Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida Cruises (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (2)
Celebrity Cruises (8)
Crystal Cruises (13)
Cunard (4)
Hapag-Lloyd Cruises (11)
Holland America Line (4)
Hurtigruten (1)
Norwegian Cruise Line (3)
Oceania Cruises (6)
Ponant (2)
Regent Seven Seas (9)
Scenic Cruises (1)
Seabourn (9)
SeaDream (1)
Silversea Cruises (14)
Star Clippers (4)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (2)
Amazone (1)
Antarctica (1)
Atlantische Eilanden (1)
Atlantische Kust (1)
Baltische Staten (3)
Caraiben (6)
Donau (rivier) (3)
Galápagos (5)
Ijsland / Groenland (1)
Middellandse Zee (10)
Noorse Fjorden (5)
Panamakanaal (2)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (5)
Zuid-Amerika (1)
Categorieën
Coronavirus (5)
Cruise News (60)
Cruise Plus Aanrader (10)
Droom nu, Reis later (21)
Food (1)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (34)
Reisverslagen (5)
Reserveer NU voor 2021 (5)
Riviercruises (4)
Start 2 Cruise (10)
 
Go for 2021 - Porto: wijnen, ijzeren bruggen en azulejos
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
7 jul '20
Porto is de bakermat van de portwijn. De tweede stad van Portugal is een inscheephaven voor riviercruises op de Douro en een tussenstop voor cruiseschepen die langs de Atlantische kusten varen, maar evenzeer een aantrekkelijke citytripbestemming. De bruisende stad is opgebouwd rond de oevers van de ‘gouden rivier’. De twee stadsdelen worden met elkaar verbonden door de ijzeren Dom Luis I-brug, ontworpen door de Belgische ingenieur Théophile Seyrig, een leerling van Gustave Eiffel.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Reserveer NU 2021 - Seabourn boek met Vertrouwen 2021
Geschreven door Dirk Van Duyse
1 jul '20
Dit is het moment om uw terugkeer naar reizen te plannen en buitengewone werelden te herontdekken. Book with Confidence is terug en we hebben het verbeterd! Wanneer u uw cruise vóór 31 juli 2020 boekt, geeft Seabourn u gemoedsrust in de wetenschap dat u om welke reden dan ook kunt annuleren en een 100% toekomstig cruisetegoed * plus de beste tariefgarantie * ontvangt.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Go for 2021 - Panamakanaal: een wereldwonder van de moderne wereld
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
25 jun '20
Het Panamakanaal is een van de meest indrukwekkende waterbouwkundige werken. De waterweg wordt wel eens omschreven als het achtste wereldwonder van de moderne wereld. Voor de vracht- en containerschepen die voorheen helemaal rond Kaap Hoorn moesten varen, betekent de doortocht een winst van circa tien dagen. Ook cruiseschepen reizen via deze 82 km lange verbinding vlot tussen de Caraïbische Zee en de Stille Oceaan en overbruggen onderweg via drie sluizencomplexen een hoogteverschil van 52 meter. Het mag dan ook niet verbazen dat een cruise door het Panamakanaal op de ‘bucket list’ van heel wat vakantiegangers staat.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Silver Origin van Silversea Cruises klaar voor de Galapagos
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
21 jun '20
Silversea Cruises was in 2013 de eerste luxerederij die de Galapagoseilanden in haar vaarschema opnam. Met de Silver Origin breit de rederij vanaf augustus een nieuwe pagina aan dit succesvolle verhaal. Het expeditievaartuig is het eerste schip van Silversea Cruises dat specifiek op maat van een bestemming werd ontworpen. Het verlaat eerstdaags de Nederlandse scheepswerf De Hoop richting de Galapagos en verwelkomt - afhankelijk van de opheffing van de reisbeperkingen naar aanleiding van de Covid 19-pandemie – op 22 augustus zijn eerste passagiers. Het innovatieve all-suite schip biedt plaats aan 100 gasten en 90 bemanningsleden.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Wanneer varen de schepen opnieuw in de Middellandese Zee ?
Geschreven door Dirk Van Duyse
15 jun '20
De Middellandse Zee opent zich geleidelijk voor het toerisme, in de hoop de rest van het hoogseizoen in de zomer te redden, maar niet snel voor cruises. De landen rond de Middellandse Zee noemen verschillende redenen waarom ze in de nabije toekomst geen cruiseschepen accepteren - het voor de hand liggende is dat er op dit moment geen cruiseschepen zijn om te accepteren. Het andere grote obstakel waarmee cruisemaatschappijen worden geconfronteerd, is dat er geen algemeen aanvaarde gezondheidsprotocollen zijn,
Klik hier voor het volledige blog artikel.

 Pagina: Eerste pagina Vorige pagina 1 Volgende pagina Laatste pagina   van 35 (171 blogartikels)
 
  © 2020 - Cruise Plus, Grote Markt 72 te 9100 Sint-Niklaas - Tel. 03-780.76.60 - info@cruiseplus.be - vergunning Cat. A 1683