Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida Cruises (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (2)
Celebrity Cruises (9)
Crystal Cruises (13)
Cunard (4)
Emerald Yacht Cruises (1)
Hapag-Lloyd Cruises (11)
Holland America Line (5)
Hurtigruten (1)
Norwegian Cruise Line (4)
Oceania Cruises (8)
Ponant (3)
Regent Seven Seas (9)
Ritz Carlton Yacht Collection (2)
Scenic Cruises (1)
Seabourn (10)
Silversea Cruises (15)
Star Clippers (4)
Swan Hellenic (1)
Viva Cruises (1)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (4)
Amazone (1)
Antarctica (1)
Atlantische Eilanden (1)
Atlantische Kust (1)
Baltische Staten (4)
Caraiben (8)
Donau (rivier) (3)
Galįpagos (5)
Ijsland / Groenland (2)
Middellandse Zee (24)
Midden-Oosten (2)
Noorse Fjorden (8)
Panamakanaal (2)
Rijn (rivier) (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (9)
Zuid-Amerika (1)
Zwarte Zee (1)
Categorieën
Coronavirus (7)
Cruise News (59)
Cruise Plus Aanrader (10)
Expeditiecruises (6)
Food (1)
Ik reis gerust (66)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (36)
Reisverslagen (5)
Reserveer NU voor 2021 (5)
Riviercruises (4)
Start 2 Cruise (10)
Cruise Plus adviseur
Charlotte (2)
Dirk Van Duyse (4)
Greetje (1)
 
Vista is het nieuwste schip van Oceania Cruises
Geschreven door Dirk Van Duyse
29 mar '21
 
Vista vertegenwoordigt niet alleen de toekomstvisie van Oceania Cruises, maar ook de unieke visie van de duizenden officieren en bemanningsleden van het bedrijf die een cruciale rol hebben gespeeld bij het ontwerp van het schip en hebben geholpen het van concept naar ontwerp naar realiteit te loodsen. Het schip zal plaats bieden aan 1.200 passagiers en 850 bemanningsleden. De nieuwe Vista zal begin 2023 opgeleverd worden door het Italiaanse Fincantieri. Een tweede zusterschip zal dan in 2025 volgen.
 
 
 
 
 
Bij Oceania Cruises hebben ze er altijd naar gestreefd om dingen anders te doen, en ze zijn altijd een innovatieve en vooruitziende cruisemaatschappij geweest. Ze kijken voortdurend over de horizon naar wat nieuw en opwindend is. In het centrum van dit alles zoeken ze gepassioneerd naar nieuwe manieren om de ervaring van hun gasten te verbeteren. Reflecterend op alles ze hebben gedaan met de Re-inspiration van de Regatta Klasse schepen, moesten ze zich afvragen wat de volgende stap is met hun nieuwste schip. Er zijn zoveel spannende elementen die Oceania Cruises met u zal delen in de komende maanden, maar wat snel boven alles uitkwam was dat dit schip de blik op de toekomst vertegenwoordigt. Met dit in gedachten, kan Oceania Cruises niet blijer zijn om de naam te onthullen van hun nieuwste meesterwerk en het zevende schip in de luxueuze vloot van Oceania Cruises, namelijk de "Vista".
 
 
Vista is een wonder in wording en zal de beste keuken op zee® bieden, een uitzonderlijk persoonlijke service met twee personeelsleden per drie gasten, een warme en gastvrije sfeer dankzij de boeiende residentiėle inrichting van het schip, en verschillende unieke primeurs voor het merk op het gebied van dineren en gastervaringen. Vista's best-in-class culinaire ervaringen, luxueuze openbare ruimtes en ruime, residentieel geļnspireerde suites en staterooms zullen worden onthuld vanaf mei 2021, met haar inaugurele reizen die te koop zijn in september 2021
 
 
 
 

 
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy