Rederijdetails + Video
Foto Web Special
Schepen
59   aanbiedingen
1   Special(s) (Extra voordelen)
2   begeleide cruise(s)
429   Beoordelingen
Geef uw beoordeling
Cruisescore   86%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Seabourn ?
Seabourn All-Inclusive
Absolute Topgastronomie
Onberispelijke, attentvolle service
Zeer mooie, ruime Suites
Kleine, wendbare schepen (max. 450 gasten)
Fooien en gevulde minibar inbegrepen
Seabourn werd opgericht met een duidelijke filosofie voor ogen: het aanbieden van de meest luxueuze cruises aan boord van de meest elegante schepen ter wereld. De rederij wou daarmee de klant aanspreken die in een luxehotel de beste kamer reserveert en die aan boord van een schip een suite neemt. In een ruim en elegant kader moet de verwende gast een sfeer terugvinden die past bij zijn eigen leven...
Klik hier en lees meer
 
Seabourn Sojourn *****+

De Seabourn Sojourn kwam begin juni 2010 in de vaart. Het schip werd ontworpen door de architecten Yran & Storbraaten, die al heel wat ontwerpen van luxeschepen op hun naam hebben staan. Alhoewel de Seabourn Sojourn groter is de andere schepen uit de vloot (Seabourn Legend, Seabourn Pride en Seabourn Spirit), is de sfeer aan boord van deze "grote zus" net zo ontspannen, zijn de lounges en bars net zo intiem en treft u er een aantal vertrouwde faciliteiten aan zoals o.a. het neerklapbaar w ... Meer info weergeven

De Seabourn Sojourn kwam begin juni 2010 in de vaart. Het schip werd ontworpen door de architecten Yran & Storbraaten, die al heel wat ontwerpen van luxeschepen op hun naam hebben staan. Alhoewel de Seabourn Sojourn groter is de andere schepen uit de vloot (Seabourn Legend, Seabourn Pride en Seabourn Spirit), is de sfeer aan boord van deze "grote zus" net zo ontspannen, zijn de lounges en bars net zo intiem en treft u er een aantal vertrouwde faciliteiten aan zoals o.a. het neerklapbaar watersportplatform en worden de menu's gewoontegetrouw verzorgd door Charlie Palmer. Met de Seabourn Sojourn biedt Seabourn meer "yachting life" dan ooit tevoren : 90% hutten met privé-balkon, meer hutcategorieën, meer zwembaden en whirlpools, een grotere spa, meer restaurants en bars en meer entertainment.
Wie aan boord komt van de Seabourn Sojourn moet zich verwachten aan een totaal nieuw concept, een verfrissend nieuw design met een zachte toets naar het hedendaagse lounge-gevoel. Dit alles is perfect in balans gebracht om trouwe Seabourn passagiers in de toekomst met alleen het allerbeste te blijven verwennen. Iedereen aan boord is dan ook in de wolken over de Seabourn Quest. De extra ruimte aan boord geeft vooral veel ademruimte en iedere dag ontdek je nog nieuwe gezellige en knusse hoekjes om rustige te lezen of te doen wat een mens wil. Seabourn Square op deck 7 is vooruitstrevend nieuw waar je de receptie, excursie’s kan boeken, het internetcafé, de bibliotheek en een gezellige koffiebar kan vinden.

De Seabourn schepen behoren tot de ruimste schepen ter zee. Mede door de manier waarop de ruimte ingevuld werd zult u zich onmiddellijk thuisvoelen aan boord van dit schip. De bars en lounges zijn kleinschalig en intiem. In de concierge lounge Seabourn Square, die zich in het hart van het schip bevindt en zowel de receptie als de excursiebalie, het computercentrum, de bibliotheek en de koffiebar herbergt, staat de bemanning dag en nacht klaar om uw verblijf aan boord en aan land tot in de puntjes en naar uw persoonlijke wensen te verzorgen.

Wie aan boord komt van de Seabourn Sojourn moet zich verwachten aan een totaal nieuw concept, een verfrissend nieuw design met een zachte toets naar het hedendaagse lounge-gevoel. Dit alles is perfect in balans gebracht om trouwe Seabourn passagiers in de toekomst met alleen het allerbeste te blijven verwennen. Iedereen aan boord is dan ook in de wolken over de Seabourn Odyssey. De extra ruimte aan boord geeft vooral veel ademruimte en iedere dag ontdek je nog nieuwe gezellige en knusse hoekjes om rustige te lezen of te doen wat een mens wil. Seabourn Square op deck 7 is vooruitstrevend nieuw waar je de receptie, excursie’s kan boeken, het internetcafé, de bibliotheek en een gezellige koffiebar kan vinden.

De suites aan boord van de Seabourn Sojourn zijn ingedeeld in 13 categorieën. Alle hutten zijn ingericht in zachte beige en bruine tinten en zijn voorzien van twin beds of queen-size bed, donsdekens, badjassen, slippers, schrijftafel met gepersonaliseerd briefpapier, minibar met gratis dranken naar wens, flat-screen satelliet-TV met DVD, direct-dial telefoon, kluis en haardroger. De Seabourn Suites, de standaard suites, hebben een oppervlakte van 27,5 m², panoramische ramen, ruime badkamer met toilet, bad en aparte douche.De Veranda Suite hebben een oppervlakte van 28 m², en een balkon van 6 m², ruime badkamer met toilet, bad en aparte douche.


Scheepskarakteristieken van de Seabourn Sojourn *****+:

                            Schip : Seabourn Sojourn *****+
                            Rederij : Seabourn
                            Tonnage : 32.000 ton
                            Lengte : 198,12 meter
                            Breedte : 25,60 meter
                            Diepgang : 6,40 meter
                            Originele kostprijs : 250 miljoen dollar
                            Ingebruikname : juni 2010
                            Aantal passagiers : 450
                            Aantal passagiersdekken : 9
                            Bemanningsleden : 330

  Lees onze blogs van Seabourn


Seabourn verzorgt in 2024 expeditiecruises in de Stille Zuidzee en de Kimberley

Seabourn Venture start tweede expeditieseizoen in Arctic

Seabourn Venture op weg naar eerste Antarctica-seizoen
 

© 2023 - Het Reisplan, Wielewaalweg 4 te 3140 Keerbergen - Tel. 015-23.47.23 - keerbergen@cruiseplus.be