Welke formaliteiten moet in in acht nemen ?
     
    Als u op cruise gaat dient u in het bezit te zijn van een geldig internationale reispas (paspoort) die tot minstens 6 maanden na uw terugkeer geldig is. Kinderen dienen in het bezit te zijn van een eigen identiteitskaart of internationale reispas, ongeacht hun leeftijd. Een Belgische identiteitskaart alleen levert meer en meer problemen voor de check-inn, zelfs in de Middellandse Zee. Steeds meer rederijen aanvaarden alleen nog maar een internationale reispas (paspoort) om aan boord te kunnen . Voor bepaalde landen is een visum vereist terwijl voor andere dan weer bepaalde inentingen vereist zijn. Sommige rederijen verzorgen een visum als u een door de rederij georganiseerde excursie reserveert. Informeer vooraf bij Cruise Plus zodat u de nodige stappen kan ondernemen en de nodige documenten kan aanschaffen. Wij willen u erop wijzen dat u zelf verantwoordelijk bent voor het correct doorgeven / controleren van deze gegevens. Cruise Plus is niet aansprakelijk voor fouten in de door u verstrekte persoonlijke gegevens als namen, geboortedata, paspoortgegevens etc. Eventuele wijzigings- en/of annuleringskosten die hieruit voortvloeien zijn geheel voor eigen rekening.

  • Steeds meer rederijen aanvaarden alleen nog maar een internationale reispas (paspoort) om aan boord te kunnen. Ook voor vaarroutes in Europa !
  •  
     
     
      © 2020 - Reizen De Cauwer, Grote Markt 72 te 9100 Sint-Niklaas - Tel. 03-780.76.60 - info@cruiseplus.be - vergunning Cat. A 1683