Rederijdetails + Video
Foto Web Special
Schepen
139   aanbiedingen
7   Suggestie(s)
5   begeleide cruise(s)
455   Beoordelingen
Geef uw beoordeling
Cruisescore   86%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Seabourn ?
Seabourn All-Inclusive
Absolute Topgastronomie
Onberispelijke, attentvolle service
Zeer mooie, ruime Suites
Kleine, wendbare schepen (max. 450 gasten)
Fooien en gevulde minibar inbegrepen
Seabourn werd opgericht met een duidelijke filosofie voor ogen: het aanbieden van de meest luxueuze cruises aan boord van de meest elegante schepen ter wereld. De rederij wou daarmee de klant aanspreken die in een luxehotel de beste kamer reserveert en die aan boord van een schip een suite neemt. In een ruim en elegant kader moet de verwende gast een sfeer terugvinden die past bij zijn eigen leven...
Klik hier en lees meer
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Seabourn een algemene score van 86%.

Alvast veel leesplezier !

algemeen   
Woe 10 jul 2024 - BC uit Wilrijk (antwerpen)
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Ovation *****+ van Seabourn met vaarroute Atlantische Kust in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  kwaliteit eten gaat achteruit uitstappen.zijn niet verzorgd en duur
  Een persoonlijke tip

er zijn betere maatschappijen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 64 / 100
Een vaste waarde   
Woe 10 jul 2024 - CY uit Sanem
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Sojourn *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Derde cruise op de Sojourn. Klassieke, amerikaanse stijl voor een ouder publiek. Beperkt entertainment, maar van een goed niveau.
  Een persoonlijke tip

Het specialiteitenrestaurant bied niet veel toegevoegde waarde vs de overige restaurants. Probeer de sushi-bar.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
Cruise    
Din 9 jul 2024 - DM uit De Panne
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Ovation *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Een suite met verbindgsdeur waar een man de ganse nacht ligt te hoesten en naar tv te kijken id dramatisch. Gelukkig voor zijn echtgenote sliep zij in een suite aan de overkant van de hal. Anders was alles perfect. Wel is de prijs voor het wassen en drogen van mijn vrouw niet goed en koste 93 dollar bij ons 27 euro.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100
Beoordeling   
Vrij 14 jun 2024 - VJ uit Herentals
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Beoordeling van deze reis Onze kamer had een goede ligging, vlakbij de square Er was helaas minder contact met Vlamingen, vergeleken met vorige keer De diensten in de square waren een beetje minder vlot, de Seabourn app gaf moeilijkheden, bij velen. Het luxueuze van de Seabourn is op terugweg, minder kaviaar , epicurian event magertjes (slechts 3 mini-standjes), nauwelijks verrassingen aan boord. Nog wel altijd vriendelijk, rustig, stijlvol. Het eten is nog altijd heel goed, zij het iets volumineuzer en minder luxueus dan vroeger (weinig kreeft of scallops op het menu Het nieuwe restaurant is verdienstelijk en met stijl maar asperges kunnen ze niet bereiden. Vriendelijk en hulpvaardig zijn ze enorm Het was een heel mooi traject omdat we op veel plaatsen nog niet geweest waren, Cyprus (Limassol) Antalya, MarmarisAgios N centrum Het weer was uitstekend, niet te warm, niet te koud Voor het eerst maakten we gebruik van een door Seabourn aangeboden uitstap die volledig privé was. Nl een auto, een chauffeur en een gids. Dat voor 4 uur. Omdat Turkije goedkoop is boekten we voor Marmaris. Het is honderd procent meegevallen en voor herhaling vatbaar... Het vervoer en het inschepen verliepen heel relax en vlot Een haarbrushing kostte 100 euro , meer dan het dubbele dan vorig jaar. Niet te verklaren.
  Een persoonlijke tip

