey *****+ van Seabourn met vaarroute Caraiben in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  steeds opnieuw de perfecte vriendelijkheid van dit cruise schip
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
Super cruise Caraiben   
Zat 9 mar 2019 - Hl uit Schilde
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Odyssey *****+ van Seabourn met vaarroute Caraiben in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Eens te meer een prachtige cruise met vlekkeloze service. Persoonlijke service, goed orkest enz
  Een persoonlijke tip

misschien nog iets selectiever voor de uitstappen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100
VCA   
Zat 2 feb 2019 - fj uit Beerse
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Odyssey *****+ van Seabourn met vaarroute Caraiben in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  informatie/keuze over/van hotels ter plaatste was wat minder
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100
Een fijne ervaring    
Din 11 dec 2018 - TJ uit Hofstade (bt.)
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Verre Oosten in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Op de kleinere schepen is de service toch persoonlijker .
  Een persoonlijke tip

Ga met Cruise Plus aan boord , dikke pluim voor Dirk en Ilse , Top .
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
2018   
Maa 10 dec 2018 - JR uit Schoten
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Verre Oosten in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  geen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
Luc en Chrisje   
Maa 10 dec 2018 - VL uit Wijnegem
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Verre Oosten in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  nvt
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100
Gezellige reis   
Maa 26 nov 2018 - VW uit Terneuzen
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Quest *****+ van Seabourn met vaarroute Panamakanaal in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We hebben weer een fantastische cruise gehad met Seabourn en zijn nu Diamant member geworden, wat vooral van belang is vanwege internet waar we nu 400 USD voor betalen. Jammer dat de heenreis niet zoals geboekt in premium plus was, maar in ieder geval geld snel terug gehad. Je kon merken dat er veel nieuwe bemanning zat op het schip en niet van normale seabourn kwaliteit was, eerlijk gezegd hebben we het bijna nog nooit zo slecht meegemaakt gelukkig ging het wat beter tijdens de reis. Er was een excursie bij dit rond de 300 USD pp koste en echt waardeloos was zonde van geld en tijd. Er zaten veel bekenden aan boord dus erg gezellig. Wat betreft het post cruise bezoek aan Machu Piccu zijn we in een woord lovend. Alles was perfect geregeld en Viajes pacifico de locale agent is fantastisch. Echt een aanrader. Cusco was fantatastisch met Palacio del Inka als goed hotel, de excursies en de trip met de Hiram Bingham trein en overnachting in de Belmond Sanct. Lodge waren fantastisch. Duur, maar we vonden het de moeite waard - een aanrader voor anderen.
  Een persoonlijke tip

Geen , we zullen uitkijken naar een volgende cruise wss, met Seabourn of Regent Explorer,
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100
Wij bestempelen graag onze reis met volgende beoordeling   
Maa 26 nov 2018 - VW uit Wellen
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Quest *****+ van Seabourn met vaarroute Panamakanaal in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Over het algemeen is Seabourn prima te doen
  Een persoonlijke tip

Voor de gemiddelde reiziger zullen er altijd wel opmerkingen kunnen gemaakt worden. Hierbij dien ik te vermelden dat er aan boord misschien wel twintig verschillende nationaliteiten zijn en dat niet iedereen dezelfde behoeftes heeft. de ene klaagt dat het te koud is en de andere zal beweren dat het te warm is; Belangrijk is dat je een gemiddelde waarde kan leggen bij de reis die je onderneemt en voor ons krijgt Seabourn 85 % en Cruiseplus 95 % van de punten. (vroeger in school waren dat toch uitstekende cijfers, niet?)
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100
Schitterende cruise   
Zon 25 nov 2018 - DW uit Bonheiden
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Ovation *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wij zijn zeer tevreden over deze cruise en hebben geen enkele negatieve opmerkingen.
  Een persoonlijke tip

