Welkom op de cruiseblog site van Reisbureau White Sun. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
AmaWaterways (3)
Celebrity Cruises (10)
Cunard (6)
Emerald Yacht Cruises (1)
Explora Journeys (9)
Hapag-Lloyd Cruises (13)
Holland America Line (7)
Hurtigruten (1)
Norwegian Cruise Line (8)
Oceania Cruises (23)
Ponant (4)
Regent Seven Seas (17)
Ritz Carlton Yacht Collection (5)
Riverside Luxury Cruises (2)
Scenic Cruises (4)
Seabourn (15)
Silversea Cruises (31)
Swan Hellenic (4)
Uniworld (1)
Viva Cruises (3)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (6)
Amazone (1)
Antarctica (9)
Arctica (5)
Atlantische Kust (2)
Baltische Staten (7)
Britse Eilanden (2)
Caraiben (12)
Donau (rivier) (3)
Douro (rivier) (1)
GalŠpagos (6)
Ijsland / Groenland (2)
Middellandse Zee (36)
Midden-Oosten (5)
Noord-Amerika (1)
Noord-Europa (1)
Noorse Fjorden (11)
Panamakanaal (3)
Rijn (rivier) (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (17)
Wereldcruise (2)
Zuid-Amerika (2)
Zwarte Zee (1)
Categorieën
Coronavirus (15)
Cruise News (107)
Expeditiecruises (13)
Havens - aanlegplaatsen (91)
Nieuwe Schepen (74)
Reisverslagen (6)
Riviercruises (5)
Start 2 Cruise (10)
 
Vernieuwde Marina meert af in Zeebrugge en Antwerpen
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
23 jun '24
De vernieuwde Marina van Oceania Cruises toert deze zomer door Noord-Europa en bezocht de voorbije dagen de Vlaamse havens. Klanten van Cruise Plus kregen tijdens de aanloop in Zeebrugge de gelegenheid de uitgebreide renovatie te bekijken. Die omvat de toevoeging van nieuwe culinaire locaties, de vernieuwing van openbare ruimtes en een volledige herinrichting van de Penthouse Suites. De rederij liet zich daarbij inspireren door de stijl en voorzieningen op haar vlaggenschip Vista. De 1.250 reizigers die meevaren met de Marina worden er ontvangen in een omgeving die luxe uitstraalt maar tegelijk casual aanvoelt.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Met de Oceania Upgrade Sale mag je deze winter Japan niet missen
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
2 jun '24
Oceania Cruises, 's werelds toonaangevende culinaire en bestemmingsgerichte cruisemaatschappij, biedt haar gasten een tijdelijke Upgrade Sale aan. De verkoop is beschikbaar op meer dan 60 afvaarten in 2024 en 2025. In het aanbod zitten reizen van 6 tot 35 dagen naar bestemmingen over de hele wereld, inclusief perfect samengestelde afvaarten die de kans geven getuige te zijn van de verfijnde schoonheid van Oost-AziŽ, waar verbluffende architectuur de thuisbasis vormt van betoverende theerituelen, weelderige oude artefacten en een unieke geschiedenis. Op een aantal van deze afvaarten staat Japan centraal. Het land van de rijzende zon belooft volgende winter een topbestemming te worden. Profiteer nu van een ultra-premium ervaring tegen een ongelooflijke prijs met een upgrade naar maximaal vier categorieŽn. Gasten kunnen hun hutkeuze bovendien upgraden van Inside naar Oceanview, Oceanview naar Veranda, Veranda naar Concierge of zelfs Concierge naar Penthouse Suite. De upgradepromotie loopt tot en met 30 juni 2024.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Laat Oceania jouw gids zijn voor exotische bestemmingen
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
28 apr '24
Speciaal gericht op de ervaren reizigers lanceerde Oceania Cruises onlangs haar Tropics and Exotics Collection 2025-2026. Die omvat 135 boeiende routes naar 329 havens in Zuid-Amerika, AziŽ, AustraliŽ/Nieuw-Zeeland, Afrika, de Stille Zuidzee en de CaraÔben voor reizen van 7 tot 180 dagen. De boetiekrederij spreekt van het meest indrukwekkende aanbod dusver. Gasten kunnen weken of maanden na elkaar regioís en werelddelen verkennen. Heel wat reizen omvatten meerdaagse bezoeken waarbij de gasten overnachten op de bestemming en zich volledig kunnen onderdompelen in de iconische steden. Dat gebeurt niet alleen aan wal, maar ook aan boord waar Oceania folkloristische optredens en dansen voorstelt.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Oceania kondigt haar meest indrukwekkende wereldcruis aan
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
24 mar '24
Oceania Cruises heeft haar Ď2026 Around the World Voyageí aan boord van het nieuwste schip Vista gelanceerd. Die start en eindigt in Miami. De epische reis van 180 dagen zal 43 landen en 101 havens aanlopen, 81 UNESCO-werelderfgoedsites bezoeken en 6 continenten met elkaar verbinden. Vista zal op deze wereldreis 3 oceanen en 18 zeeŽn doorkruisen. Onderweg zullen de gasten de meest uiteenlopende landschappen en gemeenschappen bezoeken van Whitsunday Island in AustraliŽ met amper 1.347 inwoners tot de metropool Mumbai in India waar 23 miljoen mensen leven. Niet alleen het vaarschema, maar ook het schip maakt deze reis rond de wereld speciaal. De voorbije jaren vond deze wereldcruise plaats aan boord van de kleinere Insignia. In 2026 zal met Vista voor het eerst het vlaggenschip van de rederij met een capaciteit van 1.200 gasten deze reis van zes maanden ondernemen.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Het culinaire loopt als een rode draad door het Oceania-product
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
14 jan '24
Oceania is een cruisemaatschappij opgericht door foodies, gerund door foodies en gericht op foodies. Trouw aan dit principe breidt de rederij haar culinair aanbod continu uit. Dat doet ze met een groeiend aanbod aan specialiteitenrestaurants, food and wine paring-belevingen, private fine dining-ervaringen en een van de grootste keukenbrigades in de cruise-industrie. Vorig jaar lanceerde Oceania op Vista nog twee nieuwe restaurants en besliste ze de Gault&Millau-gids te sponsoren. Nieuwe initiatieven voor dit jaar zijn een gastronomische cruise en afvaarten met Franstalige begeleiding. Ook in ons land zijn er vakantiegangers die zich makkelijker kunnen uitdrukken in het Frans dan in het Engels. Zij kunnen op een selectie cruises rekenen op een Franstalig aanspreekpunt.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

 Pagina: Eerste pagina Vorige pagina 1 Volgende pagina Laatste pagina   van 5 (23 blogartikels)
 
  © 2024 - Reisbureau White Sun,Stationsstraat 56 bus 1 te 3620 Lanaken - Tel. 089-71.33.91 - lanaken@cruiseplus.be