Hoe werkt de inscheping / ontscheping ?
     
    De inscheping begint gewoonlijk pas enkele uren voor vertrek omdat de passagiers die hun cruise beŽindigen eerst moeten ontschepen en alle hutten schoongemaakt moeten worden. Het exact uur van inscheping staat duidelijk vermeld op uw cruise ticket. Aan de inschepingsbalie worden uw reiskoffers in ontvangst genomen en ontvangt u de sleutel van uw hut. Uw reiskoffers worden door de bemanning aan boord gebracht en afgeleverd in uw hut. Uw handbagage dient u zelf mee aan boord te nemen. De inscheping van de bagage neemt tijd in beslag dus het kan even duren vooraleer u uw reiskoffers terugziet. We raden u dan ook aan een setje schone kleren mee te nemen in uw handbagage zodat u zich meteen na inscheping wat kunt verfrissen en het schip kunt verkennen.

Op de laatste avond van de cruise ontvangt u gekleurde bagagelabels in uw hut die overeenkomen met uw reisschema zoals u dat opgegeven hebt. Meestal komt het schip zeer vroeg aan in de laatste haven. De ontscheping vindt plaats nadat het schip vrijgegeven werd door de plaatselijke autoriteiten. Zodra dat gebeurd is wordt in alle publieke ruimtes en aan dek omgeroepen welke kleur bagagelabels aan de beurt is voor ontscheping. Passagiers die een vroege terugvlucht geboekt hebben mogen uiteraard eerst van boord.
 
 
 
  © 2020 - Reizen De Cauwer, Grote Markt 72 te 9100 Sint-Niklaas - Tel. 03-780.76.60 - info@cruiseplus.be - vergunning Cat. A 1683