Proficiat aan reizen De Cauwer, een aanrader om een reis te boeken
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
suez 2018   
Vrij 16 nov 2018 - DJ uit Rupelmonde
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Midden-Oosten in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Overall positief, voornamelijk het comfort van de nieuwe boot en de zeer vriendelijke service (blijkbaar een bewuste strategie - zoals bvb zeer snelle persoonlijke aanspraak via persoonsherkenning op de ipads waar menu genoteerd wordt). Ook internettoegang was zeer vlot en schappelijk. Negatief: -Thomas Keller grill is beneden pijl - geen menu keuze - is marketing die mi negatief werkt (en dit bij meerdere reizigers) -Cruise director (Chelsea ...) was beneden alle pijl alsmede haar assistent (flamboyante nul) - we hebben ervaring met wat die functie normaal doet en wat deze keer gemist werd. -sommige ingekochte entertainment was beneden pijl mede sommige lecturers (gepensioneerde egotrippers die zichzelf graag horen)
  Een persoonlijke tip

deze negatieve punten qua management en keuzes staken fel af met onze vorige cruise (Antarctica) waar het daar werkelijk super was (niettegenstaande de cruciale situatie van het overlijden van de kapitein).
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100
fijne vakantie   
Woe 14 nov 2018 - Dp uit Hasselt
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Odyssey *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Vooral de vriendelijke en uitstekende service van bijna de ganse crew aan boord , maken van een cruise met Seabourn toch opnieuw een fijne ervaring !
  Een persoonlijke tip

entertainement was en blijft de zwakke schakel , als het weer dan wat minder is in het najaar en ook de buiten activiteiten hierdoor wegvallen , valt dit extra op ..... met bijna allemaal 60+ aan boord , kennen ze blijkbaar toch geen muziek uit de jaren 60 en 70 ..... bv wat dansmuziek ipv jazz en opera .....
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100
Waardering Seabourn Ovation   
Din 30 okt 2018 - DP uit Dendermonde
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Ovation *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zowel de inbegrepen voor- als nacruiseverzorging als het verblijf op de Ovation was een echte aanrader mede door het bekwame, aanwezige personeel dat met plezier zijn trouwe klant heeft verwend.
  Een persoonlijke tip

Deze cruiseervaring kunnen wij aan eenieder aanraden.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100
Nog altijd dezelfde kwaliteit!   
Zat 6 okt 2018 - DM uit 8660 De Panne
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wij waren weeral zeer welkom aan boord. Het is zelfs zo, dat wij vinden dat de kwaliteit van het eten constanter is dan vroeger. Enige jaren terug vonden wij dat de ene kok soms beter was dan de andere. Nu is het altijd top. We hadden wel een probleem met de huiswijn, maar dit werd opgelost! Ook onze suite was niet lawaaierig ! Proficiat, en hartelijk dank aan alle medewerkers, zichtbaar en onzichtbaar!
  Een persoonlijke tip

Als er problemen zijn, ze onmiddellijk melden op het schip!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
Seabourn Encore   
Maa 1 okt 2018 - HK uit Knokke-Heist
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Eten zeer goede kwaliteit maar erg Amerikaans en soms moeilijk om iets te vinden wat we zelf graag lusten
  Een persoonlijke tip

Reden van voor ons te hoge prijs: er wordt heel de dag veel drank verbruikt en als je zelf enkel enkele glazen wijn drinkt bij maaltijd betaal je dus waarschijnlijk op dat vlak veel te veel..
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100
Subliem   
Don 20 sep 2018 - VI uit Brugge
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het was een onvergetelijke cruise.
  Een persoonlijke tip

De aanlegplaats in Marokko nl. Tanger was teleurstellend.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100
Seaboun cruise   
Woe 19 sep 2018 - VP uit Sint-Amandsberg
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Odyssey *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Mooi schip , maar niet het allermooiste waar we al mee op cruise geweest zijn , maar wel het allerbeste qua vriendelijkheid , service en behulpzaamheid . De suites waren zeer mooi , heel proper en ruim Het eten was van uitstekende kwaliteit. ZEKER EEN AANRADER
  Een persoonlijke tip

