Welkom op de cruiseblog site van Reisbureau White Sun. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
AmaWaterways (3)
Celebrity Cruises (10)
Cunard (6)
Emerald Yacht Cruises (1)
Explora Journeys (9)
Hapag-Lloyd Cruises (13)
Holland America Line (7)
Hurtigruten (1)
Norwegian Cruise Line (8)
Oceania Cruises (22)
Ponant (4)
Regent Seven Seas (17)
Ritz Carlton Yacht Collection (5)
Riverside Luxury Cruises (2)
Scenic Cruises (4)
Seabourn (15)
Silversea Cruises (31)
Swan Hellenic (4)
Uniworld (1)
Viva Cruises (3)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (6)
Amazone (1)
Antarctica (9)
Arctica (5)
Atlantische Kust (2)
Baltische Staten (7)
Britse Eilanden (2)
Caraiben (12)
Donau (rivier) (3)
Douro (rivier) (1)
GalŠpagos (6)
Ijsland / Groenland (2)
Middellandse Zee (35)
Midden-Oosten (5)
Noord-Amerika (1)
Noord-Europa (1)
Noorse Fjorden (11)
Panamakanaal (3)
Rijn (rivier) (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (17)
Wereldcruise (2)
Zuid-Amerika (2)
Zwarte Zee (1)
Categorieën
Coronavirus (15)
Cruise News (106)
Expeditiecruises (13)
Havens - aanlegplaatsen (90)
Nieuwe Schepen (73)
Reisverslagen (6)
Riviercruises (5)
Start 2 Cruise (10)
 
4.000 redenen om met Silversea te varen
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
16 jun '24
Tot 31 juli 2024 pakt Silversea uit met het ĎÄ 4.000 Reasons to Sail with Silverseaí-aanbod waarmee gasten tot 4.000 euro per suite besparen op de Door-to-Door all-inclusive tarieven of 2.000 euro per suite op de Port-to-Port all-in. Het aanbod slaat op een grote verscheidenheid aan wereldwijde reizen tot en met augustus 2026. Deze actie is een waardevolle uitnodiging om te dromen over de plaatsen die reizigers graag willen verkennen, zoals AustraliŽ en Nieuw-Zeeland, de Middellandse Zee, Antarctica, de Galapagos, de afgelegen eilanden van Frans-PolynesiŽ en daarbuiten.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Hapag-Lloyd Cruises vaart deze winter door ScandinaviŽ
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
9 jun '24
Hapag-Lloyd Cruises heeft haar wintercruises 2024-2025 grondig herschikt. Het goede nieuws is alvast dat de Hanseatic inspiration Antarctica ruilt voor het noorden van ScandinaviŽ. Het kleine expeditieschip van de luxerederij verzorgt vanuit Duitsland deze winter twaalf afvaarten naar het noorderlicht en de winterse pret in Lapland. Hanseatic nature en Hanseatic inspiration blijven vaarschemaís aanbieden in Antarctica. De luxeschepen Europa en Europa 2 hebben naar aanleiding van de geopolitieke situatie in de Rode Zee hun vaarschemaís aangepast en leggen de klemtoon nu op de CaraÔben, de Canarische Eilanden en Zuid-Afrika.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Met de Oceania Upgrade Sale mag je deze winter Japan niet missen
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
2 jun '24
Oceania Cruises, 's werelds toonaangevende culinaire en bestemmingsgerichte cruisemaatschappij, biedt haar gasten een tijdelijke Upgrade Sale aan. De verkoop is beschikbaar op meer dan 60 afvaarten in 2024 en 2025. In het aanbod zitten reizen van 6 tot 35 dagen naar bestemmingen over de hele wereld, inclusief perfect samengestelde afvaarten die de kans geven getuige te zijn van de verfijnde schoonheid van Oost-AziŽ, waar verbluffende architectuur de thuisbasis vormt van betoverende theerituelen, weelderige oude artefacten en een unieke geschiedenis. Op een aantal van deze afvaarten staat Japan centraal. Het land van de rijzende zon belooft volgende winter een topbestemming te worden. Profiteer nu van een ultra-premium ervaring tegen een ongelooflijke prijs met een upgrade naar maximaal vier categorieŽn. Gasten kunnen hun hutkeuze bovendien upgraden van Inside naar Oceanview, Oceanview naar Veranda, Veranda naar Concierge of zelfs Concierge naar Penthouse Suite. De upgradepromotie loopt tot en met 30 juni 2024.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Regent biedt ongeŽvenaarde waarde op exotische bestemmingen en Immersive Overnight-afvaarten
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
27 mei '24
Regent Seven Seas Cruises is gekend voor haar meest volledige all-inclusive. De toonaangevende ultraluxe rederij blijft echter innoveren om haar gasten een ongeŽvenaarde waarde te bieden tijdens het cruisen. Ze lanceerde dit voorjaar The Exotics Edition. Bij het boeken van geselecteerde reizen in 2024 en 2025 tussen mei en 30 juni 2024, kunnen gasten tot 45% per persoon besparen op de cruisetarieven, inclusief drie-nachten pre of post-cruise landprogrammaís op geselecteerde reizen. Daarnaast breidt ze haar Immersive Overnight-collectie uit waarbij het schip op elke bestemming overnacht en gasten met de inbegrepen excursies en landtours ook een andere kant van de fascinerende bestemmingen kunnen zien.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Viva Cruises vaart vanaf volgend jaar op de Douro
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
19 mei '24
Viva Cruises is op korte tijd een vaste waarde geworden in de riviercruise-industrie. Dat heeft zij te danken aan de prima prijs-kwaliteitsverhouding en de minitrips op de Rijn, Moezel en in de Benelux waar in het winterseizoen zelfs cruises vanuit Antwerpen worden aangeboden. Na de Rijn, Main, Moesel, Donau, Elbe, Seine en RhŰne/SaŰne voegt deze touroperator van de Zwitserse familierederij Scylla AG in 2025 de Douro aan haar aanbod toe. De reizen vinden plaats aan boord van de Porto Mirante. Het rivierschip werd zopas voorgesteld en gedoopt in DŁsseldorf. Porto Mirante vertrekt nu naar Portugal waar ze op 11 juli in de vaart komt.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

 Pagina: Eerste pagina Vorige pagina 1 Volgende pagina Laatste pagina   van 70 (349 blogartikels)
 
  © 2024 - Reisbureau White Sun,Stationsstraat 56 bus 1 te 3620 Lanaken - Tel. 089-71.33.91 - lanaken@cruiseplus.be