Welkom op de cruiseblog site van Reizen De Cauwer. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida Cruises (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (2)
Celebrity Cruises (9)
Crystal Cruises (13)
Cunard (4)
Emerald Yacht Cruises (1)
Explora Journeys (1)
Hapag-Lloyd Cruises (11)
Holland America Line (6)
Hurtigruten (1)
Norwegian Cruise Line (5)
Oceania Cruises (10)
Ponant (4)
Regent Seven Seas (11)
Ritz Carlton Yacht Collection (2)
Scenic Cruises (1)
Seabourn (10)
Silversea Cruises (18)
Star Clippers (4)
Swan Hellenic (1)
Uniworld (1)
Viva Cruises (1)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (4)
Amazone (1)
Antarctica (2)
Atlantische Eilanden (1)
Atlantische Kust (1)
Baltische Staten (5)
Caraiben (8)
Donau (rivier) (3)
Galápagos (5)
Griekse Eilanden (1)
Ijsland / Groenland (2)
Middellandse Zee (24)
Midden-Oosten (3)
Noorse Fjorden (8)
Panamakanaal (2)
Rijn (rivier) (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (13)
Zuid-Amerika (1)
Zwarte Zee (1)
Categorieën
Coronavirus (7)
Cruise News (59)
Cruise Plus Aanrader (10)
Expeditiecruises (6)
Food (1)
Ik reis gerust (88)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (39)
Reisverslagen (5)
Reserveer NU voor 2021 (5)
Riviercruises (4)
Start 2 Cruise (10)
 
Silver Dawn opgeleverd: Silversea-vloot telt voortaan tien schepen
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
14 nov '21
De Fincantieri-werf in het Italiaanse Ancona heeft midden november de Silver Dawn opgeleverd. De rederij noemt het tiende ultraluxueuze schip een bewijs van de kracht en veerkracht van de wereldwijde cruise-industrie. De nieuwe aanwinst is na de Silver Moon en Silver Origin het derde schip dat zich sinds 2020 bij de Silversea-vloot voegt. CEO Roberto Martinoli: “Met de prachtige Silver Dawn als tiende schip in onze vloot, hebben we een enorme mijlpaal bereikt in de missie om onze gasten in luxe de wereld rond te brengen.” Het vaartuig biedt plaats aan 596 gasten, verdeeld over 298 suites met uitzicht op zee. 96 procent van de accommodatie beschikt over een eigen balkon. Silver Dawn heeft een bemanning-tot-gastverhouding van 1 op 1,45.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Silversea bevestigt, Seabourn schrapt deze winter Antarctica
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
19 sep '21
Silversea vaart tijdens de winter 2021-2022 met drie schepen in Antarctica. De luxe- en expeditierederij bereikte hierover een akkoord met de Chileense autoriteiten. Silver Cloud en Silver Wind zullen cruises aanbieden vanuit Punta Arenas. Silver Explorer behoudt haar eerder geplande schema en vaart vanaf november vanuit Puerto Williams. Silversea Cruises heeft goede hoop dat de coronarestricties deze winter worden opgeheven en ook Belgische klanten naar Chili kunnen vliegen om van daaruit het bevroren continent te ontdekken.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Silversea zet met de Silver Moon het culinaire op het voorplan
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
1 aug '21
Silversea heeft in de haven van Athene de Silver Moon gedoopt. Het nieuwste schip van de luxerederij is officieel een zusterschip van de Silver Muse. Silversea verlegde echter haar grenzen om de gelauwerde scheepsklasse nog aantrekkelijker te maken. Publieke ruimtes en lounges kregen een verfijnde inrichting en nieuwe voorzieningen werden aan het aanbod toegevoegd. Met drie nieuwe locaties aan boord van de Silver Moon vormt het culinaire programma Sea and Land Taste (S.A.L.T.) het hart en de ziel van het vlaggenschip van de maatschappij. Dit initiatief verbindt de gasten met de plaatsen die ze bezoeken door de lens van de eet- en drinkcultuur.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Boek uw Silversea cruise 2021 in alle vertrouwen en zonder risico
Geschreven door Dirk Van Duyse
8 sep '20
U mag uw Silversea Cruise om welke reden dan ook annuleren tot 48 uur voor vertrek en u ontvangt een 100% Future Cruise Credit met een geldigheidsduur van 2 jaar, voor alle cruises die vertrekken vóór 30 april 2021. Uiteraard moet uw cruise wel 100% betaald zijn.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Silver Origin van Silversea Cruises klaar voor de Galapagos
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
21 jun '20
Silversea Cruises was in 2013 de eerste luxerederij die de Galapagoseilanden in haar vaarschema opnam. Met de Silver Origin breit de rederij vanaf augustus een nieuwe pagina aan dit succesvolle verhaal. Het expeditievaartuig is het eerste schip van Silversea Cruises dat specifiek op maat van een bestemming werd ontworpen. Het verlaat eerstdaags de Nederlandse scheepswerf De Hoop richting de Galapagos en verwelkomt - afhankelijk van de opheffing van de reisbeperkingen naar aanleiding van de Covid 19-pandemie – op 22 augustus zijn eerste passagiers. Het innovatieve all-suite schip biedt plaats aan 100 gasten en 90 bemanningsleden.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

 Pagina: Eerste pagina Vorige pagina 1 Volgende pagina Laatste pagina   van 4 (18 blogartikels)
 
  © 2021 - Reizen De Cauwer, Grote Markt 72 te 9100 Sint-Niklaas - Tel. 03-780.76.60 - info@cruiseplus.be - vergunning Cat. A 1683