Welkom op de cruiseblog site van Reizen De Cauwer. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida Cruises (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (2)
Celebrity Cruises (9)
Crystal Cruises (13)
Cunard (4)
Emerald Yacht Cruises (1)
Explora Journeys (1)
Hapag-Lloyd Cruises (11)
Holland America Line (6)
Hurtigruten (1)
Norwegian Cruise Line (5)
Oceania Cruises (10)
Ponant (4)
Regent Seven Seas (11)
Ritz Carlton Yacht Collection (2)
Scenic Cruises (1)
Seabourn (10)
Silversea Cruises (18)
Star Clippers (4)
Swan Hellenic (1)
Uniworld (1)
Viva Cruises (1)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (4)
Amazone (1)
Antarctica (2)
Atlantische Eilanden (1)
Atlantische Kust (1)
Baltische Staten (5)
Caraiben (8)
Donau (rivier) (3)
Galápagos (5)
Griekse Eilanden (1)
Ijsland / Groenland (2)
Middellandse Zee (24)
Midden-Oosten (3)
Noorse Fjorden (8)
Panamakanaal (2)
Rijn (rivier) (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (13)
Zuid-Amerika (1)
Zwarte Zee (1)
Categorieën
Coronavirus (7)
Cruise News (59)
Cruise Plus Aanrader (10)
Expeditiecruises (6)
Food (1)
Ik reis gerust (88)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (39)
Reisverslagen (5)
Reserveer NU voor 2021 (5)
Riviercruises (4)
Start 2 Cruise (10)
 
Twaalf restaurants en eetgelegenheden op Oceania’s Vista
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
15 aug '21
Oceania Cruises heeft de voorbije maanden geleidelijk meer details onthuld over haar nieuwe Allura-klasse. Na de kajuiten en publieke ruimtes heeft de boetiekrederij zopas de sluier gelicht over het culinaire aanbod aan boord van haar nieuwe vlaggenschip Vista. Gasten vinden er maar liefst twaalf eetgelegenheden en culinaire locaties wat ongezien is voor een schip van deze omvang. Het is nu uitkijken naar de vaarschema’s van het schip. Op 9 september publiceert de rederij het programma en vanaf 15 september kan je als eerste jouw cruise reserveren op de Vista die begin 2023 de Oceania-vloot vervoegt.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

MSC komt met nieuw luxe cruisemerk Explora Journeys
Geschreven door Dirk Van Duyse
5 aug '21
De MSC Group kondigde vandaag de intrede aan van het bedrijf in de markt van luxe cruises met de lancering van een nieuw merk gecreëerd voor de volgende generatie van veeleisende luxereizigers: Explora Journeys. Explora Journeys is een nieuwe ultraluxe all-inclusive rederij die in 2023 zal starten met de Explora I, het eerste nieuwbouwschip. De komende jaren worden in ieder geval 4 nieuwe schepen gebouwd door scheepswerf Fincantieri die voor het merk gaan varen. De rederij valt onder de MSC Group waaronder MSC Cruises ook behoort.Het eerste van vier luxueuze schepen, gebouwd door Fincantieri, zal in 2023 uitvaren. De overige schepen zijn klaar in 2024, 2025 en 2026. Elk schip zal gebruik maken van de nieuwste maritieme technologie om ontdekkingsreizen te maken naar bestemmingen op en buiten de gebaande paden. Gasten zullen worden ontvangen op een schip als geen ander, met het hoogste niveau van service en voorzieningen.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Norwegian Prima moet een gamechanger worden voor NCL
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
13 jun '21
Over iets meer dan een jaar lanceert Norwegian Cruise Line de Norwegian Prima. Met haar nieuwe generatie schepen wil NCL andermaal de grenzen van traditioneel cruisen verleggen en tilt alle voorzieningen waarvan de gasten houden naar een hoger niveau. Norwegian Prima en haar toekomstige zusterschepen stellen nieuwe ervaringen voor en zijn opgebouwd rond een doordacht concept met de Ocean Boulevard, de Indulge Food Hall en een nieuw ontworpen The Haven by Norwegian als blikvangers. De eerste reacties zijn alvast heel positief en leverden de rederij de voorbije weken recordboekingen op.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Emerald Cruises lanceert begin 2022 haar eerste cruiseyacht
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
18 apr '21
Emerald Cruises lanceert begin 2022 de Emerald Azzurra. Het nieuwe cruiseschip heeft het uitzicht van een spectaculair vijfsterren-superyacht. De rederij speelt hiermee in op de groeiende populariteit van kleine schepen met een hoge dienstverlening. Met een lengte van 110 meter beschikken de 100 gasten over een overvloed aan ruimte en worden tijdens hun vakantie verwend door 64 bemanningsleden. Na enkele cruises in de Rode Zee doorkruist Emerald Azzurra vanaf februari 2022 de Middellandse Zee
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Met Seabourn Venture naar winters Noorwegen
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
4 apr '21
Op 11 december komt Seabourn Venture in de vaart. Het eerste expeditieschip van de luxerederij vaart vanuit Londen naar Tromsø gevolgd door een reeks cruises van 12 tot 14 nachten tussen Tromsø en Kopenhagen. Robin West, Vice President Excursions bij Seabourn: “Noorwegen is een speciale bestemming tijdens de zomer en heeft in de winter andere bijzonderheden te bieden. We spenderen het merendeel van de tijd boven de Noordpoolcirkel. Er is geen absolute garantie, maar we hebben 99,9 procent kans het Noorderlicht te zien. Noorwegen is zo goed uitgerust voor winterse cruises met activiteiten die bij de meeste mensen op hun bucketlist staan zoals het Noorderlicht, honden- en rendiersleeën, verblijven in een ijshotel of iglokamp.”
Klik hier voor het volledige blog artikel.

 Pagina: Eerste pagina Vorige pagina 1 Volgende pagina Laatste pagina   van 8 (39 blogartikels)
 
  © 2021 - Reizen De Cauwer, Grote Markt 72 te 9100 Sint-Niklaas - Tel. 03-780.76.60 - info@cruiseplus.be - vergunning Cat. A 1683