Wat is een “onboard booking” ?
     
    De cruisesector is het snelst groeiende segment binnen het toerisme. Jaar na jaar merken we dat cruises langer en langer van tevoren volzet raken. Vroeg reserveren is dan ook dé boodschap. Als cruisen u bevalt en als u plannen maakt voor een volgende cruisevakantie met dezelfde rederij hoeft u niet te wachten tot u terug thuis bent om te reserveren. Aan boord van elke cruiseschip kunt u uw toekomstige reisplannen immers concreet vorm geven door uw volgende cruisevakantie aan boord te reserveren bij de “future cruise consultant”. Hij/zij brengt uw reisagent op de hoogte zodat die al een dossier voor u kan openen en uw voorschot in ontvangst kan nemen. Meestal zijn er ook enkele voordelen verbonden aan een reservering die u aan boord maakt zoals o.a. geen annuleringskosten en terugbetaling van het voorschot tot een maand na uw terugkeer en een korting op de prijs van uw cruise of op uw scheepsrekening.

Als u nog met dezelfde rederij wil cruisen maar moeilijk kunt kiezen uit het aanbod, dan kunt u ook opteren voor een “open booking”. Op die manier bent u zeker van de voordelen die verbonden zijn aan een “onboard booking” maar bent u vrij om later te bepalen wanneer u precies wil cruisen.
 
 
 
  © 2022 - Cruise Plus, Grote Markt 72 te 9100 Sint-Niklaas - Tel. 03-780.76.60 - info@cruiseplus.be - vergunning Cat. A 1683