Rederijdetails + Video
Foto Web Special
Schepen
212   aanbiedingen
71   Special(s) (Extra voordelen)
2   begeleide cruise(s)
43   Beoordelingen
13   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   84%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Crystal Cruises ?
Dranken aan boord inbegrepen
Gratis onbeperkt Wifi
Fooien & dranken inbegrepen
Zéér veel ruimte per passagier
Sterrengastronomie
Hoogstaande gepersonaliseerde service
luxe-expeditieyacht Crystal Esprit
Intussen al 25 jaar geleden (in 1990) kwamCrystal Cruises met een gloednieuw concept, en bouwde zo een eigen niche in het aanbod van luxecruises, dat tot nu toe door geen enkele rederij geëvenaard wordt. Het geheim? Grote schepen met alle faciliteiten en entertainment maar voor veel minder passagiers. Voeg daarbij de gepersonaliseerde superservice die je normaal alleen op kleinere luxeschep...
Klik hier en lees meer
Laatste blogbericht
Uw Cruise Plus adviseur
    Charlotte
T:   03 780.76.15

Advies nodig ?
Extra informatie ?

Bel mij gerust op !

 
Waarom Cruise Plus ?
De absolute Belgische marktleider in luxe cruises
Maak gebruik van onze jarenlange kennis en ervaring
U heeft rechtstreeks contact met onze Cruise Plus adviseurs
Service, kwaliteit en persoonlijke opvolging zijn onze prioriteiten
Steeds vrijblijvend, eerlijk en neutraal advies op uw maat
Aankoop rechtstreeks bij alle rederijen, geen tussenpersonen
Cruisen is onze dagdagelijkse passie. Iedere dag opnieuw
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Crystal Cruises een algemene score van 84%.

Alvast veel leesplezier !

Begeleide Cruise Midden Oosten   
Zon 15 dec 2019 - TF uit Gladiolenlaan 3 9140 Steendorp
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Crystal Esprit *****+ van Crystal Cruises met vaarroute Midden-Oosten in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Een fantastische ervaring op een luxueus jacht. Culinair en service zijn beide TOP !! De aangeboden inbegrepen excursies waren zeer goed met ervaren gidsen. (Engels/Nederlandstalig) Een cruise met dit schip is absoluut voor herhaling vatbaar. Volgende keer wel op een bestemming waar we van de watersporten kunnen genieten. In het Midden Oosten mochten de kajaks, jetski's... niet gebruikt worden.
  Persoonlijke tip
Als je een cruise met de Esprit boekt, vraag dan na of je op de gekozen bestemming van de watersporten kan genieten.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100
unieke ervaring   
Vrij 13 dec 2019 - SL uit Dendermonde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Crystal Esprit *****+ van Crystal Cruises met vaarroute Midden-Oosten in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
globaal gezien een topervaring. prachtig schip, uitstekend eten en drinken, perfekt georganiseerd.
  Persoonlijke tip
Het enige dar ons tegenviel was onze hut en de watersportervaring. We hadden hut 217, achteraan het schip en vlakbij de marina. Ik had deze gekozen om dichtbij de marina te zijn. Maar de hut was heel luidruchtig, en er was geen mogelijkheid tot watersporten. Ik heb al mijn materiaal (wetsuit, duikbril enz) voor niets meegenomen. Volgens Harry (de cruise manager) was deze hut juist daarom de goedkoopste en minst genomen. Maar dat wisten we dus niet. Ik had op voorhand aan Crystal gevraagd of er kon gedoken worden en zij hadden gezegd van wel. Achteraf bleek dat dus niet het geval te zijn. Spijtig, want al de rest was 200 %.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100
amazing   
Vrij 13 dec 2019 - vl uit lendelede
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Crystal Esprit *****+ van Crystal Cruises met vaarroute Midden-Oosten in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
een mooie reis in een super de luxe omgeving het cruisen op een jacht is minder indrukwekkend vergeleken met een grotere boot. het restaurant is super: heel lekker en mooi opgediend...
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100
Enquête    
Vrij 13 dec 2019 - AR uit Deurne (antwerpen)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Crystal Esprit *****+ van Crystal Cruises met vaarroute Midden-Oosten in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Weet niet
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
Mh   
Vrij 13 dec 2019 - MJ uit Knokke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Crystal Esprit *****+ van Crystal Cruises met vaarroute Midden-Oosten in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Een oud schip, iets te klein Veel teveel lawaai van de motor van het schip. Onze suite was erg lawaaierig, alsof we in een fabriek lagen te slapen. De airco was veel te luid, lager zetten ging niet, dus moesten de de airco volledig afzetten .. Voor het overige was alles heel in orde. Personeel , eten en service kan niet verbeterd worden
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100
Seychellen   
Maa 30 jan 2017 - GA uit Oostende
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Crystal Esprit *****+ van Crystal Cruises met vaarroute Indische Oceaan in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Wij wisten wel dat het er tamelijk sportief aan toe ging op de Espit maar deze cruise is niet aan te raden voor mensen van 65jaar meer. Het eten was uitstekend s'avonds maar het ontbijt en de lunch waren minder.
  Persoonlijke tip
Volgend keer gaan we terug met Seabourn weg
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 58 / 100
Zonde van het geld   
Vrij 1 apr 2016 - LA uit Genk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Crystal Esprit *****+ van Crystal Cruises met vaarroute Indische Oceaan in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Iedereen kloeg over de slechte kwaliteit van de airco in de hut (maakte zeer veel lawaai en de temperatuur was niet te regelen). Dit was geen cruise, we hebben hooguit 8 uur gevaren gedurende de hele week. Tijdens de 3 laatste dagen was de crew al bezig met haar eigen vakantie voorbereidingen en werd er bijna niet meer naar de gasten gekeken. Op zaterdag hebben we de hele dag in de containerhaven van Victoria gelegen en werd het schip gereedgemaakt voor hun overtocht naar Europa. Het ontbijt ging wel, maar de service was ondermaats(men kwam een bestelling opnemen maar deze werd uiteindelijk nooit uitgevoerd). De lunch was ALTIJD hetzelfde (sla of pasta of een hamburger). De kapitein was meer met zijn duikboot bezig dan met het schip waardoor we hele dagen en nachten voor anker lagen.
  Persoonlijke tip
Als je graag wil cruisen is dit zeker niet het juiste concept. Het was meer een drijvend 3* hotel voor anker met al de ergernissen en gebreken van een matig schip. Ik denk dat de overige Belgische passagiers (we waren met 8) hetzelfde ervaren hebben. Het was teleurstellend en zonde van het geld. Ik wil echter cruiseplus niets verwijten , want jullie hebben jullie job wel uitstekend gedaan en konden dit ook niet weten.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 48 / 100
waardering cruise op een oud wrak   
Woe 9 mar 2016 - Bn uit Zelzate
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Crystal Esprit *****+ van Crystal Cruises met vaarroute Stille Zuidzee in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
heb hiervan Ellen cruise plus ingelicht
  Persoonlijke tip
geen persoonlijke kennis van cruiseplus inzake deze cruise
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 28 / 100
Seychelles   
Maa 29 feb 2016 - BJ uit Knokke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Crystal Esprit *****+ van Crystal Cruises met vaarroute Indische Oceaan in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Emirates is top, zeer verzorgd Seychelles is weinig te beleven. Momenteel regenseizoen. 4 dagen stortregen op 7 dagen cruise. Bestemming viel dit heel hard tegen qua weer en beleving Boot werd voorgesteld als een volledig nieuw schip.Terwijl het gaat om een vernieuwd schip.Eten en bemanning top
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy