Rederijdetails + Video
Foto Web Special
Schepen
212   aanbiedingen
71   Special(s) (Extra voordelen)
2   begeleide cruise(s)
43   Beoordelingen
13   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   84%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Crystal Cruises ?
Dranken aan boord inbegrepen
Gratis onbeperkt Wifi
Fooien & dranken inbegrepen
Zéér veel ruimte per passagier
Sterrengastronomie
Hoogstaande gepersonaliseerde service
luxe-expeditieyacht Crystal Esprit
Intussen al 25 jaar geleden (in 1990) kwamCrystal Cruises met een gloednieuw concept, en bouwde zo een eigen niche in het aanbod van luxecruises, dat tot nu toe door geen enkele rederij geëvenaard wordt. Het geheim? Grote schepen met alle faciliteiten en entertainment maar voor veel minder passagiers. Voeg daarbij de gepersonaliseerde superservice die je normaal alleen op kleinere luxeschep...
Klik hier en lees meer
Laatste blogbericht
Uw Cruise Plus adviseur
    Sonja
T:   03-780.76.11

Advies nodig ?
Extra informatie ?

Bel mij gerust op !

 
Waarom Cruise Plus ?
De absolute Belgische marktleider in luxe cruises
Maak gebruik van onze jarenlange kennis en ervaring
U heeft rechtstreeks contact met onze Cruise Plus adviseurs
Service, kwaliteit en persoonlijke opvolging zijn onze prioriteiten
Steeds vrijblijvend, eerlijk en neutraal advies op uw maat
Aankoop rechtstreeks bij alle rederijen, geen tussenpersonen
Cruisen is onze dagdagelijkse passie. Iedere dag opnieuw
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Crystal Cruises een algemene score van 84%.

Alvast veel leesplezier !

Beoordeling Cruise Zuid-Amerika   
Zon 17 feb 2019 - AP uit Kapellen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Crystal Symphony ***** van Crystal Cruises met vaarroute Zuid-Amerika in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
geen
  Persoonlijke tip
Rio de Janeiro niet opnemen in programma. Overroepen en gevaarlijk !
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
Griekse Eilanden en Italie   
Din 24 mei 2016 - VR uit Brecht
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Crystal Symphony ***** van Crystal Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Hut iets te klein, (te) weinig ruimte tussen kast en bed, beperkt zicht (was ons wel op voorhand medegedeeld)
  Persoonlijke tip
Het eiland Kefalonia
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100
beoordeling cruise    
Zon 22 mei 2016 - Sg uit Schilde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Crystal Symphony ***** van Crystal Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Algemeen was alles heel goed!
  Persoonlijke tip
Espresso koffie bij het ontbijt op het lido dek!
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
Super   
Vrij 22 mei 2015 - Gg uit Brasschaat
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Crystal Symphony ***** van Crystal Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
de mindere beoordeling op "service aan boord" betreft enkel de bediening in de "main dining room". al jarenlang maak ik mijn bemerking mbt de tijd tussen het opdienen van de gangen. hey blijft een race tegen de klok.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
De weergoden waren ons niet gunstig.   
Don 30 apr 2015 - VP uit Kampenhout
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Crystal Symphony ***** van Crystal Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
De uitstappen waren overdreven duur in verhouding tot de kwaliteit die ondermaats was.
  Persoonlijke tip
Waarom niet een aantal groepsreizen organiseren met eigen uitstappen.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100
GEMENGDE GEVOELENS   
Vrij 27 mar 2015 - IK uit Vilvoorde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Crystal Symphony ***** van Crystal Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Het eten aan boord was eentoonig en veel hetzelfde. De short excursions van Crystal zijn zeer duur en geen 5 sterren waard maar eerder 3 sterren. Eten tijdens sommige door Crystal georganisseerde excursies zeer slecht.
  Persoonlijke tip
Excursies zelf ter plaatse boeken met een persoonlijke gids voor 1/3 van de prijs en dan kan je plaatselijke gerechten eten en meer tijd nemen op plaatsen dat je mooi vindt.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100
Prachtige, aan te raden cruise   
Woe 2 jul 2014 - SP uit Lier
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Crystal Symphony ***** van Crystal Cruises met vaarroute in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
De wijnkaart in de dining room is zeer Amerikaans gericht en de Europese wijnen zijn dan weer zeer duur. Dit is het enige minpunt als we er dan toch één moeten noemen.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy