Rederijdetails + Video
Foto Web Special
Schepen
212   aanbiedingen
71   Special(s) (Extra voordelen)
2   begeleide cruise(s)
43   Beoordelingen
13   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   84%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Crystal Cruises ?
Dranken aan boord inbegrepen
Gratis onbeperkt Wifi
Fooien & dranken inbegrepen
Zťťr veel ruimte per passagier
Sterrengastronomie
Hoogstaande gepersonaliseerde service
luxe-expeditieyacht Crystal Esprit
Intussen al 25 jaar geleden (in 1990) kwamCrystal Cruises met een gloednieuw concept, en bouwde zo een eigen niche in het aanbod van luxecruises, dat tot nu toe door geen enkele rederij geŽvenaard wordt. Het geheim? Grote schepen met alle faciliteiten en entertainment maar voor veel minder passagiers. Voeg daarbij de gepersonaliseerde superservice die je normaal alleen op kleinere luxeschep...
Klik hier en lees meer
Laatste blogbericht
Uw Cruise Plus adviseur
    Greetje
T:   03-780.76.14

Advies nodig ?
Extra informatie ?

Bel mij gerust op !

 
Waarom Cruise Plus ?
De absolute Belgische marktleider in luxe cruises
Maak gebruik van onze jarenlange kennis en ervaring
U heeft rechtstreeks contact met onze Cruise Plus adviseurs
Service, kwaliteit en persoonlijke opvolging zijn onze prioriteiten
Steeds vrijblijvend, eerlijk en neutraal advies op uw maat
Aankoop rechtstreeks bij alle rederijen, geen tussenpersonen
Cruisen is onze dagdagelijkse passie. Iedere dag opnieuw
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Crystal Cruises een algemene score van 84%.

Alvast veel leesplezier !

