Rederijdetails + Video
Foto Web Special
Schepen
212   aanbiedingen
71   Special(s) (Extra voordelen)
2   begeleide cruise(s)
43   Beoordelingen
13   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   84%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Crystal Cruises ?
Dranken aan boord inbegrepen
Gratis onbeperkt Wifi
Fooien & dranken inbegrepen
Zéér veel ruimte per passagier
Sterrengastronomie
Hoogstaande gepersonaliseerde service
luxe-expeditieyacht Crystal Esprit
Intussen al 25 jaar geleden (in 1990) kwamCrystal Cruises met een gloednieuw concept, en bouwde zo een eigen niche in het aanbod van luxecruises, dat tot nu toe door geen enkele rederij geëvenaard wordt. Het geheim? Grote schepen met alle faciliteiten en entertainment maar voor veel minder passagiers. Voeg daarbij de gepersonaliseerde superservice die je normaal alleen op kleinere luxeschep...
Klik hier en lees meer
 
Crystal Serenity *****
 

Op 7 juli 2003 begon de Crystal Serenity aan haar eerste 14-daagse rondreis door Noord- Europa. Dit schip, het grootste van de rederij, biedt nog iets meer luxe dan haar voorgangers Crystal Harmony en Crystal Symphony. De Crystal Serenity biedt meer ruimte per gast dan welk schip ook in dezelfde klasse. Aan boord vindt u een heuse Feng Shui Spa en maar liefst 85% van de hutten beschikt over een privé-balkon. Op culinair gebied biedt de Crystal Serenity o.a. een Sushi Bar waar de be ... Meer info weergeven

Op 7 juli 2003 begon de Crystal Serenity aan haar eerste 14-daagse rondreis door Noord- Europa. Dit schip, het grootste van de rederij, biedt nog iets meer luxe dan haar voorgangers Crystal Harmony en Crystal Symphony. De Crystal Serenity biedt meer ruimte per gast dan welk schip ook in dezelfde klasse. Aan boord vindt u een heuse Feng Shui Spa en maar liefst 85% van de hutten beschikt over een privé-balkon. Op culinair gebied biedt de Crystal Serenity o.a. een Sushi Bar waar de beroemde chef Nobu Matsuhisa de maaltijden bereidt. De Crystal Symphony en de Crystal Serenity zijn de hoogst gewaardeerde middelgrootte cruiseschepen ter wereld ! In 2006 werd Crystal Cruises voor de 10e keer op rij uitgeroepen tot World's Best Large-Ship Cruise Line. Sinds haar oprichting heeft Crystal Cruises meer onderscheidingen ontvangen dan welke andere rederij ook.

Alsr u luxe werkelijk op waarde weet te schatten en als u prijs stelt op al de voordelen van een groot schip en de vrijheid van een klein schip, dan is Crystal Cruises de ideale keuze. Crystal Cruises bevaart de zeven wereldzeeën al jaren en blijft onvermoeibaar op zoek naar nieuwe bestemmingen.

De Crystal Serenity is 36% groter dan de Crystal Harmony, maar biedt slechts plaats aan 12% meer passagiers, wat dus een garantie is op nóg meer ruimte per passagier. De Crystal Serenity heeft tevens dubbel zoveel "Penthouses" en 85% van de buitenhutten beschikt over een privé-balkon.

De Crystal Serenity is het jongere en iets grotere zusje van de Crystal Symphony en is niet minder geliefd. Ook de Crystal Serenity biedt dezelfde uitstekende service door zorgvuldig geselecteerd en uitstekend opgeleid personeel. Naast het hoofdrestaurant biedt de Crystal Serenity enkele aantrekkelijke alternative opties zoals het Italiaans restaurant Prego, het Aziatisch restaurant Silk Road, de uitermate populaire Sushi Bar onder supervisie van de beroemde Japanse chef Nobu Matsuhisa en de casual à la carte poolside dining venue Tastes. Met meer dan 200 selecties heeft Crystal Cruises bovendien één van de uitgebreidste wijnkaarten ter zee.


Scheepskarakteristieken van de Crystal Serenity *****:

                            Schip : Crystal Serenity *****
                            Rederij : Crystal Cruises
                            Tonnage : 68.870 ton
                            Lengte : 250 m
                            Breedte : 32,2 m
                            Diepgang : 7,6 m
                            Orginele kostprijs : 350 miljoen dollar
                            Ingebruikname : 7 juli 2003
                            Gerenoveerd : 2008, 2011
                            Aantal passagiersdekken : 9
                            Aantal hutten : 535
                            Aantal passagiers : 1.070
                            Bemanningsleden : 655


  Restaurants aan boord van Crystal Serenity *****

  Prego
Tableside service en menu's van de authentieke Noord-Italiaanse gerechten zijn verkrijgbaar in het deze specialiteit trefpunt presentatie van moderne en klassieke neemt favorieten, van carbonara tot tiramisu en alles daar tussenin. levendig vormgegeven ruimte Prego's is rijk aan kunstig bedekte muren, levendig gestoffeerd meubilair en warme dramatische verlichting. Van voorgerecht tot dessert, Prego is gewoon delizioso. U zult niet willen de watertanden Carpaccio di Manzo of de Slow-geroosterde pompoen Ravioli noch de Crystal-klassieke must-have, onze goddelijke Champignonsoep missen.

  Silk Kitchen & Bar
Omgeven door een betoverend uitzicht op de zee en de kust, reuk Chinees-geïnspireerde al fresco dineren op het dek, met open zitplaatsen voor ontbijt en lunch, en reserveringen voor het diner aanbevolen. Probeer een aantal dumplings, pap en hartige pannenkoeken voor het ontbijt; knabbelen op dim sum, noedels en soepen voor de lunch; en geniet van een diner menu van prikkelende familie-stijl delen borden. Geniet van garnalen vermicelli,-wok in brand gestoken kreeft en coquilles, knapperige eend salade en nog veel meer.

  Umi Uma & Sushi Bar
Gewoon bekend als "Nobu" over de hele wereld, meester-kok Nobuyuki Matsuhisa brengt zijn inventieve Japans-Peruaanse keuken naar Umi Uma. Dineren met onze complimenten aan de enige zeegaande restaurants in gelijknamige rijk van de legendarische chef-kok. Nobu-stijl kreeft met truffel-Yuzu saus. Een Bento Box van chocoladesoufflé Cake met Shiso Stroop en Sesame Ice Cream. Umi Uma is de plek om te genieten van Nobu's beroemde eclectische gerechten. Rivaliserende elk land-based restaurant, The Sushi Bar serveert de meest verse, meest heerlijke sushi en sashimi gerechten in Nobu's kenmerkende stijl.

  Lees onze blogs van Crystal Cruises


Go for 2021 - Verborgen parels van Zuidoost-Azië

Gelauwerde Crystal Serenity krijgt verjongingsbad

Go for 2021 : : Exclusief cruisen met Crystal River Cruises
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy