Rederijdetails + Video
Foto Web Special
Schepen
190   aanbiedingen
27   Suggestie(s)
6   Special(s) (Extra voordelen)
9   begeleide cruise(s)
287   Beoordelingen
Geef uw beoordeling
Cruisescore   85%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Regent Seven Seas ?
Ultra all-inclusive formule. Alles inbegrepen aan boord
Ultieme luxe en extreme Regent verwennerij.
Keuzen uit diverse restaurants, zonder toeslag
Beste keuze voor wie veel excursies maakt
Enkel bij Regent: gratis en onbeperkt excursies
Bijna uitsluitend ruime en zeer mooie suites met balkon
Aan boord gratis en onbeperkt Wi-Fi internet
Seven Seas Explorer nieuwste standaard in luxecruisen
Hoogwaardig bedlinnen en verzorgingsproducten
Regent Seven Seas Cruises, ‘s werelds meest toonaangevende luxueuze cruiserederij, levert al meer dan 25 jaar een ongeëvenaarde ervaring. Met ruimte voor maximaal 750 gasten aan boord, varen de ruimtelijke en stijlvolle schepen van ’s werelds meest luxueuze vloot naar meer dan 450 iconische bestemmingen wereldwijd. Gasten genieten gepersonaliseerde service op het hoogste niveau evenals van luxueuz...
Klik hier en lees meer
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Regent Seven Seas een algemene score van 85%.

Alvast veel leesplezier !

Goed   
Zat 30 mar 2024 - EA uit Schoten
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Splendor *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Caraiben in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Geachte, Bij mijn weten zou de Regent nog beter en luxer zijn dan de Seaborn, maar daar ben ik van terug gekomen. Het eten bij de Regent vond ik goed maar zeker niet speciaal, met name het hoofdrestaurant, terwijl ik dat bij de Seaborn wel vond. Zo vinden wij dat in het hoofdtestaurant de tafels en stoellen erg dicht op elkaar staan. Mijn vrouw is vegatharis en haar ervaring is dat dit voor de keuken op de Splendor erg moeilijk is om ook daar creatief mee om te gaan. Van het achter buitendek is bij de Splendor bijna geen gebruik te maken daar er geen vaste overkapping is aangebracht, men werkt daar met Parasols die met een beetje wind niet opgezet worden en is het in de zon al snel veel te warm! Dan onze hut nr 649, gelegen op dek 6 boven de machiene kamer waar het geluid van de machienekamer hinderlijk was en bij sommige tijden echt te erg waren! Ik heb daar ook een klachtenformulier voor ingevuld, maar daar heb ik geen enkele reactie op gekregen. Een pluspunt zijn de excursies die in de prijs inbegrepen waren, en deze excursies zijn de moeite waard!
  Een persoonlijke tip

Mijn tip zou zijn: overkap het achterdek met een zeildoek constructie, die zon en regen tegen houd. En probeer de oorzaak van dat gebonk uit de machienekamer te verhelpen. En ga creatiever om met vegatarische diners, meer variatie en apparter dan salades.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 70 / 100
uitstekend ervaring.   
Vrij 29 mar 2024 - VA uit Amstelveen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Verre Oosten in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  wellness- kapper - matig
  Een persoonlijke tip

Excursies van uit de haven, alleen de highlights. En te weinig advies aan boord om op eigen gelegenheid steden te ontdekken. * Te weinig ( oude ) stadscentrum . Te veel excursies die elkaar overlappen, waardoor er vaak opstoppingen van te veel bezoekers te gelijktijd. Te veel parken.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100
ZON IN DE WINTER   
Vrij 22 mar 2024 - DM uit Knokke - heist
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Grandeur *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Caraiben in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We gaan er graag tussen uit in luxe tijdens de regenachtige winter in België . De Grandeur is een prachtig schip voor al de Compass Rose is heel geslaagd.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100
De Amazone in alle luxe verkennen   
Vrij 16 feb 2024 - LJ uit Antwerpen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Mariner ***** van Regent Seven Seas met vaarroute Amazone in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  We vaarden vanuit Miami via kleine Caraïbische eilanden naar de Amazone-rivier, welke we 8 dagen verkenden. De Amazone-havens boden elk een ander blik op het leven in de Amazone ( Manaus = de 19de eeuwse rubber-hoofdstad van de wereld / Parintins = de folklore-show / santarem = meeting of the waters / alter do chao = de strand-bestemming / boca da valeria = een indianendorp ). Tenslotte vaarden we weer naar Miami. De service op de Mariner was van een hoog niveau, niets was teveel voor de bemanning om ons waarlijk in de watten te leggen ! Ook de dinners waren steeds iets om naar uit te kijken.
  Een persoonlijke tip

Wees zeker niet bang om er alleen uit te trekken in Alter do Chao, Parintins en in Boca de Valeria, dit zijn perfect veilige dorpen/stadjes. Weliswaar spreken de lokale bewoners en handelaars geen Engels, maar een glimlach is een universele taal !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
reizen zonder zorgen   
Din 30 jan 2024 - DJ uit Antwerpen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Mariner ***** van Regent Seven Seas met vaarroute Amazone in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Reizen met RSS is een zorgeloos verblijf met een uitstekende accommodatie !
  Een persoonlijke tip

Bij terugkeer werden we opgehaald door een taxi die cruise plus voor ons had geregeld. De vorige keren liep dat heel vlot en correct. Deze keer was het een jonge man die ons kwam afhalen en die zich liet afleiden door de gsm. we zijn toen op het nippertje ontsnapt aan een zwaar verkeersongeval.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100
Mooie natuur   
Zon 21 jan 2024 - DM uit Heist-aan-zee
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Splendor *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Zuid-Amerika in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zowel Chili als Argentinië hebben ons positief verbaasd. Prachtige natuur, vriendelijke mensen en heel proper.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100
Zuid -Afrika   
Zat 20 jan 2024 - CR uit Boechout
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Afrika in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  aangename reis
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
andere zijn beter/SilverSea+Oceania+Crystal   
Zat 20 jan 2024 - CR uit Zoersel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Afrika in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  ZEER EENTONIGE BUFETTEN+NIET GENOEG HYGIENE, IEDER MOEST ZELF DEZELFDE LEPEL/TANG GEBRUIKEN, DUS RESULTAAT NOROVIRUS. VELEN MET MAAG/DARMKLACHTEN;WERD AFGEROEPEN OM GRATIS MEDICAL TE BEZOEKEN, WANT BESMETTELIJK. GRATIS EXCURSIES:OMSCHRIJVING ANDERS DAN DE TRIP ZELF,MEER BUS DAN BEZIENSWAARDIGHEID. BEMANNING ZEER VRIENDELIJK.
  Een persoonlijke tip

NA 44 CRUISES(zee+rivier)NOG NOOIT MEEGEMAAKT. REGENT HAD VLUCHTEN GEREGELD,NOOIT ZOMAAR AANVAARDEN;ZUID AFRIKA KAN VIA KLM VOOR 11U, REGENT BOEKTE EMIRATES(ZIJN ZEER GOED)EN WAREN 19U ONDERWEG.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100
Zomer in het zuiden   
Zat 20 jan 2024 - BJ uit Sint-andries
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Afrika in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Prima organisatie en zijn geld waard.
  Een persoonlijke tip

Vastleggen van de vliegtuig zitjes zou sneller kunnen, zodat betere zitplaatsen kunnen vastgelegd worden. Bij Hapag lloyd blijkbaar automatisch bij finale betaling door de cruisemaatschappij.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100
Prachtreis 💙   
Woe 27 dec 2023 - DB uit Sint-gillis-waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Verre Oosten in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Een bestemming/vaarroute om iedereen aan te raden !echter, voor ons was de bestemming Noord-Korea de verre afstand/zeedag niet echt een meerwaarde. Vibrant Tokyo was bedlust de moeite, evenals de andere aanleghaven. Minpunt zijn wel de gidsen die gebrekkig Engels spreken maar dit wordt dan ook weer opgelost met een uitermate vriendelijkheid om hun toch verstaanbaar te maken ! Wat het restaurantgebeuren betreft aan boord hadden wij er meer van verwacht, vergeleken met Seabourn, Silversea, Oceania en Azamara… wat de service betreft, deze is TOP. Wij zijn ontzettend blij dat deze cruise werd voorgesteld door CruisePlus !
  Een persoonlijke tip

Doe zo verder met jullie aanbiedingen én klantenbegeleiding ! Jullie zijn een TOPteam waar elke reisliefhebber met een gerust gevoel kan boeken. Bedankt aan iedereen 💙
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
Fantastische cruise !   
Vrij 22 dec 2023 - CD uit Lokeren
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Verre Oosten in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Regent is veruit onze favoriete rederij. Slechts één minpunt :De lokale gidsen die de via de rederij georganiseerde excursies in Japan begeleiden spraken allemaal gebrekkig en soms zelfs onverstaanbaar Engels. Enkel de gids in Busan (Zuid-Korea) sprak perfect Engels.
  Een persoonlijke tip

Neem in Japan een taxi voor een halve of een hele dag in plaats van deel te nemen aan georganiseerde excursies.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100
Keuken geen 5 sterren waard   
Maa 11 dec 2023 - VH uit Willebroek
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Verre Oosten in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Geen variatie, weinig en goedkope ingrediënten, bereiding ondermaats maar dat hangt natuurlijk van de kok af. Om een voorbeeld te geven , een bearnaise- peper - hollandaisesaus etc was pakjessaus. Bij ontbijt, 5 soorten fruit zoals meloen, appel, ananas, opgelegde perziken uit blik en abrikoos, geen vers fruitsap of alleen op bestelling en moest je een half uur wachten, slechte service enz…
  Een persoonlijke tip

Keuken helemaal niet op niveau, veel reizigers maakten hierover hun beklag.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 66 / 100
japan 2023   
Maa 11 dec 2023 - Fj uit Beerse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Verre Oosten in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  sommige uitstappen waren ondermaats.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
Mooi schip   
Maa 11 dec 2023 - GW uit Brecht
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Verre Oosten in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Buffetten wanen matig en koud. Ontbijt had weinig keuze. Al la carte was goed. Er is geen rechtstreeks alternatief geboden voor de vluchten en de reservatie van de restaurants was niet ok. Zeer vroeg gereserveerd, maar heel laat bevestiging gekregen met slechte uren. De hotels voor en na waren pover. We merkten een verschil prė en post corona.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 64 / 100
Goed , BETER , BEST   
Zon 10 dec 2023 - PF uit Genk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Splendor *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Vooral beste dank aan Caroline en Sonja voor de hulp geboden i. V. M . hulp voor zieke vriend !
  Een persoonlijke tip

Regent kost wat méér , maar dan heb je ook wat .
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100
Goed , BETER , BEST   
Woe 15 nov 2023 - PF uit Genk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Splendor *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Met veel dank aan Caroline , en Greetje voor de geboden hulp , en nooit is iets te veel !!!
  Een persoonlijke tip

