Rederijdetails + Video
Schepen
421   aanbiedingen
17   Suggestie(s)
23   Special(s) (Extra voordelen)
7   begeleide cruise(s)
26   Beoordelingen
Geef uw beoordeling
Cruisescore   79%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Holland America Line ?
Vertrek vanuit Nederland
Premium-rederij met goede reputatie
Roomservice en middernachtbuffet
Nieuwste vlaggenschip Nieuw Statendam
Vaste of vrije diner-zitting
Live klassieke muziek
De Holland America Line is een gevestigde waarde met een lange geschiedenis, waarbij de Nederlandse traditie steeds in ere werd gehouden. Er zijn ook nog heel wat Nederlandse officieren die leiding geven aan de gemengde bemanning die heel wat Javanen en Balinezen telt. De rederij heeft een eigen hotelschool in Jakarta. Het grote succes van de HAL is de herkenbaarheid en de consistente kwaliteit. P...
Klik hier en lees meer
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Holland America Line een algemene score van 79%.

Alvast veel leesplezier !

cruise noordam   
Zon 12 jan 2020 - Dl uit Kruibeke
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Noordam **** van Holland America Line met vaarroute Australië / Nieuw-Zeeland in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  geen opvolging van het dossier, vragen per e-mail verzonden naar cruise plus i verband HAL lijn hebben wij hier geen antwoord op gekregen. Eveneens de visums die wij nodig hadden hebben wij zelf moeten afhandelen. Wij hadden ook prijs gevraagd voor hotels die wij nodig hadden daar hebben wij prijs voor gekregen en er is verder totaal geen opvolging meer voor geweest,zodat wij deze ook zelf moeten boeken hebben. Alsook hetzelfde verhaal in veband de transfers.
  Een persoonlijke tip

Betere opvolging van de dossiers
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100
net niet   
Din 24 sep 2019 - TC uit Antwerpen 5
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Nieuw Statendam **** van Holland America Line met vaarroute Noorse Fjorden in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Graag betere afspraken i.v.m. bustransport, zowel in heen-als terugreis (bus nergens te vinden). Boot was overvol, buffetten zonder zelfbediening met lange wachtrijen tot gevolg. Personeel dikwijls onbekwaam en onvriendelijk, behalve het Europees personeel. weinig of geen entertainment, geen cruisegevoel. Badkamer was vuil.
  Een persoonlijke tip

Neem een kleinere boot met minder passagiers.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 70 / 100
Kattestraat   
Don 29 aug 2019 - JW uit Hombeek
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Koningsdam **** van Holland America Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Hut voor 4 personen is niet aan te raden wegens schikking van de bedden
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100
IJsland   
Woe 28 aug 2019 - DP uit GERAARDSBERGEN
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Nieuw Statendam **** van Holland America Line met vaarroute Noord-Europa in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zoals altijd was het een cruise van uitstekende kwaliteit, jammer genoeg moesten we dit keer vaststellen dat het eten in bijna alle restaurants ( behalve Tamarind ) lauw tot zelfs koud was. We waren ook niet de enige gasten aan boord die dit opmerkten. Een speciale vermelding voor de mensen van het entertainment, alle shows waren top, met in het bijzonder de muzikanten van Lincoln center stage, nog nooit hebben wij op een cruise klassieke muziek gehoord van zo'n hoog niveau !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100
Schitterende vakantie   
Din 27 aug 2019 - DC uit Nieuwkerken-waas
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Nieuw Statendam **** van Holland America Line met vaarroute Noord-Europa in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Nergens anders boeken dan bij Cruise Plus !
  Een persoonlijke tip

