Welkom op de cruiseblog site van Reizen De Cauwer. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida Cruises (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (2)
Celebrity Cruises (9)
Crystal Cruises (13)
Cunard (4)
Emerald Yacht Cruises (1)
Explora Journeys (1)
Hapag-Lloyd Cruises (11)
Holland America Line (6)
Hurtigruten (1)
Norwegian Cruise Line (5)
Oceania Cruises (10)
Ponant (4)
Regent Seven Seas (11)
Ritz Carlton Yacht Collection (2)
Scenic Cruises (1)
Seabourn (10)
Silversea Cruises (18)
Star Clippers (4)
Swan Hellenic (1)
Uniworld (1)
Viva Cruises (1)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (4)
Amazone (1)
Antarctica (2)
Atlantische Eilanden (1)
Atlantische Kust (1)
Baltische Staten (5)
Caraiben (8)
Donau (rivier) (3)
Galápagos (5)
Griekse Eilanden (1)
Ijsland / Groenland (2)
Middellandse Zee (24)
Midden-Oosten (3)
Noorse Fjorden (8)
Panamakanaal (2)
Rijn (rivier) (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (13)
Zuid-Amerika (1)
Zwarte Zee (1)
Categorieën
Coronavirus (7)
Cruise News (59)
Cruise Plus Aanrader (10)
Expeditiecruises (6)
Food (1)
Ik reis gerust (88)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (39)
Reisverslagen (5)
Reserveer NU voor 2021 (5)
Riviercruises (4)
Start 2 Cruise (10)
 
Norwegian Prima moet een gamechanger worden voor NCL
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
13 jun '21
Over iets meer dan een jaar lanceert Norwegian Cruise Line de Norwegian Prima. Met haar nieuwe generatie schepen wil NCL andermaal de grenzen van traditioneel cruisen verleggen en tilt alle voorzieningen waarvan de gasten houden naar een hoger niveau. Norwegian Prima en haar toekomstige zusterschepen stellen nieuwe ervaringen voor en zijn opgebouwd rond een doordacht concept met de Ocean Boulevard, de Indulge Food Hall en een nieuw ontworpen The Haven by Norwegian als blikvangers. De eerste reacties zijn alvast heel positief en leverden de rederij de voorbije weken recordboekingen op.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Go for 2021: Norwegian Cruise Line, "Dream Big and Break Free"
Geschreven door Dirk Van Duyse
30 nov '20
NORWEGIAN CRUISE LINE KONDIGT NIEUWE WERELDWIJDE CAMPAGNE AAN: DREAM BIG AND “BREAK FREE”. Norwegian Cruise Line, de innovator op het gebied van wereldwijde cruisereizen, lanceert de wereldwijde campagne “Break Free”. Met deze campagne moedigt de rederij reizigers aan om verder te kijken dan de grenzen van 2020 en juist op de toekomst te focussen. Verbinding maken met mensen en bestemmingen die ze het meest gemist hebben, staan centraal.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Norwegian Encore doorbreekt opnieuw de demografische barričres
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
11 nov '19
Norwegian Cruise Line lanceerde begin november de Norwegian Encore, het vierde en meteen ook laatste schip van de Breakaway Plus-klasse. Volgens uittredend CEO Andy Stuart is deze scheepsklasse de meest succesvolle reeks die de rederij ooit heeft gelanceerd, zowel op het vlak van de gastenbeleving als de klantentevredenheid. De vier schepen bieden plaats aan 3.998 passagiers en willen ontspanning en voorzieningen voor alle leeftijdsgroepen brengen. Niettemin zien we sinds de Norwegian Escape in 2015 een duidelijke evolutie. Niet alleen werden de voorzieningen uitgebreid, maar ook de aankleding werd stijlvoller. Hierin had Frank Del Rio, de CEO van de Norwegian Cruise Line Holding, de moedermaatschappij van Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises, een duidelijke inbreng. De groeps-CEO stond in voor de kunst aan boord en was betrokken bij de keuze van materialen en kleuren. In een aantal interieurs vervaagt duidelijk het verschil tussen NCL en zusterrederij Oceania Cruises.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

E-karten in volle zee op de Norwegian Bliss
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
7 mei '18
Norwegian Cruise Line heeft eind april de Norwegian Bliss gelanceerd. Het derde schip van de Breakaway Plus-klasse pakt uit met enkele opvallende nieuwigheden. De blikvanger van het vaartuig is ongetwijfeld de 300 meter lange Race Track. Op dit circuit nemen de gasten het tegen elkaar op met elektrische karts die snelheden tot 50 km per uur halen. Gezinnen en vrienden kunnen zich uitleven in het openlucht Laser Tag-parcours in een decor van een verlaten ruimtestation. Ook het AquaPark werd hertekend wat toeliet het pool dek open te trekken.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Norwegian lanceert Premium All Inclusive
Geschreven door
31 mar '17
Norwegian Cruise Line lanceert vanaf april het Premium All Inclusive-concept in België. Hiermee wordt gasten ongekende flexibiliteit op zee geboden en start een nieuwe trend voor moderne cruisevakanties op de oceaan. Omdat nu nog meer onderdelen inbegrepen zijn in het vooraf betaalde bedrag, kunnen gasten extra genieten van hun cruisevakantie met Norwegian.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

 Pagina: Eerste pagina Vorige pagina 1 Volgende pagina Laatste pagina   van 1 (5 blogartikels)
 
  © 2021 - Reizen De Cauwer, Grote Markt 72 te 9100 Sint-Niklaas - Tel. 03-780.76.60 - info@cruiseplus.be - vergunning Cat. A 1683