Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
AmaWaterways (2)
Celebrity Cruises (10)
Cunard (6)
Emerald Yacht Cruises (1)
Explora Journeys (4)
Hapag-Lloyd Cruises (10)
Holland America Line (7)
Hurtigruten (1)
Norwegian Cruise Line (8)
Oceania Cruises (12)
Ponant (4)
Regent Seven Seas (13)
Ritz Carlton Yacht Collection (3)
Scenic Cruises (2)
Seabourn (10)
Silversea Cruises (21)
Swan Hellenic (3)
Uniworld (1)
Viva Cruises (1)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (5)
Amazone (1)
Antarctica (4)
Arctica (2)
Atlantische Kust (2)
Baltische Staten (7)
Britse Eilanden (2)
Caraiben (9)
Donau (rivier) (3)
Galápagos (6)
Ijsland / Groenland (2)
Middellandse Zee (36)
Midden-Oosten (5)
Noorse Fjorden (10)
Panamakanaal (2)
Rijn (rivier) (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (12)
Wereldcruise (1)
Zuid-Amerika (1)
Zwarte Zee (1)
Categorieën
Coronavirus (16)
Cruise News (91)
Expeditiecruises (8)
Havens - aanlegplaatsen (61)
Nieuwe Schepen (54)
Reisverslagen (4)
Riviercruises (3)
Start 2 Cruise (10)
 
Wat heeft de Norwegian Prima voor ons in petto ? The Haven…
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
11 sep '22
Na de doopplechtigheid in IJsland stelt Norwegian Cruise Line deze weken de Norwegian Prima voor in Noord-Europa. Met haar nieuwe vlaggenschip wil de rederij zich positioneren in het premiumsegment. Norwegian Prima trekt met haar aantrekkelijk design, intieme ruimtes en gastronomische specialiteitenrestaurants de stijl van de zusterbrands Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises door. The Haven, het schip-in-een-schip concept van Norwegian Cruise Line werd ingericht als een luxe-enclave met een versterkte focus op de buitenruimtes.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Silver Endeavour maakt zich klaar voor Antarctica
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
4 sep '22
Silversea Cruises voegt op 21 november de Silver Endeavour toe aan haar vloot en versterkt daarmee haar positie als ultraluxe expeditierederij. Tijdens zijn eerste seizoen zal het expeditieschip van november 2022 tot maart 2023 twaalf cruises van 5 tot 20 dagen aanbieden, waaronder fly-cruise-afvaarten met Silversea’s Antarctica Bridge, een uitgebreide ‘Deep South’-expeditie en een nieuwe 10-daagse reis naar het Antarctisch Schiereiland. Gasten zullen reizen in Silversea’s kenmerkende comfortniveau, terwijl ze genieten van enkele van de meest persoonlijke ervaringen die beschikbaar zijn op Antarctica.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Meer exclusiviteit voor suitegasten op Queen Anne van Cunard
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
28 aug '22
Vanaf 2024 vormt Queen Anne een kwartet met de Queen Mary 2, Queen Victoria en Queen Elizabeth. In de aanloop tot de lancering heeft Cunard na de restaurants, bars en accommodatie ook details vrijgegeven over de buitendekken en wellnessvoorzieningen op haar nieuwste schip. Hier valt onder meer de grote verscheidenheid aan ruimtes op van levendige zones tot een rustig terras voorbehouden voor de suitegasten en een yoga- en meditatieruimte met zicht op zee. De eerste afvaarten van de nieuwe Cunarder in het voorjaar van 2024 zijn intussen al te reserveren.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Explora Journeys wil ons op Explora I culinair gaan verleiden
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
21 aug '22
Explora Journeys kondigt een unieke culinaire ontdekkingsreis aan voor de Explora I. Het eerste schip dat in mei 2023 in de vaart komt, zal maar liefst 18 eet- en drankbelevingen voorstellen. Het luxemerk van de MSC Group trakteert gasten op twaalf culinaire ervaringen in zes restaurants en de suite evenals twaalf bars en lounges, waarvan vier op de buitendekken. De maatschappij wil haar gasten verschillende smaken van over de hele wereld laten ontdekken, geďnspireerd door haar ‘Ocean State of Mind’.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Swan Hellenic breidt vloot en vaargebieden uit
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
14 aug '22
Swan Hellenic heeft het tweede in de serie van drie elegante expeditiecruiseschepen in de vaart gebracht. Na de SH Minerva is nu ook de SH Vega uitgevaren. Het zusterschip verkent deze zomer de magie van het Noordpoolgebied tussen Noorwegen en Canada en vertrekt dit najaar voor zijn eerste seizoen in Antarctica. Ook volgende zomer staan de Arctische wateren op het programma van de SH Vega.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

 Pagina: Eerste pagina Vorige pagina 1 Volgende pagina Laatste pagina   van 11 (54 blogartikels)
 
  © 2022 - Cruise Plus, Grote Markt 72 te 9100 Sint-Niklaas - Tel. 03-780.76.60 - info@cruiseplus.be - vergunning Cat. A 1683