Alles wat Cruise Plus doet is perfect !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
fijne cruise   
Maa 26 aug 2019 - TW uit Wetteren
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Nieuw Statendam **** van Holland America Line met vaarroute Noord-Europa in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  drankjes aan boord nogal prijzig !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
technisch in orde   
Vrij 16 aug 2019 - LK uit Kieldrecht (beveren)
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Nieuw Statendam **** van Holland America Line met vaarroute Noorse Fjorden in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De Nieuw Statendam is nog nieuw (eind 2018), zeer netjes en geheel in orde, maar wel erg groot (2600 passagiers !). Persoonlijk vonden we het schip een beetje saai, met weinig "zeebeleving", vrij sombere en fantasieloze aankleding, lange saaie gangen. Onze balkonhut 6055 was wel voldoende ruim & aangenaam, heel praktisch ingericht en met een zeer redelijke badkamer met zalig ruime inloopdouche. Ook de roomstewards deden erg hun best om alles netjes te maken. Het eten was OK, maar niet om over naar huis te schrijven. DeTamarind vonden we best lekker, maar ook niet echt waw . De main dining room was goed, maar de bediening verliep nogal chaotisch, en er werd niet altijd geserveerd wat er op het menu stond. Porties waren voldoende. Als je iets niet lustte of iets extra wou, dan kon dat steeds. No problem. Eenmaal gaan dineren in het Pinnacle-resto. We hadden met z'n allen kreeft besteld aan een meerprijs van 20US$ p.p., maar kregen allesbehalve kreeft voorgeschoteld. Het was een ondefinieerbare brij die echt niet lekker was. We hebben dit gemeld en kregen het bedrag uiteindelijk terugbetaald. Het drankenpakket voorziet je ruimschoots van vrij kwalitatieve dranken, alsook lekkere cocktails. Je krijgt het gewoon niet opgesoupeerd. Voor 't ontbijt in het Lido (dat je zelfs laat kon nemen) was er zeker voldoende keus, van alles wat. Dat restaurant op zich vonden we op zich niet zo gezellig, maar je hebt er wel een prachtig zicht op zee. Ook lunchen & dineren kon je daar, maar dan in buffetvorm, met uitgebreide keuze. Het buitenzwembad was zalig en we hebben er veel gebruik van gemaakt wegens aangenaam weer. Lido pool en bar vonden we niet te doen, noch qua sfeer & inrichting, noch qua chloorgeur ! De dekken 2 & 3 vonden we minst aangenaam, wegens te donker, het casino is no place to be, onaantrekkelijk en er hangt een bepaalde geur. Als actieve speler mag je zelfs roken ... De shops zijn so-so, meer ingesteld op Amerikaans publiek. Het Grand Dutch café is wel de moeite voor 'n snackje, koffietje of drankje in de namiddag, en om even bij te kletsen. Ons absoluut favoriete plekje was het Crow's nest op deck 12, daar konden we ons in alle rust terugtrekken voor een uitgebreide apero of 'n afzakkertje na 't eten, gewoon tussendoor om te lezen, 'n spelletje te spelen, naar buiten te turen, of om een interessante voordracht bij te wonen. Volgens ons de allerfijnste plaats op 't schip ! Het (veelal Oosters) boordpersoneel was heel vriendelijk, behulpzaam en goed getraind. Iedereen sprak ook behoorlijk Engels. Niks op aan te merken. Maar al bij al vonden we de prijs-kwaliteit verhouding een beetje mank.
  Een persoonlijke tip

Een kleiner & gezelliger schip, met meer zeebeleving past ons beter. Het culinaire gedeelte is voor ons toch heel belangrijk, hoewel we zeker niet van het champagne-kaviaartype zijn. Van entertainment liggen we ook niet wakker. Gewoon een leuke casual sfeer aan boord, lekker eten en een comfortabele balkonhut.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100
Mooie vaarroute   
Zon 11 aug 2019 - WH uit Brugge
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Nieuw Amsterdam **** van Holland America Line met vaarroute Alaska in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Holland america line biedt een goede prijs/kwaliteit ervaring. We merken de laatste jaren toch een vermindering van de kwaliteit van de maaltijden en de entertainment in het algemeen. Sommige avonden was er geen show maar een film. Er was minder live music aanwezig. De ene cruise director is de andere niet...
  Een persoonlijke tip

Het personeel moet verkopen maar als je een lekkere koffie wenst(tegen betaling) moet je er zelf om gaan. De gratis aangeboden koffie is ondermaats. De stijging van de fooi komt niet overeen met de geboden service, want de service bij deze cruise was iets minder in vergelijking met vorige cruises met HAL.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100
Vikings   
Maa 5 aug 2019 - RM uit Kalken
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Nieuw Statendam **** van Holland America Line met vaarroute Noorse Fjorden in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Beverage packages stellen niet veel voor. Personeel weet het ook niet uit te leggen . Weinig dranken te verkrijgen ,ook binnen het elite pakket, dat veel te duur is. Personeel in sommige diensten arrogant ( ocean bar ) BBKing super ! Rolling stone kon beter.
  Een persoonlijke tip

Uren van optredens in BBKing en Rolling stone teveel op hetzelfde tijdstip.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100
Drang naar onbekende oorden is niet leeftijdgebonden   
Maa 5 aug 2019 - MG uit Schilde
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Maasdam ***+ van Holland America Line met vaarroute Alaska in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Opvallend was de gemiddeld genomen hogere leeftijd aan boord van deze 'semi-expeditiecruise' naar een grotendeels onbekend vaargebied. Het wijst erop dat de drang naar avontuur niet leeftijdsgebonden is en dat de belangstelling voor nieuwe vaargebieden groot is bij betaalbare alternatieven voor de echte expeditiecruises.
  Een persoonlijke tip