Beoordeling van deze reis Onze kamer had een goede ligging, vlakbij de square Er was helaas minder contact met Vlamingen, vergeleken met vorige keer De diensten in de square waren een beetje minder vlot, de Seabourn app gaf moeilijkheden, bij velen. Het luxueuze van de Seabourn is op terugweg, minder kaviaar , epicurian event magertjes (slechts 3 mini-standjes), nauwelijks verrassingen aan boord. Nog wel altijd vriendelijk, rustig, stijlvol. Het eten is nog altijd heel goed, zij het iets volumineuzer en minder luxueus dan vroeger (weinig kreeft of scallops op het menu Het nieuwe restaurant is verdienstelijk en met stijl maar asperges kunnen ze niet bereiden. Vriendelijk en hulpvaardig zijn ze enorm Het was een heel mooi traject omdat we op veel plaatsen nog niet geweest waren, Cyprus (Limassol) Antalya, MarmarisAgios N centrum Het weer was uitstekend, niet te warm, niet te koud Voor het eerst maakten we gebruik van een door Seabourn aangeboden uitstap die volledig privé was. Nl een auto, een chauffeur en een gids. Dat voor 4 uur. Omdat Turkije goedkoop is boekten we voor Marmaris. Het is honderd procent meegevallen en voor herhaling vatbaar... Het vervoer en het inschepen verliepen heel relax en vlot Een haarbrushing kostte 100 euro , meer dan het dubbele dan vorig jaar. Niet te verklaren. Josée Van Dyck-Buys
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100
cruise mei 24   
Vrij 14 jun 2024 - VG uit Herentals
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  heb mijn mening al telefonisch aan Charlotte meegedeeld
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100
Fantastische reis   
Zon 31 mar 2024 - VJ uit Ternat
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Ovation *****+ van Seabourn met vaarroute Caraiben in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Prachtige reis over de ganse lijn. Enkel een paar kleine details konden nog beter., bv. de Source app, het regelen van de transfers + pre/post verblijf.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100
pursuit antartica   
Maa 5 feb 2024 - vl uit Gits
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Pursuit van Seabourn met vaarroute Antarctica in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  .
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100
Weeral 'zeer goed'   
Zat 3 feb 2024 - VW uit Wellen
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Verre Oosten in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  1, Algemeen: dat de cruisedirector aan boord van het schip bij het opstellen van de vragen bij 'trivia' uiteindelijk ook eens rekening houden met Europeanen. De meeste vragen zijn typisch voor Amerikanen en veel te veel over amerikaanse boeken, films, toneel etc. Als niet-Amerikaan is dit frustrerend. Geen vragen over wetenschap, chemie, sport. Het is voor ons al moeilijk om de juiste antwoorden te formuleren in het Engels. Voorbeeld: Whats the name of the dog of Tin-Tin? We say 'Bobby'. In onze taal ok maar wrong: in English its Snowy. volgende keer weten we dat wel. We leren toch elke keer iets bij. Vandaar mijn beoordeling 'matig' bij entertainment. 2, verschrikkelijk slechte uitstappen die dan ook nog eens te duur zijn voor hetgeen geboden wordt; als we 190 dollar moeten betalen voor enkele uren in de bus met bezoek aan een kinderschool, een lelijke tempel en 2 uur strandliggen in een wel mooi hotel; dit is erover en wij denken eraan om onze uitstappen in het vervolg zelf te organiseren vanuit België; 1 hebben we zo gedaan in Vietnam, met de fiets door de rijstvelden en ergens lekker lokaal gaan eten ; kostprijs met taxi, fietshuur, eten en drinken 60 dollar per man; dit was de beste uitstap van heel de cruise; 3, de caviaar in de surf vonden we wel geslaagd; wat goed is mag gezegd 4, ook hadden we het geluk dat we aan de captains table mochten; goed geamuseerd met kapitein Siebe en Angela zijn vrouw; maar ja geluk moet je ook afdwingen 5, het eten vonden we in het algemeen ook beter dan vroegere reizen en de drank heel geen commentaar 6, er waren veel 'Arrow' klanten maar we gaan niet verhuizen; cruise plus blijft onze favoriet; hierbij bedankt dat jullie alles zo netjes oplossen voor ons elke keer
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100
Seabourn Encore Asian dream.   
Vrij 2 feb 2024 - VW uit Terneuzen
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Verre Oosten in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het was weer een fantastische cruise met mooie bestemmingen. Voor ons was Cambodja, Vietnam en Hong Kong de eerste keer. Vooral van Vietnam hebben we erg genoten. Het eten aan boord erg goed en de service is bij Seabourn top en vinden wij veel beter dan de concurrenten We zien uit naar de volgende cruise in April met de Venture..
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100
Seabourn is zoals thuiskomen   
Maa 8 jan 2024 - VI uit Lokeren
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Ovation *****+ van Seabourn met vaarroute Caraiben in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Seabourn heeft ons nog nooit ontgoocheld. We blijven dit een top-rederij vinden. Service is perfect, en wat je vraagt daar zullen ze ook voor zorgen. We voelen ons hier echt thuis bij Seabourn. Een kerst die we nooit zullen vergeten !
  Een persoonlijke tip

Elke keer opnieuw merken we de meerwaarde om te boeken via Cruise Plus. Boeking van de vluchten ... boeking hotel ... hun enthousiasme is aanstekelig, alsook hun eigen cruise-ervaringen geven een meerwaarde ... Tess, je bent een top-adviseur!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
PERFECTE SERVICE   
Vrij 15 dec 2023 - LC uit Waregem
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  alles is heel vlot verlopen ! van begin tot einde
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100
Mooie cruise    
Don 14 dec 2023 - PE uit Ternat
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Ovation *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Fantastische cruise achter de rug
  Een persoonlijke tip

Eventuele kans voor upgrades na boeking. Amerikanen blijken steeds wel die optie te krijgen om met een relatief kleine opleg een suite te boeken op het laatste moment.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
Droomcruise    
Don 14 dec 2023 - RL uit Vlezenbeek
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Ovation *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeker een aanrader , doen dit zeker eens over !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100
Sojourn   
Woe 13 dec 2023 - SR uit Brasschaat
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Transatlantisch in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Transatlantic met de Sojourn en NIET met de Encore. Ondanks verzoek voor een suite op een hoger deck werd toch suite 503 toegekend. Slechte kamer met balustrade in half staal/half glas. Uiteindelijke een voorstel voor suite op deck 6 zonder meerprijs, hebben dan 199 USD/p bijbetaald voor suite 820. Upgrade voor Golden Member werd niet toegekend. Twee geplande stops waarvan een op Madeira werden vervangen door één stop op het eiland Palma.
  Een persoonlijke tip

