Is een reisverzekering noodzakelijk ?
     
    Waar u ook heen gaat, als u op reis gaat sluit u best een reisverzekering af. Wellicht kunt u onnoemelijk veel redenen bedenken om dat niet te doen maar hebt u al eens gedacht aan de enorme financiŽle kater die een degelijke reisverzekering u kan besparen ? Fervente reizigers zullen ongetwijfeld beamen dat een reisverzekering afsluiten wel degelijk zin heeft omdat het ongeluk vaak in een klein hoekje ligt en u het lot niet altijd in eigen handen hebt. Nog niet overtuigd ? Dan raden we u aan toch even onderstaande voorbeelden van wat u zoal kan overkomen te bekijken.
 • Annulering
  U kijkt reikhalzend uit naar uw welverdiende vakantie en telt de dagen af. Plots wordt u ziek, krijgt uw reisgezel een ongeval, heeft uw zoon herexamens, Ö Eťn ding is zeker : u dient uw reis te annuleren. De aanzienlijke kosten zijn uiteraard een extra tegenvaller. Hoe korter voor vertrek u uw reis annuleert, hoe hoger de kosten oplopen. Wist u dat de reisorganisator 100% kosten maag aanrekenen in geval van annulering op de dag van vertrek ? Deze hap uit uw budget kan echter op eenvoudige wijze vermeden worden. Als u een bij Cruise Plus een annuleringsverzekering afsluit op het ogenblik dat u uw cruise reserveert en u hebt een geldige reden om te annuleren, dan betaalt de verzekeringsmaatschappij (De Europese) uw annuleringskosten terug na indiening van uw dossier.

 • Reisbijstand
  U maakt in een aanleghaven een rit met een gehuurde wagen en wordt aangereden door een onoplettende chauffeur. U belandt in het ziekenhuis en kunt uw cruise onmogelijk voortzetten. De kosten zijn niet te overzien en u weet zich geen raad. Voorkom dergelijke situaties door bij Cruise Plus een reisbijstandsverzekering af te sluiten zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. De verzekeringsmaatschappij (De Europese) zorgt er immers voor dat zowel u als uw bagage en uw wagen veilig naar BelgiŽ terugkeren.

 • Bagage
  U vertrekt op huwelijksreis naar exotische oorden. Na een lange vlucht blijft u op de luchthaven beduusd achter bij een lege bagageband omdat uw reiskoffers niet op hetzelfde vliegtuig als u terechtgekomen zijn. U cruiseschip vertrekt nog dezelfde dag dus u hebt geen tijd te verliezen. Wat nu ? Als uw bagage met minimaal 12 uur vertraging afgeleverd wordt en u sloot bij Cruise Plus een bagageverzekering af op het ogenblik dat u uw cruise reserveerde, dan betaalt de verzekeringsmaatschappij (De Europese) alle noodzakelijke aankopen terug op vertoon van het aankoopbewijs. Komt uw bagage niet terecht dan kunt u op kosten van De Europese een reiskoffer naar uw bestemming laten opsturen.

  Dit is slechts een greep uit de problemen die gedekt worden door De Europese. Informeer bij Cruise Plus naar de volledige voorwaarden. Hier kunt u alvast alle formules en prijzen van de Golden Travel Insurance "downloaden". Wij wensen u een zorgeloze cruisevakantie met Cruise Plus en De Euopese !
 •  
   
   
    © 2020 - Reizen De Cauwer, Grote Markt 72 te 9100 Sint-Niklaas - Tel. 03-780.76.60 - info@cruiseplus.be - vergunning Cat. A 1683