Graag REGENT aanbevelen . Het kost niet veel meer , Maar dan heb je ook wat !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100
Zeer goed   
Woe 4 okt 2023 - DF uit Lippelo
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Mariner ***** van Regent Seven Seas met vaarroute Transatlantisch in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wij zijn niet geïntereseerd in het entertainment daarom een neutrale "goed". Transport naar de luchthaven: uitstekend. Zeer goed op tijd. Transport van de luchthaven naar huis: ongeveer een half uur te laat. Transport in Barcelona naar het hotel en naar de boot OK. Het hotel in Barcelona was ook prima. De boot "Seven Seas Mariner" is kleiner dan de vorige "Seven Seas Voyayer". De suites zijn kleiner. Alles is wat kleiner. De service is wel de zelfde en is zeer goed. Het aanbod in het restaurant voor de lunch "La Veranda" is beperkter. Het aanbod in de andere restaurants is het zelfde. Een dikke tegenvaller: door een aangekondige tropische storm, die over de Bermuda's zou trekken werd deze halte overgeslagen en werd er rechtstreeks van het Canarische eiland La Palma op New York gevaren. Dit betekende wel 9 dagen continue op de boot i.p.v. 5 dagen. Wat wel lang is en werd Bermuda niet gezien.. Bovendien mocht de boot de haven van New York niet binnen en moest 2 dagen op zee voor anker liggen. Inschepping en ontscheping zeer goed georganiseerd. Transport van de boot naaar de luchthaven OK. Ik was wel teleurgesteld door de excurties die ik gedaan heb zel wel in Cadiz als La Palma. Vrij inhoudsloos. Op het einde van de excursie in Cadiz: De witte dorpen van Andalusia geeft men een drink (bier, wijn, soft drink ets). Dit was ok. En ook zo gezegd tapa's die bestonden uit wat ships en olijven. De excursie in Casablanca was zeer goed. Groeten. Frans De Schryver.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100
Schitterend - nec plus ultra   
Vrij 15 sep 2023 - GF uit Aalst
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Noorse Fjorden in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Op Regent Seven Seas valt waarlijk niets af te dingen. De vaarroute, van IJsland naar de Noorse Fjorden en Oslo is een zeer aan te raden route. Het schip, de service, de maaltijden, de organisatie zijn top. Onmogelijk om hier kritiek op te geven. De excursies vielen meestal goed mee: enige minpuntje misschien: sommige gidsen horen zichzelf zo graag praten en geven zo gedetailleerd de geschiedenis van een stad of land mee, dat ze vergeten om de mensen ook nog wat te laten zien. Maar dit is mogelijks subjectief. Het feit dat Regent cruises 100 procent all-in zijn, maakt het budget van de reis perfect op voorhand becijferbaar. Het enige wat niet inclusief was, zijn de wellness behandelingen en dit zijn onbetaalbaar duur op het schip: of wat dacht je van 700 euro voor 2 uurtjes massage? Maar goed, dit hoef je dan ook niet te doen.
  Een persoonlijke tip

Misschien enkele tips wat er in bepaalde steden op eigen initiatief kan bezocht worden of de moeite loont. Niemand vertelde ons over het spectaculaire en vrij recente Munch museum in Oslo, noch over het Operagebouw dat hypermodern is en kan bezocht worden. Deze extra tips zouden het geheel nog completer maken.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100
nog van dit   
Vrij 15 sep 2023 - Ce uit Mechelen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Noord-Europa in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Dit was onze eerste cruise ,en op alle vlakken nen meevaller. Voorbereiding en service aan boord was perfect.
  Een persoonlijke tip

Mensen die dit nog niet gedaan hebben zou ik zeggen ,doen en genieten wat dat is ,wat men U aan boord aanbied . Men heeft vlug een goed gevoel aan boord, en dat heeft te maken ,door de goede service en vriendelijkheid ,van zowel het personeel als de crew . En ik zou een cruise met max 750 gasten voostellen om zo meer relaxt de reis te ondergaan. .
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100
nog van dit   
Vrij 15 sep 2023 - Ce uit Mechelen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Noord-Europa in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Dit was onze eerste cruise ,en op alle vlakken nen meevaller. Voorbereiding en service aan boord was perfect.
  Een persoonlijke tip

Mensen die dit nog niet gedaan hebben zou ik zeggen ,doen en genieten wat dat is ,wat men U aan boord aanbied . Men heeft vlug een goed gevoel aan boord, en dat heeft te maken ,door de goede service en vriendelijkheid ,van zowel het personeel als de crew . En ik zou een cruise met max 750 gasten voostellen om zo meer relaxt de reis te ondergaan. .
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100
Weeral een prachtige reis   
Din 12 sep 2023 - GP uit Hoboken (antwerpen)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Splendor *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Noord-Europa in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Weer een prachtige ervaring. Dit was onze derde Cruise met Regent. We zien wel een verschil. De eerste Cruise was voor Corona. We boekte deze korte cruise en alle uitstappen. Elke dag een andere haven. Maar na volledige betaling schrapte Regent een haven en kwam er een zeedag in de plaatst. Tijdens de Cruise werd ook de voorlaatste haven geschrapt dus nog een zeedag erbij. We zien echt een achteruitgang en allerlei maatregelen om te besparen. Achterstallig onderhoud in de infinity pool (losse tegeltjes) Veel meer ijs in de cocktails. Ook de kwaliteit van het eten gaat achteruit. Het onthaal in het hotel voor en na de Cruise werd niet meer gedaan door Regent zelf.
  Een persoonlijke tip

Voor onze volgende Cruise hopen we terug op de kwaliteit van Regent van voor Corona.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100
Cruise IJsland-Noorwegen    
Din 12 sep 2023 - VJ uit Aartselaar
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Noord-Europa in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Mooie update gekregen, conciërge hut ipv verandahut Ongelooflijk Dat er zoveel gratische, mooie excursies inbegrepen zijn in de prijs van de cruise is werkelijk top Hele goede, klantvriendelijke organisatie Eten, heel goed, erg vriendelijk personeel
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100
Cruise IJsland-Noorwegen    
Din 12 sep 2023 - VJ uit Aartselaar
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Noord-Europa in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Mooie update gekregen, conciërge hut ipv verandahut Ongelooflijk Dat er zoveel gratische, mooie excursies inbegrepen zijn in de prijs van de cruise is werkelijk top Hele goede, klantvriendelijke organisatie Eten, heel goed, erg vriendelijk personeel
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100
prachtige cruise   
Din 12 sep 2023 - Dk uit Willebroek
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Noord-Europa in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  eten in de verschillende restaurants buitengewoon lekker WiFi uitstekend excursies mooie plaatsen en zeer goed geregeld personeel heel vriendelijk
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
zomer cruise   
Din 12 sep 2023 - DL uit Borgerhout (Antwerpen)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Mariner ***** van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  niets aan te merken op het eten 's morgens en 'middags. Het hoofdgerecht bij het avond eten was vaak onder- maats. (niet in la Veranda) Soms merkt men dat het schip wat ouder is. Onze douche waterde niet goed af en de vloer tussen bed en veranda bewoog op sommige plaatsen. (Suite 771)
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
Luxe all-in cruise maar ook oninteressante bestemmingengen    
Din 12 sep 2023 - VM uit Deurne (antwerpen)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Noord-Europa in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Voor ons een paar dagen te lang en soms niet interessante aanlegplaatsen.
  Een persoonlijke tip