277 passagiers, 350 bemanning. Resulteerde in een heel ontspannen sfeer bij de crew, uiterst vriendelijk en aangenaam. Teveel passagiers met rollators en invalide wagentjes aan boord. Transatlantic doen we niet meer : 10d zee, alleen water, onstabiel weer, te weinig afwisseling.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
TOP   
Din 12 dec 2023 - VK uit Boom
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Ovation *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  ONZE CRUISE WAS PRIMA GEORGANISEERD, VAN BEGIN TO HET EINDE. TRANSFERS, ASSISTENTIES OP DE LUCHTHAVENS, SUITE IN HET HOTEL, RESERVATIE VOOR DE LUNCH EN HET DINER, IN HET HOTEL. ALLES WAS TIPTOP IN ORDE.
  Een persoonlijke tip

CAROLINE DUIZEND MAAL DANK VOOR DE PRACHTIGE ORGANISATIE VAN ONZE CRUISE. PRACHTIG WERK EN SAMENGESTELD MET GEVOELENS VOOR MIJNE TOESTAND.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100
Leuke reis   
Maa 11 dec 2023 - SR uit Brasschaat
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Transatlantisch in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Heel vriendelijk personeel deden hun uiterste best, niks teveel
  Een persoonlijke tip

Te veel mensen met een rollator aan boord , geeft soms een indruk van een home dat was minder
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
MR   
Maa 11 dec 2023 - RM uit Kalken
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Beperkte keuze aan restaurants
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100
Genieten   
Maa 11 dec 2023 - EG uit Jabbeke
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Service in de grand dining soms minder goed (meer dan 30 min moeten wachten vooraleer je een tafel krijgt vind ik niet OK ; soms erg lange wachttijden aan tafel)
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100
spijtig van de onvoorziene zeedagen    
Din 14 nov 2023 - KJ uit Sinaai-waas
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  had deze cruise gekozen omdat er geen zeedagen voorzien waren maar omwille van weersomstandigheden uiteindelijk 2 dagen opgesloten op (weliswaar mooi) schip én scenic cruising van de baai van Kotor in het donker; veiligheid primeert uiteraard maar zeker het niet tenderen in Nafplion leek ons overdreven
  Een persoonlijke tip

ik heb de indruk dat men lat heel hoog legt ifv alle passagiers waarvan velen moeilijk te been zijn maar misschien zou men onderscheid kunnen maken waarbij meer mobiele passagiers wel (op eigen risico) kunnen tenderen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100
Kennismaking met het nieuwe expeditie schip   
Vrij 13 okt 2023 - OL uit Vichte
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Pursuit van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Aangename kennismaking met dit nieuwe expeditie schip, personeel aan boord was top. Hebben wel liever wat meer keuzemogelijkheden van restaurants aan boord, dus iets grotere schepen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
kleinschalig en thuisgevoel   
Don 12 okt 2023 - DD uit Grembergen
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  - entertainment was een beetje "eentonig" - het Tomas Keller restaurant was niet wat het beloofde. Voor ons geen meerwaarde - personeel heel vriendelijk, men sprak u persoonlijk aan, met uw familienaam. - heel goede begeleiding luchthaven-schip en omgekeerd.
  Een persoonlijke tip

-boek uw excursies aan boord, ze geven dagelijks reducties. Het excursieteam echter, was niet van alles (lees pre-paid boekingen) op de hoogte. Het was duidelijk geen "team" - spa : heel duur + 18% fooi rekenen ze automatisch bij. Vlgs ons : het geld niet waard.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
Super   
Don 12 okt 2023 - DM uit De Panne
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Sojourn *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles was perfect! Deze keer hebben we geen enkele Belg tegengekomen aan boord (wat uiteraard niet erg is ). In de receptie zei het meisje dat we met zeven waren???? volgens haar zat de boot 90% vol volgens mij verre van. Het boekje met alle namen van de aanwezigen hebben wij nooit gezien, dus kon ik dat niet nagaan! We hebben al twee nieuwe ceuises geboekt voor 2024.
  Een persoonlijke tip

