Welkom op de cruiseblog site van Reizen De Cauwer. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
AmaWaterways (3)
Celebrity Cruises (10)
Cunard (6)
Emerald Yacht Cruises (1)
Explora Journeys (9)
Hapag-Lloyd Cruises (13)
Holland America Line (7)
Hurtigruten (1)
Norwegian Cruise Line (8)
Oceania Cruises (23)
Ponant (4)
Regent Seven Seas (17)
Ritz Carlton Yacht Collection (5)
Riverside Luxury Cruises (2)
Scenic Cruises (4)
Seabourn (15)
Silversea Cruises (31)
Swan Hellenic (4)
Uniworld (1)
Viva Cruises (3)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (6)
Amazone (1)
Antarctica (9)
Arctica (5)
Atlantische Kust (2)
Baltische Staten (7)
Britse Eilanden (2)
Caraiben (12)
Donau (rivier) (3)
Douro (rivier) (1)
Galápagos (6)
Ijsland / Groenland (2)
Middellandse Zee (36)
Midden-Oosten (5)
Noord-Amerika (1)
Noord-Europa (1)
Noorse Fjorden (11)
Panamakanaal (3)
Rijn (rivier) (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (17)
Wereldcruise (2)
Zuid-Amerika (2)
Zwarte Zee (1)
Categorieën
Coronavirus (15)
Cruise News (107)
Expeditiecruises (13)
Havens - aanlegplaatsen (91)
Nieuwe Schepen (74)
Reisverslagen (6)
Riviercruises (5)
Start 2 Cruise (10)
Cruise Plus adviseur
Dirk Van Duyse (5)
Tess (1)
 
Meer exclusiviteit voor suitegasten op Queen Anne van Cunard
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
28 aug '22
 
Vanaf 2024 vormt Queen Anne een kwartet met de Queen Mary 2, Queen Victoria en Queen Elizabeth. In de aanloop tot de lancering heeft Cunard na de restaurants, bars en accommodatie ook details vrijgegeven over de buitendekken en wellnessvoorzieningen op haar nieuwste schip. Hier valt onder meer de grote verscheidenheid aan ruimtes op van levendige zones tot een rustig terras voorbehouden voor de suitegasten en een yoga- en meditatieruimte met zicht op zee. De eerste afvaarten van de nieuwe Cunarder in het voorjaar van 2024 zijn intussen al te reserveren.
 
 
 
 
 
De Panorama Pool Club op het achterdek is de levende bestemming om van de buitenlucht te genieten. De zone strekt zich uit over meerdere dekken, bevat ruimtes met zon en schaduw en centraal het zwart-wit gestreepte zwembad. Dj’s en live-bands zorgen er voor de soundtrack van de cruisevakantie. Mid-forward bevindt zich The Pavilion met glazen koepeldak dat in warmere klimaten kan worden geopend. Deze zone doet op het eerste gezicht denken aan het Lido-complex op de jongste schepen van Holland America Line. Behalve een zwembad, ligstoelen, bar, grill en gelateria heeft The Pavilion ook een centraal podium en een groot LED-scherm voor openluchttheater, bioscoopvoorstellingen en livemuziek.
 
 
Een van de nieuwigheden wordt The Pavilion Wellness Studio. Gasten kunnen er deelnemen aan yogaklassen en meditatie met zicht op zee. De studio sluit aan bij het Wellness Café, de spa en het buitenzwembad. In deze combinatie van voorzieningen kunnen de passagiers de stress laten wegsmelten in het stoombad of de sauna, voelen ze hun lichaam nieuw leven ingeblazen in de ijskoude kamer of vinden ze een gevoel van gewichtloze ontspanning in het thermale zwembad. Na het zwemmen of stomen kunnen ze genieten van de therapeutische voordelen van de thermische ligstoelen terwijl ze wachten op een luxe, op de zee geďnspireerde behandeling. Het geheel sluit aan bij het holistische spa-concept Mareel Wellness & Beauty dat sinds eind 2018 werd uitgerold op de andere Queens.
 
 
Gasten in de Princess en Queens Grill Suites kunnen relaxen op het Grills Terrace, enkel toegankelijk met de sleutel van hun suite. Deze exclusieve, centraal gelegen zone bevat twee infinity-bubbelbaden aan de buitenzijden van het schip en een scala aan zitmogelijkheden, ideaal om te zonnebaden, een boek te lezen of te genieten van een drankje of hapje, geserveerd door attente obers. Met deze zone benadrukt Cunard de exclusiviteit voor haar suitegasten. Eerder kondigde de rederij al een verfijnd design voor de suites en de Queens Grill-restaurants aan.
 
 
Intussen heeft Cunard de boekingen geopend voor het eerste seizoen van de Queen Anne. Het schip zal de eerste maanden van 2024 cruises vanuit Southampton aanbieden. Dit zal reizigers toelaten vanuit Groot-Brittannië zowel de Middellandse Zee, de Caraďben als Noord-Europa te bezoeken of de Atlantische Oceaan over te steken. Na haar maiden voyages richting Lissabon en de Canarische Eilanden bezoekt de Queen Anne het Caraďbisch gebied op een reis van 35 nachten. De Atlantische oversteken en de cruise door de Caraďben kunnen ook afzonderlijk worden geboekt. Noorwegen staat enkele keren op het vaarschema met een cruise naar het noorderlicht in maart 2024 en de Noorse fjorden in april. Vanaf het voorjaar voegt Cunard de Middellandse Zee aan het vaarschema van de Queen Anne toe. Binnenkort zal de rederij het volledige zomerseizoen 2024 publiceren.
 
 
 
 
 

 
 
  © 2024 - Reizen De Cauwer, Grote Markt 72 te 9100 Sint-Niklaas - Tel. 03-780.76.60 - info@cruiseplus.be - vergunning Cat. A 1683