meer havens aandoen onderweg bv Schotland of Denemarken ipv 4 aanlegplaatsen in Noorwegen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
Mooie route !   
Vrij 25 aug 2023 - Lj uit Antwerpen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Ijsland / Groenland in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De RSS Voyager verkeert in een uitmuntende staat. De kleinste kajuit is minimaal een suite, steeds met een verandah ( totaal 30m2 ). De grote troef van het schip is zijn bemanning ! Allen ( room stewards, bar- en restaurant personeel ) zijn professioneel, warm-vriendelijk en leveren een ongelooflijk hoge service-level !
  Een persoonlijke tip

Neem een winterjas, sjaal en handschoenen mee en je kan uren op de buitendekken genieten van de Groenlandse landschappen !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
aanrader   
Maa 21 aug 2023 - VJ uit Harelbeke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Noord-Europa in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer mooie cruise op vlak van natuur, aanrader
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100
Genieten 1   
Maa 21 aug 2023 - BE uit Oostende
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Noord-Europa in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het schip is zeer goed maar niet uitstekend als ik bvb vergelijk Rivièra van Ocean Cruises. Schip maakt een ietwat verouderde doch zeer verzorgde indruk. Het eten is lekker, overvloedig maar in de specialiteit restaurants niet verfijnd genoeg. Het eten wordt te snel opeenvolgend geserveerd. Het aanbod is zeer ruim van zowel eten als dranken. Het personeel is bekwaam en behulpzaam.
  Een persoonlijke tip

Meer ruimte nemen tijdens de maaltijd Specialiteit restaurants hebben te weinig fantasie en hierin mag meer energie gestopt
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
Mooi   
Maa 21 aug 2023 - DF uit Roeselare
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Noord-Europa in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer mooie cruise, pachtige natuur en uitstekende service aan boord
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
Seven Seas Voyager   
Maa 21 aug 2023 - TP uit Schoten
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Noord-Europa in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles liep fantastisch totdat we kennismaakten met de purser office voor het settlement van de creditcard. De purser zelf bleek een zeer onvriendelijke en dominante dame, haar medewerkers missen alle kennis van zaken
  Een persoonlijke tip

Smijt die purser eruit
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100
Topcruise maar verschrikkelijke kapitein !   
Zon 20 aug 2023 - MM uit Heist-op-den-berg
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Noord-Europa in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Top cruise maar domper door de kapitein !!!! We hebben 3 havens niet kunnen aandoen door extreme voorzichtigheid van de kapitein. Zogezegd 2 havens niet gedaan door extreme mist... nochtans viel het enorm mee qua mist (bij eerste gemiste haven in Groenland) en het water was een spiegel. Normaal moesten we in tot 18u bij 1 haven blijven maar om 10u smorgens beslist de kapitein dat er teveel mist is ... niet eens de moeite doen om te wachten, hoe het weer evolueerde. De stop erna in Groenland was het enorm mistig, hier is de kapitein wel 2u blijven wachten (waarschijnlijk door de vele boze reacties van de dag ervoor) . Op het moment dat de kapitein beslist om verder te varen klaarde de mist volledig op... en kapitein is niet op zijn beslissing terug gekomen. + te laat toegekomen op onze eindbestemming. Hierdoor onze huurwagen niet kunnen ophalen. Het lijkt alsof Regent alles annuleert als ze met een tender aan land moeten gaan, want zo is het gegaan bij ons. Niet leuk !!
  Een persoonlijke tip

2 keer nadenken om bij Regent te boeken indien er veel havens bijzitten waardat ze met tenders aan land gaan. Voor sommige bestemmingen is het veel beter om een expeditie te overwegen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
North Atlantic Adventure   
Zon 20 aug 2023 - DF uit Antwerpen 2018
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Atlantische Eilanden in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Hartelijk dank voor deze uitzonderlijke belevenis aan een uitzonderlijk tarief en uitstekende service. Wij kozen voor een welbepaalde kajuit (met een meerprijs) Achteraf bleek dat de deelnemers die geen kajuit gekozen hadden een upgrade kregen. Maar toch waren wij uiterst tevreden hoor en hebben steeds interesse voor meer zulke last minute cruises bij Regent. Een cruise maatschappij die onze voorkeur geniet.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100
Mooi avontuur maar de natuur speelde ons parten   
Zon 20 aug 2023 - PM uit Antwerpen 5
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Noord-Europa in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  5 zeedagen is erg veel bij de laatsen ok maar de twee eersten had de tender kunnen varen Ook het Foss hotel in Ryckjavic onvriendelijk ,echy niet te doen.Geen 6 4 sterren waard
  Een persoonlijke tip