Proberen dezelfde kwaliteit te behouden. Super lieve bemanning en lekker eten!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100
Prachtige reis   
Woe 11 okt 2023 - VJ uit Sint-kruis (brugge)
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Odyssey *****+ van Seabourn met vaarroute Alaska in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Thomas Keller herinrichten.. Sommige tafels staan veel te dicht op elkaar. Je kan er absoluut niet comfortabel van een diner genieten.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
Aangename cruise ervaring   
Din 10 okt 2023 - BP uit Antwerpen
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Pursuit van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Graag ons uitnodigen voor toekomstige evenementen aub zodat we verschillende cruises/boten/bestemmingen kunnen vergelijken en de juiste keuze maken. Alvast dank bij voorbaat.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 64 / 100
Fantastisch    
Din 3 okt 2023 - BF uit Oostende
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Pursuit van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het eten kan beter als de prijs duurder is
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100
Seabourn Pursuit repeaters   
Din 3 okt 2023 - VW uit Terneuzen
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Pursuit van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Was weeral de 2e cruise op de Pursuit en daarmee de eerste repeaters. Korte terugkoppeling over de laatste cruise (s). Barcelona - Lissabon. Het was erg gezellig - paar kleine praktische zaken over het schip maar hebben we aan Seabourn meegedeeld en waar mogelijk direct opgelost door Sbn. Lissabon - Miami. Ook erg gezellig met veel bekenden ; rustige vaart en prachtig weer gehad. Vliegreis. Brussel - Barcelona: geen issue Miami - Brussel met United Airlines. Een waardeloze maatschappij. We hadden upgrade genomen voor fastlane en priority boarding (samen 180 US$) omdat we wisten dat Miami een ramp is om in te checken. We mochten noch in de fastlane noch priority 1 boarden, terwijl duidelijk op ticket "Premier Access' vermeld staat. We zullen dit naar de customer service van United melden met het verzoek om terug te betalen. Ook een tussenstop in Newark is een slechte optie. We konden niet gebruikmaken van Priority Pass voor toegang tot 1400 lounges en ook niet tegen betaling. Aan boord konden Miami - Newark kon je eten / alc. dranken kopen tegen betaling maar daarvoor moest je van tevoren jezelf aanmelden met Amex of anders. Dit had ik geprobeerd maar dat werkt alleen als je in USA woont. Een andere manier van betalen was er niet. Overigens is het beter om vanuit Fort Lauderdale te vertrekken omdat dat een veel beter vliegveld is, maar dat werkt wss niet als je via Seabourn boekt en gebruik wil maken van transfer naar luchthaven. De reis zelf is goed verlopen / geen vertraging en ook geen problemen gehad met slecht weer in NY. Bovengenoemde is geen ramp, maar wilde je wel laten weten. We zullen zelf United mijden indien mogelijk.
  Een persoonlijke tip

Waren in feite 2 cruises die totaal verschillend waren qua passagiers. We hebben van beiden genoten. Wat vliegreis betreft vonden we United Airlines niet OK. In het vervolg moet ik zelf ook wat meer tijd nemen om opties te bekijken zowel vanuit Brussel en Amsterdam. Service huur een stuur was prima. Over 3 weken weeral naar Japan en volgend jaar 1x Encore en 3x Venture. Seabourn blijft favoriet maar zie dat Oceania in 2025 ook met mooi schip komt. Bij ons staat o.a. nog op verlanglijst Centraal America mss in 2025.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100
Eerste keer Seabourn   
Maa 18 sep 2023 - RT uit Antwerpen 5
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Pursuit van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Fantastische eerste Seabourn ervaring! Future Cruise Credit ter plaatse al geregeld.
  Een persoonlijke tip

Doen!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100
Mhr   
Din 12 sep 2023 - DM uit Itegem
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Pursuit van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  mooi nieuw cruise schip, route was eigenlijk zeer raar ?? waarom een zeedag in de middellandse zee .. Sede aanlegplaats was een mislukking ... Kamers werden niet goed onderhouden ... Restaurants niet op niveau ???
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100
?   
Din 12 sep 2023 - VX uit Emelgem
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Ovation *****+ van Seabourn met vaarroute Hawaii in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Seabourn is niet meer wat het ooit is geweest.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 62 / 100
NATUUR   
Din 12 sep 2023 - SF uit Sint-Eloois-Vijve
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Ovation *****+ van Seabourn met vaarroute Ijsland / Groenland in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Seabourn behoort zeker bij het luxesegment, maar voor ons is Regent, op alle vlak, net dat tikkeltje beter.
  Een persoonlijke tip

Meer variatie in keuze van eten = tip.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100
Mooie cruise   
Din 12 sep 2023 - DS uit Torhout
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Ovation *****+ van Seabourn met vaarroute Ijsland / Groenland in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Bepaalde documenten werden door Cruise Plus te laat bezorgd, dat vind ik jammer
  Een persoonlijke tip

Geen tips
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100
Eiland met de meeste vulkanen   
Din 12 sep 2023 - DC uit Brakel
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Ovation *****+ van Seabourn met vaarroute Ijsland / Groenland in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We waren superblij dat de verse fruitsappen vers zijn en niet meer op kamernummers moesten gereserveerd worden. De food blijft ondermaats, jammer! De excursies waren superduur voor IJsland
  Een persoonlijke tip