top   
Zat 14 sep 2019 - PE uit Wondelgem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Crystal Serenity ***** van Crystal Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Heel goede cruise geweest, vriendelijke bemanning en goed bediening , heel goed van eten .
  Persoonlijke tip
Umi uma restaurant was voor ons het minste , en we miste voor het avond eten een buffet restaurant .
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100
evaluatie   
Maa 27 mei 2019 - VL uit Beerse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Crystal Serenity ***** van Crystal Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Het was een super ervaring (1ste keer met Crystal) en de persoonlijke begeleiding van Dirk en Ilse is een groot pluspunt, echt zeer aangenaam. Ook de extra's waren geweldig !! Voor herhaling vatbaar.
  Persoonlijke tip
Crystal heeft ons niet kunnen overtuigen om onze voorkeur voor Oceania te veranderen, op vlak van prijs/kwaliteit. Nu nog Regent Seven Seas proberen. Bij de eerstvolgende aanbieding van Cruise Plus die past in onze agenda, zijn we ermee weg.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100
Weekje Luxe   
Zat 25 mei 2019 - VL uit Herent BelgiŽ
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Crystal Serenity ***** van Crystal Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Het was reeds de 8ste keer dat we met Crystal een cruise maakten en we zijn op alle vlakken zeer tevreden gesteld. Je kan zeggen dat we "gecrystaliseerd " zijn .
  Persoonlijke tip
Geen megaschepen, maar kleinere met minder passagiers, dat is pas luxe.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
Prachtig   
Vrij 8 mar 2019 - RN uit Dendermonde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Crystal Serenity ***** van Crystal Cruises met vaarroute AustraliŽ / Nieuw-Zeeland in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Xxxx
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
Schitterend!   
Maa 17 dec 2018 - DJ uit Kleinbeekweg 21, 2970 Schilde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Crystal Serenity ***** van Crystal Cruises met vaarroute Panamakanaal in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Crystal doet er alles aan om de klant op alle gebieden te verwennen. De se'rvice is uitzonderlijk vriendelijk en gedienstig, de keuken is op sterrenniveau, de wijnen die in de prijs zijn inbegrepen zijn heel erg genietbaar, men is zeer gul met dranken.Twee heel kleine minpuntjes: 1 de gewone koffie heeft een slechte (chloor-) bijsmaak.
  Persoonlijke tip
de excursie naar Universal studio's zou beter anders worden georganiseerd: eerst bagage afzetten in het hotel en onmiddellijk aansluitend naar Universal. De limoservice van Universal naar het hotel kan beter om 18.15/18.30 uur gepland worden dan om 17 uur. 2- de safari-uitstap in Puerto Quetzal is qua prijs/kwaliteit niet gebalanceerd. Voor de rest: niets dan lof! Het Ritz hotel in Fort Lauderdale was een tegenvaller.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100
Hong Kong - Singapore   
Vrij 6 apr 2018 - vF uit TERNEUZEN
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Crystal Serenity ***** van Crystal Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Tweede cruise met Crystal Cruises en de sfeer aan boord, de kwaliteit van het gebodene etc. was wederom prima !
  Persoonlijke tip
Voor excursies (bv naar Phnom Penh) waar een lange reistijd noodzakelijk is, met het programma in de stad focussen/meer tijd besteden aan de hoogtepunten. Voorkomt rush, rush, rush en een bezoek naar een lokale markt NIET doen.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
Cruise Panamakanaal   
Din 23 mei 2017 - VF uit Terneuzen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Crystal Serenity ***** van Crystal Cruises met vaarroute Panamakanaal in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Mooie interessante cruise.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100
bezoek de machu picchu voor het te laat is !   
Woe 15 feb 2017 - RN uit 9200 Grembergen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Crystal Serenity ***** van Crystal Cruises met vaarroute Panamakanaal in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Aanlegplaatsen waren niet zo uitnodigend : containerkaden en nog eens containerkaden.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100
Zeer goed, maar   
Maa 10 okt 2016 - BR uit Wilrijk (antwerpen)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Crystal Serenity ***** van Crystal Cruises met vaarroute Canada / New England in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Alles was zeer goed en verzorgd aan boord, werden op onze wenken bedient. Alleen de cabine sloeg wat tegen doordat het een kleerkast was en geen inloopkast wat toch meer ruimte geeft. En natuurlijk de afstanden aan boord, als je gewoon bent aan de kleinere schepen.
  Persoonlijke tip
Wel ťťn ding om volgende klanten op te wijzen. Wanneer je niet in de USA aan boord gaat, maar zoals in dit geval in Canada en je komt aan in de USA en wordt ingecheckt door de immigratie aan boord dan is het raadzaam een geprinte versie van de ESTA bij te hebben. Anders moet je dat allemaal nog aan boord regelen.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100
Nieuwe zeer goede ervaring   
Din 8 dec 2015 - DW uit Genk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Crystal Serenity ***** van Crystal Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Fijne prachtige ervaring voor de eerste maal op dit schip. Veel maatschappijen pretenderen DE BESTE te zijn. Crystal-Cruises mag dat met Recht en Rede wel doen. Sfeer van het personeel onder elkaar was TOP. Dat straalt over op de gasten.
  Persoonlijke tip
Dank voor dit mooie aanbod. Hotel in Monaco de dag vooraf was uniek. Vervoer van en naar de luchthaven, en schip, was tot op de seconde juist geregeld!!! TIP. Blijf zo verder doen.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
Spijtig cruise vroegtijdig beŽindigd   
Maa 7 dec 2015 - VL uit Essen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Crystal Serenity ***** van Crystal Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Een perfecte upgrading gehad. Helaas moesten we onze cruise vroegtijdig beŽindigen i.v.m. ongelukje van mijn schoonmoeder. Een super compliment voor de arts en zijn assistenten.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100