Mijn fout omdat ik pas enkele dagen voor vertrek boekte
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100
Verwachtingen lagen te hoog   
Zon 20 aug 2023 - KF uit Grimbergen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Noord-Europa in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Excursies matig en niet zoals verwacht. Daarenboven drie aanleghavens niet aangedaan omdat de tenders niet konden uitvaren wegens slechte weersomstandigheden (Edinburgh te hoge golven, Paamiut en Qaqortoq mist) Bijgevolg van Groenland bijna niets gezien en 8 dagen op zee ipv 5
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100
Hoge verwachtingen niet ingelost   
Zon 20 aug 2023 - AE uit Berchem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Ijsland / Groenland in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wij boekten deze cruise aan een lage aanbodprijs maar gezien de normale hoge prijs hadden we beter verwacht wat werd bevestigd door reizigers die zeiden dat het vroeger veel beter was. Het schip is 20 jaar oud en slechts deels gerenoveerd wat wel merkbaar is. De schuifdeur van onze suite ging zeer moeilijk open of toe en de wind blies langs grote spleten er los door : 2x gemeld doch gaf weinig of geen beterschap. Ontbijt was alle dagen quasi hetzelfde. Globaal was de service en het eten goed zeker rekening houdend met wat wij betaalden. Van de 9 aanleghavens konden wij de 3 met tender niet bezoeken wegens te woelige zee (Edingburg) of te veel lage mist (Groenland). Telkens vertrok de kapitein bijna onmiddellijk erna naar de volgende bestemming zonder af te wachten of er beter weer kwam. Onze gereserveerde betalende uitstap met motorboot in Nuuk viel op het laatste moment weg wegens boot die defect was. Dus van Groenland hebben we enkel 1uur aan land kunnen gaan met een shuttle bus in Nuuk. de andere uitstappen beantwoordden ook niet altijd aan de gegeven beschrijving. De laatste uitstap in Reykjavik gepland om 19u10 vertrok ca. 1 uur later omdat we te laat aankwamen met het schip zodat we slaechts om 23u45 terug waren. De kapitein was wat rond een lagedrukgebied gevaren en was dus later niettegenstaande we uren vroeger vertrokken waren wegens de mist in Groenland.
  Een persoonlijke tip

De kapitein stond blijkbaar bekend als "kapitein safety" en nam niet het minste risico en bij mist toeterde hij om de minuut zodat onze oren pijn deden als we op het dek waren. Voor ons was deze reis een desillusie gezien onze hoge verwachtingen als men rekening houd met de normale, hoge, prijs die wij gelukkig niet hebben betaald.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 66 / 100
Topservice maar suites moeten gerenoveerd.   
Zon 20 aug 2023 - VE uit Sint-Denijs-Westrem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Noord-Europa in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Plus: fantastische aanbieding van Cruise Plus met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding; maaltijden, service en entertainment waren van het vertrouwde superieure Regentniveau. Kan beter: het schip is 20 jaar oud en de suites zijn dringend aan refurbishment toe. Zelfs bij kalme zee kraakte onze suite in al haar voegen (en we logeerden nochtans middendeks op dek 6). Herstellingen gebeurden onmiddellijk maar een paar dagen later was het weer van kraken, piepen en schuren. Ook onze buren hadden allerlei klachten, o.m. tochtproblemen omdat de balkondeur niet goed sloot. Dat verwacht je niet van een schip van Regent. De gemeenschappelijke ruimten daarentegen waren prima onderhouden.
  Een persoonlijke tip

Voor Cruise Plus: meer info vragen aan Regent. We hebben op aanbeveling van Cruise Plus een dure hotelreservatie in Reykjavik van zaterdag op zondag moeten boeken - plus alle kosten van maaltijden en drank van een dag in het zeer dure Reykjavik, dat we al op een vorige reis bezocht hadden - die compleet overbodig was. Immers, Regent had ervoor gezorgd dat we de zaterdagochtendvlucht van 7.40u probleemloos konden halen, wat sommige medepassagiers ook gedaan hebben. Regent had hiervoor zelfs taxiservice voorzien.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100
matig   
Zat 19 aug 2023 - Cp uit Hooglede
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Mariner ***** van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  bediening compas rose ondermaats : op 40 minuten tijd voorgerecht,hoofdgerecht en dessert ; het bord van mijn echtgenote werd soms afgediend als ik nog bezig was met mijn gerecht . Als we een extra glas wijn bestelden,duurde het 5 tot 10 minuten tot deze werd opgediend . Zeker geen 5 sterren waard. koffie bij het ontbijt ondermaats ,bij het bestellen van double expresso ook tot 10 minuten wachttijd. roomservice ondermaats:3 x gebruik van gemaakt : 1 x correct op tijd ,éde maal niet afgekomen ;3de maal eten mee,doch drank vergeten . "3de maal dat we met de regent meevaren ,kwaliteit duidelijk verminderd .
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 62 / 100
Genieten op Zee   
Don 17 aug 2023 - DL uit Kortrijk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Mariner ***** van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De cruisebeleving was zeker naar wens.
  Een persoonlijke tip

meer kansen om als toekomstig Platinium-member te kunnen boeken in de speciality-restaurants.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100
Super cruise   
Don 3 aug 2023 - VE uit Affligem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Splendor *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Noorse Fjorden in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Reeds ettelijke jaren behoren wij tot het cliënteel van Cruise Plus. Deze reis was opnieuw een voltreffer. Voorafgaand de cruise verbleven wij 2 dagen in Oslo en na de cruise 2 dagen in Kopenhagen. De voorgestelde hotels door Caroline (onze voorgaande reizen door Sonja) waren opnieuw top meer bepaald luxueus, verzorgd, uitgebreid ontbijt, comfortabel, ruim enz. Alhoewel de Seven Seas Splendor van Regent een kleiner schip is dan de schepen van onze voorgaande cruises konden wij de individuelere service en gemoedelijkheid ten zeerste smaken.
  Een persoonlijke tip

Een aanrader.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
Mooie cruise dank zij cruise plus en Caroline   
Don 3 aug 2023 - VH uit Ertvelde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Splendor *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Noord-Europa in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Restaurant Prime 7 was ondermaats, zowel qua bereiding als qua service ( 45 minuten zitten wachten aan tafel zonder bediening) Dat is dan ook het enige minpunt en dat kan al eens gebeuren. Ligt waarschijnlijk niet aan het personeel maar aan toevallige omstandigheden. Voorheen waren we herhaalde klant bij Oceania en bij Celebrity maar vanaf nu geniet Regent onze voorkeur Voor cruise Plus doen we onze hoed af.. Onberispelijke service. Speciaal compliment voor Caroline die altijd bereikbaar is en heel professioneel alle steun verleent .
  Een persoonlijke tip