Dringend Tomas Keller de deur wijzen vóór vele trouwe Seabourn fans overlopen naar andere rederijen! Er waren op dit schip te weinig obers met een degelijke opleiding
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 58 / 100
Een week in het Oostelijke Middellandse-Zeegebied    
Maa 11 sep 2023 - PG uit Knokke
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het zeer hoge niveau van service , waarvan jarenlang genoten bij Seabourn is toch wat verminderd. Het lijkt of na corona er bespaard wordt op personeel. De kleine, attentieve details zijn een beetje verloren gegaan terwijl de cruiseprijs eerder is verhoogd. Hoe dan ook blijft Seabourn zeker aan te bevelen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
IJSLAND   
Vrij 1 sep 2023 - VM uit Gent
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Ovation *****+ van Seabourn met vaarroute Ijsland / Groenland in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zoals één van de medereizigers placht te zeggen : je hebt Seabourn van voor Corona en Seabourn van na Corona… je merkte aan alles dat Seabourn je niet meer dat Whauw-gevoel geeft van weleer… besparingen op personeel (tafels in Collonade werden niet tijdig afgeruimd voor de volgende gasten, soms lang wachten op bediening , variëteit en presentatie van buffetten valt niet meer te vergelijken met vroeger, dranken aan tafel veel beperkter) veel dingen verlopen digitaal, zogezegd uit ecologisch oogpunt, maar in werkelijkheid uit besparingsoogpunt. toiletartikelen alleen hoogst noodzakelijke, ook geen geen schrijfgerei of naai-etuitje meer… Het zijn maar kleinigheden, maar net dat was vroeger bij Seabourn dat “ietsje meer”! Ook de Spa Sereen Area van Ovation valt niet te vergelijken met zusterschip Encore van voor Corona . We hebben dan ook geen gebruik gemaakt van de herhaaldelijk in de kamer gelegde formulieren (plots dan toch niet meer digitaal) voor toekomstig future credit voor een nieuwe Seabourn cruise.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100
Maidentrip Seabourn Pursuit   
Woe 30 aug 2023 - DA uit Hasselt
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Pursuit van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  een mooie ervaring
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100
mid zee   
Maa 28 aug 2023 - Vl uit Gits
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Pursuit van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  1
  Een persoonlijke tip

een beperkte wijnkeuze inbegrepen, graag meer mogelijkheden zoals bij andere cruiseschepen. wel dure uitstappen, weinig inbegrepen. vrij vroege vertrek uit de havens.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100
fantastico !   
Maa 28 aug 2023 - VW uit Wellen
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Pursuit van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wij waren uitermate tevreden over de voorbereiding, de reis zelf en de regelingen achteraf. Met Cruiseplus vertrek je zonder zorgen. Intussen hebben we alweer twee nieuwe reizen besteld.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100
Cruise Seabourn   
Maa 28 aug 2023 - BM uit Belsele
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Pursuit van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Ben wel thuisgekomen met zeer zware bronchitis met dank aan de extreme airconditioning in de restaurants. Ben nog steeds niet hersteld. Het eten was echter maar zozo. Heb al betere cruises gedaan wat dat betreft.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
Seabourn Pursuit eerste reis   
Maa 28 aug 2023 - VW uit Terneuzen
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Pursuit van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  - Schip was prachtig en we hebben genoten van de upgrade. - Personeel is het beste wat we ooit gehad hebben. - Zien er naar uit om volgende week van Barcelona naar Miami te gaan met Pursuit.
  Een persoonlijke tip

- Restaurant was ook goed, maar wel erg druk en moesten paar x lang wachten of naar Colonnade. - Whirlpools geen "parasol" en met warm water en de zon niet plezant. - Communicatie tussen guest service and SBN Rotterdam loopt niet goed. Aan boord hebben ze niet dezelfde info als SBN Rdam. Vorige x met hotels / transfers nu met OBC. Zoals ik al zei vervelen dat ik CP daar dan mee lastig moet vallen. - Muziek soms erg hard in de club en aan dek (vnl wanneer cruise directors optreden) - Cruiseplus evenement / receptie had naar mijn gevoel eerder plaats moeten vinden.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100
cruisen   
Zon 20 aug 2023 - VW uit Wilsele
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  goed
  Een persoonlijke tip

geen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 60 / 100
IJsland    
Don 17 aug 2023 - DP uit Lokeren
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Ovation *****+ van Seabourn met vaarroute Ijsland / Groenland in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer dure excursies die allemaal uitverkocht waren en onmogelijkheid om nog iets te boeken
  Een persoonlijke tip

Uitstappen verbeteren dringend noodzakelijk
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100
Seabourn cruise   
Vrij 4 aug 2023 - MF uit Mechelen
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het zou fijn zijn indien Seabourn een paar gratis excursies zou voorzien.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100
cruisen   
Don 13 jul 2023 - VW uit Wilsele
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Sojourn *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles dik in orde.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100
Zeer goed   
Din 27 jun 2023 - GA uit Oostende
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Sojourn *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alleswas perfect uitgezonderd de verantwoordelijke van de futures Cruise sales
  Een persoonlijke tip

Vlug weer boeken bij Seabourn
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100
Seabourn Encore doet het goed.   
Din 13 jun 2023 - SM uit Sint-Niklaas
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Seabourn Encore is opmerkelijk beter dan Seabourn Quest. Restaurant en buffet afwisselend en lekker. Service beter en vlotter. Het entertainment was "zeer goed". Er waren meerdere geslaagde activiteiten aan dek.
  Een persoonlijke tip

Ook bij Seabourn Encore merk je de besparingen : in de badkamer - producten in grotere flacons, meenemen is betalen ! Wel nog een paar oude resterende tubes. Je moet alles vragen (showercap, sanitary bags,.....) !!Voor de nieuwe CEO : "Er waait blijkbaar een nieuwe wind, maar nog niet in de juiste richting !"
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100
Seaborn - Monte Carlo   
Din 30 mei 2023 - BI uit Langdorp
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Quest *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De keuze van het ontbijt en de maaltijden waren ondermaats. Klassieke keuken (oude bourgondische stijl). De begeleiding was matig. Niet veel contact en informatie. Geen receptie aan boord. Teveel focus voor verkoop van hun toekomstige cruises.
  Een persoonlijke tip