Een betere cruiseplanning: het aflasten van de call in Nome (Alaska) creëerde een omweg van 5 dagen zonder landbezoek. Als reden werd aangegeven de te ontstuimige zee voor het inzetten van de tenders. Wij merkten geen schuimkoppen op een eerder kalme zee, waar wel met brede 'swells' van c. 2,5 m. Persoonlijk zijn we al ontscheept en ingescheept met HAL tenders bij ontstuimiger weer. Ook de zodiacs die te pronken lagen op het voordek zijn niet gebruikt tijdens de cruise. Positief waren de vele leerzame lezingen aan boord.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
vikings   
Zon 4 aug 2019 - RM uit Kalken
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Nieuw Statendam **** van Holland America Line met vaarroute Noorse Fjorden in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Entertainment theater onvoldoende . BB King zeer goed . Rolling stone kan beter. Programmatie op verschillende uren beter. Beverage package elite onverstaanbaar en irreeel. Onrechtvaardig en te duur voor wat de mogelijkheden slechts zijn. Personeel niet opgeleid om uitleg te geven over beverige package, ook zeer onvriendelijk (ocean bar )
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100
beoordeling   
Din 30 jul 2019 - VP uit Belsele
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Nieuw Statendam **** van Holland America Line met vaarroute Noorse Fjorden in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  moeilijk schip,op sommige verdiepen kunt ge niet verder,dan weerde trap op en zo verder
  Een persoonlijke tip

eigenlijk klopte hun systemen niet met de drank,wij hadden een dranken forfait maar als ge vb. 2 wijntjes vroeg en 1 water dan ging dat niet want ge had maar 2 kaartjes,dus eerst 2 wijntjes en dan terug water vragen (2 minuten later)dan ging het wel??????????
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 62 / 100
Cruise Noorse Fjorden   
Din 30 jul 2019 - GP uit Rumst
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Nieuw Statendam **** van Holland America Line met vaarroute Noorse Fjorden in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer mooie cruise, maar vaak meer Amerikaans gericht dan Nederlands. Ik vind dat de hutten, ivm Nieuw Amsterdam, er toch niet op vooruit zijn gegaan. Ze zijn naar onze mening echt wel kleiner en veel meer gevoelig aan geluidshinder. Voor de rest echt Top!!
  Een persoonlijke tip

Men zou meer info moeten voorzien over de route op de TV in de kamer. Informatie zoals, zee diepte ea, zijn wel beschikbaar in de crows nest, maar onbreken op de kamer.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100
Ancient Empires Rome-Rome   
Zon 28 jul 2019 - BW uit Wetteren
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Koningsdam **** van Holland America Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Jullie info dat cruises naar de Middellandse zee een 'ander publiek' heeft klopt, algemene cruiseervaring naar Noorwegen was beter
  Een persoonlijke tip

Goede keuzes maken bij boeken excursies Rome : Vaticaan : gids Engels niet begrijpbaar, slechte prijs-kwaliteit de belofte kleine groep 12 tal mense : altijd tussen massa gelopen ! Excursie Colosseum : héél goede gids, zeer goede rondleiding / prijs/kwaliteit héél goed
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100
Eerste cruise   
Zon 28 jul 2019 - RD uit Edegem
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Nieuw Statendam **** van Holland America Line met vaarroute Noorse Fjorden in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Fjorden: wat eentonig. Teveel dagen op zee.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100
Leuke ervari,g   
Maa 22 jul 2019 - RP uit Wachtebeke
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Rotterdam **** van Holland America Line met vaarroute Baltische Staten in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Was de service niet in orde had ik geen vijfde cruise geboekt bij jullie firma.
  Een persoonlijke tip

doe verder zoals men bezig is
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100
aan te bevelen   
Vrij 19 jul 2019 - ss uit beveren
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Nieuw Statendam **** van Holland America Line met vaarroute Noorse Fjorden in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  zeer vriendelijkpersoneel de kuisploeg van kajuit5101 super proper
  Een persoonlijke tip

een paar minpunten je moet water kopen in de kajuit wij hadden een dranken pakket van €482.00 waar normaal champange in begrepen was we kregen schuimwijn of prosecco dan kan niet ,je kan voor 15.00€ per glas wel champange geven vindt ik
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100
zeer goed   
Zat 6 jul 2019 - DJ uit 9112 Sinaai, Hooimanstraat 118
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Nieuw Statendam **** van Holland America Line met vaarroute Noorse Fjorden in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles was tiptop in orde
  Een persoonlijke tip