Ik zou niet weten wat Wij hebben wel een boeking via jullie voor een celebrity cruise in februari 2024 maar zouden die eigenlijk willen annuleren en vervangen door een andere cruise (wij beslisten overhaast). Kan dat ?
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
Japan rondreis met de RSSC Explorer   
Zon 11 jun 2023 - TF uit Steendorp
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Verre Oosten in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Fantastische bestemming op een prachtig schip. Mooie ruime conciërge suite, met zeer goede service. Restaurants allemaal top.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
5 maanden genieten   
Vrij 2 jun 2023 - DM uit KNOKKE-HEIST
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Mariner ***** van Regent Seven Seas met vaarroute Wereldcruise in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Vooraf lijken 5 maanden lang, maar de sfeer op een wereldcruise is nog anders als op een gewone cruise, je kent er bijna iedereen (zowel passagiers als crew) en je bent er als het ware 1 grote familie. De dagen vliegen voorbij. 5 maanden zijn uiteindelijk te kort.
  Een persoonlijke tip

Zeker proberen om dit ooit eens te doen. Het is een unieke ervaring.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
Japan een unieke beleving   
Maa 29 mei 2023 - BB uit Knokke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Verre Oosten in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Van alle afvaarten die wij reeds deden met Regent was dit het minst verzorgde. Een goede captain en Cruise directory zijn bepalend voor het succes van de cruise. Het eten was niet wat je mag verwachten van Regent. Jammer gemiste kans. Alle excursies waren voor de cruise uitgeboekt en nadien na protesteren is alles toch mogelijk. Waarom al die onnodige stress. Dit was niet alleen bij ons zo.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100
JAPANREIS   
Zon 28 mei 2023 - JP uit Gijzegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Verre Oosten in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Entertainement was niet op zelfde niveau als bij vorige cruises met Regent
  Een persoonlijke tip

UITSTAPPEN IN PRE-CRUISE PROGRAMMA IN TOKIO KONDEN BETER.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100
japan    
Zon 21 mei 2023 - Du uit Damme
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Verre Oosten in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  de hut was groot maar werd niet goed gekuist, het stof was te lezen op nachttafel en salontafel , het tapijt vertoonde stofresten , de algemene delen van de boot en restaurants waren veel properder wel veel miserie voor glutenvrij eten te krijgen was nochthans bij reservatie geen probleem doch zeer beperkt te verkrijgen en soms helemaal niet dus betaald voor wat er niet was.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 62 / 100
Droomvakantie   
Zat 20 mei 2023 - VK uit Lier
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Verre Oosten in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer tevreden van de service van Cruise Plus . Alleen spijtig dat we niet steeds bij een vaste adviseur terecht konden voor alles , maar door verschillende personen geholpen werden (vluchten, excursies, administratie,..) Wij zijn niet tevreden over de vluchten in economy met Emirates. We voelden ons net sardientjes in een doosje . Comfort van zetels en beenruimte is onvoldoende voor zulke lange vluchten. Veel lawaai ook van de ventilatie en slechte luchtkwaliteit in de Boeiing . Enkel de vlucht met de Airbus van Tokyo naar Dubai was aangenamer. Bij de heenvlucht ook te weinig tijd bij de overstap in Dubai doordat we 45min met de bus gereden hebben van het vliegtuig naar de terminal en de boarding voor Tokyo al bezig was bij aankomst gate . Zelfs zonder enige toiletstop en bijna in looppas. De cruise zelf was geweldig . Alleen spijtig van de gidsen . Ze spreken zeer slecht Engels . Hierdoor was er zeer weinig info over de bezienswaardigheden enzo tijdens de excursies en vaak ook verwarring omdat ze onzeker waren. Wij vonden de inhoud van sommige excursies ook ondermaats voor Regent en hebben het gevoel dat er veel meer had kunnen gezien worden op dezelfde tijd. Soms was er een korte fotostop en op terug de bus in …wat is daar de meerwaarde van ? Zeer spijtig , want je vliegt niet elk jaar naar Japan.., Alle uitstappen waren wel goed georganiseerd en verliepen verder ook vlot. De lunch in Tokyo op dag 1 van het post programma was ook ondermaats : het was niet alleen oncomfortabel zitten, ook het eten was niet lekker. Het verblijf in Hilton was super.
  Een persoonlijke tip

Tips : sleutelen aan de kwaliteit en inhoud van excursies en gidsen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100
Verrassend Japan   
Woe 17 mei 2023 - BL uit Melle
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Verre Oosten in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer mooie cruise met top service in een prachtig schip. Alles was tot in de puntjes uitgekiend voor een zorgeloze vakantie. De excursies konden beter, mede door het gebrekkige Engels van de gidsen.
  Een persoonlijke tip

Wanneer je in Tokio bent tijdens de pre cruise ga zelf op ontdekking, met de metro of ander openbaar vervoer. je kan op deze manier je meer onderdompelen in de Japanse cultuur.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100
Heerlijke reis   
Din 16 mei 2023 - VC uit Deurne (Antwerpen)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Splendor *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  heerlijke reis, met perfecte organisatie, ook van de precruise dagen in Rome. Een aanrader !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100
Japan   
Din 16 mei 2023 - VE uit Moerzeke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Verre Oosten in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Prepaid cruises trokken op niet veel maar het was gemakkelijk om zelf van alles te doen via taxi of shuttle
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100
Goed maar niet goed genoeg.   
Din 16 mei 2023 - VT uit Valkenswaard
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Verre Oosten in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Service liet te wensen over - in verhouding met de andere keren dat wij met de Regent hebben gevaren. Zeer slechte gidsen bij de excursies - alle excursies kwamen op hetzelfde neer.
  Een persoonlijke tip