Teveel Belgen aan boord (50% van de bezetting).
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 52 / 100
onze ervaring   
Din 23 mei 2023 - DL uit Borgerhout (antwerpen)
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Quest *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  besparing is zichtbaar op kleinigheden, geen stylo, minder keuze alcoholische dranken in frigo, geen luxe zeep meer aangeboden, minder exclusieve gerechten bij de lunch. nog steeds weinig verse groenten bij de lunch
  Een persoonlijke tip

laat passagiers die extra gerechten bestellen buiten het grote aanbod op de menu's menu, hiervoor betalen?.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
Seabourn quest monaco   
Vrij 19 mei 2023 - DT uit Oelegem
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Quest *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  In begin was de service niet zoals gewend. Vooral veel problemen bij het ontbijt. De kwaliteit van eten in restaurant was niet goed en soms niet warm genoeg. Na verloop is het wel gebeterd. Het zal is voelbaar dat er bezuinigd werd.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 70 / 100
Ontgoocheld    
Woe 17 mei 2023 - DG uit Knokke
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Quest *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Eten werd lauw tot koud opgediend Bediening hectisch , geen goed opgeleid personeel Vroeger na enkele dagen kende het personeel je , nu was je onbekend tot laatste dag .vooral Afrikaans en weinig opgeleid VB bestelde eitje krijgen en pas na 10 min de toastvoor erbij , dat was vroeger niet zo Weinig variatie in het ontbijt ( zonder ei)
  Een persoonlijke tip

Moeten dringend iets doen aan deopleiding van hun personeel !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 60 / 100
Seabourn Quest geen 5 sterren waard   
Din 16 mei 2023 - VJ uit Harelbeke
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Quest *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  zie mail door Caroline tijdens cruise verstuurd naar jullie, met 2 foto's van antwoord op gevraagde feedback door Seabourn
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100
Genoten   
Din 16 mei 2023 - VJ uit Edegem
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Quest *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het was onze eerste cruise , hebben er echt van genoten en zeker voor herhaling vatbaar . Zou echt niet weten wat ik meer zou willen om mij echt meer comfortabel te voelen .
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100
super fijne seabourn ervaring    
Din 16 mei 2023 - Vi uit Beervelde
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Odyssey *****+ van Seabourn met vaarroute Stille Zuidzee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  de crew was terug zoals vroeger , echt vriendelijk en zeer behulpzaam
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100
Evaluatie cruise Monaco Monaco 29/4   
Din 16 mei 2023 - AR uit Poederlee
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Quest *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De kwaliteit van het eten was minder dan op vorige Seabourn cruises. Het eten was minder fijn. Met de inbegrpen wijnen op zich was niets mis, er was naar ons gevoel minder variatie in deze wijnen. De extra kwaliteitswijnen vonden wij aan de prijzige kant. De financiële administratie loopt mank. We hebben oa geen korting gekregen op de vooraf geboekte excursies. De andere kortingen waar we recht op hadden, hebben we altijd moeten gaan vragen. Er zijn correcties gebeurd tot de zondagmorgen bij vertrek. De aerco in de suite maakte er veel lawaai en kregen ze niet meer hersteld. Ze hebben de airco dan volledig afgezet.
  Een persoonlijke tip

Er mag best wat meer aandacht besteed worden aan de netheid van de suites. Men zou best ook even controleren of alle verlichting nog brandt (spots die stuk waren).
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100
Beoordeling   
Din 16 mei 2023 - VK uit Oelegem
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Quest *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Heerlijke reis
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100
fantastisch   
Din 16 mei 2023 - AE uit Kapellen (antw.)
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Quest *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Caroline is top. Zeer vriendelijk en hulpvaardig
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100
Cruise- ervaring   
Din 16 mei 2023 - SG uit Merksem
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Quest *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene beoordeling 8 op 10
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
Tops    
Din 16 mei 2023 - Tr uit Westerlo
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Quest *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  spijtig dat Ibiza is weggevallen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100
Aangename en rustige cruise op de Middellandese zee   
Din 16 mei 2023 - DJ uit Gent
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Quest *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  IWij vonden de cruise aangenaam maar sommige aanleghavens minder interessant. Maar het goede weer, comfort van het schip, en enkele stops waren OK Service van cruise plus : zo vroeg ik om advies vr parking aan schip en nooit antwoord gekregen. Ondanks bestelling voor 6 personen geen extra korting of compensatie. Documenten wat laat ontvangen.
  Een persoonlijke tip

Bij Seabourn aandacht vragen vr beter entertainment. Keuken kwaliteit is achteruit gegaan. Op vorige cruises was dit beter. Uitzondering voor The Keller Grill restaurant . Was top ! Eerste 2 dagen was informatie op het schip niet optimaal
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 60 / 100
Fantastisch    
Din 16 mei 2023 - DR uit Tisselt
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Quest *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Mooi schip, zeer mooie kamers Leuk met balkon Behulpzaam personeel voor de kamer
  Een persoonlijke tip

