Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
AmaWaterways (3)
Celebrity Cruises (10)
Cunard (6)
Emerald Yacht Cruises (1)
Explora Journeys (9)
Hapag-Lloyd Cruises (13)
Holland America Line (7)
Hurtigruten (1)
Norwegian Cruise Line (8)
Oceania Cruises (23)
Ponant (4)
Regent Seven Seas (17)
Ritz Carlton Yacht Collection (5)
Riverside Luxury Cruises (2)
Scenic Cruises (4)
Seabourn (15)
Silversea Cruises (31)
Swan Hellenic (4)
Uniworld (1)
Viva Cruises (3)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (6)
Amazone (1)
Antarctica (9)
Arctica (5)
Atlantische Kust (2)
Baltische Staten (7)
Britse Eilanden (2)
Caraiben (12)
Donau (rivier) (3)
Douro (rivier) (1)
Galápagos (6)
Ijsland / Groenland (2)
Middellandse Zee (36)
Midden-Oosten (5)
Noord-Amerika (1)
Noord-Europa (1)
Noorse Fjorden (11)
Panamakanaal (3)
Rijn (rivier) (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (17)
Wereldcruise (2)
Zuid-Amerika (2)
Zwarte Zee (1)
Categorieën
Coronavirus (15)
Cruise News (108)
Expeditiecruises (13)
Havens - aanlegplaatsen (91)
Nieuwe Schepen (74)
Reisverslagen (6)
Riviercruises (5)
Start 2 Cruise (10)
 
Scenic Eclipse stelt deze zomer unieke cruises voor in Arctisch gebied
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
5 mei '24
Zoek je nog reisinspiratie voor deze zomer, dan heeft Scenic Luxury Cruises bijzondere aanbiedingen voor Noorwegen, IJsland en Groenland. De Scenic Eclipse zou de volgende maanden oorspronkelijk het Russisch Arctisch gebied bezoeken. Door de geopolitieke situaties moest de rederij haar vaarschema aanpassen en nieuwe routes in Noord-Europa uitwerken. Blikvanger is een achttiendaagse retourreis Tromsø met vertrek op 25 juni aanstaande. De cruise start boven de poolcirkel. Na een ontdekking van het meest noordelijke punt van Europa zet Scenic Eclipse koers naar IJsland voor een zesdaagse rondreis in expeditiestijl. Het discovery yacht steekt daarna de Noordzee opnieuw over richting Geiranger en volgt de volledige Noorse kust via de Lofoten naar Tromsø. Voor wie niet de mogelijkheid heeft de volledige reis te maken, heeft Scenic dit eenmalige vaarschema opgesplitst in twee segmenten.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Scenic Eclipse toert deze zomer door Noord-Europa
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
10 mar '24
Scenic Luxury Cruises zet sinds 2008 een standaard voor all-inclusive, luxe vijfsterrenriviercruises. Sinds 2019 streeft de rederij ook naar perfectie op de oceanen met ’s werelds eerste Discovery Yachts Scenic Eclipse en Scenic Eclipse II. Met hun kleinschalige capaciteit tot 228 gasten (of zelfs maar 200 in Antarctica) garanderen deze schepen een maximale exclusiviteit. Met een rond-de-klok butlerservice en een bijna één op één verhouding tussen gasten en bemanning, garanderen ze een service van het allerhoogste niveau. De twee schepen leggen indrukwekkende routes af over zeven continenten inclusief de poolgebieden. De Polar Class 6-classificering laten de schepen toe te varen door ijs tot één meter dik. Deze zomer doorkruist Scenic Eclipse Noord-Europa en kan je dichter bij huis kennis maken met dit bijzondere product. Op uiteenlopende vaarschema’s kan je niet alleen Noorwegen, Spitsbergen, IJsland en Schotland, maar ook Groenland en Arctisch Canada ontdekken.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Scenic biedt in 2023 nog meer Arctische bestemmingen aan
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
22 mei '22
In het voorjaar van 2023 komt de Scenic Eclipse II in de vaart. Met de uitbreiding van de vloot met een zusterschip van het ultraluxe discovery yacht Scenic Eclipse kan Scenic Cruises zich nog verder wagen in het Noordpoolgebied en de fjorden. De rederij spreekt dan ook van een nieuw tijdperk van Arctische expeditiecruises en zal volgende zomer tijdens zes cruises meer dan 40 nieuwe bestemmingen in het gebied aanlopen. Nieuwigheden zijn onder meer Schotland en het Hoge Canadese poolgebied.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Scenic Cruises lanceert haar eerste discovery yacht
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
26 aug '19
Scenic Luxury Cruises & Tours heeft op 15 augustus de Scenic Eclipse officieel in de vaart genomen. Het Australische bedrijf is al drie decennia lang een gevestigde waarde op het vlak van riviercruises en breidt haar activiteiten nu uit naar de oceanen met het eerste discovery yacht. Het zessterrenschip vaart op zijn inauguratiereizen naar Canada, New England en New York waar de Britse actrice Helen Mirren het yacht op 10 september officieel zal dopen. Het schip voor 228 passagiers (200 in poolgebieden) wil een nieuwe standaard zetten op het vlak van ultra-luxury cruising.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

 Pagina: Eerste pagina Vorige pagina 1 Volgende pagina Laatste pagina   van 1 (4 blogartikels)
 
  © 2024 - Cruise Plus, Grote Markt 72 te 9100 Sint-Niklaas - Tel. 03-780.76.60 - info@cruiseplus.be - vergunning Cat. A 1683