Meer en vrolijke muziek - beter entertainment.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 62 / 100
Fascinerend Japan   
Din 16 mei 2023 - VM uit Zele
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Verre Oosten in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Na een perfecte en informatieve boeking een zeer degelijke na opvolging . Alle papieren door cruise plus in orde gebracht zo dat we zonder kopzorgen konden vertrekken. Proficiat cruise plus medewerkers. Ook een zeer aangename begeleiding .
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100
Josee en Ronny   
Din 16 mei 2023 - VR uit Beerse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Verre Oosten in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Transfer bij heenvlucht was geregeld, Transfer bij retourvlucht spijtig genoeg niet, ondanks sat het dezelfde vlucht was. We hebben Transfer last minute van Regent bijgeboekt a USD 89 pp.
  Een persoonlijke tip

De excursies zijn net schoolreizen . We vinden dit niet echt een meerwaarde bij Regent. Als je op de excursie bent, mis je heel veel andere bezichtingen. Qua gastronomie is Oceania evenaarde en misschien zelfs beter.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 70 / 100
Reis Japan   
Din 16 mei 2023 - VJ uit Beerzel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Verre Oosten in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De uitstappen aan land met de gids was ondermaats, ze kenden amper engels en sommige uitstappen was de naam uitstap niet waard.
  Een persoonlijke tip

De stoel op het vliegtuig sneller vrijgeven zodat men deftige plaatsen kan reserveren.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 66 / 100
Zeer gelukte cruise   
Din 16 mei 2023 - BK uit Knokke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Verre Oosten in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De combinatie van de cruise rond Japan en het 3-daags verblijf in Tokyo is zeer geslaagd. De uitstappen zijn goed georganiseerd. Sommige gidsen hadden onvoldoende kennis van het Engels. De keuze bij het ontbijt en het middagmaal was eerder beperkt. De wijnen zijn zeer goed.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100
top vakantie   
Don 4 mei 2023 - EJ uit Steendorp
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Zuid-Amerika in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De suites mogen een opfrissing krijgen. Aan de ene kant van La Veranda is er 's avonds het Italiaans restaurant aan de andere kant zouden ze een Pacific Rim kunnen doen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100
Japan   
Don 4 mei 2023 - CH uit Waasmunster
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Verre Oosten in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Bij inwoners van USA, UK, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Canada is het vliegtuig inbegrepen in de Regentprijs. In sommige gevallen zelf business. Ik heb dit ook aangeklaagd aan de cruiseverantwoordelijke, doch zij zelf kan daar niets aan doen. Wat te begrijpen is.
  Een persoonlijke tip

Zelf taxi nemen per uitstap om veel meer te bekijken dan wat nu kan. Op de meeste plaatsen waren de taxi's de gehele dag bezet om in de namiddag nog andere plaatsen te bezoeken. Voor Japan waren er 2 heel goede gidsen, de andere middelmatig door gebrek aan goed Eengels.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
UItstekend   
Don 4 mei 2023 - DF uit Lippelo
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Transatlantisch in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De service aan boord is fantastis. Alles is inbegrepen van sterke dranken, champagne tot de was. Ook de service naar het hotel en van het hotel naar de boot en van de boot naar de luchthaven is goed. Fantastische organisatie bij het ontschepen. Entertainment interesseert ons niet en de voordrachten waren niet echt goed. Soms is de administratie wel vervelend, meerdere malen de zelfde vragen en controle van de documenten.
  Een persoonlijke tip

Eenvoudiger administratie
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100
Japan cruise kritisch bekeken   
Don 4 mei 2023 - DL uit Kortrijk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Verre Oosten in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De diensten van Cruise Plus waren op niveau zoals we altijd mogen verwachten. De cruise zelf verliep voortreffelijk, alleen bij de excursies waren meerdere gidsen zwaar onder niveau , zowel wat talenkennis betreft als engagement.
  Een persoonlijke tip

De cruise is voorspoedig verlopen - alleen was de organisatie van de excursies niet volgens de Regent-reputatie.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100
Dream cruise   
Maa 27 feb 2023 - VF uit Geel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Splendor *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Caraiben in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Top opvolging van dossier ! De kleine details die maken toch het verschil ! Cruise plus is een echte aanrader! Dank u
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
Kant tekeningen Cruise    
Zon 26 feb 2023 - VP uit Burcht
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Verre Oosten in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Graag maken we enkele kant tekeningen; * Verschillende wijzigingen in de vaarroute voor en tijdens de cruise. * 3 dagen voor onze afvaart pas bekendmaking van onze suite nr - Cruiseplus zegt dat het Regent is en Regent zegt dat het Cruiseplus is..... * Het aanvullen va onze drankenfrigo op de Suite moest steeds mondeling gevraagd worden., op vorige cruises Vroeg men wat men wenste en vulde men dit steeds automatisch aan !
  Een persoonlijke tip

Onze persoonlijke tip/ervaring; men heeft de formules die men aanbied duidelijk onder de loep genomen en als men het vergelijkt met voorgaande cruise, op een subtiele manier besparingen doorgevoerd. Mvg Nancy & Peter
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
Kaapstad - Rio De Janeiro   
Woe 1 feb 2023 - SJ uit Beveren-Waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Transatlantisch in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Gezien er geen aparte rubriek voor excursies is, geven we hierbij onze waardering hiervoor onder deze rubriek. Post-cruise programma inhoudelijk ok, maar ondermaats uitgevoerd door onprofessionele gidsen waardoor veel tijd verloren werd, veel geharrewar, wat uiteindelijk leidde tot een algemeen ongenoegen. Pré-cruise programma daarentegen was uitstekend georganiseerd.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100
Prachtige reis   
Vrij 6 jan 2023 - MM uit Oostende
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Midden-Oosten in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Prachtige reisroute
  Een persoonlijke tip

