Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
AmaWaterways (3)
Celebrity Cruises (10)
Cunard (6)
Emerald Yacht Cruises (1)
Explora Journeys (9)
Hapag-Lloyd Cruises (13)
Holland America Line (7)
Hurtigruten (1)
Norwegian Cruise Line (8)
Oceania Cruises (23)
Ponant (4)
Regent Seven Seas (17)
Ritz Carlton Yacht Collection (5)
Riverside Luxury Cruises (2)
Scenic Cruises (4)
Seabourn (15)
Silversea Cruises (31)
Swan Hellenic (4)
Uniworld (1)
Viva Cruises (3)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (6)
Amazone (1)
Antarctica (9)
Arctica (5)
Atlantische Kust (2)
Baltische Staten (7)
Britse Eilanden (2)
Caraiben (12)
Donau (rivier) (3)
Douro (rivier) (1)
Galápagos (6)
Ijsland / Groenland (2)
Middellandse Zee (36)
Midden-Oosten (5)
Noord-Amerika (1)
Noord-Europa (1)
Noorse Fjorden (11)
Panamakanaal (3)
Rijn (rivier) (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (17)
Wereldcruise (2)
Zuid-Amerika (2)
Zwarte Zee (1)
Categorieën
Coronavirus (15)
Cruise News (108)
Expeditiecruises (13)
Havens - aanlegplaatsen (91)
Nieuwe Schepen (74)
Reisverslagen (6)
Riviercruises (5)
Start 2 Cruise (10)
 
Wat heeft de Norwegian Prima voor ons in petto ? The Haven…
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
11 sep '22
Na de doopplechtigheid in IJsland stelt Norwegian Cruise Line deze weken de Norwegian Prima voor in Noord-Europa. Met haar nieuwe vlaggenschip wil de rederij zich positioneren in het premiumsegment. Norwegian Prima trekt met haar aantrekkelijk design, intieme ruimtes en gastronomische specialiteitenrestaurants de stijl van de zusterbrands Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises door. The Haven, het schip-in-een-schip concept van Norwegian Cruise Line werd ingericht als een luxe-enclave met een versterkte focus op de buitenruimtes.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Norwegian Prima luidt nieuw hoofdstuk in voor NCL
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
13 mar '22
Norwegian Cruise Line heeft tijdens een bezoek aan de Fincantieri-werf in Italië meer details onthuld over haar aanbod op de Norwegian Prima en Norwegian Viva die respectievelijk in augustus 2022 en juni 2023 de vloot vervoegen. Met haar nieuwe reeks van zes schepen tegen 2027 verlegt de rederij niet alleen de grenzen van het traditionele cruisen, maar wil ze haar product tillen naar een hoger niveau. “We willen de premiummaatschappij worden in het segment van eigentijdse cruisevakanties. Deze nieuwe scheepsklasse geeft ons een mooie kans om dit op een nog meer overtuigende wijze te demonstreren”, zegt Kevin Bubolz, Managing Director Europe.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Norwegian Viva wordt in 2023 eerste zusterschip Norwegian Prima
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
16 jan '22
Met nog een half jaar te gaan tot de lancering van de Norwegian Prima, kijkt Norwegian Cruise Line al vooruit naar het tweede schip van de nieuwe, baanbrekende Prima-klasse. Norwegian Viva komt in juni 2023 in de vaart en zal tijdens haar eerste seizoen uiteenlopende cruises aanbieden vanuit diverse havens in de Middellandse Zee en maakt daarnaast een zijsprong naar West-Europa en Zeebrugge. Norwegian Viva heeft dezelfde lengte, passagierscapaciteit (3.219 gasten) en voorzieningen als de Norwegian Prima. Harry Sommer, CEO van Norwegian Cruise Line: “Norwegian Viva zet de standaard in het premiumsegment en illustreert onze toewijding aan het verleggen van grenzen op vier belangrijke gebieden: grote open ruimtes, een service die gasten op de eerste plaats zet, doordacht design en ervaringen die de verwachtingen overtreffen. We hebben alles waar onze gasten van houden naar een hoger niveau getild met deze gloednieuwe scheepsklasse."
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Norwegian Prima moet een gamechanger worden voor NCL
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
13 jun '21
Over iets meer dan een jaar lanceert Norwegian Cruise Line de Norwegian Prima. Met haar nieuwe generatie schepen wil NCL andermaal de grenzen van traditioneel cruisen verleggen en tilt alle voorzieningen waarvan de gasten houden naar een hoger niveau. Norwegian Prima en haar toekomstige zusterschepen stellen nieuwe ervaringen voor en zijn opgebouwd rond een doordacht concept met de Ocean Boulevard, de Indulge Food Hall en een nieuw ontworpen The Haven by Norwegian als blikvangers. De eerste reacties zijn alvast heel positief en leverden de rederij de voorbije weken recordboekingen op.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Norwegian Cruise Line, "Dream Big and Break Free"
Geschreven door Dirk Van Duyse
30 nov '20
NORWEGIAN CRUISE LINE KONDIGT NIEUWE WERELDWIJDE CAMPAGNE AAN: DREAM BIG AND “BREAK FREE”. Norwegian Cruise Line, de innovator op het gebied van wereldwijde cruisereizen, lanceert de wereldwijde campagne “Break Free”. Met deze campagne moedigt de rederij reizigers aan om verder te kijken dan de grenzen van 2020 en juist op de toekomst te focussen. Verbinding maken met mensen en bestemmingen die ze het meest gemist hebben, staan centraal.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

 Pagina: Eerste pagina Vorige pagina 1 Volgende pagina Laatste pagina   van 2 (8 blogartikels)
 
  © 2024 - Cruise Plus, Grote Markt 72 te 9100 Sint-Niklaas - Tel. 03-780.76.60 - info@cruiseplus.be - vergunning Cat. A 1683