Vanaf nu gaan we enkel nog op cruise met Seabourn
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100
onze mening   
Din 11 sep 2018 - DL uit Borgerhout (antwerpen)
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  aangeboden variŽteiten verminderen zoals lobsters, kreeft
  Een persoonlijke tip

meer groenten aan de buffetten
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100
*Evaluatie cruise augustus   
Maa 10 sep 2018 - DL uit Borgerhout (antwerpen)
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  het eten lijkt te verminderen in de kwaliteit van het aanbod. Bv vers fruit het aanbod en de exotische variŽteiten zijn weinig voorhanden en worden minder vlug aangevuld; Er is ook geen aanbod van verse groeten en als die er dan al zijn, zijn ze meestal gegratineerd. maar dit is reds langer gaande. Wij zijn ook geen fan van de thema avonden.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100
Verrassingscruise   
Zon 9 sep 2018 - ME uit Putte
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Seabourne is niet meer wat het was. Er loopt regelmatig iets mis Het blijft wel goed
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
Verrassingscruise   
Zon 9 sep 2018 - ME uit Beerzel
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Kwaliteit van Seabourne is op vele punten verminderd. Het blijft goed maar is niet meer wat het was
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
Ervaring vierde cruise liner   
Zat 8 sep 2018 - VM uit Gentseweg 182 Beveren-Waas
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Extreem kostelijk Wifi 7-daags pakket
  Een persoonlijke tip

Zoals vele rederijen bied voordeliger pakket aan of gratis Hogere prijsklasse zou minimum aantal gratis basisexcursies mogen aanbieden
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100
Matig   
Zat 1 sep 2018 - DB uit Boom
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Ovation *****+ van Seabourn met vaarroute Baltische Staten in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  1. Uitpakken met Thomas Keller....dat is absoluut verwachtingen scheppen die hoegenaamd niet worden ingelost. Onze driesterrenchefs zouden hun naam nooit ontlenen aan wat we in de grill gepresenteerd kregen 2. Uitermate dure uitstappen die vaak niet de kwaliteit bieden die men dan kan verwachten ( bv boottrip op rivier met vuile aftandse boot....) 3. Een dag sint Petersburg laten vallen voor een haventje waar absoluut niets te zien is (vespils) is onbegrijpelijk tenzij je natuurlijk als rederij je passagiers als citroenen beschouwt en als dommeriken ...
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 58 / 100
grandioos alaska   
Maa 13 aug 2018 - du uit vlienderhaag 1 8340 damme
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Sojourn *****+ van Seabourn met vaarroute Alaska in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  de seabourn sojourn is een super schip . met alle mogelijke accomodatie , vriendelijke bediening , al je wensen worden onmiddellijk bediend met de glimlach !
  Een persoonlijke tip

de excursies zijn zeer duur voor wat ze zijn, vooraf betaalde excursies durven ze soms aflassen de dag voordien wat niet kan !de reden is dan niet genoeg kandidaten ... , op andere excursies is er dan een overvloed aan deelnemers , waar de groep niet gesplitst wordt .
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100
Midergoede Seabourn   
Zon 12 aug 2018 - DW uit Genk
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Odyssey *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Niet meer het Seabourn van weleer! In de bar en restaurants veel onbekaame mensen. Veel minder kwaliteit en kwantiteit van eten!
  Een persoonlijke tip