Organisatie pre en aftercruise kan beter zeker bij aankomst in hotel met een groot aantal reizigers bij aftercruise. Lang moeten wachten op toewijzing kamer en nog veel langer wachten op ontvangen van koffers. Het was een complete chaos
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100
Unieke ervaring   
Vrij 6 jan 2023 - BW uit Steendorp
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Verre Oosten in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles vlot verlopen. We hebben er van genoten.
  Een persoonlijke tip

Wij zouden het fijn vinden dat we bij 1 cruisadviseur zouden terecht komen met vragen aangaande de geboekte cruise. De opvolging en begeleiding zouden vlotter verlopen dan. Ook zouden wij graag tijdig geïnformeerd worden wanneer we onze excursies en specialiteiten restaurants kunnen boeken.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100
perfectie op zee bestaat   
Maa 5 dec 2022 - BB uit Knokke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Midden-Oosten in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  een prachtig schip, een van de beste routes, personeel waar niets teveel gevraagd is, steeds met een lach een schip waar je makkelijk lange tijd kunt doorbrengen, een tweede thuis weg van huis
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100
Topcruise   
Don 1 dec 2022 - BR uit Gistel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles prima, vooral service daar schip slechts 50% best was. Eten heerlijk ; veel beter dan cruise op zelfde schip in maart waar eten minder was dan bij Oceania ( maar dat is dan wel ook nog goed . ). Misschien ligt die verbetering bij de nieuwe Franse chef .
  Een persoonlijke tip

Puike service en empathie van het volledige Cruis Plus-team.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100
zonder Machu Pichu   
Don 1 dec 2022 - DJ uit Rupelmonde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Mariner ***** van Regent Seven Seas met vaarroute Zuid-Amerika in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De cruise viel goed mee. Alleen heel erg jammer dat het annex luik Machu Pichu geännuleerd werd omdat de luchthaven de dag van ons vertrek naar Cusco door een ongeval de gehele dag geblokkeerd was. (ik vermoed dat dit gedeelte zal terugbetaald worden) Bijzonder interessant voor de 7 zee-dagen was de Bridge Club met gemiddeld 20 deelnemers en teacher en tevens voor de dames de "needle point sessions" waar je ook medereizigers beter leert kennen. Ook alle uitstappen waren boeiend en goed begeleid.
  Een persoonlijke tip

het internet was op de laatste week veel te traag.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
Regent Seven Seas ok maar niet meer zoals voorheen   
Vrij 11 nov 2022 - KM uit Meise
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Gold member Regent maar deze keer hadden wij toch heel wat opmerkingen. Het personeel van Destinations was helemaal niet zo vriendelijk en de algemene sfeer is duidelijk minder aangenaam en klantvriendelijk. Ook het eten is niet meer wat het geweest is en de bediening gaat zo snel dat je je niet op je gemak voelt. We hadden diverse avonden de indruk dat ze ons zo snel als mogelijk uit het restaurant wilden. De excursies waren niet meer top. Verschillende malen ondermaatse gidsen.
  Een persoonlijke tip

 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100
perfektie   
Zon 30 okt 2022 - Mm uit Schilde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Voyager *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  uitstekend weer alles was prima
  Een persoonlijke tip

enigste kritiek : verlichting in de badkamer en in de dressing was pover
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100
Prachtige cruise   
Zon 18 sep 2022 - ML uit Beveren-Waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Een luxe ervaring ! Culinaire verwennerij met veel afwisseling , supervriendelijke bediening . Mooie uitstappen met ervaren gidsen .
  Een persoonlijke tip

Geen , alles verliep zoals gewenst .
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100
eerste keer met 7 seas   
Zon 11 sep 2022 - VL uit Wijnegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  zie mijn mail van 05/09/2022
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
Cruisen met Regent Seven Seas   
Zon 11 sep 2022 - DL uit Kortrijk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Als trouwe Regent klanten betere upgrading voorstellen krijgen vooral als schip niet volledig gereserveerd is.
  Een persoonlijke tip

Betere begeleiding van de excursies
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
supercruise   
Din 6 sep 2022 - Gp uit Elversele
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De kamer in hotel Indigo was wel ondermaats!!!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
Goed   
Woe 24 aug 2022 - VR uit Geel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Regent is niet meer top van het segment
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100
cruise ok    
Din 16 aug 2022 - NM uit Heusden (o.-vl.)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  sausen waren ondermaats ! vb cocktail van garnalen met cocktailsaus .We kregen mooi gepresenteerde garnalen maar met TOMATENKETCHUP !!! vb bearnaise saus :was een gewone hollandse saus ,geen smaak van dragonkruid en gastric. vb peperroom saus met groene peperbollen : geen groene peperbollen in de saus . toen we de kelner daarop attent maakten nam die de saus terug naar de keuken en kwam terug met dezelfde saus met ROZE peperbollen !!
  Een persoonlijke tip

zorgen voor een chefkok die de culinaire regels van de gastronomie strikt opvolgt. Beste restaurant was de Pacific Rim .
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100
Unrivaled experience   
Woe 10 aug 2022 - VJ uit Deurne (antwerpen)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Na een misstap bij Seabourne: Regent SS forever! Op weg naar “gold membership”
  Een persoonlijke tip

Wifi mocht beter. Service in Compass Rose zou trager mogen verlopen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100
Fantastisch    
Din 19 jul 2022 - GP uit Hoboken (antwerpen)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Seven Seas Explorer *****+ van Regent Seven Seas met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Fantastisch cruise weeral maar toch wat opmerkingen: - We zaten niet naast elkaar op de vlucht naar Athene. - Mede passagiers legde hun handdoeken ‘s morgens al aan het zwembad van het schip. - kledingvoorschriften na 18u werden niet gerespecteerd. - Kinderen en sterke drank in de Spa zone. - Het Engels van het cruise personeel gaat achteruit. - Ongepast en onrespectvol gedrag van passagiers
  Een persoonlijke tip

Regent mag terug gerust wat strenger optreden.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service
Hut - Suite