een cruise die ons bevallen is: zeer aangenaam    
Din 1 dec 2015 - Sm uit Knokke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Crystal Serenity ***** van Crystal Cruises met vaarroute Atlantische Eilanden in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Het was een echt mooi en verzorgd schip. De service, respectievelijk vriendelijk personeel, was een echte meevaller. Het feit dat voor de sushi-bar en/of voor een bijkomende reservatie in het specialiteiten-restaurant moest worden betaald was ver van sympathiek. De uitstappen/excursies waren niet goed: een foto moest van achter het raampje in de bus worden genomen!
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100
Prima en super vriendelijk personeel   
Din 1 dec 2015 - PC uit Berchem (Antwerpen)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Crystal Serenity ***** van Crystal Cruises met vaarroute Atlantische Eilanden in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
De uitstappen waren te oppervlakkig, geen tijd om ergens binnen te gaan.
  Persoonlijke tip
Schrap de haltes voor eten en drinken tijdens de uitstappen, een sanitaire stop is voldoende. Eten en drinken is er aan boord in overvloed en de uitstappen zijn nooit zo lang dat eten onderweg nodig is.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100
CRUISE    
Maa 26 okt 2015 - VT uit De Pinte
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Crystal Serenity ***** van Crystal Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Restaurants : het eten is superlekker maar er zou meer tijd tussen de gerechten moeten komen. Amerikanen zijn blijkbaar gewoon dat alles snel moet gaan. Alle begrip daarvoor ;-) Europeanen maken tijd voor hun resto-bezoek. Een weetje voor onze volgende cruise ;-)
  Persoonlijke tip
AlbaniŽ vonden wij niet zo tof. Arm land en veel bedelaars langs de kustlijn.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100
Zeker voor herhaling vatbaar   
Vrij 3 jul 2015 - DA uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Crystal Serenity ***** van Crystal Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Was voor ons de 2e maal met de Serenity en mede daar het nu ook een all in was,is alles nog veel aangenamer en ook gemakkelijk.Eten is van hoge kwaliteit alsook de wijnen. Personeel heel attent vriendelijk en beleefd. Prima
  Persoonlijke tip
Cruise plus is er in geslaagd ons een mooie cruise te verzorgen.Bedankt Greetje voor de correcte afhandeling van ons dossier. Groetjes
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100
Top cruise   
Maa 29 jun 2015 - DP uit Borgerhout (antwerpen)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Crystal Serenity ***** van Crystal Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Mooie cruise,uitstekend begeleid
  Persoonlijke tip
Toch nog de voorafgaande reservaties voor restaurant en dinnerplaatsen en uren nog eens persoonlijk checken bij aankomst aan boord.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100
Genieten is troef !   
Zat 23 mei 2015 - DG uit Schelle
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Crystal Serenity ***** van Crystal Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Je wordt verwent van het eerste tot de laatste moment. Prachtige kamers, geen binnenhutten. Geen mastadont van een schip dus je heb niet het gevoel dat je een van de velen bent. Het personeel is gewoon super, na 1 dag weten ze al wie Mr en Ms Verlinden zijn maar steeds zeer discreet en met veel respect. je hoeft je geen zorgen te maken over de kosten want alles is werkelijk inbegrepen voor iedereen zodat je niet met zo'n plosbandje moet rondlopen. we kunnen alleen maar met veel lof zwaaien. Op aanraden van Cruise Plus hebben we de eerste keer kunnen kennismaken met deze wijze van cruisen in 2012 en de verwachtingen waren weer zeer hoog maar ook deze keer waren we niet teleurgesteld. Je kan dit gewoon niet vergelijken met een andere cruisemaatschappijen , misschien met Seaborn maar daar zijn minder actieve activiteiten aan boord maar de service is evenwaardig. Het was gewoon super !
  Persoonlijke tip
Veel mensen denken " wat doe je 5 dagen op een schip als er alleen maar water is". Aan boord zijn zoveel interessante lezingen, cursussen, films, shows, sportenactiviteiten dat we een agenda moesten bijhouden 😀. Zeker eens doen Transatlantisch, prijs kwaliteit een topper. En met veel dank aan het team van Cruise Plus voor de onberispelijke service en de klantvriendelijkheid. Dikke pluim !!!
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100
aanrader Panamakanaal   
Maa 8 dec 2014 - VJ uit Schoten
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Crystal Serenity ***** van Crystal Cruises met vaarroute Panamakanaal in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
De excursies waren snel volgeboekt en sommige uitstappen waren prijsrelevant!
  Persoonlijke tip
Aanrader het Panamakanaal, heel mooi, indrukwekkend!
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100
perfect uistekend   
Maa 8 dec 2014 - Vj uit Schilde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Crystal Serenity ***** van Crystal Cruises met vaarroute Panamakanaal in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Alles perfect
  Persoonlijke tip
Het aan boord komen geen begroeting na uitstap
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
Canada Cruise   
Maa 13 okt 2014 - GG uit Brasschaat
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Crystal Serenity ***** van Crystal Cruises met vaarroute Canada / New England in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
heb niet aan entertainment deelgenomen, behoudens de golfinstructie, die uitstekend was.
  Persoonlijke tip
hoewel de keuken zeer goed is, blijft men vasthouden aan een soort van "express" bediening, graag iets meer tijd tussen de verschillende gangen.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100
prachtige cruise   
Zat 9 nov 2013 - VM uit Brasschaat
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Crystal Serenity ***** van Crystal Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Sonja heeft mij veel goede raad en tips gegeven. Ze heeft ons een fantastische cruise aanbevolen. We hebben er echt van genoten!
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy