Welkom op de cruiseblog site van Het Reisplan. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
AmaWaterways (2)
Celebrity Cruises (10)
Cunard (6)
Emerald Yacht Cruises (1)
Explora Journeys (4)
Hapag-Lloyd Cruises (10)
Holland America Line (7)
Hurtigruten (1)
Norwegian Cruise Line (8)
Oceania Cruises (12)
Ponant (4)
Regent Seven Seas (13)
Ritz Carlton Yacht Collection (3)
Scenic Cruises (2)
Seabourn (10)
Silversea Cruises (21)
Swan Hellenic (3)
Uniworld (1)
Viva Cruises (1)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (5)
Amazone (1)
Antarctica (4)
Arctica (2)
Atlantische Kust (2)
Baltische Staten (7)
Britse Eilanden (2)
Caraiben (9)
Donau (rivier) (3)
Galápagos (6)
Ijsland / Groenland (2)
Middellandse Zee (36)
Midden-Oosten (5)
Noorse Fjorden (10)
Panamakanaal (2)
Rijn (rivier) (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (12)
Wereldcruise (1)
Zuid-Amerika (1)
Zwarte Zee (1)
Categorieën
Coronavirus (16)
Cruise News (91)
Expeditiecruises (8)
Havens - aanlegplaatsen (61)
Nieuwe Schepen (54)
Reisverslagen (4)
Riviercruises (3)
Start 2 Cruise (10)
 
Oceania’s Riviera en Marina worden beter dan nieuw
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
17 apr '22
Oceania Cruises vernieuwt respectievelijk in december 2022 en november 2023 de Riviera en Marina. De werken omvatten 1.210 nieuwe suites en passagiershutten en getransformeerde openbare ruimtes. Met Riviera's en Marina's herinspiratie zal Oceania Cruises voor het eerst een vloot inzetten die volledig is samengesteld uit gloednieuwe of beter-dan-nieuwe schepen op elke bestemming over de hele wereld. Recent werden ook de vier schepen van de R-klasse volledig vernieuwd in het raam van het OceaniaNEXT-programma. Daarnaast neemt de toonaangevende culinaire en bestemmingsgerichte cruisemaatschappij in het voorjaar van 2023 haar nieuwe vlaggenschip Vista in de vaart.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Oceania lanceert Around the World-cruise en Grand Voyages 2024
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
20 feb '22
Oceania Cruises opent op 2 maart de boekingen voor haar wereldcruise 2024 en Grand Voyages 2023-2024. We raden geïnteresseerden aan snel te reserveren. Vorig jaar was de wereldcruise in minder dan een dag uitverkocht. Dat is trouwens een van de redenen waarom de boetiekrederij in 2024 als alternatief vier Grand Voyages van 72 tot 82 dagen voorstelt. Wil je zeker zijn van jouw kajuit of suite, wacht dan niet tot 2 maart en neem vandaag al contact op met Cruise Plus voor een pré-registratie.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Oceania’s Suite Life: extra verwenning voor een vaak beperkte meerprijs
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
19 dec '21
Vakantiegangers denken er niet altijd aan om een concierge-kajuit of suite te boeken op hun cruise. Nochtans weegt de kleine meerprijs die je betaalt voor een Concierge Level Veranda Stateroom bij Oceania Cruises niet op tegen de vele voordelen. Een prijsvergelijking toont aan dat je vaak maar 20 tot 25 euro per persoon per dag bijbetaalt voor deze extra diensten. “Wie bovendien voor een suite kiest, geniet niet alleen van veel extra ruimte, maar ook voor tal van privileges en een butler die klaar staat om je volledig in de watten te leggen”, legt Christine van Leeuwen, Business Development Manager Benelux uit tijdens een webinar over het suiteleven aan boord van de schepen van Oceania Cruises.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Oceania Cruises opent boekingen voor Vista
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
26 sep '21
Oceania Cruises, ’s werelds toonaangevende culinaire en bestemmingsgerichte cruisemaatschappij, heeft de boekingen geopend voor het inaugurele seizoen van de Vista die op 14 april 2023 in Rome in de vaart komt. Het openingsseizoen van Oceania’s nieuwste vlaggenschip overspant 18 reizen en 24 landen over 4 continenten. Onderweg zal het schip onder meer overnachten in Lissabon, Venetië, Istanbul, Jeruzalem (Haifa), Bordeaux, Montreal en New York zodat de passagiers de bestemmingen nog intensiever kunnen beleven. Volgens CEO Bob Binder is elk aspect van het eerste seizoen ontworpen om meeslepende bestemmingservaringen te presenteren vanuit nieuwe en unieke perspectieven. “Van het hart van iconische steden zoals Venetië en Londen tot zelden betreden kusten van Stornoway of Kavala kunnen gasten onderweg een gevarieerde reeks herinneringen verzamelen.”
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Twaalf restaurants en eetgelegenheden op Oceania’s Vista
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
15 aug '21
Oceania Cruises heeft de voorbije maanden geleidelijk meer details onthuld over haar nieuwe Allura-klasse. Na de kajuiten en publieke ruimtes heeft de boetiekrederij zopas de sluier gelicht over het culinaire aanbod aan boord van haar nieuwe vlaggenschip Vista. Gasten vinden er maar liefst twaalf eetgelegenheden en culinaire locaties wat ongezien is voor een schip van deze omvang. Het is nu uitkijken naar de vaarschema’s van het schip. Op 9 september publiceert de rederij het programma en vanaf 15 september kan je als eerste jouw cruise reserveren op de Vista die begin 2023 de Oceania-vloot vervoegt.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

 Pagina: Eerste pagina Vorige pagina 1 Volgende pagina Laatste pagina   van 3 (12 blogartikels)
 
  © 2022 - Het Reisplan, Wielewaalweg 4 te 3140 Keerbergen - Tel. 015-23.47.23 - keerbergen@cruiseplus.be