Prijzen vd massages en excursies zijn niet marktconform en dat is jammer. Maar dat is de enige opmerking.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100
prachtige natuur !!   
Din 2 jul 2019 - HR uit Sint-Margriete
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Nieuw Statendam **** van Holland America Line met vaarroute Noorse Fjorden in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  goede speciaiteitenrestaurants excursies zijn duur, en weinig variatie, maar wel goed georganiseerd. Zeer vriendelijke bemanning Entertainment 's avonds is beperkt, steeds dezelfde activiteiten die terugkomen. Laag showgehalte...
  Een persoonlijke tip

x
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100
Zeer goed   
Maa 21 jan 2019 - DD uit Buggenhout
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Koningsdam **** van Holland America Line met vaarroute Caraiben in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Bediening en eten aan boord zijn absolute top! Zeer goed onderhouden schip en voor de zeedagen is “the retreatment” een absolute aanrader!
  Een persoonlijke tip

The retreatment voor zeedagen, eigen zonnedek en cabana’s. Rudy’s specialiteiten restaurant moet je zeker doen!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
Mooie natuur    
Zon 2 sep 2018 - DM uit Sint-Niklaas
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Koningsdam **** van Holland America Line met vaarroute Noorse Fjorden in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Ondanks het slechte weer , toch genoten van de natuur . Het schip voldeed aan alle comfort . Het eten was soms van mindere kwaliteit . Wel zeer goed in de specialiteitenrestaurants.
  Een persoonlijke tip

Voorzie ook in de zomer enige warme kledij
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 60 / 100
Cruise    
Woe 25 jul 2018 - ST uit Waasmunster
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Oosterdam **** van Holland America Line met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het schip is verouderd en niet overal even netjes. Het algemeen onderhoud kan zeker en vast beter. Ons terras werd maar 1x gereinigd op 10 dagen. Zelfs ons leeggoed bleef staan. Aan het zwembad werden de tafels niet tijdig gereinigd, stoelen bleven her en der staan en vuil bleef liggen op de grond. Aan het buffet werden tafels niet afgeruimd. In het restaurant moesten we zelf onze wijn gaan zoeken om bij te schenken. Dit was 4x het geval. Personeel had vaker meer oog voor elkaar als voor de klanten. De kwaliteit van het eten was zeker en vast op en top. 's Avonds jammer genoeg geen leuk aanbod van shows.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 60 / 100
EXPERIMENT ALS CRUISER   
Don 17 mei 2018 - VW uit ERTBRUGGELAAN 29 ANTWERPEN
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Rotterdam **** van Holland America Line met vaarroute Transatlantisch in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  schip en bemanning uitstekend alleen vonden we een transatlantische cruise niet ons ding. Te veel dagen zee en het weer dat niet meezat de laatste week zijn vervelend. Ik stoorde me ook aan het dagelijkse kwissen ( en ik doe dit graag) dat veel te veel ingesteld was op de Amerikaanse reizigers
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100
GELUKKIGE CRUISERS.   
Zat 14 apr 2018 - BR uit Dilbeek
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Nieuw Amsterdam **** van Holland America Line met vaarroute Caraiben in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Holland voelt altijd een beetje aan als thuiskomen. Mooi schip en alles steeds in orde. Ook zeer goede service bij jullie. Zeer vriendelijk en geen enkele vraag is teveel. Ook jullie departement vluchten krijgt een pluim.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100
Meer van verwacht   
Zon 8 apr 2018 - VW uit Willebroek
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Koningsdam **** van Holland America Line met vaarroute Caraiben in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De maaltijden gaan achteruit, een echt rokers schip op verschillende plaatsen op het schip rokersdamp! Te weinig plaatsen in de schaduw en aan het zwembad. Veel te veel lawaai op het schip. Als dat de nieuwe trend is bij Holland America zien ze ons niet meer terug.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100
cruise met de veendam   
Woe 4 apr 2018 - yu uit sint gillis waas
  Wij waren met Jempi Reizen aan boord van de Veendam ***+ van Holland America Line met vaarroute Caraiben in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  beetje verouderd schip , de hele cruise problemen met de wc en de afvoer
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Jempi Reizen
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100
 

© 2020 - Jemp Cruises, Slagmanstraat 23 te 9080 Lochristi - Tel. 09-395.06.06 - lochristi@cruiseplus.be