Kajuit met balkon is altijd heel plezant
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100
Seabourn Quest voldoet niet meer   
Din 16 mei 2023 - SM uit Sint-Niklaas
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Quest *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Seabourn Quest biedt op vele vlakken niet de kwaliteit die we van hen gewend zijn. Hopelijk een éénmalige ervaring. Duidelijk personeel te kort. De begeleiding van Caroline (Cruise Plus) was prima.
  Een persoonlijke tip

Tegen Seabourn zeggen we : "Your success depends on OUR satisfaction !" Die was er deze keer niet.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 56 / 100
Seabourn onwaardig    
Din 16 mei 2023 - DP uit Lokeren
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Quest *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Dringend nieuw management en structuur nodig op deze boot want alles loopt er verkeerd , ze kunnen op dit manier het aantal passagiers niet aan
  Een persoonlijke tip

Een promotie om geen cruise liefhebbers van andere boten aan te lokken
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 66 / 100
Quest Monaco -Monaco    
Din 16 mei 2023 - VH uit Knokke
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Quest *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Service en voeding ondermaats voor Seabourn Personeel kan er weinig aandoen als ze de ingrediënten niet hebben om klaar te maken
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 52 / 100
Transatlantic quest   
Woe 3 mei 2023 - VW uit Terneuzen
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Quest *****+ van Seabourn met vaarroute Transatlantisch in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Dit is onze 2e transatlantische cruise met Seabourn. Het is echt een ander type cruise. De meeste passagiers komen om te genieten om aan boord te zijn en te "socializen." We hebben er van weer van genoten. Wel hebben we een nu voorkeur voor van Europa naar andere kant van de Oceaan omdat er dan meer Europeanen aan boord zijn, wat nog gezelliger is. De bediening was echt fantastisch - er is gewoon wat dat betreft geen betere dan SB. Het eten was niet zo goed als op de Odyssee en de Ovation. In vergelijking met RSSC, SS en Oceania was deze SB cruise wat minder. We maken weinig gebruik van entertainment aanbod dus daar neutraal over. Voornaamste reden dat onze voorkeur naar SB gaat is toch altijd nog het personeel! Kijken uit naar de volgende cruises met de Pursuit.
  Een persoonlijke tip

Geen verdere opmerkingen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
super   
Maa 27 feb 2023 - DL uit Dilsen
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Verre Oosten in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  een zalige vakantie op een prachtig schip.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100
Prima Service   
Don 9 feb 2023 - VW uit Terneuzen
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Odyssey *****+ van Seabourn met vaarroute Australië / Nieuw-Zeeland in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Diner aan boord was weer als vanouds. Lunch nog steeds iets minder dan concurrentie. De service / het personeel was echt weer top, kunnen andere cruiselines zicht niet mee vergelijken. Veel passagiers uit Australie omdat Seabourn de cruise daar met veel korting had aangeboden. Veel mensen niet typische Seabourn klanten. Maar we hebben ook weer hele leuke mensen ontmoet. Het schip was gerenoveerd en zag er goed uit.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100
Verre oosten    
Din 24 jan 2023 - DP uit Lokeren
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Verre Oosten in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Triestig internet nog steeds
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
Eindelijk naar het oosten   
Don 19 jan 2023 - DP uit Lokeren
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Verre Oosten in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Spijtige veranderingen in de routing tijdens de cruise
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
Antarctica    
Zat 14 jan 2023 - UA uit Ninove
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Venture van Seabourn met vaarroute Antarctica in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het was een ongelofelijke ervaring, een super expeditie team aan boord!! Zeer ervaren. Uniek e plaatsen bezocht, herinneringen voor het leven.
  Een persoonlijke tip

Genieten , zoveel als je kan.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
Fantastische ervaring   
Woe 7 dec 2022 - DC uit Brakel
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Venture van Seabourn met vaarroute Antarctica in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De meest fantastische ervaring ooit, prachtig schip, de beste expeditieleden ( we denken dat er zelf geen betere bestaan!), zelfs tot in de details goed voorbereid! dikke pluim aan de crew!
  Een persoonlijke tip

Terug de mogelijkheid geven van pré en post cruise aanbieding geven, zoals de goede oude tijd!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100
Schitterende cruise   
Don 1 dec 2022 - VI uit Brugge
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Sojourn *****+ van Seabourn met vaarroute Atlantische Eilanden in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Heel tevreden over het ganse cruisegebeuren(het advies bij de voorbereiding,de cruise,de vriendelijkheid van het personeel,de maaltijden....) Het prachtige,zonnige weer speelde ook een rol.Buiten Madeira waren de steden die men kon bezoeken niet zo interessant,maar het was tenslotte een rustvakantie.Een aanrader om nog wat vitamines op te doen voor het begin van de winter.Een geslaagde cruise.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100
ZEER GOED   
Maa 31 okt 2022 - DS uit Torhout
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Sojourn *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  VOOR DE TRANSFERT NAAR DE LUCHTHAVEN MOESTEN WE AL OM 07.15 UUR DE BUS NEMEN EN ONS VLIEGTUIG WAS PAS OM 12.10UUR. DAT WAS VEEL TE VROEG
  Een persoonlijke tip

