Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
AmaWaterways (3)
Celebrity Cruises (10)
Cunard (6)
Emerald Yacht Cruises (1)
Explora Journeys (9)
Hapag-Lloyd Cruises (10)
Holland America Line (7)
Hurtigruten (1)
Norwegian Cruise Line (8)
Oceania Cruises (18)
Ponant (4)
Regent Seven Seas (15)
Ritz Carlton Yacht Collection (4)
Scenic Cruises (2)
Seabourn (14)
Silversea Cruises (29)
Swan Hellenic (4)
Uniworld (1)
Viva Cruises (2)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (5)
Amazone (1)
Antarctica (8)
Arctica (3)
Atlantische Kust (2)
Baltische Staten (7)
Britse Eilanden (2)
Caraiben (12)
Donau (rivier) (3)
Galápagos (6)
Ijsland / Groenland (2)
Middellandse Zee (35)
Midden-Oosten (5)
Noord-Amerika (1)
Noorse Fjorden (11)
Panamakanaal (2)
Rijn (rivier) (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (15)
Wereldcruise (1)
Zuid-Amerika (1)
Zwarte Zee (1)
Categorieën
Coronavirus (15)
Cruise News (100)
Expeditiecruises (12)
Havens - aanlegplaatsen (83)
Nieuwe Schepen (70)
Reisverslagen (6)
Riviercruises (4)
Start 2 Cruise (10)
 
Oceania’s Marina, het sluitstuk van de upgrade van de Oceania-vloot
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
26 nov '23
Na de Riviera eind vorig jaar, gaat in mei 2024 de Marina naar het droogdok voor een allesomvattende renovatie. Op de werf worden de suites en publieke ruimtes aan boord vernieuwd en krijgt het schip van Oceania Cruises er drie nieuwe eetgelegenheden bij: Aquamar Kitchen die eerder dit jaar met succes werd geïntroduceerd aan boord van de Vista, een informele Italiaanse trattoria in de buitenlucht en een ijssalon aan het zwembad. De upgrading van Marina is het sluitstuk van het OceaniaNext-programma waarbij de zeven schepen binnen de vloot nu beter dan nieuw ogen. Daar komt in het voorjaar van 2025 nog de Allura bij als achtste eenheid van Oceania Cruises.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Boek als eerste Oceania’s nieuwste, namelijk de Allura
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
10 sep '23
Oceania Cruises opent op 13 september de boekingen voor Allura. Het zusterschip van de succesvolle Vista komt in juni 2025 in de vaart en zal tijdens zijn eerste zomer de Middellandse Zee en Noord-Amerika doorkruisen met bezoeken aan iconische steden, minder bekende juweeltjes zoals Cádiz, Cagliari, Messina, Palma de Mallorca, Palermo en Cinque Terre en overnachtingen in Istanbul, Monte Carlo, Quebec City, Montreal en New York. Op het programma staan 92 bestemmingen en reizen van 7 tot 34 dagen. Frank A. Del Rio, president van Oceania Cruises: “Deze prachtige toevoeging aan onze familie belichaamt de dynamische en oogverblindende toekomst van Oceania Cruises. Allura luidt de ultieme evolutie in van onze ervaring aan boord. Haar eerste seizoen is ontworpen om nieuwsgierige wereldreizigers te verleiden, hen in staat te stellen opnieuw verbinding te maken met geliefde favorieten alsook nieuwe bestemmingen te ontdekken.”
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Premiumdranken en excursies in Oceania’s Simply More-formule
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
2 jul '23
Een genereus excursietegoed en een drankenpakket maken voortaan deel uit van de standaardprijs bij Oceania Cruises. De boetiekrederij verving op 1 juli haar langlopende OLife Choice door ‘Simply More’. De nieuwe formule geldt voor alle afvaarten en schepen vanaf 1 oktober aanstaande. Oceania spreekt van een vereenvoudiging van de prijsstructuur en belooft haar gasten meer waarde voor hun geld. De maatschappij speelt daarmee duidelijk in op de trend naar all-inclusive die ook in de cruise-industrie steeds meer de norm wordt.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Oceania Cruises verwent wijnliefhebbers
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
25 jun '23
Oceania Cruises lanceert een wijncollectie met labels van ’s werelds topwijngaarden die aansluiten bij haar gastronomische ervaringen als ‘The Finest Cuisine at Sea’. De nieuwe lijst met geprezen luxewijnen en vintages omvat tachtig nieuwe labels afkomstig uit zowel de oude als de nieuwe wereld, feestwijnen en dessertcombinaties. De boetiekrederij is ervan overtuigd dat het nieuwe wijnmenu niet alleen wijnkenners en recensenten zal verleiden, maar tegelijk een perfecte introductie vormt voor liefhebbers die nog niet zo bedreven zijn in de wijncultuur. Hoogtepunten uit de nieuwe collectie zijn zeldzame wijnen zoals de klassieke Moët & Chandon Cuvée Dom Pérignon, het beroemde Château Mouton Rothschild 1er Cru Classé Pauilliac, de elegante Ornellaia ‘Super Tuscan’ Bolgheri Superiore, de moeilijk te verkrijgen Mascot uit Napa Valley en de populaire Vina Errazuriz Kai Carmenère uit de Aconcagua Valley in Chili.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Oceania’s Vista: residentiële luxe en fantasierijke dineerconcepten
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
11 jun '23
Na de doopplechtigheid in Valletta vaart de Vista van Oceania Cruises sinds enkele weken in de Middellandse Zee. Het zevende schip van ‘The Finest Cuisine at Sea’ zet nieuwe normen voor comfort en luxe in woonstijl met all-veranda accommodatie. Het vlaggenschip van de maatschappij biedt plaats aan maximaal 1.200 gasten en 700 bemanningsleden. Het beschikt over acht bars en elf culinaire locaties met als nieuwigheden de Aquamar Kitchen, The Bakery at Baristas en het signatuurrestaurant Ember aangevuld met een verheven mixologieprogramma en nieuwe Broadway-producties.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

 Pagina: Eerste pagina Vorige pagina 1 Volgende pagina Laatste pagina   van 4 (18 blogartikels)
 
  © 2023 - Cruise Plus, Grote Markt 72 te 9100 Sint-Niklaas - Tel. 03-780.76.60 - info@cruiseplus.be - vergunning Cat. A 1683