Welkom op de cruiseblog site van Reizen De Cauwer. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
AmaWaterways (3)
Celebrity Cruises (10)
Cunard (6)
Emerald Yacht Cruises (1)
Explora Journeys (9)
Hapag-Lloyd Cruises (13)
Holland America Line (7)
Hurtigruten (1)
Norwegian Cruise Line (8)
Oceania Cruises (23)
Ponant (4)
Regent Seven Seas (17)
Ritz Carlton Yacht Collection (5)
Riverside Luxury Cruises (2)
Scenic Cruises (4)
Seabourn (15)
Silversea Cruises (31)
Swan Hellenic (4)
Uniworld (1)
Viva Cruises (3)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (6)
Amazone (1)
Antarctica (9)
Arctica (5)
Atlantische Kust (2)
Baltische Staten (7)
Britse Eilanden (2)
Caraiben (12)
Donau (rivier) (3)
Douro (rivier) (1)
Galápagos (6)
Ijsland / Groenland (2)
Middellandse Zee (36)
Midden-Oosten (5)
Noord-Amerika (1)
Noord-Europa (1)
Noorse Fjorden (11)
Panamakanaal (3)
Rijn (rivier) (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (17)
Wereldcruise (2)
Zuid-Amerika (2)
Zwarte Zee (1)
Categorieën
Coronavirus (15)
Cruise News (108)
Expeditiecruises (13)
Havens - aanlegplaatsen (91)
Nieuwe Schepen (74)
Reisverslagen (6)
Riviercruises (5)
Start 2 Cruise (10)
 
Four Seasons en Aman Resorts starten bouw exclusieve megayachts
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
14 jul '24
De hotelsector heeft haar oog laten vallen op de cruise-industrie. Steeds meer vooraanstaande hotelketens maken met exclusieve yachts de overstap naar de oceanen. The Ritz-Carlton Yacht Collection (Mariott) die deze zomer met Ilma haar tweede schip lanceert, nam het voortouw. De Accor Group via haar dochter Orient Express, Four Seasons en Aman Resorts lanceren de komende jaren één of meerdere schepen. Ze hopen daarmee nieuwe vakantiegangers naar hun merkenportfolio te lokken en de vaste klanten een alternatief te bieden voor hun landresorts. Dat ze de cruiseproducten opnemen in hun getrouwheidsprogramma is een bijkomende troef om gasten aan het merk te binden. Zo verzamelen gasten bij The Ritz-Carlton Yacht Collection bijvoorbeeld punten voor het Marriott Bonvoy-programma.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Vernieuwde Marina meert af in Zeebrugge en Antwerpen
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
23 jun '24
De vernieuwde Marina van Oceania Cruises toert deze zomer door Noord-Europa en bezocht de voorbije dagen de Vlaamse havens. Klanten van Cruise Plus kregen tijdens de aanloop in Zeebrugge de gelegenheid de uitgebreide renovatie te bekijken. Die omvat de toevoeging van nieuwe culinaire locaties, de vernieuwing van openbare ruimtes en een volledige herinrichting van de Penthouse Suites. De rederij liet zich daarbij inspireren door de stijl en voorzieningen op haar vlaggenschip Vista. De 1.250 reizigers die meevaren met de Marina worden er ontvangen in een omgeving die luxe uitstraalt maar tegelijk casual aanvoelt.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Hapag-Lloyd Cruises vaart deze winter door Scandinavië
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
9 jun '24
Hapag-Lloyd Cruises heeft haar wintercruises 2024-2025 grondig herschikt. Het goede nieuws is alvast dat de Hanseatic inspiration Antarctica ruilt voor het noorden van Scandinavië. Het kleine expeditieschip van de luxerederij verzorgt vanuit Duitsland deze winter twaalf afvaarten naar het noorderlicht en de winterse pret in Lapland. Hanseatic nature en Hanseatic inspiration blijven vaarschema’s aanbieden in Antarctica. De luxeschepen Europa en Europa 2 hebben naar aanleiding van de geopolitieke situatie in de Rode Zee hun vaarschema’s aangepast en leggen de klemtoon nu op de Caraïben, de Canarische Eilanden en Zuid-Afrika.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Regent biedt ongeëvenaarde waarde op exotische bestemmingen en Immersive Overnight-afvaarten
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
27 mei '24
Regent Seven Seas Cruises is gekend voor haar meest volledige all-inclusive. De toonaangevende ultraluxe rederij blijft echter innoveren om haar gasten een ongeëvenaarde waarde te bieden tijdens het cruisen. Ze lanceerde dit voorjaar The Exotics Edition. Bij het boeken van geselecteerde reizen in 2024 en 2025 tussen mei en 30 juni 2024, kunnen gasten tot 45% per persoon besparen op de cruisetarieven, inclusief drie-nachten pre of post-cruise landprogramma’s op geselecteerde reizen. Daarnaast breidt ze haar Immersive Overnight-collectie uit waarbij het schip op elke bestemming overnacht en gasten met de inbegrepen excursies en landtours ook een andere kant van de fascinerende bestemmingen kunnen zien.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Wonen op een cruiseschip… een dure droom
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
14 apr '24
The World - Residences at Sea was in 2002 het eerste residentiële cruiseschip voor superrijken en vaart sindsdien elke twee tot drie jaar de wereld rond. Het schip met 165 luxueuze appartementen volgt daarbij een vaarschema dat is samengesteld in overleg met de eigenaars. Alleen wie over een fikse bankrekening beschikt, komt in aanmerking. Bovendien moeten kandidaat-eigenaars voorgedragen zijn door twee andere eigenaars en kunnen bewijzen dat ze een nettovermogen hebben van 10 miljoen USD. De exclusieve condo’s zijn zeer duur, plus daar komt nog een fikse rekening bij voor het onderhoud, de bemanning en het varen van het schip. Alles is dan wel inbegrepen van het gebruik van alle voorzieningen, VIP-tours en proeverijen op bestemmingen tot exclusieve wijnen en gastronomische diners, bereid door sterrenchefs, waaronder trouwens ook al Viki Geunes van Zilte in Antwerpen. Intussen hebben diverse ‘passagiers’ van het eerste uur hun eigendom al opnieuw verkocht. Ze houden het na enkele wereldreizen voor gezien.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

 Pagina: Eerste pagina Vorige pagina 1 Volgende pagina Laatste pagina   van 22 (108 blogartikels)
 
  © 2024 - Reizen De Cauwer, Grote Markt 72 te 9100 Sint-Niklaas - Tel. 03-780.76.60 - info@cruiseplus.be - vergunning Cat. A 1683