DE UREN BETER OP ELKAAR AFSTEMMEN
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
Uitstekend op een paar kleine details na.   
Zon 30 okt 2022 - LJ uit Hasselt
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Ovation *****+ van Seabourn met vaarroute Britse Eilanden in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Uitstekende lay-out van de suite. Bijzonder goed onderhouden schip. Attente zorg en geen service-moeite was teveel. Dat is dan weer moeilijk te rijmen met detailkritiek over het erg stroeve gedoe om een behoorlijke fles wijn van de wine list te bestellen: de sommelier moest er telkens bij gehaald en je kreeg je uitstekende fles die bedoeld was om bij het voorgerecht te genieten pas halverwege het hoofdgerecht op tafel. Jammer voor beide ‘zijden’, want na drie dergelijke miskleunen denk je van ’laat maar zitten’. Drie excursies werden last minute afgelast (tenzij overmacht nooit meegemaakt met andere cruisemaatschappijen) en dan kon je enkel nog inschrijven op de kneusjes-uitstappen. Zo werd de titel UK Heritage cruise eigenlijk niet waargemaakt. Maar overall Seabourn experience : echt prima, hoor !!! We zouden zeker nog met Seabourn willen reizen, maar in functie van de bestemming.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100
Weeral een zeer goede ervaring!   
Din 27 sep 2022 - DM uit De Panne
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Sojourn *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles was buitengewoon met uitzondering van de rode wijn. Geen Franse Pinot Noir. Dan maar wijn kopen. Gelukkig konden we hiervoor ons on board credit gebruiken want in de winkel kon je helemaal niks kopen, zelfs bijvoorbeeld geen nagellak.
  Een persoonlijke tip

Voor 2023 zoeken wij twee cruises op,de Middellandse zee met Seabourn, regent of Silversea of gelijkaardig. We willen ons wel niet te vroeg “binden “ met voorschotten. De vorige keer hebben we geboekt in september 2019 en zijn pas drie jaar later kunnen vertrekken.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
Noorse fjorden   
Zon 11 sep 2022 - SR uit Antwerpen 18
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Ovation *****+ van Seabourn met vaarroute Noorse Fjorden in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Terugvlucht Kopenhagen-Brussel georganiseerd door Seabourn was een ramp. Uren gewacht, uiteindelijk vlucht naar Zurich gecanceld wegens technische problemen. Overnacht op luchthaven. Volgende dag om 5u vlucht naar Munchen en dan naar Brussel. (Rechtstreeks van Kopenhagen naar Brussel zou te gemakkelijk geweest te zijn. De reis was nog niet duur genoeg ! Aan boord bleek dat de Ovation ook in Zeebrugge aanmeerde. Poging gedaan om 5 d bij te boeken, rampvluchten te annuleren, en met taxi van Zeebrugge naar Antwerpen. Bleek dat we 7d dienden te betalen ipv 5. Met Seabourn manager Visser bleek niet te onderhandelen ! Was win-win voor iedereen geweest. De indruk dat Seabourn weinig soepel is, werd bevestigd. En dat voor Gold-members ! Tijd om eens uit te kijken naar andere cruiselijnen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100
Kon op sommige punten beter   
Zon 11 sep 2022 - SR uit Antwerpen 18
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Ovation *****+ van Seabourn met vaarroute Noorse Fjorden in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De boten zijn toch wat verouderd De zetels op de kamers ook wat versleten Soms waren de handdoeken ook wat versleten
  Een persoonlijke tip

Ze mochten wel een Nespresso machine op de kamer zetten
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
Prachtige en tot in de puntjes verzorgde reis    
Zon 11 sep 2022 - LG uit Knokke Heist
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Sojourn *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Vanaf ons eerste gesprek tot aan het eindevan de reis was alles tot in de puntjes verzorgd.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
Fantastisch   
Don 25 aug 2022 - VI uit Brugge
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Een schitterende cruise meegemaakt.100%tevreden.Geen opmerkingen.
  Een persoonlijke tip

Een aanrader voor wie graag cruist!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
Seabourn Encore met Sarah Brigthman   
Don 25 aug 2022 - DC uit Brakel
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Encore *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De service van de vele Zuid-Afrikanen aan boord was uitstekend, zeer goede opgeleide personen, super vriendelijk! Een mooie springplank voor hen in hun carrière op toch één van de beste rederijen. Aan de square zijn ze super behulpzaam om de Seabourn app , de source te installeren… voor oudjes zoals wij is deze nieuwe technologie niet zo handig! Één minpunt, het vlees was niet dezelfde kwaliteit zoals vroeger… opletten dat de kwaliteit niet te ver achteruitgaat! Het optreden van Sarah Brigthman was dan heel uniek, om deze reden hadden we geboekt!❤️
  Een persoonlijke tip

Digitaliseer niet alles!… jammer want grotendeels is het publiek toch ouder! Persoonlijk vind ik dit te vroeg.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100
Walravens Patrick   
Vrij 19 aug 2022 - WP uit Groot-Bijgaarden
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Seabourn Sojourn *****+ van Seabourn met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles was perfect!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip