Welkom op de cruiseblog site van Reizen De Cauwer. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
Aida Cruises (1)
AmaWaterways (2)
Azamara Club Cruises (2)
Celebrity Cruises (9)
Crystal Cruises (13)
Cunard (4)
Hapag-Lloyd Cruises (11)
Holland America Line (5)
Hurtigruten (1)
Norwegian Cruise Line (4)
Oceania Cruises (7)
Ponant (3)
Regent Seven Seas (9)
Ritz Carlton Yacht Collection (2)
Scenic Cruises (1)
Seabourn (9)
SeaDream (1)
Silversea Cruises (15)
Star Clippers (4)
Swan Hellenic (1)
Viva Cruises (1)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (4)
Amazone (1)
Antarctica (1)
Atlantische Eilanden (1)
Atlantische Kust (1)
Baltische Staten (3)
Caraiben (7)
Donau (rivier) (3)
Galápagos (5)
Ijsland / Groenland (1)
Middellandse Zee (19)
Midden-Oosten (1)
Noorse Fjorden (6)
Panamakanaal (2)
Rijn (rivier) (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (9)
Zuid-Amerika (1)
Categorieën
Coronavirus (6)
Cruise News (60)
Cruise Plus Aanrader (10)
Droom nu, Reis later (55)
Food (1)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (36)
Reisverslagen (5)
Reserveer NU voor 2021 (5)
Riviercruises (4)
Start 2 Cruise (10)
 
Go for 2021 - Aruba: stranden, dividivi-bomen en indianentekeningen
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
17 aug '20
Als de coronawolken verdwijnen, kunnen we straks weer cruisen in de Caraïben. Wie op zoek is naar een zonzekere vakantiebestemming kan mits een PCR-test vandaag al op het vliegtuig stappen richting Aruba. Circa tien uur later landt u op het One Happy Island waar de beroemde dividivi of waaibomen en passaatwinden de weg wijzen. Het eiland dankt haar aantrekkelijkheid aan de zon, de zee en het strand in combinatie met een vriendelijke en gastvrije bevolking.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Droom nu, Reis later: Key West: Hemingway en katten met zes tenen
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
30 mei '20
Key West werd ooit het St. Tropez van de armen genoemd. Vandaag is het meest zuidelijke punt van het vasteland van de Verenigde Staten een tropische vakantiebestemming met wuivende palmen, azuurblauwe wateren en een levendig centrum. Het eiland in de straat van Florida is een aanloophaven voor schepen op weg naar de Caraïben, maar ook een autotrip waard voor wie enkele dagen in Miami verblijft.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

De Caraiben zijn opnieuw OPEN
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
8 dec '17
Onder de titel ‘The Caribbean is Open’ lanceerde de Florida-Caribbean Cruise Association in samenwerking met de cruiserederijen een promotiecampagne en website (caribbeanisopen.com) om de regio opnieuw op de kaart te zetten. Na de verwoestende doortocht van de orkanen Irma en Maria zijn heel wat vakantiegangers geneigd een cruise in de Caraïben uit te stellen. Daar is helemaal geen reden toe. Het Caraïbisch gebied wacht om ontdekt te worden.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Oostelijke, Westelijke of Zuidelijke Caraïben?
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
20 jul '17
Vakantiegangers die voor het eerst een cruise naar de Caraïben plannen, vragen zich vaak af wat het verschil is tussen de Oostelijke, Westelijke en eventueel Zuidelijke Caraïben. Deze vraag krijgen we dan ook te horen op vakantiesalons en presentaties. Hierbij een kort overzicht van de belangrijkste bestemmingen en eilanden die je in elk van de regio’s kan bezoeken. Welke route je ook kiest, maak je op voor enkele fantastische eilanden en tropische stranden.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Cuba, een nieuwe cruisebestemming
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
27 aug '15
De toenaderingen tussen de Verenigde Staten en Cuba halen de jongste maanden volop het nieuws en leiden tot een groeiende interesse voor deze parel van de Caraïben. Hoewel de Amerikaanse autoriteiten het intussen 50 jaar oude economisch, financieel en handelsembargo tegen Cuba nog niet hebben opgeheven, werd het reisverbod begin dit jaar fors versoepeld. Hierdoor wordt het voor Amerikaanse rederijen onder bepaalde voorwaarden opnieuw mogelijk om cruises te organiseren tussen de Verenigde Staten en Cuba. Volgens waarnemers zal het mogelijke einde van het Amerikaanse embargo het grootste eiland van de Caraïben grondig wijzigen. Sommigen vrezen zelfs voor een ‘veramerikanisering’. Verdwijnen de oldtimers straks uit het straatbeeld en worden de propagandaborden vervangen door reclamepanelen voor hamburgers en frisdranken? De toekomst zal het uitwijzen.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

 Pagina: Eerste pagina Vorige pagina 1 Volgende pagina Laatste pagina   van 2 (7 blogartikels)
 
  © 2021 - Reizen De Cauwer, Grote Markt 72 te 9100 Sint-Niklaas - Tel. 03-780.76.60 - info@cruiseplus.be - vergunning Cat. A 1683