Is een cruisevakantie extreem duur ?
     
    Cruisen is momenteel de sterkst groeiende sector binnen het toerisme en is niet langer gereserveerd voor multimiljonairs. Een cruisevakantie wordt trouwens steeds goedkoper dankzij het spel van vraag en aanbod en is eigenlijk de meest complete droomvakantie die u zich kun voorstellen.

Op het eerste zicht is een cruise misschien iets duurder dan een vakantie aan land. Een cruise is echter een soort "all-inclusive" product waarbij alle maaltijden aan boord (soms tot meer dan 10 per dag) alsook alle entertainment aan boord inbegrepen zijn. De dranken, bepaalde activiteiten, de excursies en de fooien zijn meestal extra te betalen maar er zijn rederijen waar dit alles ook inbegrepen is.

Steeds meer rederijen hanteren het systeem van variabele dagprijzen, gebaseerd op vraag en aanbod. Ook de dagkoers van vreemde valuta zoals de Amerikaanse dollar en het Britse pond speelt een rol in de prijsbepaling. Hierdoor is het onmogelijk om de actuele prijzen te publiceren. De meeste prijzen op onze website zijn dan ook indicatief.
 
 
 
  © 2020 - Reizen De Cauwer, Grote Markt 72 te 9100 Sint-Niklaas - Tel. 03-780.76.60 - info@cruiseplus.be - vergunning Cat. A 1683