Blijven voortaan bij ons geliefde Regent.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100
mhr   
Zat 11 aug 2018 - DM uit Itegem
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Odyssey *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Nieuwe schepen zijn kwalitatief natuurlijk beter. diners zijn minder goed. Lunch tot 14 uur is te vroeg gesloten ??
  Een persoonlijke tip

service verbeteren
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100
cruise met Seaborn Odyssey   
Zat 11 aug 2018 - CH uit Westerlo
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Odyssey *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  schip vertoont al een beetje slijtage
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100
Top bediening onwaarschijnlijke service   
Vrij 29 jun 2018 - MS uit Tassynslaan 5 haasdonk
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Odyssey *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  met speciale dank aan Charlotte en Ann van reizen De Cauwer
  Een persoonlijke tip

vermits mijn mama in een rolstoel zit zouden automatisch deuren naar de dekken wel makkelijker zijn
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
Middelandse zee en Toch telkens anders   
Din 29 mei 2018 - Mk uit Haasdonk
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  alles was perfekt. alleen een vertraging bij terugvlucht, ingevolge staking Frankrijk. Maar dit was buiten jullie om.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
Weer een prachtige cruise   
Din 29 mei 2018 - Hl uit Schilde
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  alles perfect !!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100
Great experience   
Din 29 mei 2018 - GC uit Hechtel-Eksel
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Eerste cruise ervaring doet hunkeren naar meer.
  Een persoonlijke tip

Werk maken van een cruise community die ervaringen deelt.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100
schitterend   
Don 10 mei 2018 - vf uit kortrijk
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Quest *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles is tot in de topjes ok
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100
Cruise met vrienden   
Woe 9 mei 2018 - LP uit Kooigem
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Quest *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Fantastisch ervaring!!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
UITSTEKEND   
Woe 2 mei 2018 - DR uit Boerenkrijglaan 4 ,9170 De Klinge
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Quest *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Onze kajuit bevond zich juist naast de bar op dek 10 ,met de nodige lawaai. Kajuit zelf gekozen in funktie van de beweging van het schip.
  Een persoonlijke tip

Zal volgende keer jullie advies vragen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100
Seabourn Encore, et encore et encore!!!   
Zon 22 apr 2018 - DM uit Mersin
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Indische Oceaan in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Deze cruise heeft onze verwachtingen absoluut ingelost zonder enig echt minpunt doch is het belangrijk te weten dat de rederij-excursies prijs/kwaliteit echt wel aan de dure kant zijn. Het is vooral genieten van de cruise met alles erop en eraan, van de bestemmingen doe je slechts indrukken op.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
Fantastische reis   
Din 17 apr 2018 - VM uit oude kouterdreef,166
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Quest *****+ van Seabourn met vaarroute Amazone in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  kajuit lag volledig in het front van het schip.Daardoor was mijn echtgenote regelmatig ....zeeziek Hut was anders wel ok.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100
Amazone cruise   
Din 17 apr 2018 - DP uit Lokeren
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Quest *****+ van Seabourn met vaarroute Amazone in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wij zijn geholpen en begeleid geweest door Ellen en bij haar afwezigheid door Charlotte , zeer professioneel , zeer bekwaam en perfect wetend wat ze doen!! Heb even een andere mevrouw aan de lijn gehad toen ik belde vanuit Madrid juist voor mijn lange vlucht naar Rio die was eerlijk gezegd totaal onbekwaam , gaf verkeerde uitleg aangaande mijn boeking en over de cruise zelf , deze mevrouw dient nog veel te leren over cruiseboten waar ze zeker het reilen en zeilen niet van kent
  Een persoonlijke tip

EEN Fantastische tip was deze van Ellen om enkele dagen een prive gids te boeken ivm Manaus bezoeken ; Perfect idee , fantastische gids en 100% raak om Top vacantie te hebben
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
cruise bali singapore   
Maa 2 apr 2018 - RP uit Lebbeke
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Indische Oceaan in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer mooi schip met uitstekende service
  Een persoonlijke tip

Wifi zou actueel gratis moeten zijn - de excursies zijn veel te duur.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100
Leuke Reis    
Zon 25 mar 2018 - SR uit Antwerpen
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Quest *****+ van Seabourn met vaarroute Amazone in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Buiten op de dekken mochten de tafels en zeker de stoelen veel properder, liet soms aan de wensen over.
  Een persoonlijke tip

Geen noodnummer in de badkamer.. Hebben het mogen ondervinden..
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite